ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

Εκτυπώστε σημαντικές στιγμές της ζωής σας με τον Canon Zoemini S2

Από τα σόλο ταξίδια μέχρι τις πρώτες εκθέσεις, μιλάμε με μια ομάδα νέων σχετικά με τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής τους και για τον τρόπο με τον οποίο μοιράζονται αυτές τις αναμνήσεις με τον φωτοεκτυπωτή στιγμής Canon Zoemini S2.
Τεντωμένα χέρια που κρατούν πολλές μηχανές Canon Zoemini S2, με μία από αυτές να εκτυπώνει μια εικόνα, και ένα άτομο που επίσης κρατάει μια ασπρόμαυρη εκτύπωση.

Όλοι έχουν μια ξεχωριστή στιγμή στη ζωή τους για την οποία είναι περήφανοι – ή μια εμπειρία που τους έχει κάνει αυτό που είναι σήμερα. Είτε πρόκειται για μια αποφοίτηση είτε για τις πρώτες διακοπές με φίλους ή για μια καλή βαθμολογία σε μια εξέταση, αυτές τις επιτυχίες πρέπει να τις καταγράφουμε και να τις μοιραζόμαστε.

Η σημασία αυτής της «μεγάλης στιγμής της ζωής σας» μπορεί να μην είναι άμεσα προφανής και γι' αυτό αξίζει να καταγράφετε όσες πιο πολλές αναμνήσεις μπορείτε –μεγάλες ή μικρές– ώστε να τις μοιράζεστε άμεσα με τους φίλους ή την οικογένειά σας, ή για να διακοσμήσετε το δωμάτιο ή τα προσωπικά σας αντικείμενα με μια ευχάριστη υπενθύμιση των ωραίων στιγμών του παρελθόντος.

Η Canon ζήτησε από μια ομάδα φοιτητών να δείξουν τις σημαντικές στιγμές της ζωής τους σε έντυπη μορφή. Ανακαλύψτε ποια ήταν αυτά τα γεγονότα που τους άλλαξαν τη ζωή και δείτε πώς τα τίμησαν με τον φωτοεκτυπωτή στιγμής Canon Zoemini S2.

Γνωρίστε την ομάδα

Τέσσερις νέοι ποζάρουν για μια ομαδική selfie σε ένα πάρκο και η λήψη γίνεται με έναν φωτοεκτυπωτή Canon.

Η ομάδα μας κατέγραψε την πρώτη της συνάντηση σε μια φωτογραφία. Ο φωτοεκτυπωτής Canon Zoemini S2 διαθέτει δακτύλιο φωτισμού και καθρέπτη, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για ομαδικές selfie, τις οποίες μπορείτε να εκτυπώσετε αμέσως για να τις μοιραστείτε με όλους. Χάρη στις μικρές διαστάσεις της μηχανής, είναι εύκολο να την έχετε μαζί στις περιηγήσεις σας.

Ένας Canon Zoemini S2, ένα smartphone και μια σειρά από εκτυπώσεις απλωμένες πάνω σε μια ξύλινη επιφάνεια. Διακρίνεται ένα χέρι που χρησιμοποιεί την οθόνη αφής στο smartphone.

Ο Canon Zoemini S2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φωτοεκτυπωτής στιγμής. Έτσι, μπορείτε να εκτυπώνετε από τις ήδη υπάρχουσες εικόνες στο άλμπουμ της μηχανής σας μέσω της εφαρμογής Canon Mini Print.

Η ομάδα μας αποτελείται από τέσσερις φοιτητές που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ, στην Ουαλία: οι μεταπτυχιακοί φοιτητές Ashvin Tiwana, Megan Gaen και Shubhangi Dua, καθώς και η πρωτοετής φοιτήτρια μουσικής Evie Ingles. Μαζί, μοιράστηκαν και εκτύπωσαν τις στιγμές της ζωής τους για τις οποίες νιώθουν πιο περήφανοι μέχρι σήμερα.

Η ομάδα χρησιμοποίησε τον Canon Zoemini S2, έναν έξυπνο μίνι φωτοεκτυπωτή που είναι ιδανικός για τη διατήρηση των πολύτιμων αναμνήσεων. Με χρόνο εκτύπωσης περίπου 50 δευτερόλεπτα, μπορείτε να ζωντανέψετε τις φωτογραφίες σας σχεδόν αμέσως, ενώ με την εφαρμογή Canon Mini Print μπορείτε να αξιοποιήσετε τις φωτογραφίες σας ακόμη περισσότερο, μετατρέποντάς τες σε μικρά έργα τέχνης προς έκθεση.

Ashvin Tiwana

Άτομο που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Canon Mini Print σε smartphone για να εκτυπώσει τις φωτογραφίες του σε κυκλικά αυτοκόλλητα. Το τραπέζι στο φόντο καλύπτεται με εκτυπώσεις του Canon Zoemini S2.

«Η εκτύπωση των εικόνων μου με τον Canon Zoemini S2 ήταν πραγματικά διασκεδαστική», λέει ο μεταπτυχιακός φοιτητής Ashvin Tiwana. «Η δυνατότητα προσθήκης κειμένου μέσω της εφαρμογής Canon Mini Print είναι μια εξίσου χρήσιμη λειτουργία, καθώς σου επιτρέπει να θυμάσαι ποια μέρη επισκέφτηκες στα ταξίδια σου. Θα βρίσκεται για πάντα στην εικόνα ως αναφορά.»

Άνδρας χαμογελά στη μηχανή, κρατώντας μια μικρή εκτύπωση από φωτογραφίες διακοπών μπροστά στο πρόσωπό του.

Ο συρόμενος διακόπτης στο επάνω μέρος του Canon Zoemini S2 επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν καταστάσεις λειτουργίας, όπως για παράδειγμα από λήψη τοπίων χωρίς φλας μέχρι λήψη πορτραίτων με αυτόματο φλας και την κατάσταση λήψης selfie με δακτύλιο φωτισμού.

Η σημαντική στιγμή που επέλεξε ο Ashvin ήταν ένα ταξίδι στο Βιετνάμ. Λατρεύει να ταξιδεύει μόνος του και έχει εξερευνήσει διάφορους πολιτισμούς σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Το πρώτο του ταξίδι μόνος το έκανε στη Γαλλία και από τότε έχει ταξιδέψει στην Καμπότζη, το Βιετνάμ και την Ιρλανδία.

«Ήμουν αρκετά τυχερός ώστε να ξεκινήσω να ταξιδεύω ανά τον κόσμο από τα 19 μου», λέει. «Το καλύτερο όταν ταξιδεύεις μόνος σου είναι ότι δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις το πρόγραμμα κανενός και μπορείς να εξερευνήσεις και να δοκιμάσεις νέα πράγματα με βάση τις δικές σου προτιμήσεις.»

Η εικόνα που επέλεξε να εκτυπώσει τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο Βιετνάμ το 2020, όταν βρισκόταν σε μια κρουαζιέρα στον κόλπο Halong.

«Η όλη εμπειρία του Βιετνάμ μου άρεσε πολύ, επειδή σε αυτήν την κρουαζιέρα έκανα έναν πραγματικά καλό φίλο με τον οποίο κρατάμε ακόμη επαφές μέχρι σήμερα», λέει. «Αυτή η εμπειρία εδραίωσε και την αγάπη μου για τα μοναχικά ταξίδια, καθώς έτσι γνωρίζεις υπέροχους ανθρώπους και μπορείς να χτίσεις ξεχωριστές σχέσεις, όχι μόνο με τα μέρη που βλέπεις για πρώτη φορά, αλλά και με τους ανθρώπους με τους οποίους τα βλέπεις.»

Χέρια που τοποθετούν κυκλικά αυτοκόλλητα στο πίσω μέρος ενός smartphone.

«Είναι πολύ ωραίο που μπορείς να προσθέσεις πλαίσια, φίλτρα και αυτοκόλλητα μέσω της εφαρμογής Canon Mini Print», αναφέρει ο Ashvin.

Για να παρουσιάσει με περηφάνια μία από τις αγαπημένες του αναμνήσεις, ο Ashvin αποφάσισε να εκτυπώσει τη φωτογραφία του χρησιμοποιώντας το ήδη κομμένο χαρτί για κυκλικά αυτοκόλλητα Canon ZINK 1,3" και να κολλήσει αυτήν την εκτύπωση, καθώς και άλλες εικόνες από τις υπόλοιπες περιπέτειές του, στο πίσω μέρος του τηλεφώνου του, ώστε να τις βλέπει καθημερινά και να του θυμίζουν τα ταξίδια του. Ο φωτοεκτυπωτής Canon Zoemini S2 και το αυτοκόλλητο χαρτί είναι μικρά σε μέγεθος και βάρος, για να μπορείτε να τα παίρνετε μαζί σας στις περιπέτειές σας και να εκτυπώνετε τις αναμνήσεις σας στη στιγμή.

Evie Ingles

Μαύρη θήκη μπάντζο που ακουμπάει σε έναν τοίχο με λευκά πλακάκια και ένα άτομο που κολλάει κυκλικά αυτοκόλλητα της Canon πάνω του.

«Το φαντάστηκα ότι ο Canon Zoemini S2 θα ήταν διασκεδαστικός» λέει η φοιτήτρια μουσικής Evie Ingles. «Έχει μικρές διαστάσεις, οπότε είναι πραγματικά φορητός. Μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για να τραβήξεις φωτογραφίες ή να εκτυπώσεις εικόνες από το smartphone – είναι πανεύκολο.»

Γυναίκα κοιτάζει απευθείας τον φακό, κρατώντας μπροστά από το πρόσωπό της μια μικρή εκτύπωση με τον εαυτό της στη σκηνή.

Για την Evie, η μεγάλη στιγμή της πάνω στη σκηνή δεν ήταν μόνο μια απολαυστική συναυλία, αλλά και μια ουσιαστική εμπειρία. «Ήταν ένα από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου και ένα μεγάλο ορόσημο τόσο για τις παραστάσεις μου όσο και για την αυτοπεποίθησή μου», αναφέρει.

Η Evie επέλεξε ως πιο σημαντική στιγμή την πρώτη ποπ παράσταση της ζωής της και θέλησε να απολαύσει την ανάμνηση κολλώντας την εκτύπωση από τον Canon Zoemini S2 στη θήκη του μπάντζο της, για να την έχει μαζί της σε μελλοντικές συναυλίες.

«Θα έλεγα ότι είναι η μεγαλύτερη παράσταση που έχω δώσει μέχρι τώρα», εξηγεί. «Ήταν με την ποπ μπάντα του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ και ήταν μεγάλη υπόθεση για μένα, επειδή τραγούδησα σε μια μεγάλη σκηνή μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό.»

Εκτός από το τραγούδι, η Evie παίζει επίσης σαξόφωνο, κλαρινέτο, φλάουτο, μπάντζο και πιάνο. Το χαρτί εκτύπωσης με αυτοκόλλητη πίσω πλευρά του Canon Zoemini S2 φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμο στην Evie όταν θέλησε να στολίσει τη θήκη του μπάντζο της. Εκτύπωσε επίσης μερικές εικόνες στο ήδη κομμένο χαρτί για κυκλικά αυτοκόλλητα Canon ZINK 1,3", για να διακοσμήσει λίγο ακόμα τη θήκη της.

«Μου αρέσει ούτως ή άλλως να βάζω αυτοκόλλητα συγκροτημάτων στη θήκη του μπάντζο μου και γι' αυτό κόλλησα την εκτύπωση από τον Canon Zoemini S2 εκεί», λέει. «Όταν θα είμαι σε συναυλίες, θα μου θυμίζει αυτήν τη στιγμή–ορόσημο.»

Η Evie χρησιμοποίησε επίσης την εφαρμογή Canon Mini Print για να προσθέσει ένα πλαίσιο στην εικόνα της και της άρεσε πολύ. «Ήταν πολύ εύκολη στη χρήση», λέει. «Η σύνδεση του Canon Zoemini S2 μέσω Bluetooth ήταν πολύ απλή. Πρόσθεσα ένα πλαίσιο στην εικόνα μου, το οποίο ήταν εξαιρετικό, γιατί είχε τον ίδιο συνδυασμό χρωμάτων με τη φωτογραφία, οπότε την έκανε να φαίνεται ακόμα καλύτερη.»

Megan Gaen

Ένα ζευγάρι χέρια που κρατάνε έναν Canon Zoemini S2 και ένα smartphone, το οποίο δείχνει την εφαρμογή Canon Mini Print, με μια φωτογραφία αποφοίτησης να φαίνεται στην οθόνη.

Η μεταπτυχιακή φοιτήτρια Megan Gaen διασκέδασε δοκιμάζοντας διάφορες λειτουργίες της εφαρμογής Canon Mini Print. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρονόμετρο αυτο-φωτογράφισης και τον έλεγχο κλείστρου από απόσταση μέσω της εφαρμογής, να ελέγξετε την Άμεση προβολή, να προσθέσετε εντυπωσιακά στοιχεία εξατομίκευσης και να δημιουργήσετε κολλάζ.

Γυναίκα που στερεώνει μια μικρή ασπρόμαυρη φωτογραφία σε μια γιρλάντα με φωτάκια, πάνω στην οποία υπάρχουν ήδη στερεωμένες άλλες φωτογραφίες.

Ο Canon Zoemini S2 φάνηκε πραγματικά εύχρηστος στη Megan. Κρέμασε τις εκτυπώσεις στο δωμάτιό της στην πανεπιστημιακή εστία, στερεωμένες σε μια γιρλάντα με φωτάκια.

Η Megan επέλεξε την προπτυχιακή της αποφοίτηση από το σπίτι ως τη σημαντική στιγμή της. Η πανδημία του Covid-19 επηρέασε τις εμπειρίες πολλών φοιτητών στο πανεπιστήμιο και η Megan ήταν μία από αυτούς. Η τελετή αποφοίτησής της από το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον ακυρώθηκε.

«Η σημαντική στιγμή μου για το 2021 ήταν όταν ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές στα Γερμανικά και στα Ισπανικά», λέει. «Υπήρχε η δυνατότητα να νοικιάσουμε τις τηβέννους κι έτσι διοργάνωσα μια μικρή αποφοίτηση στο σπίτι με τους γονείς μου. Βγάλαμε ωραίες φωτογραφίες και ήταν πραγματικά σημαντικό, επειδή ήταν τέσσερα χρόνια σκληρής δουλειάς και ένιωσα ότι ήταν μια στιγμή που έπρεπε να τη γιορτάσουμε.»

Η Megan κρέμασε την εκτύπωση στο δωμάτιό της στην πανεπιστημιακή εστία, αλλά πέρα από αυτό, σχεδιάζει να προσθέσει ένα αντίγραφο στον τοίχο με τη συλλογή φωτογραφιών της, στο δωμάτιό της στο πατρικό της σπίτι. «Έχει ασπρόμαυρο θέμα, οπότε χρησιμοποίησα την εφαρμογή Canon Mini Print για να προσθέσω ένα ασπρόμαυρο φίλτρο. Ήταν πολύ εύκολο, γιατί δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ με την επεξεργασία στον υπολογιστή μου», εξηγεί.

Η Megan δημιούργησε την εκτύπωση χρησιμοποιώντας μια υπάρχουσα εικόνα από το άλμπουμ φωτογραφιών της κάμερας του smartphone της, αλλά υπάρχει και ένα κουμπί φίλτρου στο πίσω μέρος του Canon Zoemini S2, το οποίο σας επιτρέπει να αλλάζετε τη λήψη από έγχρωμη σε ασπρόμαυρη. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με το Facebook, το Instagram και το Google Photos και να εκτυπώνετε τις εικόνες σας από εκεί.

«Σκέφτηκα ότι η προσθήκη όλων αυτών των μικρών αυτοκόλλητων, των φίλτρων και των πλαισίων ήταν πολύ ωραία, ενώ μπορείς επίσης να εξατομικεύσεις την εικόνα σου ανάλογα με τις προτιμήσεις σου», αναφέρει. «Ήταν απλό και γρήγορο και δεν χρειάστηκε να ανησυχώ και για το πότε θα στεγνώσει το μελάνι.»

Shubhangi Dua

Νεαρή γυναίκα που κάθεται σε ψάθινη καρέκλα και κρατάει με υπερηφάνεια έναν πίνακα. Στην αγκαλιά της και δίπλα της υπάρχουν δύο ακόμη πιο πολύχρωμα έργα τέχνης.

Η μεταπτυχιακή φοιτήτρια Shubhangi Dua χρησιμοποίησε τον Canon Zoemini S2 για να εκτυπώσει μια σειρά φωτογραφιών από την πρώτη της έκθεση τέχνης. «Ποτέ στο παρελθόν δεν σκέφτηκα επαγγελματικά την τέχνη, αλλά λόγω αυτής της έκθεσης νιώθω ότι πλέον μπορώ να με αποκαλώ καλλιτέχνη», λέει.

Η Shubhangi είναι μια επίδοξη καλλιτέχνιδα και, όπως είναι φυσικό, το δημιουργικό της πάθος δεν θα μπορούσε να λείπει από την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της. Πρόσφατα εκπλήρωσε το όνειρο που είχε από παιδί, να κάνει την πρώτη της εικαστική έκθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Fringe Arts Festival, στο Μπαθ της Αγγλίας.

«Επέλεξα αυτόν τον πίνακα (δείτε παραπάνω) ως τη σημαντική μου στιγμή, επειδή προέρχεται από την πρώτη μου έκθεση», λέει. «Όταν είδα τη δουλειά μου να κρέμεται στον τοίχο, ανάμεσα σε πολλούς άλλους ταλαντούχους καλλιτέχνες, ένιωσα ότι κατάφερα έναν άθλο και αναγνωρίστηκα για τη σκληρή δουλειά που έχω κάνει. Η στιγμή είναι επίσης σημαντική επειδή για πολλά χρόνια πίστευα ότι δεν ήμουν αρκετά καλή για να γίνω καλλιτέχνιδα, και χαίρομαι που με διέψευσα.»

Ένας Canon Zoemini S2 στραμμένος προς τα κάτω, σε πολύχρωμα έργα τέχνης, δίπλα σε ένα μικρό αυτοκόλλητο με την ίδια δημιουργία που είναι τοποθετημένο σε ένα ημερολόγιο.

Η Shubhangi εκτυπώνει τις σημαντικές στιγμές της ζωής της για το ημερολόγιό της. Ο χρόνος φόρτισης του Canon Zoemini S2 είναι 120 λεπτά περίπου, ενώ μπορείτε να εκτυπώνετε ακόμη και κατά τη φόρτιση.

Γυναίκα με γκρι πανωφόρι χαμογελά στη μηχανή, ενώ ένα χέρι κρατάει μπροστά της μικρές εκτυπώσεις φωτογραφιών έργων τέχνης.

Το κουμπί περιγράμματος προσθέτει ένα λευκό ή προσαρμοσμένο περίγραμμα στην εκτύπωσή σας.

Η Shubhangi εκτύπωσε επίσης δύο πίνακες από την έκθεση που είχαν μια ιδιαίτερη σημασία για εκείνη. «Αυτοί οι δύο πίνακες είναι φτιαγμένοι για να κοιτάζουν ο ένας τον άλλο», εξηγεί. «Ο μεγάλος παρουσιάζει τη μαμά μου και ο μικρός εμένα, όταν ήμουν μικρή.»

Η εφαρμογή Canon Mini Print συνοδεύεται από μια μεγάλη γκάμα αυτοκόλλητων, από λουλούδια μέχρι ζώα. Η Shubhangi χρησιμοποίησε την εφαρμογή για να προσθέσει αυτοκόλλητα λουλουδιών στις εκτυπώσεις των πινάκων της, ώστε να δώσει έμφαση στο θέμα της φύσης. «Έχω βάλει τις εκτυπώσεις στο ημερολόγιό μου και θα φτιάξω αντίγραφα για να τα βάλω στο δωμάτιό μου ως πίνακα επιτευγμάτων, για να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι τα κατάφερα», λέει.


Έτσι, είτε θέλετε να αναδείξετε την πιο σημαντική σας στιγμή και να την βροντοφωνάξετε στον κόσμο είτε να διατηρήσετε ζωντανή την ανάμνηση σε ένα προσωπικό ημερολόγιο, ο Canon Zoemini S2 και η υπόλοιπη σειρά προϊόντων Canon Zoemini αποτελούν την ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε εκτυπώσεις με τις οποίες θα στολίσετε το σπίτι, θα διακοσμήσετε τα gadget σας και θα τις μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Τι περιμένετε λοιπόν; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τα αποτελέσματά σας με το hashtag #FreeYourStory, κάνοντας tag την @canonemea.Κείμενο της Tamzin Wilks

Σχετικά προϊόντα

 • Φωτογραφικές μηχανές στιγμιαίας εκτύπωσης και τσέπης

  Canon Zoemini S2

  Τραβήξτε τις selfie σας με έναν φωτοεκτυπωτή σε μέγεθος τσέπης, που διαθέτει καθρέπτη, φωτεινό δακτύλιο, έλεγχο κλείστρου από απόσταση και άμεση προβολή.
 • Οικιακοί εκτυπωτές

  Canon Zoemini 2

  Δημιουργήστε άμεσα εκτυπώσεις από το smartphone σας οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε, με τον εκτυπωτή τσέπης Zoemini 2 που λειτουργεί με μπαταρία.
 • Οικιακοί εκτυπωτές

  SELPHY SQUARE QX10

  Φυλάξτε για πάντα τις ιδιαίτερες αναμνήσεις σας ως υπέροχες εκτυπώσεις που μπορείτε να δημιουργήσετε παντού και πάντα.

Σχετικά άρθρα