Μεγαλύτερη ταχύτητα

Αποτύπωση στιγμών σε κλάσματα του δευτερολέπτου

Η ζωή κινείται σε γρήγορους ρυθμούς. Για αυτό, θα χρειαστείτε μια φωτογραφική μηχανή με μεγάλη ταχύτητα για να αποτυπώσετε αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές.
Δύο χορευτές φλαμένκο με παραδοσιακές φορεσιές, σε μια αυλή, με τα χέρια τους ψηλά.

Γι' αυτό, κατασκευάσαμε την EOS R10 για λήψη έως και 15fps με μηχανικό κλείστρο και έως και 23fps1 με το αθόρυβο ηλεκτρονικό της κλείστρο2 – και στις δύο περιπτώσεις, προσφέροντας τη δυνατότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης AF και αυτόματης έκθεσης. Αυτό καθιστά την EOS R10 την τέλεια επιλογή για δράση, είτε βρίσκεστε σε μια εναέρια επίδειξη, σε μια λεμβοδρομία ή στο θέατρο.

Μεταβείτε στην κατάσταση λήψης ριπής RAW και θα έχετε τη δυνατότητα καταγραφής σε ταχύτητα έως και 30fps, με 75% κοπή3. Τα αποτελέσματα αποθηκεύονται ως μεμονωμένο αρχείο ταινίας, για να υπάρχει οργάνωση και να είναι δυνατή η εξαγωγή και η αποθήκευση μεμονωμένων καρέ ως αρχείων RAW, JPEG ή HEIF. Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία πριν από τη λήψη, η φωτογραφική μηχανή καταγράφει επίσης τα 0,5 δευτ. πριν την έναρξη της λήψης, για να είστε πάντα σίγουροι ότι έχετε πετύχει την καθοριστική στιγμή.

Canon EOS R10 – Συνεχής λήψη RAW

Γρήγορη απόκριση

Στην καρδιά της EOS R10, βρίσκεται ο επεξεργαστής DIGIC X που τροφοδοτεί τη ζωηρή της απόδοση. Η φωτογραφική μηχανή εκκινείται σε κλάσματα του δευτερολέπτου και είναι έτοιμη για χρήση αμέσως μόλις αντιληφθείτε ότι πρόκειται να συμβεί κάτι. Οι μηχανισμοί ελέγχου αποκρίνονται γρήγορα και μπορείτε να τους εντοπίσετε εύκολα, καθώς το βλέμμα σας είναι στο σκόπευτρο. Όσον αφορά το σκόπευτρο, παρουσιάζει τον κόσμο με ελάχιστη καθυστέρηση και με το σβήσιμο στη συνεχή λήψη ριπής να είναι αμελητέο.

Canon EOS R10 – Επεξεργαστής Digic X

Επεξεργαστής Digic X

 1. Η ταχύτητα συνεχούς λήψης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις συνθήκες. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις προδιαγραφές.
 2. Ενδέχεται να προκληθούν περαιτέρω ήχοι, πέρα από αυτόν του κλείστρου (ήχος διαφράγματος, κίνησης φακού εστίασης, ηλεκτρονικός ήχος κ.λπ.).
 3. Συνιστάται η χρήση καρτών UHS-II και ισχύουν τα παρακάτω
  * Χρησιμοποιήστε μια κάρτα SD Speed κατηγορίας 10 ή ταχύτερη κατά τη λήψη με κατάσταση λήψης ριπής RAW.
  * Αν χρησιμοποιείτε κάρτα με χαμηλή ταχύτητα εγγραφής και η στάθμη μπαταρίας που απομένει είναι χαμηλή, οι εικόνες που καταγράφονται ενδέχεται να μην καταγράφονται σωστά.
  * Ο μέγιστος αριθμός λήψεων διαφέρει ανάλογα με την εικόνα.
  * Κατά τη λήψη σε κατάσταση λήψης ριπής RAW και την πυροδότηση φλας από άλλες φωτογραφικές μηχανές ή κατά τη λήψη σε συνθήκες φωτισμού με λαμπτήρες φθορισμού ή άλλες φωτεινές πηγές που τρεμοπαίζουν, ενδέχεται να εμφανιστούν λωρίδες φωτός και να επηρεαστούν οι εικόνες που καταγράφηκαν από ανοιχτόχρωμες και σκουρόχρωμες λωρίδες.

Σχετικά άρθρα

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Βιώστε ένα νέο είδος αυτόματης εστίασης

  Χρησιμοποιήσαμε την τεχνολογία «βαθιάς μάθησης» AI και χιλιάδες πραγματικές εικόνες, για να διδάξουμε στην Canon EOS R10 να αναγνωρίζει ανθρώπους, ζώα και οχήματα – διατηρώντας εξαιρετικά ευκρινή εστίαση με ακρίβεια, καθώς μετακινούνται στο καρέ.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Είναι η ιστορία σας, πείτε την με τον δικό σας τρόπο

  Καταγράψτε απίστευτα βίντεο με την ίδια μηχανή που χρησιμοποιείτε για εκπληκτικές φωτογραφίες. Η EOS R10 είναι ένας δημιουργός περιεχομένου με πολλές δυνατότητες, που σας επιτρέπει να αφηγηθείτε την ιστορία σας με είτε με στατικές είτε με κινούμενες εικόνες.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Το βλέπετε. Το καταγράφετε.

  Είτε κάνετε το επόμενο βήμα από το smartphone ή από μια DSLR, η Canon EOS R10 σας επιτρέπει να την χρησιμοποιήσετε άμεσα, καταγράφοντας δημιουργικές λήψεις με τρόπους που δεν ήταν μέχρι τώρα εφικτοί.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Μια μηχανή με άφθονες επιλογές συνδεσιμότητας

  Η ποιότητα EOS συναντά την ευκολία των smartphone – ένας ιδανικός συνδυασμός για όσους θέλουν να φωτογραφίζουν περιεχόμενο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να επεξεργάζονται εν κινήσει ή να ελέγχουν τη μηχανή τους από απόσταση. Είτε είστε blogger είτε influencer είτε σας αρέσει απλώς να μοιράζεστε εικόνες με φίλους και συγγενείς, η μεταφορά της δημιουργικότητάς σας στο διαδίκτυο είναι πιο εύκολη από ποτέ.

 • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

  Βρείτε την έμπνευση – εγγραφείτε τώρα

  Μην χάσετε τις πιο πρόσφατες προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, τα τελευταία νέα και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.