ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Εύκολη δημιουργία ταξιδιωτικού λευκώματος

Κρατήστε ζωντανές τις αναμνήσεις του ταξιδιού σας, συμπεριλαμβάνοντάς τες σε ένα ταξιδιωτικό ημερολόγιο. Η ταλαντούχα δημιουργός ημερολογίων Kia Marie Hunt εξηγεί πώς έδωσε πνοή στις ιδέες της για λευκώματα με τον Canon Zoemini S2 και τους εκτυπωτές Canon.
Ένα ταξιδιωτικό ημερολόγιο είναι ανοιχτό πάνω σε ένα σκούρο ξύλινο τραπέζι, πλάι σε μερικές εκτυπωμένες φωτογραφίες, ένα στυλό, μια πολύχρωμη ταινία και σφραγίδες. Οι σελίδες είναι γεμάτες πολύχρωμα κείμενα, σχέδια και φωτογραφίες.

Οι διακοπές και τα διαλείμματα από την καθημερινότητα προσφέρουν εμπειρίες και αναμνήσεις που μας μένουν αξέχαστες. Αυτά τα συναισθήματα απαθανατίζονται συχνά σε φωτογραφίες, όπως οικογενειακά στιγμιότυπα από αδέρφια που μοιράζονται παγωτά στην παραλία ή ομαδικές selfie εφήβων που απολαμβάνουν τις συγκινήσεις των πρώτων τους ταξιδιών χωρίς τους γονείς. Όταν η συγγραφέας, εικονογράφος και δημιουργός ημερολογίων Kia Marie Hunt ταξίδεψε στην Κόστα Ρίκα με τον σύντροφό της για να γιορτάσουν την όγδοη επέτειό τους, ήταν αποφασισμένη να κάνει το ταξίδι αυτό αξέχαστο, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό λεύκωμα.

«Ήταν μια μεγάλη περιπέτεια», λέει. «Όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα θυμόμαστε κάθε στιγμή για πάντα, αλλά η αλήθεια είναι ότι πολλές μικρότερες λεπτομέρειες θα είχαν περάσει στη λήθη αν δεν τις είχα προσθέσει στο ταξιδιωτικό μου ημερολόγιο. Χαίρομαι πολύ που μπορώ να επιστρέφω σε αυτές τις σελίδες, γνωρίζοντας ότι όλες εκείνες οι όμορφες στιγμές δεν θα ξεχαστούν ποτέ.»

Η Kia δεν θυμάται καν πότε ξεκίνησε να φτιάχνει ημερολόγια. Η δημιουργός της σειράς παιδικών ημερολογίων My Awesome Year μοιράζεται ιδέες και συμβουλές για τη δημιουργία ημερολογίων με περισσότερους από 130 χιλιάδες ακολούθους στους δύο λογαριασμούς της στο Instagram: @InspiringJournals και @KiaCreates. Επίσης, παρέχει μηνιαία κιτ DIY μέσω του Journal Club της και διευθύνει ένα κατάστημα με επιστολόχαρτα, αυτοκόλλητα και άλλα «καλούδια για ημερολόγια» στο Etsy. Εδώ, μας προσφέρει έναν απλό οδηγό βήμα προς βήμα για να δημιουργήσουμε ένα ταξιδιωτικό λεύκωμα.

Μια γυναίκα με μακριά σκούρα μαλλιά και παστέλ ριγέ πουλόβερ είναι καθισμένη σε ένα γραφείο και επιλέγει φωτογραφίες για ένα ταξιδιωτικό ημερολόγιο. Το ημερολόγιο περιβάλλεται από φωτογραφίες, αυτοκόλλητα, μια πολύχρωμη ταινία, έναν Canon Zoemini S2, έναν Canon SELPHY Square QX10 που εκτυπώνει μια φωτογραφία και διάφορα άλλα αντικείμενα.

«Πιστεύω ότι τα ημερολόγια ταξιδιού είναι ένας τρόπος να συνδυάσουμε ένα προσωπικό ημερολόγιο, ένα λεύκωμα και ένα άλμπουμ φωτογραφιών», λέει η Kia. «Ξεκίνησα τα δημιουργικά ημερολόγια όχι μόνο ως μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης, αλλά και ως τρόπο να καταγράφω λεπτομέρειες και αναμνήσεις.»

1. Καταγράψτε αξέχαστες στιγμές

Χέρια κολλάνε φωτογραφίες σε ένα ανοιχτό ταξιδιωτικό ημερολόγιο, που περιβάλλεται από εικόνες, μια ταινία και άλλα μικροπράγματα.

Μπορείτε να τοποθετήσετε στον Canon Zoemini S2 έως και 10 φύλλα αυτοκόλλητου Φωτογραφικού χαρτιού Zink™, να το εκτυπώσετε, να αφαιρέσετε το προστατευτικό υπόστρωμα και να κολλήσετε τις αγαπημένες σας λήψεις απευθείας στο ταξιδιωτικό σας ημερολόγιο. Αν εξαντληθεί το χαρτί, αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας εικόνες στην κάρτα Micro SD για να τις εκτυπώσετε αργότερα.

Χέρια κρατούν και γυρίζουν τις σελίδες ενός ταξιδιωτικού ημερολογίου, με πολύχρωμες φωτογραφίες και κομμάτια κολλημένα στις σελίδες.

Δεν είναι μόνο οι λέξεις, οι φωτογραφίες και τα σχέδια που μπορούν να διακοσμήσουν τις σελίδες του ημερολογίου σας, αλλά και πράγματα όπως εισιτήρια, μενού ή φυλλάδια. «Θα με δείτε να ζητώ από καταστήματα επαγγελματικές κάρτες, να ψαχουλεύω τα φυλλάδια των τουριστικών γραφείων και να παίρνω χάρτες από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς», εξηγεί η Kia. «Οτιδήποτε έχει χαρτί με όμορφη υφή ή διασκεδαστικό και ενδιαφέρον σχέδιο ή σας θυμίζει κάποιο μέρος με οποιονδήποτε τρόπο, μπορεί να έχει θέση στο ημερολόγιό σας, αν το θελήσετε.»

Μπορείτε να δημιουργήσετε το λεύκωμά σας στη διάρκεια του ταξιδιού ή μετά την επιστροφή σας – ό,τι προτιμάτε. «Αν το δημιουργήσετε στη διάρκεια του ταξιδιού, θα μπορείτε να καταγράφετε κάθε στιγμή, ενώ αν περιμένετε να επιστρέψετε στο σπίτι, θα έχετε την ευκαιρία να ξαναζήσετε το ταξίδι», λέει η Kia. «Είναι μια όμορφη εμπειρία με όποιον τρόπο και αν αποφασίσετε να το κάνετε.» Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα πρέπει να εξασφαλίσετε υλικό. «Κρατούσα σημειώσεις για όλα όσα κάναμε καθημερινά στην Κόστα Ρίκα και αφιέρωνα περίπου 20 λεπτά κάθε βράδυ στο ημερολόγιο, κολλώντας αντικείμενα που είχα συλλέξει, προσθέτοντας φωτογραφίες, γράφοντας και ζωγραφίζοντας», θυμάται.

«Διαπιστώνω πάντα ότι στα ταξίδια συμβαίνουν τα πιο απρόσμενα πράγματα, όπως μια απροσδόκητη εξέλιξη, μια ατυχία που μετατρέπεται σε ευτύχημα, η ανακάλυψη μιας εκπληκτικής θέας ή ακόμη και η δοκιμή ενός άγνωστου φαγητού. Γι' αυτό, μου αρέσει που μπορώ να τραβήξω μια φωτογραφία με τον Canon Zoemini S2 και να την εκτυπώσω την ίδια στιγμή. Επειδή οι εικόνες τυπώνονται απευθείας πάνω σε αυτοκόλλητο χαρτί, μπορώ να τις προσθέσω αμέσως στο ημερολόγιό μου, καταγράφοντας για πάντα τη στιγμή.» Μπορείτε να δείτε τη δουλειά της Kia σε εξέλιξη σε αυτό το βίντεο στο TikTok.

2. Μην σκέφτεστε υπερβολικά τις selfie σας

Ένας Canon Zoemini S2 είναι τοποθετημένος πάνω στη σελίδα ενός άτλαντα, δίπλα σε ένα σημειωματάριο και σε μια σειρά από φωτογραφίες διακοπών.

Ο καθρέπτης και ο φωτεινός δακτύλιος του Canon Zoemini S2 τον καθιστούν ιδανική επιλογή για τη λήψη αυθόρμητων selfie στις διακοπές. Μπορείτε να ορίσετε καθυστέρηση έως και τριών δευτερολέπτων χρησιμοποιώντας το χρονόμετρο αυτο-φωτογράφισης της εφαρμογής Canon Mini Print, ώστε να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας και στους φίλους σας για να μπουν στη φωτογραφία.

«Οι μέρες που έπρεπε να ζητάμε από κάποιον άγνωστο να μας φωτογραφίσει έχουν περάσει. Χάρη στον φακό-καθρέπτη που διαθέτει ο Canon Zoemini S2, μπορώ να δω μια αντανάκλαση του εαυτού μου και της παρέας μου, ενώ οι οδηγοί του σκοπεύτρου μού δείχνουν τι περιλαμβάνεται στη φωτογραφία και τι όχι, ώστε να είμαι σίγουρη ότι είναι όλοι μέσα στο κάδρο.»

Αν ταξιδεύετε μόνοι, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας ως κλείστρο απομακρυσμένης λήψης μέσω της εφαρμογής Canon Mini Print για να βγάλετε selfie με φόντο που κόβει την ανάσα. Όσον αφορά τις selfie, η συμβουλή της Kia είναι να είστε φυσικοί. «Μερικές φορές, οι φωτογραφίες που αρχικά σας φαίνονται οι "πιο αμήχανες" ή οι "χειρότερες" είναι τελικά οι καλύτερες. Το ταξίδι στον χρόνο με ένα ημερολόγιο ή ένα άλμπουμ με στημένες selfie δεν είναι τόσο διασκεδαστικό όσο οι αυθόρμητες λήψεις που πραγματικά αποτυπώνουν τα συναισθήματα στο συγκεκριμένο μέρος ή τη συγκεκριμένη στιγμή.»

3. Προσαρμόστε τις εικόνες σας

Χέρια που αγγίζουν την οθόνη ενός smartphone, όπου εμφανίζεται μια φωτογραφία στην οποία προστίθενται με γραφικά. Το τηλέφωνο βρίσκεται πάνω σε ένα ανοιχτό ταξιδιωτικό ημερολόγιο με έναν Canon Zoemini S2 πλάι του.

Δώστε προσωπικότητα στις φωτογραφίες σας ή προσθέστε χρονικές σημάνσεις και στοιχεία για την τοποθεσία χρησιμοποιώντας τα πλαίσια, τα αυτοκόλλητα, τα σχήματα και τις επιλογές διάταξης της εφαρμογής Canon Mini Print.

Η εφαρμογή Canon Mini Print είναι ιδανική για να προσθέσετε διασκεδαστικά στοιχεία σε εικόνες. Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα πλαίσιο, ένα φίλτρο ή τα δικά σας σχέδια και μικρά κείμενα. Μπορείτε ακόμη να συνδυάσετε τις αγαπημένες σας λήψεις σε ένα κολλάζ με το έξυπνο εργαλείο κολλάζ της εφαρμογής ή να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα ψηφιδωτού για να φτιάξετε ένα πρωτότυπο αυτοκόλλητο πόστερ από τέσσερις ή εννέα μικρότερες εικόνες.

«Αν δεν μπορώ να αποφασίσω ποιες φωτογραφίες θέλω να εκτυπώσω, δημιουργώ ένα κολλάζ με πολλές φωτογραφίες, ενώ χρησιμοποιώ τις δυνατότητες για να προσθέσω ένα διασκεδαστικό πολύχρωμο κείμενο με την τοποθεσία πριν από την εκτύπωση», λέει η Kia.

4. Εκτυπώστε τις φωτογραφίες σας, όπου κι αν βρίσκεστε

Ένας λευκός Canon SELPHY Square QX10 πάνω σε επιφάνεια από σκούρο ξύλο, ο οποίος περιβάλλεται από εκτυπωμένες φωτογραφίες με λευκό περίγραμμα, ένα πακέτο φωτογραφικού χαρτιού εκτύπωσης SELPHY Square και ένα ανοιχτό ταξιδιωτικό ημερολόγιο.

Για εικόνες που την κάνουν πραγματικά περήφανη, η Kia χρησιμοποιεί τον Canon SELPHY Square QX10 εντός και εκτός σπιτιού, ώστε να εκτυπώνει γρήγορα τις μεγαλύτερες εικόνες που θέλει να αναδείξει.

Μια γυναίκα που μόλις βγήκε φωτογραφία στέκει δίπλα σε έναν εκτυπωτή PIXMA της Canon τοποθετημένο πάνω σε ένα μικρό τραπέζι, και παίρνει στα χέρια της μια φωτογραφία που έχει εκτυπωθεί.

Αν θέλετε να πειραματιστείτε ελεύθερα με διάφορα μεγέθη χαρτιού ή λογισμικό επεξεργασίας, όπως το Digital Photo Professional (DPP) της Canon, απλά επιλέξτε τις καλύτερες φωτογραφίες που βγάλατε στις διακοπές σας και χρησιμοποιήστε έναν εκτυπωτή, όπως ο Canon Σειράς PIXMA TS5350a.

Με τον Canon Zoemini S2 μπορείτε να εκτυπώνετε εν κινήσει και να προσθέτετε εικόνες απευθείας στο ημερολόγιο σας. Ταυτόχρονα, έχετε στη διάθεσή σας αρκετές διαφορετικές επιλογές εκτύπωσης για τις αναμνήσεις των διακοπών σας, είτε στη διάρκεια του ταξιδιού είτε μετά την επιστροφή στο σπίτι.

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνες που κοινοποίησαν οι φίλοι οι οποίοι ταξίδευαν μαζί σας ή εικόνες που είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να συνδέσετε το smartphone σας στον εκτυπωτή τσέπης Canon Zoemini όπου κι αν βρίσκεστε, για φωτογραφίες 50 x 76mm ανθεκτικές στο νερό, που δεν μουτζουρώνουν και δεν σκίζονται,. Ο Canon Zoemini είναι επίσης συμβατός με την εφαρμογή Canon Mini Print, για να μπορείτε να προσθέτετε φίλτρα, πλαίσια και σχέδια.

Ο Canon SELPHY Square QX10 παράγει μεγαλύτερες εκτυπώσεις 68 x 68mm με πλούσια, ζωηρά χρώματα σε αυτοκόλλητο χαρτί με περίγραμμα για λεζάντες. «Το μεγαλύτερο μέγεθος κάνει την εικόνα πιο εντυπωσιακή. Γι' αυτό χρησιμοποιώ τον SELPHY Square QX10 για τις "βασικές εικόνες μου", όπως τις αποκαλώ», εξηγεί η Kia. «Αυτές είναι το κεντρικό θέμα της σελίδας του ημερολογίου, ενώ τριγύρω θα προσθέσω σκόρπιες μικρότερες φωτογραφίες από τον Canon Zoemini S2.

Αν μου αρέσει μια φωτογραφία τόσο πολύ ώστε να θέλω να τη κοιτάζω συνεχώς και όχι μόνο όταν ανοίγω το προσωπικό μου ημερολόγιο, τότε χρησιμοποιώ τον Canon PIXMA TS5351 (που έχει πλέον αντικατασταθεί από τον Canon PIXMA TS5350a) για να την εκτυπώσω σε φωτογραφικό χαρτί 10 x 15cm. Έτσι, μπορώ να την κορνιζώσω και να την έχω στο σπίτι μου ή να τη χαρίσω σε κάποιον συνταξιδιώτη μου», προσθέτει.

5. Επιλέξτε το λεύκωμά σας

Ένα ταξιδιωτικό ημερολόγιο είναι ανοιχτό στις πίσω σελίδες του. Στην αριστερή πλευρά υπάρχει μια φωτογραφία διακοπών με φωτεινά σχέδια και σκισμένα χαρτιά γύρω της, ενώ στη δεξιά πλευρά είναι κολλημένος ένας φάκελος, από τον οποίον ένα χέρι αφαιρεί μια φωτογραφία.

Το να αφιερώσετε χρόνο στη δημιουργία ενός ημερολογίου σημαίνει ότι αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας, προκειμένου να ξαναζήσετε τις εμπειρίες σας και να επιλέξετε με προσοχή τι θα προσθέσετε στις σελίδες σας. Αν και καταγράφετε το παρελθόν διαφυλάσσοντας τις αναμνήσεις σας για το μέλλον, βιώνετε ταυτόχρονα το παρόν, εστιάζοντας στην καλλιτεχνική σας έκφραση, κάτι που μπορεί να έχει πραγματικά θεραπευτικό αποτέλεσμα. Αυτό το είδος ημερολογίων σάς προσφέρει ευεξία, καθώς σας δίνει έναν χώρο για να πειραματιστείτε με τη δημιουργική σας πλευρά.

«Η δημιουργία ενός ημερολογίου είναι μια απελευθερωτική διαδικασία, καθώς δεν έχει κανόνες και ακολουθεί μόνο τις δικές σας επιθυμίες», τονίζει η Kia. «Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε είδος ημερολογίου. Σκληρό ή μαλακό εξώφυλλο, σελίδες με γραμμές ή χωρίς – εξαρτάται αποκλειστικά από τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Έχω πειραματιστεί με όλα τα είδη ημερολογίων στο παρελθόν, έχω φτιάξει ακόμη και δικά μου ή χρησιμοποίησα παλιά βιβλία που τα μετέτρεψα σε ημερολόγια κάνοντας κολλάζ στις σελίδες.»

Η Kia συνιστά να χρησιμοποιήσετε ένα αρκετά ανθεκτικό ημερολόγιο ώστε να προστατεύει τις σελίδες, αλλά και αρκετά μικρό ώστε να χωρά σε μια τσάντα. Προτιμά επίσης ένα με τσέπη στο πίσω μέρος, για να διατηρούνται ασφαλή τα συλλεκτικά μικροαντικείμενα. Αν δεν υπάρχει τσέπη, μπορείτε να κατασκευάσετε μία κολλώντας έναν φάκελο σε κάποια σελίδα. «Στο κιτ του ταξιδιωτικού ημερολογίου μου έχω πάντα μερικούς συνδετήρες, ώστε να επισυνάπτω τις φωτογραφίες στις σελίδες όπου σκοπεύω να τις προσθέσω», συμπληρώνει.

6. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας

Ένα χέρι τοποθετεί εκτυπωμένα κυκλικά αυτοκόλλητα σε μια σελίδα ημερολογίου. Δίπλα στο ημερολόγιο βρίσκεται ένας Canon Zoemini S2, ο οποίος εκτυπώνει ένα φύλλο με δύο ακόμη κυκλικά αυτοκόλλητα που απεικονίζουν από ένα ζωηρόχρωμο κόκκινο λουλούδι το καθένα.

Στην Kia αρέσει να χρησιμοποιεί το πακέτο προ-κομμένων κυκλικών αυτοκόλλητων της Canon για να προσθέτει στοιχεία από έναν τόπο που έχει επισκεφτεί. «Στην Κόστα Ρίκα, τράβηξα φωτογραφίες με ενδιαφέροντα λουλούδια και άγρια ζώα και τις εκτύπωσα σε κυκλικά αυτοκόλλητα για να τα κολλήσω σε διάφορα σημεία του ημερολογίου μου, προσθέτοντας πινελιές χρώματος που δεν καταλαμβάνουν τόσο χώρο όσο μια κανονική φωτογραφία. Είναι η κατάλληλη λύση για τις σελίδες όπου θέλετε να γράψετε πολλά.»

Δύο χέρια κρατούν ανοικτές τις σελίδες ενός ταξιδιωτικού ημερολογίου, παρουσιάζοντας μια επιλογή από σφραγίδες, φωτογραφίες, κείμενα και σχέδια, με άφθονες πράσινες και μπλε αποχρώσεις.

Η Kia προτείνει μια διασκεδαστική ιδέα για την επιλογή φωτογραφιών για μια σελίδα του ημερολογίου όταν ταξιδεύετε με παρέα: να διοργανώσετε έναν διαγωνισμό φωτογραφίας. «Καθορίστε έναν στόχο –να φωτογραφίσετε κάτι συγκεκριμένο ή απλώς να "συλλάβετε το πνεύμα της ημέρας"– και στη συνέχεια μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας», εξηγεί. «Καθένας επιλέγει την καλύτερη φωτογραφία από τις λήψεις των άλλων και εκτυπώνετε τις εικόνες που κέρδισαν για να τις προσθέσετε στο ημερολόγιό σας.»

«Ξεκινήστε τακτοποιώντας εικόνες και μικροπράγματα στις σελίδες, χρησιμοποιήστε τις σημειώσεις σας για να προσθέσετε τα κείμενα που θέλετε να συμπεριλάβετε και, στη συνέχεια, γεμίστε τα κενά με χρώμα», εξηγεί η Kia.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προ-κομμένο χαρτί για κυκλικά αυτοκόλλητα της Canon, ώστε να έχετε έναν οδηγό στις σελίδες σας· για παράδειγμα, για να δημιουργήσετε αριθμημένα αυτοκόλλητα για κάθε ημέρα του ταξιδιού και να προσθέσετε ονόματα ή τίτλους κεφαλαίων.

Αν έχετε ξεμείνει από ιδέες ή δεν σας αρέσει η καταγραφή του ταξιδιού ανά ημέρα, οι θεματικές σελίδες αποτελούν μια εναλλακτική πηγή έμπνευσης. «Θα μπορούσατε να κάνετε ταξινόμηση ανά χρώμα, αφιερώνοντας κάθε σελίδα σε φωτογραφίες, συλλεκτικά αντικείμενα ή αυτοκόλλητα από το ταξίδι που να ταιριάζουν με ένα συγκεκριμένο χρώμα», προτείνει η Kia. «Ή μπορείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα για φαγητό και ποτό, μια σελίδα για αστείες στιγμές και μια σελίδα για τις δραστηριότητες που δοκιμάσατε.

Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες και η δημιουργία ενός ημερολογίου είναι μια τόσο προσωπική υπόθεση, που οι επιλογές είναι ανεξάντλητες.»Σύνταξη: Rachel Segal Hamilton

Σχετικά προϊόντα

 • Φωτογραφικές μηχανές στιγμιαίας εκτύπωσης και τσέπης

  Canon Zoemini S2

  Τραβήξτε τις selfie σας με έναν φωτοεκτυπωτή σε μέγεθος τσέπης, που διαθέτει καθρέπτη, φωτεινό δακτύλιο, έλεγχο κλείστρου από απόσταση και άμεση προβολή.
 • Οικιακοί εκτυπωτές

  SELPHY SQUARE QX10

  Φυλάξτε για πάντα τις ιδιαίτερες αναμνήσεις σας ως υπέροχες εκτυπώσεις που μπορείτε να δημιουργήσετε παντού και πάντα.
 • Οικιακοί εκτυπωτές

  Σειρά PIXMA TS5350a

  Αναδείξτε τις σχεδιαστικές ικανότητές σας με τον ευέλικτο χειρισμό υλικών εκτύπωσης της Σειράς PIXMA TS5350a, τις συναρπαστικές εφαρμογές για πρωτότυπες δημιουργίες και τις δυνατότητες σύνδεσης με smartphone

Σχετικά άρθρα

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Οραματιστείτε το στυλ των διακοπών σας

  Βελτιστοποιήστε τη βαλίτσα σας και οργανωθείτε με τον Canon Zoemini 2.

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Οι καλύτεροι σύντροφοι για ένα φεστιβάλ

  Φυλάξτε τις αναμνήσεις από τις περιπλανήσεις σας με τα μοντέλα τσέπης της σειράς Canon Zoemini.

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Δημιουργήστε το δικό σας βιβλίο με ιστορίες

  Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας και δημιουργήστε ένα χειροποίητο βιβλίο με ιστορίες χρησιμοποιώντας τον εκτυπωτή Canon SELPHY CP1500.

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Οι καλύτεροι εκτυπωτές για χειροτεχνίες

  Από οικογενειακά πρότζεκτ μέχρι υλικά με επαγγελματικό φινίρισμα, η Canon έχει τον ιδανικό εκτυπωτή για εσάς.