ΠΙΟ ΑΠΛΑ

Το βλέπετε. Το καταγράφετε.

Είτε κάνετε το επόμενο βήμα από το smartphone ή από μια DSLR, η EOS R10 σας επιτρέπει να την χρησιμοποιήσετε άμεσα, καταγράφοντας δημιουργικές λήψεις με τρόπους που δεν ήταν μέχρι τώρα εφικτοί.
Canon EOS R10 – Πλεονέκτημα – Πιο απλή

Η τεχνολογία EOS R νέας γενιάς συναντά την εύχρηστη σχεδίαση, δημιουργώντας έναν ανίκητο συνδυασμό που σας βοηθάει να εξερευνάτε όλα τα μέρη που επισκέπτεστε.

Για όσους τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της φωτογραφίας ή στον κόσμο των μηχανών Canon EOS, διατίθεται καθοδηγούμενο περιβάλλον χειρισμού. Όταν είναι ενεργοποιημένο, σας διδάσκει τον τρόπο χρήσης της φωτογραφικής μηχανής, καθώς επίσης και τις αρχές της φωτογραφίας. Και όταν είστε έτοιμοι να απενεργοποιήσετε το καθοδηγούμενο περιβάλλον χειρισμού, οι βασικές οθόνες και τα μενού της φωτογραφικής μηχανής είναι γρήγορα και έξυπνα. Η σχεδίαση είναι τόσο καλή, που θα ξεχάσετε την ύπαρξή της.

Το παράθυρό σας στον κόσμο

Το EVF 2,36 εκατομμυρίων κουκκίδων της EOS R10 προσφέρει μια ευκρινή, ζωντανή προβολή του κόσμου και δείχνει ακριβώς πώς θα εμφανίζεται μια εικόνα ή ένα κλιπ που καταγράφηκαν – με κάλυψη 100%. Προσφέρει τη δυνατότητα προεπισκόπησης έκθεσης, βάθους πεδίου, ισορροπίας λευκού, στυλ εικόνας και πολλών άλλων.

Canon EOS R10 – EVF

Είναι άνετη, ακόμα και όταν φωτογραφίζετε όλη την ημέρα, χάρη στον ρυθμό ανανέωσης 120fps1, τη μεγέθυνση 0,95x και την απόσταση ματιού 22mm που βρίσκεται πίσω από το σώμα της μηχανής. Διατίθεται επίσης λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας στα 60fps. Οι πληροφορίες που εμφανίζονται είναι προσαρμόσιμες, για να παραμένετε ενημερωμένοι χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας. Το σκόπευτρο μπορεί επίσης να προσαρμοστεί ανάλογα με την όρασή σας, από -3 έως +1 m-1 διόπτρα.

Canon EOS R10 – Σύγκριση της λειτουργίας υποβοήθησης OVF

Λειτουργία υποβοήθησης OVF για αυτούς που κάνουν την αλλαγή από φωτογραφικές μηχανές με οπτικό σκόπευτρο, όπως η DSLR. Προσομοιώνει την εμπειρία ενός οπτικού σκοπεύτρου, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία HDR για να φανερώσει τις λεπτομέρειες σε σημεία με σκοτεινές σκιές και έντονο φωτισμό, αντί να κάνει προεπισκόπηση των εφέ εικόνας.

Το EVF συνοδεύεται από μια μεγάλη οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας με 1,04 εκατ. κουκκίδες και με μέγεθος 7,5cm, η οποία σας επιτρέπει να συνθέτετε και να φωτογραφίζετε από ψηλά ή χαμηλά, για να έχετε διαφορετικές απόψεις του θέματός σας. Είναι επίσης ιδανική για τη λήψη βίντεο.

Canon EOS R10 – Οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας

Ο APS-C συναντά την EOS R

Κατασκευάσαμε την EOS R10 ώστε να χωράει έναν αισθητήρα APS-C με διαστάσεις περ. 22,3 x 14,9mm. Με αυτόν τον τρόπο, οι φακοί σας έχουν 1,6x μεγαλύτερη εμβέλεια τηλεφακού σε σύγκριση με την ίδια εστιακή απόσταση σε μια φωτογραφική μηχανή πλήρους καρέ, με αποτέλεσμα η EOS R10 να είναι πιο μικρή και πιο ελαφριά – η ιδανική παρέα στα ταξίδια σας. Μπορείτε να απομονώσετε τις μακρινές λεπτομέρειες στα τοπία και να πλησιάσετε κοντά στην άγρια ζωή στο πάρκο, γεμίζοντας το κάδρο για ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Canon EOS R10 – APS-C έναντι full-frame – Σύγκριση

Προσαρμόσιμα στοιχεία ελέγχου που δουλεύουν για εσάς

Όσοι έρχονται από τον κόσμο των DSLR και μπαίνουν σε αυτόν της EOS R10 δεν θα χρειαστούν πολύ χρόνο για να συνηθίσουν τη νέα φωτογραφική μηχανή. Τα στοιχεία ελέγχου βρίσκονται εκεί όπου περιμένετε να βρίσκονται – ακριβώς κάτω από τα δάχτυλα και τους αντίχειρές σας – και η πλοήγηση στις σελίδες του μενού θα σας είναι οικεία, απλώς θα έχει ορισμένες βελτιώσεις.

Canon EOS R10 – Εξειδικευμένα χειριστήρια

Υπάρχουν εξειδικευμένες καταστάσεις λήψης που σας επιτρέπουν να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε προγραμματισμένες εκ των προτέρων ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής, καθώς και μια προσαρμόσιμη οθόνη My Menu, η οποία μπορεί να συμπληρωθεί με τις επιλογές μενού που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Διατίθενται επίσης κουμπιά εξειδικευμένων λειτουργιών, τα οποία σας επιτρέπουν να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις κατά τη λήψη, χωρίς να απομακρύνετε το βλέμμα σας από το θέμα σας.

 1. Ο μέγιστος ρυθμός καρέ κατά τη λειτουργία AF, κατά το πάτημα του κουμπιού κλείστρου μέχρι τη μέση ή κατά τη συνεχή λήψη είναι 59,94fps. Λάβετε υπόψη ότι ο ρυθμός καρέ της οθόνης μπορεί να είναι χαμηλότερος ανάλογα με τον φακό που χρησιμοποιείτε και τις συνθήκες λήψης.

Σχετικά άρθρα

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Βιώστε ένα νέο είδος αυτόματης εστίασης

  Χρησιμοποιήσαμε την τεχνολογία «βαθιάς μάθησης» AI και χιλιάδες πραγματικές εικόνες, για να διδάξουμε στην Canon EOS R10 να αναγνωρίζει ανθρώπους, ζώα και οχήματα – διατηρώντας εξαιρετικά ευκρινή εστίαση με ακρίβεια, καθώς μετακινούνται στο καρέ.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Αποτύπωση στιγμών σε κλάσματα του δευτερολέπτου

  Η ζωή κινείται σε γρήγορους ρυθμούς. Για αυτό, θα χρειαστείτε μια μηχανή με μεγάλη ταχύτητα, για να αποτυπώσετε αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Είναι η ιστορία σας, πείτε την με τον δικό σας τρόπο

  Καταγράψτε απίστευτα βίντεο με την ίδια μηχανή που χρησιμοποιείτε για εκπληκτικές φωτογραφίες. Η EOS R10 είναι ένας δημιουργός περιεχομένου με πολλές δυνατότητες, που σας επιτρέπει να αφηγηθείτε την ιστορία σας με είτε με στατικές είτε με κινούμενες εικόνες.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Μια μηχανή με άφθονες επιλογές συνδεσιμότητας

  Η ποιότητα EOS συναντά την ευκολία των smartphone – ένας ιδανικός συνδυασμός για όσους θέλουν να φωτογραφίζουν περιεχόμενο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να επεξεργάζονται εν κινήσει ή να ελέγχουν τη μηχανή τους από απόσταση. Είτε είστε blogger είτε influencer είτε σας αρέσει απλώς να μοιράζεστε εικόνες με φίλους και συγγενείς, η μεταφορά της δημιουργικότητάς σας στο διαδίκτυο είναι πιο εύκολη από ποτέ.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Βρείτε την έμπνευση – εγγραφείτε τώρα

Μην χάσετε τις πιο πρόσφατες προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, τα τελευταία νέα και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.