ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Μια μηχανή με άφθονες επιλογές συνδεσιμότητας

Η ποιότητα EOS συναντά την ευκολία των smartphone – ένας ιδανικός συνδυασμός για όσους θέλουν να φωτογραφίζουν περιεχόμενο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να επεξεργάζονται εν κινήσει ή να ελέγχουν τη μηχανή τους από απόσταση. Είτε είστε blogger είτε influencer είτε σας αρέσει απλώς να μοιράζεστε εικόνες με φίλους και συγγενείς, η μεταφορά της δημιουργικότητάς σας στο διαδίκτυο είναι πιο εύκολη από ποτέ.
Canon EOS R10 – Πλεονέκτημα – Πιο συνδεδεμένη

Η κοινοποίηση εικόνων γίνεται εύκολη υπόθεση

Η εφαρμογή Canon Camera Connect είναι γρήγορη και εύχρηστη, ώστε να μπορείτε να ασχοληθείτε με το σημαντικό κομμάτι της επιχείρησής σας, τη δημιουργικότητα. Μόλις πραγματοποιηθεί η σύνδεση, η έξυπνη συσκευή σας και η EOS R10 διατηρούν μια σύζευξη Bluetooth® χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας που είναι πάντα ενεργή, ώστε το Wi-Fi® 2,4GHz να ενεργοποιείται γρήγορα και απρόσκοπτα όταν πρέπει να γίνει μεταφορά εικόνων. Αυτό μπορεί να συμβεί αυτόματα κατά τη λήψη1 ή αργότερα, καθώς περιηγείστε στην κάρτα μνήμης της μηχανής σας από το τηλέφωνό σας, επιλέγοντας εικόνες ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Αφού μεταφερθούν στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να τις επεξεργαστείτε με τις αγαπημένες σας εφαρμογές (όπως το Canon DPP Express για iOS2), να τις ανεβάσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να τις στείλετε σε φίλους και συγγενείς μέσω μιας εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις φορές που ταξιδεύετε και θέλετε να μοιραστείτε τις περιπέτειές σας με τους φίλους και την οικογένειά σας που βρίσκονται πίσω στο σπίτι ή με τους ακολούθους σας στο διαδίκτυο.

Αν καταγράφετε για πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δοκιμάστε την υποστήριξη κάθετου βίντεο της EOS R10, η οποία καταγράφει κατακόρυφα πλάνα, κατάλληλα για ιστορίες, reel και οθόνες smartphone.

Συνδεσιμότητα Canon – Εφαρμογή Camera Connect

Το δικό σας περιεχόμενο, στο δικό σας cloud

Η πύλη image.canon σάς επιτρέπει να μεταφορτώνετε φωτογραφίες και βίντεο σε έναν διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης στο cloud, απευθείας από τη μηχανή σας, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο Wi-Fi® ή χρησιμοποιώντας το συνδεδεμένο smartphone σας – χωρίς υπολογιστή. Από εδώ, μπορείτε να μεταφέρετε το περιεχόμενό σας σε κάποιο μέσο μακροχρόνιας αποθήκευσης (θα έχετε 10GB από προεπιλογή) ή σε κάποια άλλη πλατφόρμα αποθήκευσης στο cloud, όπως το Adobe Creative Cloud ή το Google Drive3. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε αυτόματη λήψη των αρχείων σας μέσω του υπολογιστή PC ή Mac του σπιτιού σας, ώστε όταν καθίσετε στο γραφείο σας, το περιεχόμενό σας να είναι έτοιμο για επεξεργασία.

Το δικό σας περιεχόμενο, στο δικό σας cloud

Ζωντανή μετάδοση σε 3, 2, 1…

Οι vlogger και οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να χρησιμοποιήσουν την EOS R10 για μεταδώσουν σε ζωντανή ροή επαγγελματικά βίντεο απευθείας στους ακολούθους τους στο YouTube4. Η ποιότητα εικόνας και ήχου είναι εξαιρετική – αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε το κανάλι σας, αυξάνοντας το κοινό σας.

Canon EOS R10 – Vlog

Συνδέστε απλώς τη μηχανή σας σε ένα δίκτυο Wi-Fi®5 και θα μπορείτε να μεταδίδετε ροή απευθείας στο κανάλι σας στο YouTube – χωρίς υπολογιστή. Η οθόνη μεταβλητής γωνίας μπορεί να απομακρυνθεί από το σώμα της μηχανής και να περιστραφεί, ώστε να είναι στραμμένη προς το μέρος σας – ιδανική για να φωτογραφίσετε τον εαυτό σας.

 1. Η αυτόματη μεταφορά εικόνων κατά την εκκίνηση της μηχανής υποστηρίζεται όταν είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη αποστολή. Η αυτόματη αποστολή δεν πραγματοποιείται έπειτα από κάθε μεμονωμένη εικόνα, αλλά κατά την ενεργοποίηση και την απενεργοποίηση της μηχανής.
 2. Οι ονομασίες Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone και Lightning είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθέντα στις Η.Π.Α. και άλλες χώρες. Η ονομασία tvOS είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc.
 3. Οι ονομασίες Google Drive, Google Photos, Google One και YouTube είναι εμπορικά σήματα της Google LLC
  Οι ονομασίες Adobe και Creative Cloud είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα ή εμπορικά σήματα της Adobe στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες
 4. Η υπηρεσία μετάδοσης ζωντανής ροής της μηχανής υποστηρίζει μόνο μετάδοση ζωντανής ροής στο YouTube. Πριν χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μετάδοσης ζωντανής ροής, απαιτείται εγγραφή στο image.canon. Ελέγξτε στο YouTube για τις πιο πρόσφατες απαιτήσεις. Η δυνατότητα μετάδοσης ζωντανής ροής στο YouTube μπορεί να αλλάξει, να διακοπεί ή να τερματιστεί χωρίς προειδοποίηση. Η Canon δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε υπηρεσία παρέχεται από τρίτους, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής διανομής τους στο YouTube.
 5. Η χρήση Wi-Fi® ενδέχεται να απαγορεύεται σε ορισμένες χώρες ή περιοχές.

Σχετικά άρθρα

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Βιώστε ένα νέο είδος αυτόματης εστίασης

  Χρησιμοποιήσαμε την τεχνολογία «βαθιάς μάθησης» AI και χιλιάδες πραγματικές εικόνες, για να διδάξουμε στην Canon EOS R10 να αναγνωρίζει ανθρώπους, ζώα και οχήματα – διατηρώντας εξαιρετικά ευκρινή εστίαση με ακρίβεια, καθώς μετακινούνται στο καρέ.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Αποτύπωση στιγμών σε κλάσματα του δευτερολέπτου

  Η ζωή κινείται σε γρήγορους ρυθμούς. Για αυτό, θα χρειαστείτε μια μηχανή με μεγάλη ταχύτητα, για να αποτυπώσετε αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Το βλέπετε. Το καταγράφετε.

  Είτε κάνετε το επόμενο βήμα από το smartphone ή από μια DSLR, η Canon EOS R10 σας επιτρέπει να την χρησιμοποιήσετε άμεσα, καταγράφοντας δημιουργικές λήψεις με τρόπους που δεν ήταν μέχρι τώρα εφικτοί.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Είναι η ιστορία σας, πείτε την με τον δικό σας τρόπο

  Καταγράψτε απίστευτα βίντεο με την ίδια μηχανή που χρησιμοποιείτε για εκπληκτικές φωτογραφίες. Η EOS R10 είναι ένας δημιουργός περιεχομένου με πολλές δυνατότητες, που σας επιτρέπει να αφηγηθείτε την ιστορία σας με είτε με στατικές είτε με κινούμενες εικόνες.

 • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

  Βρείτε την έμπνευση – εγγραφείτε τώρα

  Μην χάσετε τις πιο πρόσφατες προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, τα τελευταία νέα και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.