ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Είναι η ιστορία σας, πείτε την με τον δικό σας τρόπο

Καταγράψτε απίστευτα βίντεο με την ίδια μηχανή που χρησιμοποιείτε για εκπληκτικές φωτογραφίες. Η EOS R10 είναι ένας δημιουργός περιεχομένου με πολλές δυνατότητες, που σας επιτρέπει να αφηγηθείτε την ιστορία σας με είτε με στατικές είτε με κινούμενες εικόνες.
Canon EOS R10 – Πλεονέκτημα – Πιο ευέλικτη

Απίστευτη εμπειρία: Ανάλυση 4K που ξεπερνά τις προσδοκίες

Καταγράψτε τις συναρπαστικές ταξιδιωτικές σας περιπέτειες με το εκπληκτικό βίντεο 4K/30p, που παράγεται μέσω υπερδειγματοληψίας της εξόδου 6K του αισθητήρα 24,2 megapixel της EOS R10. Τα αποτελέσματα είναι απλά εκπληκτικά: κορυφαία ευκρίνεια και καθαρότητα με έντονα, φυσικά χρώματα. Τα πλάνα φαίνονται εκπληκτικά σε μια τηλεόραση 4K και μπορούν επίσης να περικοπούν κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, χωρίς απώλεια ποιότητας, εάν σκοπεύετε να τα προβάλετε σε ανάλυση Full HD.

Διατίθεται επίσης λειτουργία λήψης 4K/60p1, για ομαλή αναπαραγωγή κινούμενων αντικειμένων και πλάνων, των οποίων η ταχύτητα μπορεί να επιβραδυνθεί κατά την επεξεργασία, για εκπληκτικά εφέ αργής κίνησης, που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν το κοινό σας. Στην πραγματικότητα, κατά τη λήψη σε ανάλυση Full HD, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ρυθμοί καρέ έως 120p, αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερες ιδιαίτερες λεπτομέρειες της κίνησης. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για γρήγορες σκηνές δράσης, από τις σχολικές αθλητικές εκδηλώσεις μέχρι τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας σας.

Για θέματα που κινούνται αργά και σκηνές που αλλάζουν σταδιακά, η EOS R10 διαθέτει κατάσταση εγγραφής βίντεο time-lapse με ανάλυση 4K και Full HD, για επικά αποτελέσματα. Επίσης, υπάρχει συμβατότητα με HDR PQ, για επιπλέον ευελιξία κατά την επεξεργασία μετά τη λήψη.

Canon EOS R10 – Ευελιξία

Πάρτε τον έλεγχο

Όταν θέλετε να καταγράψετε την εξερεύνηση της ζωής με βίντεο, μπορείτε να κάνετε την EOS R10 όσο αυτόματη ή χειροκίνητη επιθυμείτε εσείς. Σε όσους αρέσει να έχουν τον έλεγχο, θα λατρέψουν χαρακτηριστικά όπως ο τονισμός περιγραμμάτων, που εντοπίζει την εξαιρετική ευκρίνεια, καθώς και τις περιοχές με μοτίβο «ζέβρα» – περιοχές της σκηνής που είναι υπερεκτεθειμένες, οι οποίες επισημαίνονται με το χαρακτηριστικό μοτίβο με λωρίδες ζέβρας.

Η EOS R10 προσφέρει εγγραφή μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας από άλλες υβριδικές μηχανές – στην πραγματικότητα, έως και δύο ώρες2. Αυτό είναι ιδανικό για τη βιντεοσκόπηση ζωντανών εκδηλώσεων, όπως συναυλίες ή θεατρικές παραστάσεις ή κατά την εγγραφή συνεντεύξεων, όπου πρέπει να αφήσετε τη μηχανή να πραγματοποιεί την εγγραφή, ενώ εσείς κάνετε ερωτήσεις.

Η τέλεια ισορροπία

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν την EOS R10 ένα τόσο επιτυχημένο πολυεργαλείο είναι η ιδανική ισορροπία ταχύτητας, ανάλυσης και απόδοσης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αυτή η μηχανή είναι κατάλληλη για κάθε περίσταση, από αξέχαστα τοπία που φωτίζονται με χρυσό φως, μέχρι τα αυθόρμητα πορτραίτα δρόμου το σούρουπο.

Ο αισθητήρας 24,2 megapixel και ο επεξεργαστής DIGIC X επιτρέπουν στη μηχανή να αποδίδει εκπληκτικά σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, χάρη στη στάνταρ ευαισθησία ISO που κυμαίνεται από ISO 100 μέχρι ISO 32.000 (με δυνατότητα επέκτασης σε ISO 52.100). Υπάρχει ακόμα και ενσωματωμένο φλας για το κάτι παραπάνω, αν το χρειάζεστε.

Canon EOS R10 – Η τέλεια ισορροπία

Κατά τη λήψη στατικών εικόνων, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν τις εικόνες τους ως αρχεία JPEG ή αρχεία HEIF. Για κορυφαία ποιότητα εικόνας, μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε λήψη αρχείων RAW, παρέχοντας πολλές δυνατότητες για επιπλέον δημιουργικότητα στο στάδιο της επεξεργασίας μετά τη λήψη.

 • Το στάνταρ RAW είναι ένα αρχείο 14bit που περιέχει όλα τα δεδομένα που καταγράφονται από τον αισθητήρα – όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά έργα τέχνης κατά την επεξεργασία.
 • Το CRAW (ή αλλιώς Compact RAW) καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στην κάρτα μνήμης της μηχανής, με αμελητέα μείωση της ποιότητας της εικόνας.
 • Η λειτουργία ριπής RAW επιτρέπει τη συνεχή λήψη σε έως και 30fps με κοπή 75% και την αποθήκευση των αποτελεσμάτων σε ένα ενιαίο αρχείο. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εξαγωγή μεμονωμένων εικόνων αργότερα, χρησιμοποιώντας το λογισμικό Digital Photo Professional (DPP).
 • Η τεχνολογία Dual Pixel RAW επιτρέπει τη ρύθμιση ορισμένων χαρακτηριστικών μιας εικόνας μετά τη λήψη, όπως το bokeh, την εμφάνιση ειδώλων και το σημείο ευκρίνειας.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε αρχεία RAW από την EOS R10 στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας λογισμικό όπως το DPP, στη μηχανή χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή DIGIC X ή στο image.canon cloud3,4χρησιμοποιώντας τον νευρωνικό μηχανισμό της, για κορυφαία ποιότητα εικόνας.

Canon Digital Photo Professional

Digital Photo Professional

 1. Η κατάσταση λήψης 4K στα 60p περικόπτεται στο 64% της οριζόντιας περιοχής.
 2. Μέγ. διαθέσιμος χρόνος συνεχόμενης εγγραφής ταινίας: Κανονική: 2 ώρες Ταινία με υψηλό ρυθμό καρέ (Full HD 120/100fps): 30 λεπτά. Αν η θερμοκρασία στο εσωτερικό της μηχανής αυξηθεί υπερβολικά, ο χρόνος εγγραφής ενδέχεται να μειωθεί. 4K 30p HQ: Περ. 50 λεπτά σε περίπτωση εκκίνησης από τους +23 °C.
 3. Η υπηρεσία θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου του 2022 και θα χρειαστεί ενημέρωση του firmware της μηχανής.
 4. Δεν είναι δυνατή η ανάπτυξη εικόνων RAW που έχουν ληφθεί σε κατάσταση λήψης ριπής RAW. Η επεξεργασία εικόνων RAW στο cloud είναι υπηρεσία επί πληρωμή. Απαιτείται η αγορά σχεδίου μέσω των προγραμμάτων υπηρεσιών της εφαρμογής απεικόνισης της Canon. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο: https://sas.image.canon

Σχετικά άρθρα

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Βιώστε ένα νέο είδος αυτόματης εστίασης

  Χρησιμοποιήσαμε την τεχνολογία «βαθιάς μάθησης» AI και χιλιάδες πραγματικές εικόνες, για να διδάξουμε στην Canon EOS R10 να αναγνωρίζει ανθρώπους, ζώα και οχήματα – διατηρώντας εξαιρετικά ευκρινή εστίαση με ακρίβεια, καθώς μετακινούνται στο καρέ.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Αποτύπωση στιγμών σε κλάσματα του δευτερολέπτου

  Η ζωή κινείται σε γρήγορους ρυθμούς. Για αυτό, θα χρειαστείτε μια μηχανή με μεγάλη ταχύτητα, για να αποτυπώσετε αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Το βλέπετε. Το καταγράφετε.

  Είτε κάνετε το επόμενο βήμα από το smartphone ή από μια DSLR, η Canon EOS R10 σας επιτρέπει να την χρησιμοποιήσετε άμεσα, καταγράφοντας δημιουργικές λήψεις με τρόπους που δεν ήταν μέχρι τώρα εφικτοί.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Μια μηχανή με άφθονες επιλογές συνδεσιμότητας

  Η ποιότητα EOS συναντά την ευκολία των smartphone – ένας ιδανικός συνδυασμός για όσους θέλουν να φωτογραφίζουν περιεχόμενο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να επεξεργάζονται εν κινήσει ή να ελέγχουν τη μηχανή τους από απόσταση. Είτε είστε blogger είτε influencer είτε σας αρέσει απλώς να μοιράζεστε εικόνες με φίλους και συγγενείς, η μεταφορά της δημιουργικότητάς σας στο διαδίκτυο είναι πιο εύκολη από ποτέ.

 • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

  Βρείτε την έμπνευση – εγγραφείτε τώρα

  Μην χάσετε τις πιο πρόσφατες προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, τα τελευταία νέα και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.