ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Επιλέξτε τον καλύτερο οικιακό εκτυπωτή για τις ανάγκες σας

Είτε θέλετε έναν εκτυπωτή για όλη την οικογένεια είτε για το οικιακό γραφείο ή για χειροτεχνίες και εκτύπωση φωτογραφιών, υπάρχει πάντα ένας μοντέλο Canon που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας.
Γυναίκα που εξετάζει μια στοίβα εγγράφων, με έναν εκτυπωτή Canon PIXMA και άλλα είδη γραφικής ύλης πάνω στο τραπέζι.

Η επιλογή του καλύτερου εκτυπωτή για τις ανάγκες σας μπορεί να είναι δύσκολη. Κάποιοι εκτυπώνουν μόνο περιστασιακά, ενώ άλλοι μπορεί να ανήκουν σε μια πολυάσχολη οικογένεια που βασίζεται στον εκτυπωτή για πληθώρα αναγκών της: από την εκτύπωση ασπρόμαυρων και έγχρωμων εγγράφων, εργασιών για το σπίτι και επαγγελματικών αρχείων στο πλαίσιο της τηλεργασίας, μέχρι υλικά για χειροτεχνίες, χόμπι και τη δημιουργία ιλουστρασιόν φωτογραφιών.

Οι ασύρματοι εκτυπωτές έχουν γίνει πλέον άκρως απαραίτητοι, καθώς προσφέρουν την επιλογή σάρωσης και εκτύπωσης μέσω φορητών υπολογιστών, smartphone και tablet. Η δυνατότητα σάρωσης και εκτύπωσης απευθείας από το Cloud έχει αποκτήσει εξίσου μεγάλη σημασία, καθώς μας επιτρέπει να συμβαδίζουμε με την άνοδο της τηλεργασίας.

Ένα άλλο σημείο που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι οι εκτυπωτές inkjet με φυσίγγια μελανιού μπορούν να είναι πιο οικονομικοί αν εκτυπώνετε περιστασιακά, ενώ οι εκτυπωτές MegaTank με φιάλες επαναπλήρωσης μελανιού μειώνουν σημαντικά το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας για εκτυπώσεις μεγαλύτερου όγκου.

Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε ποιοι εκτυπωτές Canon θα μπορούσαν να αποτελέσουν την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Καλύτερος εκτυπωτής για γενικές οικιακές εκτυπώσεις

Φορητός υπολογιστής και εκτυπωτής Canon PIXMA πάνω σε ξύλινο τραπέζι, με ένα μαύρο πορτατίφ στραμμένο στον εκτυπωτή.

Οι Canon PIXMA TS7650i και PIXMA TS7750i σάς δίνουν τη δυνατότητα να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα εκτυπώσεων PIXMA1. Αυτή η συνδρομητική υπηρεσία παρακολουθεί αυτόματα τα επίπεδα μελανιού του εκτυπωτή σας μέσω του Internet και διασφαλίζει ότι θα λαμβάνετε ανταλλακτικά φυσίγγια απευθείας στην πόρτα σας πριν εξαντληθούν.

Ένας ευέλικτος εκτυπωτής για παιδιά, σπουδαστές και γενικά για όλη την οικογένεια πρέπει να είναι οικονομικά προσιτός και εύκολος στη χρήση. Ξεκινώντας από τα βασικά, ο εκτυπωτής Canon PIXMA Σειράς TS3450 είναι πανεύκολος στην εγκατάσταση και τη χρήση, καθώς διαθέτει μόνο δύο φυσίγγια μελανιού FINE (μαύρο και τριών χρωμάτων), με μια επιλογή κασετών υψηλής χωρητικότητας για ακόμη μεγαλύτερη οικονομική αποδοτικότητα.

Ο PIXMA Σειράς TS3450 είναι ένας μικρός και ελαφρύς εκτυπωτής, αλλά διαθέτει ενσωματωμένο σαρωτή για εργασίες σάρωσης και αντιγραφής. Εκτός από έγγραφα υψηλής ποιότητας, μπορεί να παράγει φωτογραφίες 6x4 ιντσών, 5x5 ιντσών και 7x5 ιντσών χωρίς περιθώρια. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Wi-Fi, ώστε να εκτυπώνετε από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού, χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας.

Ανεβαίνοντας επίπεδο επιδόσεων, ευελιξίας και ευκολίας χρήσης, ο PIXMA TS7650i έχει μικρές διαστάσεις για να ταιριάζει απόλυτα στο οικιακό περιβάλλον, αλλά διαθέτει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα που ενισχύουν την παραγωγικότητα. Οι κασέτες εκτύπωσης νέας γενιάς με ενσωματωμένες κεφαλές εκτύπωσης επιτρέπουν υψηλές ταχύτητες παραγωγής που φτάνουν περίπου τις 15 εικ./λεπτό (όψεις ανά λεπτό) για ασπρόμαυρα έγγραφα και τις 10 εικ./λεπτό για έγχρωμα έγγραφα. Επίσης, διαθέτει μαύρο μελάνι pigment νέας σύνθεσης, γεγονός που τον καθιστά τον πρώτο οικιακό εκτυπωτή Canon ο οποίος παράγει μαύρο κείμενο με ανθεκτικότητα ισοδύναμη με αυτή των επαγγελματικών εκτυπωτών Canon. Η αντιγραφή με ένα άγγιγμα είναι εξίσου γρήγορη, ενώ μπορείτε επίσης να σαρώσετε απευθείας σε smartphone ή tablet χρησιμοποιώντας τον κωδικό QR που εμφανίζεται στην οθόνη αφής. Ο PIXMA TS7750i διαθέτει επίσης αυτόματο τροφοδότη εγγράφων, για ευκολότερη σάρωση και αντιγραφή πολυσέλιδων πρωτοτύπων. Επιπλέον, χάρη στο βελτιστοποιημένο περιβάλλον χειρισμού Switch UI, μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε εύκολα για τα χόμπι, τη μελέτη και τη δουλειά σας.

Άτομο που εργάζεται σε ξύλινο γραφείο, πάνω στο οποίο υπάρχει μια οθόνη, ένα πληκτρολόγιο και ένας εκτυπωτής Canon. Στον τοίχο πάνω από το γραφείο υπάρχουν κολλημένα διάφορα μικρά φύλλα χαρτιού με σημειώσεις.

Με εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας και ιδιαίτερα χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, η σειρά Canon PIXMA G2470 περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα. Ο Canon PIXMA Σειράς G3470 που εμφανίζεται εδώ διαθέτει σαρωτή και συνδεσιμότητα Wi-Fi. Όλοι είναι εύκολοι στη χρήση και τη συντήρηση, με μεγάλες ταχύτητες εκτύπωσης εγγράφων και υψηλή απόδοση σελίδων χάρη στις επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού MegaTank, γεγονός που τους καθιστά ιδανικούς για χρήση από όλα τα μέλη της οικογένειας, αλλά και για τις ανάγκες του οικιακού σας γραφείου.

Αν ο όγκος των εκτυπώσεών σας στο σπίτι είναι μεγάλος, υπάρχει μια εναλλακτική λύση, που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα από την αγορά και την αντικατάσταση φυσιγγίων μελανιού. Η σειρά εκτυπωτών inkjet MegaTank με επαναγεμιζόμενα μελάνια της Canon χρησιμοποιεί δεξαμενές μελανιού μεγάλης χωρητικότητας αντί για φυσίγγια, οι οποίες χωρούν αρκετό μελάνι για την εκτύπωση έως και 6.000 ασπρόμαυρων φύλλων A4 ή έως και 7.700 έγχρωμων σελίδων.2

Το αρχικό κόστος αγοράς τους είναι ελαφρώς πιο υψηλό από ορισμένα μοντέλα εκτυπωτών με φυσίγγια, αλλά το κόστος λειτουργίας είναι πολύ πιο χαμηλό. Η συμπλήρωση μελανιού στις δεξαμενές γίνεται γρήγορα, εύκολα και χωρίς ακαταστασία. Το μελάνι τροφοδοτείται από τις φιάλες με τη βοήθεια της βαρύτητας, χωρίς να απαιτείται πίεση, ενώ κάθε φιάλη διαθέτει στόμιο με μοναδική διαμόρφωση, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος τοποθέτησης λάθος χρώματος σε λάθος δεξαμενή.

Οι εκτυπωτές της σειράς Canon PIXMA G2470 είναι επίσης γρήγοροι, με ταχύτητα εκτύπωσης 11 εικ./λεπτό (εικόνες ανά λεπτό) για μονόχρωμες εκτυπώσεις και 6 εικ./λεπτό για έγχρωμες. Ο Canon PIXMA G1430 είναι ένα μοντέλο εκτυπωτή, ενώ ο Canon PIXMA G2470 διαθέτει επιπλέον ενσωματωμένο σαρωτή και ο Canon PIXMA Σειράς G3470 διαθέτει τόσο σαρωτή όσο και συνδεσιμότητα Wi-Fi. Ο Canon PIXMA G4470 διαθέτει επίσης αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 35 φύλλων και δυνατότητα απευθείας αποστολής φαξ.

Ο καλύτερος εκτυπωτής για οικιακά και μικρά γραφεία

Εκτυπωτής Canon MegaTank πάνω σε ξύλινο τραπέζι, σε ένα μικρό γραφείο. Στο φόντο, φαίνονται διάφορα άτομα που εργάζονται.

Ιδανικός τόσο για μικρά γραφεία όσο και για οικιακά, ο Canon MAXIFY GX4040 διαθέτει οθόνη αφής 6,9cm, συνδεσιμότητα Ethernet και Wi-Fi, αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 35 φύλλων και σύστημα τροφοδοσίας χαρτιού τριών δρόμων, ώστε να έχετε διαφορετικούς δίσκους έτοιμους για διαφορετικές εκτυπώσεις. Επίσης, η υποστήριξη αυτόματης αμφίπλευρης εκτύπωσης κάνει παιχνιδάκι την εκτύπωση διπλής όψης.

Πολλοί άνθρωποι εργάζονται από το σπίτι τουλάχιστον για ένα μέρος του χρόνου τους και χρειάζονται έναν πιο επαγγελματικό εκτυπωτή, ικανό να διαχειρίζεται πολλές διαφορετικές εργασίες. Η σειρά MAXIFY της Canon έχει σχεδιαστεί για γρήγορη, υψηλής ποιότητας εκτύπωση εγγράφων και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για μικρά γραφεία. Η σειρά εκτυπωτών MAXIFY GX της Canon αποτελείται από μοντέλα MegaTank, με ακόμη μικρότερο κόστος λειτουργίας, χάρη στην υψηλότερη απόδοση εκτύπωσης έγχρωμων σελίδων.

Ο Canon MAXIFY GX3040 είναι μια έξυπνη και οικονομική επιλογή. Πρόκειται για έναν ταχύτατο εκτυπωτή 3 σε 1, ιδανικό για έγγραφα γραφείου, με δυνατότητα εκτύπωσης μονόχρωμων σελίδων με ταχύτητα έως και 19 εικ./λεπτό και έγχρωμων σελίδων έως και 13 εικ./λεπτό. Μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο των εργασιών εκτύπωσης, να αντιγράφετε έγγραφα αυτόνομα και να ελέγχετε την κατάσταση του εκτυπωτή από την οθόνη LCD 3,4cm και το απλό περιβάλλον εργασίας με κουμπιά. Διαθέτει συρτάρι εισόδου 250 φύλλων στο εμπρός μέρος, πρόσθετο τροφοδότη 100 φύλλων στο πίσω μέρος και έναν επίπεδο δίσκο για υλικά μεγαλύτερου πάχους. Έχει επίσης δυνατότητα αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης και συνδεσιμότητα Wi-Fi.

Ο Canon MAXIFY GX4040 προσφέρει όλες αυτές τις δυνατότητες αλλά και πολλά άλλα, καθώς διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 6,9cm και αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 35 φύλλων, για εύκολη σάρωση και αντιγραφή πολυσέλιδων εγγράφων. Πέρα από τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi και USB, διαθέτει επίσης πλήρως αυτόνομες δυνατότητες φαξ και συνδεσιμότητα Ethernet για εύκολη δικτύωση.

Γυναίκα καθισμένη μπροστά από έναν φορητό υπολογιστή σε ένα ξύλινο γραφείο. Δίπλα της στον πάγκο εργασίας υπάρχει ένας εκτυπωτής Canon MAXIFY.

Οι Canon MAXIFY GX1040 και MAXIFY GX2040 εστιάζουν στις επιχειρηματικές ανάγκες. Όπως και οι PIXMA TS7650i και PIXMA TS7750i, διαθέτουν δεξαμενή συντήρησης που αντικαθίσταται γρήγορα και εύκολα από τον χρήστη. Αν και όταν γεμίσει η δεξαμενή συντήρησης, δεν χρειάζεται να στείλετε τον εκτυπωτή για σέρβις, κάτι το οποίο σας απαλλάσσει από ένα περιττό έξοδο αλλά και σημαντικό χρόνο εκτός λειτουργίας.

Όταν ο χώρος είναι περιορισμένος, ο Canon MAXIFY GX1040 είναι μια έξυπνη επιλογή. Παρ’ όλο που είναι σχετικά μικρός και ελαφρύς, αυτός ο εκτυπωτής διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτει τις ανάγκες όσων εργάζονται μακριά από το γραφείο και ακόμη περισσότερες. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε σύνθετες αλλά συχνά επαναλαμβανόμενες εργασίες στην προσαρμόσιμη οθόνη αφής, για απρόσκοπτη διεκπεραίωση των εργασιών είτε από το σπίτι είτε από το γραφείο. Ο MAXIFY GX1040 προσφέρει πλήρη χειρισμό από την εμπρός πλευρά, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρούς χώρους, με την πίσω πλευρά να ακουμπάει σε τοίχο ή μέσα σε ντουλάπι. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των επαγγελματιών, η ποιότητα εκτύπωσης είναι πολύ υψηλή και τα έγγραφα εξαιρετικά ανθεκτικά, καθώς η σύνθεση των τεσσάρων μελανιών pigment έχει διαμορφωθεί ώστε να αντέχουν στις μουτζούρες και να επιτρέπουν τη χρήση υπογραμμιστών. Ο MAXIFY GX2040 διαθέτει επιπλέον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) και φαξ, για σάρωση, αντιγραφή και αποστολή με φαξ πολυσέλιδων εγγράφων.

Αν η εργασία σας απαιτεί εκτυπώσεις μεγάλου όγκου και υψηλής ποιότητας, τότε ένα αναβαθμισμένο μοντέλο, όπως ο Canon MAXIFY GX6040 ή ο MAXIFY GX7040 είναι εξαιρετική επιλογή. Και τα δύο μοντέλα εξασφαλίζουν απλό χειρισμό των εργασιών εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής χάρη στις έγχρωμες οθόνες αφής 6,9cm με δυνατότητα κλίσης, καθώς και τους αυτόματους τροφοδότες εγγράφων 50 φύλλων. Ο MAXIFY GX7040 διαθέτει επίσης πρόσθετο δίσκο εισόδου, για συνολική χωρητικότητα εισόδου 600 φύλλων, καθώς και δυνατότητα απευθείας αποστολής φαξ και σάρωσης διπλής όψης.

Ο καλύτερος εκτυπωτής για οικογένειες και σπουδαστές

Άνδρας που κάθεται σε ένα τραπέζι και εργάζεται σε έναν φορητό υπολογιστή. Δίπλα του υπάρχει ένας εκτυπωτής Canon με ένα φύλλο χαρτιού στον δίσκο εξόδου.

Ο εκτυπωτής Canon PIXMA Σειράς TR4650 είναι ιδανικός για πολυάσχολες οικογένειες με παιδιά σχολικής ηλικίας, καθώς και για σπουδαστές. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα χαρακτηριστικών, όπως σαρωτή και αυτόματο τροφοδότη εγγράφων, καθώς και αυτόνομη λειτουργία φαξ και αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης.

Αν υπάρχουν παιδιά σχολικής ηλικίας στην οικογένεια, τότε θα χρειαστείτε ένα εύχρηστο μοντέλο για τις εκτυπώσεις των τακτικών εργασιών των παιδιών, αλλά το οποίο θα προσφέρει επίσης μια σειρά δημιουργικών επιλογών. Για τους σπουδαστές και τα παιδιά μικρότερης ηλικίας, αλλά και για την υπόλοιπη οικογένεια, ένας ενσωματωμένος σαρωτής διευκολύνει την αντιγραφή εγγράφων και καλλιτεχνικών δημιουργιών, καθώς και την αποστολή τους σε φορητές συσκευές ή στο cloud, όταν χρειάζεται.

Ο οικονομικά προσιτός Canon PIXMA Σειράς TR4650 διαθέτει αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 20 φύλλων που απλοποιεί τις εργασίες σάρωσης και αντιγραφής, καθώς και δυνατότητα αυτόματης αμφίπλευρης εκτύπωσης για έγγραφα διπλής όψης. Είναι συμβατός με οικονομικά φυσίγγια XL υψηλής απόδοσης – ιδανικά για σπουδαστές με περιορισμένο προϋπολογισμό, οι οποίοι πρέπει να εκτυπώνουν μεγάλους όγκους εγγράφων για τις εργασίες τους.

Για να μειώσετε περαιτέρω το κόστος λειτουργίας, οι κορυφαίες σειρές Canon PIXMA G3460 και Canon PIXMA G2470 προσφέρουν τα πλεονεκτήματα του συστήματος επαναγεμιζόμενων δεξαμενών μελανιού MegaTank της Canon, με πολύ μεγάλη χωρητικότητα μελανιού για αποδοτική εκτύπωση και λιγότερες διακοπές λειτουργίας.

Καλύτερος εκτυπωτής για εκτυπώσεις φωτογραφιών

Εκτυπωτής και μηχανή Canon από ψηλά, που περιβάλλονται από ένα μοντάζ με εκτυπώσεις πολύχρωμων τοπίων, ταξιδιωτικών φωτογραφιών και πορτραίτων.

Ο εκτυπωτής Canon PIXMA G640, με επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού MegaTank, είναι ιδανικός για μεγάλου όγκου εκτυπώσεις φωτογραφιών σε μέγεθος έως και A4 χωρίς περιθώρια. Τα έξι μελάνια dye περιλαμβάνουν κυανό, ματζέντα, κίτρινο και μαύρο χρώμα, καθώς και κόκκινο και γκρι, που διευρύνουν την γκάμα των χρωμάτων και επιτρέπουν την εκτύπωση κορυφαίων ασπρόμαυρων φωτογραφιών.

Εκτυπωτής Canon και οθόνη πάνω σε ένα ξύλινο γραφείο. Στον τοίχο από πάνω υπάρχουν 11 καδραρισμένες έγχρωμες εκτυπώσεις με τρόφιμα.

Με απαράμιλλη ποιότητα φωτογραφίας σε ιλουστρασιόν και σατινέ φωτογραφικό χαρτί, ο Canon PIXMA PRO-200 είναι το όνειρο κάθε φωτογράφου. Διαθέτει οκτώ διαφορετικά μελάνια dye, για πραγματικά άψογη αναπαραγωγή χρωμάτων και εξαιρετικό εύρος τόνων, καθώς και για εντυπωσιακές ασπρόμαυρες εκτυπώσεις φωτογραφιών.

Αν είστε σπουδαστής φωτογραφίας ή παθιασμένος λάτρης της φωτογραφικής τέχνης, σίγουρα προτιμάτε να βλέπετε τις φωτογραφίες σας εκτυπωμένες, από το να τις βλέπετε απλώς σε μια οθόνη. Οι εκτυπωμένες φωτογραφίες διατηρούν αναλλοίωτες τις αναμνήσεις από σημαντικές στιγμές, ενώ επίσης αποτελούν σπουδαία δώρα για τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμη κι αν θέλετε να εκτυπώνετε φωτογραφίες μόνο περιστασιακά, η κατοχή ενός εκτυπωτή που μπορεί να δημιουργεί παράγει φωτογραφίες σε ιλουστρασιόν χαρτί σάς προσφέρει πιο άμεσα αποτελέσματα από την παραγγελία εκτυπώσεων online, καθώς και πιο δημιουργικό έλεγχο της διαδικασίας.

Για να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα του συστήματος MegaTank, το οποίο μειώνει σημαντικά το συνολικό κόστος της εκτύπωσης φωτογραφιών, δείτε τον εκτυπωτή Canon PIXMA G640 3 σε 1 που χρησιμοποιεί μια διευρυμένη σειρά έξι μελανιών dye για βελτιωμένη απόδοση του εύρους χρωμάτων και τόνων. Ένα σετ μελανιών επαρκεί για την παραγωγή έως και 3.800 έγχρωμων φωτογραφιών μεγέθους 6x4" επαγγελματικής ποιότητας, με φωτογραφίες χωρίς περιθώριο σε μέγεθος έως και Α4. Για την εκτύπωση εγγράφων, ένα σετ μελανιών επαρκεί για την εκτύπωση έως και 3.700 μονόχρωμων ή έως και 8.000 έγχρωμων σελίδων Α4.3

Αν θέλετε να εκτυπώσετε μεγάλο όγκο φωτογραφιών, να δημιουργήσετε εκτυπώσεις χωρίς περιθώρια σε μέγεθος A3+ (33x43cm) ώστε να μπορέσετε να παρουσιάσετε και να πουλήσετε τα έργα σας σε εκθέσεις και γκαλερί, ο Canon PIXMA PRO-200 προσφέρει απαράμιλλης ποιότητας εκτυπώσεις φωτογραφιών σε ιλουστρασιόν και σατινέ φωτογραφικό χαρτί χάρη στα οκτώ μελάνια dye που διαθέτει. Για ματ φωτογραφικό χαρτί και υλικά για καλλιτεχνικές εφαρμογές, ο Canon imagePROGRAF PRO-300 είναι ένας κορυφαίος στην κατηγορία του επαγγελματικός εκτυπωτής φωτογραφιών A3+ που χρησιμοποιεί 10 μελάνια pigment για απόλυτη ένταση και πιστότητα χρωμάτων. Και οι δύο αυτοί εκτυπωτές φωτογραφιών μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία πανό και πανοραμικών εκτυπώσεων μήκους έως και 99cm.

Καλύτερος εκτυπωτής για χειροτεχνίες και καλλιτεχνικές δημιουργίες

Εκτυπωτής πάνω σε γραφείο, ο οποίος εκτυπώνει μια στυλιζαρισμένη εικόνα μιας πεταλούδας, ενώ φαίνονται επίσης δύο χέρια, έτοιμα να πάρουν την εκτύπωση από τον δίσκο. Δίπλα, υπάρχουν πολλά πακέτα χαρτιού εκτυπωτή και πολύχρωμα χαρτιά κομμένα σε σχέδιο πεταλούδας.

Αξιοποιήστε όλες τις δυνατότητες του μαγνητικού χαρτιού και του ματ φωτογραφικού χαρτιού διπλής όψης με τον εκτυπωτή Canon PIXMA Σειράς TS5350a. Είναι ένας πανίσχυρος εκτυπωτής για χειροτεχνίες, που προσφέρει απόλυτη ελευθερία σε καλλιτέχνες κάθε ηλικίας.

Ένας εκτυπωτής Canon προσφέρει αμέτρητες στιγμές δημιουργίας και χαράς για όλες τις ηλικίες, από παιδικές εργασίες έως εξατομικευμένες ευχετήριες κάρτες, προσκλήσεις για πάρτι, ευχαριστήρια σημειώματα και πολλά άλλα. Στην ενότητα για τα παιδιά της εφαρμογής Creative Park της Canon θα βρείτε ζωγραφιές, λαβύρινθους και άλλες εκτυπώσιμες δραστηριότητες, που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν.

Ο Canon PIXMA Σειράς TS5350a και ο Canon PIXMA Σειράς TS7450 είναι ιδανικοί για καλλιτεχνικές δημιουργίες, με δυνατότητα εκτύπωσης σε πληθώρα υλικών, όπως μαγνητικό χαρτί ή ματ φωτογραφικό χαρτί διπλής όψης. Το ίδιο ισχύει και για τους PIXMA TS7650i και PIXMA TS7750i, οι οποίοι συνδυάζουν μαύρο μελάνι pigment, ανθεκτικό στις μουτζούρες, με τρία μελάνια dye κυανού, ματζέντα και κίτρινου χρώματος.

Ως κορυφαία επιλογή, ο Canon PIXMA G640 με τα έξι μελάνια dye και το σύστημα επαναγεμιζόμενων δεξαμενών MegaTank είναι κατάλληλος τόσο για καλλιτεχνικές δημιουργίες και χειροτεχνίες όσο και για εκτυπώσεις φωτογραφιών εξαιρετικής ποιότητας.

Η σειρά εκτυπωτών inkjet της Canon μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. Είτε είστε είτε αισθάνεστε νέοι, ή σπουδαστές, αφοσιωμένοι γονείς ή πολυάσχολοι επαγγελματίες, η Canon πάντα θα έχει να σας προσφέρει έναν εκτυπωτή που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

Για περισσότερη καθοδήγηση σχετικά με τον εκτυπωτή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, δοκιμάστε επίσης το Εργαλείο επιλογής εκτυπωτή Canon.


Σύνταξη: Matthew Richards και Alex Summersby

 1. Το Πρόγραμμα εκτυπώσεων PIXMA είναι διαθέσιμο μόνο για τους κατοίκους των εξής χωρών: Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Δημοκρατία της Ιρλανδίας και Ηνωμένο Βασίλειο.
 2. Η απόδοση σελίδων υπολογίζεται βάσει συγκεκριμένης μεθόδου ελέγχου της Canon, με χρήση του διαγράμματος ISO/IEC 29103 και προσομοίωσης συνεχούς εκτύπωσης, με αντικατάσταση μετά την αρχική εγκατάσταση.
 3. Η απόδοση σελίδων υπολογίζεται βάσει συγκεκριμένης μεθόδου ελέγχου της Canon, με χρήση του διαγράμματος ISO/IEC 24712 και προσομοίωση συνεχούς εκτύπωσης, με αντικατάσταση μετά την αρχική εγκατάσταση.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά άρθρα

 • Νεαρός άνδρας με την πλάτη του στραμμένη στη μηχανή, γέρνει πάνω από ένα γραφείο όπου υπάρχει ένας εκτυπωτής Canon PIXMA, φυτά και γραφική ύλη.

  ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Οι καλύτεροι εκτυπωτές για σπουδαστές

  Κάθε σπουδαστής χρειάζεται έναν εκτυπωτή – ανακαλύψτε τις πιο οικονομικά προσιτές επιλογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

 • Γυναίκα που κάθεται σε ένα γραφείο και χρησιμοποιεί ένα υπογραμμιστικό πάνω σε μια εκτύπωση. Δίπλα της βρίσκεται ένας εκτυπωτής Canon MAXIFY, ενώ από το μεγάλο παράθυρο που βρίσκεται μπροστά της διακρίνεται ένας κήπος.

  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

  Ο καλύτερος εκτυπωτής για οικιακά γραφεία

  Εργαστείτε απρόσκοπτα από το σπίτι με τους εκτυπωτές Canon PIXMA και MAXIFY.

 • A top-down image of a Canon PIXMA printer outputting a large photo print. A phone displaying a camera roll is on the desk beside it.

  ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Οι καλύτεροι εκτυπωτές Canon για φωτογραφίες

  Είτε θέλετε να παρουσιάσετε τις φωτογραφίες σας σε μια κορνίζα ή σε ένα λεύκωμα είτε ως αυτοκόλλητα, βρείτε τον ιδανικό εκτυπωτή για τις δικές σας δημιουργικές ανάγκες.

 • Η στάθμη μελανιού εμφανίζεται στη γραμμή ρυθμίσεων ενός εκτυπωτή Canon.

  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

  Συχνές ερωτήσεις για τον εκτυπωτή, το μελάνι και το χαρτί

  Ο ειδικός της Canon Suhaib Hussain απαντά σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με την τεχνολογία των εκτυπωτών, το μελάνι και το χαρτί.