ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Πώς να επιλέξετε τον εκτυπωτή Canon που καλύπτει τις ανάγκες σας

Τι χρειάζεστε από έναν εκτυπωτή; Βρείτε τον ιδανικό εκτυπωτή για τις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για γενική χρήση είτε για εργασία στο οικιακό γραφείο ή χειροτεχνίες, με τον χρήσιμο οδηγό μας.
Γυναίκα που κάθεται στο γραφείο του σπιτιού της, πάνω στο οποίο υπάρχει ένας φορητός υπολογιστής, μια οθόνη και ένας εκτυπωτής Canon MegaTank, καθώς και τέσσερις φιάλες μελανιού.

Αν έχετε μια μεγάλη οικογένεια και σας αρέσει να ταξιδεύετε όλοι μαζί, η αγορά ενός διθέσιου σπορ αυτοκινήτου δεν θα ήταν ιδιαίτερα πρακτική. Το ίδιο ισχύει και για τους εκτυπωτές. Οι ανάγκες εκτύπωσης που έχετε καθορίζουν ποιος είναι ο κατάλληλος εκτυπωτής για εσάς.

Πολλοί άνθρωποι χρειάζονται να εκτυπώνουν κυρίως έγχρωμα ή ασπρόμαυρα έγγραφα – από εργασίες των παιδιών τους ή φοιτητικές εργασίες έως επαγγελματικά έγγραφα για το οικιακό γραφείο. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να θέλουν να παράγουν φωτογραφίες σε ιλουστρασιόν χαρτί στο σπίτι ή προϊόντα από χαρτί για χειροτεχνίες και άλλα χόμπι. Μπορεί να θέλετε να εκτυπώνετε μόνο περιστασιακά ή να χρειάζεστε έναν εκτυπωτή που να μπορεί να ανταποκριθεί σε μεγάλους όγκους εργασιών. Επίσης, για πολλούς, η ευκολία που προσφέρει η ασύρματη συνδεσιμότητα είναι εξαιρετικά σημαντική.

Στην αγορά υπάρχουν πολλές επιλογές, από οικονομικά προσιτούς εκτυπωτές inkjet μέχρι πολυμηχανήματα λέιζερ υψηλής απόδοσης. Εδώ θα εξετάσουμε τη σειρά των εκτυπωτών inkjet της Canon που είναι κατάλληλοι για τις πιο συνηθισμένες ανάγκες εκτύπωσης. Σε κάθε κατηγορία, τα μοντέλα με συμβατικά φυσίγγια μελανιού είναι ιδιαίτερα πρακτικά για ορισμένα σενάρια χρήσης, ενώ οι εκτυπωτές MegaTank με επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού υψηλής χωρητικότητας και χαμηλό κόστος λειτουργίας μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα σε άλλες περιπτώσεις.

Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε ποιοι εκτυπωτές Canon θα μπορούσαν να αποτελέσουν την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Καλύτερος εκτυπωτής για γενικές οικιακές εκτυπώσεις

Εικόνα από ψηλά ενός σκούρου γκρι εκτυπωτή που είναι τοποθετημένος σε ένα τραπέζι. Γύρω του φαίνονται διάφορες εκτυπώσεις, καθώς και ένα χέρι που κρατάει ένα smartphone και εκτυπώνει μια ιστοσελίδα από αυτό.

Ο βασικού επιπέδου εκτυπωτής Canon PIXMA Σειράς TS3450 είναι ένα οικονομικό μηχάνημα για κάθε χρήση στο σπίτι. Περιλαμβάνει ενσωματωμένο σαρωτή για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, εύχρηστο περιβάλλον εργασίας με οθόνη LCD 3,8cm και συνδεσιμότητα Wi-Fi, ώστε να μπορείτε να εκτυπώνετε από τη φορητή σας συσκευή όπου κι αν βρίσκεστε στο οικιακό σας δίκτυο.

Ένας ευέλικτος εκτυπωτής για παιδιά, σπουδαστές και γενικά για όλη την οικογένεια πρέπει να είναι οικονομικά προσιτός και εύκολος στη χρήση. Ξεκινώντας από τα βασικά, ο εκτυπωτής Canon PIXMA Σειράς TS3450 είναι πανεύκολος στην εγκατάσταση και τη χρήση, καθώς διαθέτει μόνο δύο φυσίγγια μελανιού FINE (μαύρο και τριών χρωμάτων), με μια επιλογή κασετών υψηλής χωρητικότητας για ακόμη μεγαλύτερη οικονομική αποδοτικότητα.

Ο PIXMA Σειράς TS3450 είναι ένας μικρός και ελαφρύς εκτυπωτής, αλλά διαθέτει ενσωματωμένο σαρωτή για εργασίες σάρωσης και αντιγραφής. Εκτός από έγγραφα υψηλής ποιότητας, μπορεί να παράγει φωτογραφίες 6x4 ιντσών, 5x5 ιντσών και 7x5 ιντσών χωρίς περιθώρια. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Wi-Fi με ένα άγγιγμα, ώστε να μπορείτε να εκτυπώνετε από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού, χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας.

Άτομο που εργάζεται σε ξύλινο γραφείο, πάνω στο οποίο υπάρχει μια οθόνη, ένα πληκτρολόγιο και ένας εκτυπωτής Canon. Στον τοίχο πάνω από το γραφείο υπάρχουν κολλημένα διάφορα μικρά φύλλα χαρτιού με σημειώσεις.

Με εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας και ιδιαίτερα χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, η σειρά Canon PIXMA G2470 περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα. Ο Canon PIXMA Σειράς G3470 που εμφανίζεται εδώ διαθέτει σαρωτή και συνδεσιμότητα Wi-Fi. Όλοι είναι εύκολοι στη χρήση και τη συντήρηση, με μεγάλες ταχύτητες εκτύπωσης εγγράφων και υψηλή απόδοση σελίδων χάρη στις επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού MegaTank, γεγονός που τους καθιστά ιδανικούς για χρήση από όλα τα μέλη της οικογένειας, αλλά και για τις ανάγκες του οικιακού σας γραφείου.

Αν ο όγκος των εκτυπώσεών σας στο σπίτι είναι μεγάλος, υπάρχει μια εναλλακτική λύση, που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα από την αγορά και την αντικατάσταση φυσιγγίων μελανιού. Η σειρά εκτυπωτών inkjet MegaTank με επαναγεμιζόμενα μελάνια της Canon χρησιμοποιεί δεξαμενές μελανιού μεγάλης χωρητικότητας αντί για φυσίγγια, οι οποίες χωρούν αρκετό μελάνι για την εκτύπωση έως και 6.000 ασπρόμαυρων φύλλων A4 ή έως και 7.700 έγχρωμων σελίδων.1

Το αρχικό κόστος αγοράς τους είναι ελαφρώς πιο υψηλό από ορισμένα μοντέλα εκτυπωτών με φυσίγγια, ωστόσο το κόστος λειτουργίας είναι πολύ πιο χαμηλό, κάτι το οποίο μπορεί να μειώσει το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας έως και κατά 80%. Η συμπλήρωση μελανιού στις δεξαμενές γίνεται γρήγορα, εύκολα και χωρίς ακαταστασία. Το μελάνι τροφοδοτείται από τις φιάλες με τη βοήθεια της βαρύτητας, χωρίς να απαιτείται πίεση, ενώ οι φιάλες διαθέτουν ακροφύσια τύπου κλειδιού που εξαλείφουν τον κίνδυνο τοποθέτησης λάθος χρώματος σε λάθος δεξαμενή.

Οι εκτυπωτές της σειράς Canon PIXMA G2470 είναι επίσης γρήγοροι, με ταχύτητα εκτύπωσης 11 εικ./λεπτό (εικόνες ανά λεπτό) για μονόχρωμες εκτυπώσεις και 6 εικ./λεπτό για έγχρωμες. Ο Canon PIXMA G1430 είναι ένα μοντέλο εκτυπωτή, ενώ ο Canon PIXMA G2470 διαθέτει επιπλέον ενσωματωμένο σαρωτή και ο Canon PIXMA Σειράς G3470 διαθέτει τόσο σαρωτή όσο και συνδεσιμότητα Wi-Fi. Ο Canon PIXMA G4470 διαθέτει επίσης αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 35 φύλλων και δυνατότητα απευθείας αποστολής φαξ.

Ο καλύτερος εκτυπωτής για οικιακά και μικρά γραφεία

Εκτυπωτής Canon MegaTank πάνω σε ξύλινο τραπέζι, σε ένα μικρό γραφείο. Στο φόντο, φαίνονται διάφορα άτομα που εργάζονται.

Ιδανικός τόσο για μικρά γραφεία όσο και για οικιακά, ο Canon MAXIFY GX4040 διαθέτει οθόνη αφής 6,9cm, συνδεσιμότητα Ethernet και Wi-Fi, αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 35 φύλλων και σύστημα τροφοδοσίας χαρτιού τριών δρόμων, ώστε να έχετε διαφορετικούς δίσκους έτοιμους για διαφορετικές εκτυπώσεις. Επίσης, η υποστήριξη αυτόματης αμφίπλευρης εκτύπωσης κάνει παιχνιδάκι την εκτύπωση διπλής όψης.

Πολλοί άνθρωποι εργάζονται από το σπίτι τουλάχιστον για ένα μέρος του χρόνου τους και χρειάζονται έναν πιο επαγγελματικό εκτυπωτή, ικανό να διαχειρίζεται πολλές διαφορετικές εργασίες. Η σειρά MAXIFY της Canon έχει σχεδιαστεί για γρήγορη, υψηλής ποιότητας εκτύπωση εγγράφων και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για μικρά γραφεία. Όπως και η σειρά Canon PIXMA G2470, η σειρά εκτυπωτών MAXIFY GX της Canon αποτελείται από μοντέλα MegaTank, με ακόμη μικρότερο κόστος λειτουργίας, χάρη στην υψηλότερη απόδοση εκτύπωσης έγχρωμων σελίδων.

Ο Canon MAXIFY GX3040 είναι μια έξυπνη και οικονομική επιλογή. Πρόκειται για έναν ταχύτατο εκτυπωτή 3 σε 1, ιδανικό για έγγραφα γραφείου, με δυνατότητα εκτύπωσης μονόχρωμων σελίδων με ταχύτητα έως και 19 εικ./λεπτό και έγχρωμων σελίδων έως και 13 εικ./λεπτό. Μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο των εργασιών εκτύπωσης, να αντιγράφετε έγγραφα αυτόνομα και να ελέγχετε την κατάσταση του εκτυπωτή από την οθόνη LCD 3,4cm και το απλό περιβάλλον εργασίας με κουμπιά. Διαθέτει συρτάρι εισόδου 250 φύλλων στο εμπρός μέρος, πρόσθετο τροφοδότη 100 φύλλων στο πίσω μέρος και έναν επίπεδο δίσκο για υλικά μεγαλύτερου πάχους. Έχει επίσης δυνατότητα αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης και συνδεσιμότητα Wi-Fi.

Ο Canon MAXIFY GX4040 προσφέρει όλες αυτές τις δυνατότητες αλλά και πολλά άλλα, καθώς διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 6,9cm και αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 35 φύλλων, για εύκολη σάρωση και αντιγραφή πολυσέλιδων εγγράφων. Πέρα από τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi και USB, διαθέτει επίσης πλήρως αυτόνομες δυνατότητες φαξ και συνδεσιμότητα Ethernet για εύκολη δικτύωση.

Οθόνη υπολογιστή και εκτυπωτής γραφείου πάνω σε ένα γραφείο, με μια καρέκλα μπροστά από την οθόνη.

Για μεγάλους όγκους εγγράφων επαγγελματικής ποιότητας, ο Canon MAXIFY GX7040 μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση. Ένα πλήρες σετ δεξαμενών μελανιού αρκεί για έως και 6.000 ασπρόμαυρες σελίδες ή έως και 14.000 έγχρωμες σελίδες,2 που μπορούν να φτάσουν έως και τις 9.000 και 21.000, αντίστοιχα, στην οικονομική κατάσταση λειτουργίας.3 Ο χρόνος εξόδου της πρώτης εκτύπωσης είναι μόλις επτά δευτερόλεπτα, ενώ διαθέτει αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 50 φύλλων και δύο δίσκους εισόδου 250 φύλλων, καθώς και δίσκο 100 φύλλων στο πίσω μέρος. Η δυνατότητα σάρωσης εγγράφων διπλής όψης με ένα μόνο πέρασμα πραγματικά εξοικονομεί χρόνο.

Αν η εργασία σας απαιτεί εκτυπώσεις μεγάλου όγκου και υψηλής ποιότητας, τότε ένα αναβαθμισμένο μοντέλο, όπως ο Canon MAXIFY GX6040 ή ο MAXIFY GX7040 είναι εξαιρετική επιλογή. Και τα δύο μοντέλα εξασφαλίζουν απλό χειρισμό των εργασιών εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής χάρη στις έγχρωμες οθόνες αφής 6,9cm με δυνατότητα κλίσης, καθώς και τους αυτόματους τροφοδότες εγγράφων 50 φύλλων. Ο MAXIFY GX7040 διαθέτει επίσης πρόσθετο δίσκο εισόδου, για συνολική χωρητικότητα εισόδου 600 φύλλων, καθώς και δυνατότητα απευθείας αποστολής φαξ και σάρωσης διπλής όψης.

Ο καλύτερος εκτυπωτής για οικογένειες και σπουδαστές

Άνδρας που κάθεται σε ένα τραπέζι και εργάζεται σε έναν φορητό υπολογιστή. Δίπλα του υπάρχει ένας εκτυπωτής Canon με ένα φύλλο χαρτιού στον δίσκο εξόδου.

Ο εκτυπωτής Canon PIXMA Σειράς TR4650 είναι ιδανικός για πολυάσχολες οικογένειες με παιδιά σχολικής ηλικίας, καθώς και για σπουδαστές. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα χαρακτηριστικών, όπως σαρωτή και αυτόματο τροφοδότη εγγράφων, καθώς και αυτόνομη λειτουργία φαξ και αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης.

Αν υπάρχουν παιδιά σχολικής ηλικίας στην οικογένεια, τότε θα χρειαστείτε ένα εύχρηστο μοντέλο για τις εκτυπώσεις των τακτικών εργασιών των παιδιών, αλλά το οποίο θα προσφέρει επίσης μια σειρά δημιουργικών επιλογών. Για τους σπουδαστές και τα παιδιά μικρότερης ηλικίας, αλλά και για την υπόλοιπη οικογένεια, ένας ενσωματωμένος σαρωτής διευκολύνει την αντιγραφή εγγράφων και καλλιτεχνικών δημιουργιών, καθώς και την αποστολή τους σε φορητές συσκευές ή στο cloud, όταν χρειάζεται.

Ο οικονομικά προσιτός Canon PIXMA Σειράς TR4650 διαθέτει αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 20 φύλλων που απλοποιεί τις εργασίες σάρωσης και αντιγραφής, καθώς και δυνατότητα αυτόματης αμφίπλευρης εκτύπωσης για έγγραφα διπλής όψης. Είναι συμβατός με οικονομικά φυσίγγια XL υψηλής απόδοσης – ιδανικά για σπουδαστές με περιορισμένο προϋπολογισμό, οι οποίοι πρέπει να εκτυπώνουν μεγάλους όγκους εγγράφων για τις εργασίες τους.

Για να μειώσετε περαιτέρω το κόστος λειτουργίας, οι κορυφαίες σειρές Canon PIXMA G3460 και Canon PIXMA G2470 προσφέρουν τα πλεονεκτήματα του συστήματος επαναγεμιζόμενων δεξαμενών μελανιού MegaTank της Canon, με πολύ μεγάλη χωρητικότητα μελανιού για αποδοτική εκτύπωση και λιγότερες διακοπές λειτουργίας.

Καλύτερος εκτυπωτής για εκτυπώσεις φωτογραφιών

Εκτυπωτής Canon PIXMA και διάφορες έγχρωμες εκτυπώσεις πάνω σε ένα ξύλινο τραπέζι.

Με μαύρο μελάνι pigment και πέντε μελάνια dye για απόδοση πλούσιων χρωμάτων, ο Canon PIXMA Σειράς TS8350a παράγει έγγραφα με άψογο κείμενο και γραφικά, καθώς και φωτογραφικές εκτυπώσεις εξαιρετικής ποιότητας. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό μηχάνημα για κάθε χρήση, εύκολο στον χειρισμό και με έγχρωμη οθόνη αφής 10,8cm.

Αν είστε σπουδαστής φωτογραφίας ή παθιασμένος λάτρης της φωτογραφικής τέχνης, σίγουρα προτιμάτε να βλέπετε τις φωτογραφίες σας εκτυπωμένες, από το να τις βλέπετε απλώς σε μια οθόνη. Οι εκτυπωμένες φωτογραφίες διατηρούν αναλλοίωτες τις αναμνήσεις από σημαντικές στιγμές, ενώ επίσης αποτελούν σπουδαία δώρα για τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμη κι αν θέλετε να εκτυπώνετε φωτογραφίες μόνο περιστασιακά, η κατοχή ενός εκτυπωτή που μπορεί να δημιουργεί παράγει φωτογραφίες σε ιλουστρασιόν χαρτί σάς προσφέρει πιο άμεσα αποτελέσματα από την παραγγελία εκτυπώσεων online, καθώς και πιο δημιουργικό έλεγχο της διαδικασίας.

Ο κομψός εκτυπωτής 3 σε 1 Canon PIXMA Σειράς TS8350a, με υποστήριξη Wi-Fi, χρησιμοποιεί έξι ανεξάρτητα μελάνια για την παραγωγή έγχρωμων φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, καθώς και μονόχρωμων και έγχρωμων εγγράφων εξαιρετικής ποιότητας, αποτελώντας μια σπουδαία επιλογή για κάθε χρήση. Μπορεί να εκτυπώνει εικόνες υψηλής ποιότητας χωρίς περιθώρια σε μέγεθος έως A4, που αποτυπώνουν σε βάθος κάθε λεπτομέρεια.

Εκτυπωτής και μηχανή Canon από ψηλά, που περιβάλλονται από ένα μοντάζ με εκτυπώσεις πολύχρωμων τοπίων, ταξιδιωτικών φωτογραφιών και πορτραίτων.

Ο εκτυπωτής Canon PIXMA G640, με επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού MegaTank, είναι ιδανικός για μεγάλου όγκου εκτυπώσεις φωτογραφιών σε μέγεθος έως και A4 χωρίς περιθώρια. Τα έξι μελάνια dye περιλαμβάνουν κυανό, ματζέντα, κίτρινο και μαύρο χρώμα, καθώς και κόκκινο και γκρι, που διευρύνουν την γκάμα των χρωμάτων και επιτρέπουν την εκτύπωση κορυφαίων ασπρόμαυρων φωτογραφιών.

Εκτυπωτής Canon και οθόνη πάνω σε ένα ξύλινο γραφείο. Στον τοίχο από πάνω υπάρχουν 11 καδραρισμένες έγχρωμες εκτυπώσεις με τρόφιμα.

Με απαράμιλλη ποιότητα φωτογραφίας σε ιλουστρασιόν και σατινέ φωτογραφικό χαρτί, ο Canon PIXMA PRO-200 είναι το όνειρο κάθε φωτογράφου. Διαθέτει οκτώ διαφορετικά μελάνια dye, για πραγματικά άψογη αναπαραγωγή χρωμάτων και εξαιρετικό εύρος τόνων, καθώς και για εντυπωσιακές ασπρόμαυρες εκτυπώσεις φωτογραφιών.

Για να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα του συστήματος MegaTank, το οποίο μειώνει σημαντικά το συνολικό κόστος της εκτύπωσης φωτογραφιών, δείτε τον εκτυπωτή Canon PIXMA G640 3 σε 1 που χρησιμοποιεί μια διευρυμένη σειρά έξι μελανιών dye για βελτιωμένη απόδοση του εύρους χρωμάτων και τόνων. Ένα σετ μελανιών επαρκεί για την παραγωγή έως και 3.800 έγχρωμων φωτογραφιών μεγέθους 6x4" επαγγελματικής ποιότητας, με φωτογραφίες χωρίς περιθώριο σε μέγεθος έως και Α4. Για την εκτύπωση εγγράφων, ένα σετ μελανιών επαρκεί για την εκτύπωση έως και 3.700 μονόχρωμων ή έως και 8.000 έγχρωμων σελίδων Α4.2

Αν θέλετε να εκτυπώσετε μεγάλο όγκο φωτογραφιών, να δημιουργήσετε εκτυπώσεις χωρίς περιθώρια σε μέγεθος A3+ (33x43cm) ώστε να μπορέσετε να παρουσιάσετε και να πουλήσετε τα έργα σας σε εκθέσεις και γκαλερί, ο Canon PIXMA PRO-200 προσφέρει απαράμιλλης ποιότητας εκτυπώσεις φωτογραφιών σε ιλουστρασιόν και σατινέ φωτογραφικό χαρτί χάρη στα οκτώ μελάνια dye που διαθέτει. Για ματ φωτογραφικό χαρτί και υλικά για καλλιτεχνικές εφαρμογές, ο Canon imagePROGRAF PRO-300 είναι ένας κορυφαίος στην κατηγορία του επαγγελματικός εκτυπωτής φωτογραφιών A3+ που χρησιμοποιεί 10 μελάνια pigment για απόλυτη ένταση και πιστότητα χρωμάτων. Και οι δύο αυτοί εκτυπωτές φωτογραφιών μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία πανό και πανοραμικών εκτυπώσεων μήκους έως και 99cm.

Καλύτερος εκτυπωτής για χειροτεχνίες και καλλιτεχνικές δημιουργίες

Εκτυπωτής πάνω σε γραφείο, ο οποίος εκτυπώνει μια στυλιζαρισμένη εικόνα μιας πεταλούδας, ενώ φαίνονται επίσης δύο χέρια, έτοιμα να πάρουν την εκτύπωση από τον δίσκο. Δίπλα, υπάρχουν πολλά πακέτα χαρτιού εκτυπωτή και πολύχρωμα χαρτιά κομμένα σε σχέδιο πεταλούδας.

Αξιοποιήστε όλες τις δυνατότητες του μαγνητικού χαρτιού και του ματ φωτογραφικού χαρτιού διπλής όψης με τον εκτυπωτή Canon PIXMA Σειράς TS5350a. Είναι ένας πανίσχυρος εκτυπωτής για χειροτεχνίες, που προσφέρει απόλυτη ελευθερία σε καλλιτέχνες κάθε ηλικίας.

Ένας εκτυπωτής Canon προσφέρει αμέτρητες στιγμές δημιουργίας και χαράς για όλες τις ηλικίες, από παιδικές εργασίες έως εξατομικευμένες ευχετήριες κάρτες, προσκλήσεις για πάρτι, ευχαριστήρια σημειώματα και πολλά άλλα. Στην ενότητα για τα παιδιά της εφαρμογής Creative Park της Canon θα βρείτε ζωγραφιές, λαβύρινθους και άλλες εκτυπώσιμες δραστηριότητες, που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν. Μπορείτε μάλιστα να προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά στις εκτυπώσεις χρησιμοποιώντας τη λειτουργία επεξεργασίας για να προσαρμόσετε τα πρότυπα.

Για ακόμη περισσότερη διασκέδαση, στον ιστότοπο Canon Creative Park υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία εκτυπώσιμων παιχνιδιών, όπως μπίνγκο, κρίκοι ή ακόμη και το δικό σας σετ σκακιού. Μπορείτε να τα εκτυπώσετε εύκολα στο σπίτι και η κατασκευή τους θα σας ενθουσιάσει όσο και το παιχνίδι. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από χάρτινες χειροτεχνίες και μοντέλα 3D διαθέσιμα για εκτύπωση, όπως παιχνίδια και ζώα.

Ο Canon PIXMA Σειράς TS5350a και ο Canon PIXMA Σειράς TS7450 είναι ιδανικοί για καλλιτεχνικές δημιουργίες, με δυνατότητα εκτύπωσης σε πληθώρα υλικών, όπως μαγνητικό χαρτί ή ματ φωτογραφικό χαρτί διπλής όψης.

Ως κορυφαία επιλογή, ο Canon PIXMA G640 με τα έξι μελάνια dye και το σύστημα επαναγεμιζόμενων δεξαμενών MegaTank είναι κατάλληλος τόσο για καλλιτεχνικές δημιουργίες και χειροτεχνίες όσο και για εκτυπώσεις φωτογραφιών εξαιρετικής ποιότητας.

Η σειρά εκτυπωτών inkjet της Canon μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. Είτε είστε είτε αισθάνεστε νέοι, ή σπουδαστές, αφοσιωμένοι γονείς ή πολυάσχολοι επαγγελματίες, η Canon πάντα θα έχει να σας προσφέρει έναν εκτυπωτή που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

Για περισσότερη καθοδήγηση σχετικά με τον εκτυπωτή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, δοκιμάστε επίσης το Εργαλείο επιλογής εκτυπωτή Canon.


Σύνταξη: Matthew Richards και Alex Summersby

 1. Η απόδοση σελίδων υπολογίζεται βάσει συγκεκριμένης μεθόδου ελέγχου της Canon, με χρήση του διαγράμματος ISO/IEC 29103 και προσομοίωση συνεχούς εκτύπωσης, με αντικατάσταση μετά την αρχική εγκατάσταση.
 2. Η απόδοση σελίδων υπολογίζεται βάσει συγκεκριμένης μεθόδου ελέγχου της Canon, με χρήση του διαγράμματος ISO/IEC 24712 και προσομοίωση συνεχούς εκτύπωσης, με αντικατάσταση μετά την αρχική εγκατάσταση.
 3. Η κατάσταση οικονομικής λειτουργίας μειώνει την κατανάλωση μελανιού, ελαττώνοντας την πυκνότητα· παράγει 50% περισσότερες σελίδες από την εκτύπωση στη στάνταρ κατάσταση λειτουργίας.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά άρθρα

 • Η στάθμη μελανιού εμφανίζεται στη γραμμή ρυθμίσεων ενός εκτυπωτή Canon.

  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

  Συχνές ερωτήσεις για τον εκτυπωτή, το μελάνι και το χαρτί

  Ο ειδικός της Canon Suhaib Hussain απαντά σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με την τεχνολογία των εκτυπωτών, το μελάνι και το χαρτί.

 • Εκτυπωτής Canon MAXIFY πάνω σε γραφείο, ενώ μια ομάδα ατόμων συζητάει στο φόντο.

  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

  Πώς να εκτυπώσετε με ασφάλεια

  8 τρόποι να χρησιμοποιήσετε τα χαρακτηριστικά ασφάλειας των εκτυπωτών Canon ώστε οι εκτυπώσεις σας να είναι πάντα ασφαλείς.

 • A small office with a printer positioned in the middle compartment of a grey wall unit.

  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

  Οι εκτυπωτές MegaTank και τα πλεονεκτήματά τους

  Ανακαλύψτε έξι λόγους για τους οποίους χρειάζεστε έναν εκτυπωτή MegaTank.

 • Οι καλύτεροι εκτυπωτές για φοιτητές

  ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Οι καλύτεροι εκτυπωτές για φοιτητές

  Κάθε φοιτητής χρειάζεται έναν εκτυπωτή – ανακαλύψτε τις πιο οικονομικά προσιτές επιλογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.