ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

Ανακαλύψτε τους καλύτερους εκτυπωτές για φοιτητές

Όταν χρειάζεστε έντυπα με εξαιρετική εμφάνιση, ένας εκτυπωτής Canon θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Βρείτε τις καλύτερες επιλογές για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας και να μείνετε εντός του προϋπολογισμού σας.
Εκτυπωτής Canon πάνω σε ξύλινο γραφείο κατά τη διάρκεια μιας εκτύπωσης. Μπροστά του βρίσκεται μια γυναίκα με μερικά πακέτα χαρτιού εκτυπωτή που κοιτάζει μια εικόνα σε ένα φορητό tablet.

Σε αυτήν την ψηφιακή εποχή, το μεγαλύτερο μέρος της γραπτής επικοινωνίας μας είναι μέσω μηνυμάτων κειμένου, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ηλεκτρονικών εγγράφων. Ωστόσο, πολλές φορές, χρειάζεται να εκτυπώσετε κάτι. Και η δημιουργία ενός αντιγράφου σε έντυπη μορφή μπορεί να είναι μια οικονομική και εύκολη διαδικασία.

Η σειρά εκτυπωτών της Canon φημίζεται για την οικονομική αποδοτικότητα, την απόδοση και την αξιοπιστία της. Ορισμένοι είναι ιδανικοί για κείμενο, ενώ άλλοι είναι εξοπλισμένοι για την παραγωγή γραφιστικών και φωτογραφικών εκτυπώσεων. Επίσης, υπάρχουν πολλά μοντέλα που τα καταφέρνουν πολύ καλά και στις δύο περιπτώσεις, ακόμη κι αν ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος.

Για τους φοιτητές, που κάποιες φορές έχουν την ανάγκη να υποβάλλουν τις εργασίες τους σε έντυπη μορφή, η εκτύπωση παρέχει και άλλα, λιγότερο εμφανή πλεονεκτήματα. Η δημιουργία έντυπων σημειώσεων για γρήγορη και εύκολη αναφορά μπορεί να αποτελέσει ένα σπουδαίο βοήθημα εκμάθησης και επανάληψης. Ακόμη κι αν πρόκειται να υποβάλετε τα έγγραφα ηλεκτρονικά, η ανάγνωση τους πρώτα σε έντυπη μορφή μπορεί να διευκολύνει τον εντοπισμό σφαλμάτων, ενώ επίσης αποτελεί ένα καλό διάλειμμα από την οθόνη για τα μάτια σας. Για μαθήματα γραφιστικής και φωτογραφίας, όπου συχνά πρέπει να υποβάλετε τις εργασίες σας σε φυσική μορφή, η δημιουργία εκτυπώσεων μπορεί να σας βοηθήσει πραγματικά στην αξιολόγηση της εργασίας σας και στον εντοπισμό των σημείων που χρίζουν βελτίωσης.

Αν δεν έχετε συνηθίσει να ετοιμάζετε έργα για εκτύπωση, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Easy-PhotoPrint Editor της Canon, η οποία σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε φωτογραφίες και να δημιουργείτε κολλάζ, αφίσες και πολλά άλλα, χρησιμοποιώντας μια σειρά έτοιμων προτύπων. Επιπλέον, το λογισμικό Canon Easy-Layout Editor σάς επιτρέπει να ετοιμάζετε πολλά αρχεία (έγγραφα κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, PDF, εικόνες κ.λπ.) ως ένα αρχείο και να τα εκτυπώνετε μαζί σε ένα μόνο φύλλο χαρτί. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να επιλέξετε τα συγκεκριμένα τμήματα μιας ιστοσελίδας που θέλετε να εκτυπώσετε.

Πλέον, πολλές σχολές χρησιμοποιούν το Google Classroom για την οργάνωση των εργασιών. Αν η δική σας είναι μία από αυτές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εκτυπωτή Canon που διαθέτετε για να εκτυπώσετε τα φύλλα εργασίας σας μέσω cloud. Απλώς συνδεθείτε στο Google Classroom μέσω της οθόνης αφής του εκτυπωτή ή μέσω της εφαρμογής στην έξυπνη συσκευή σας, κάντε κλικ σε συγκεκριμένα μαθήματα και εκτυπώστε τα φύλλα εργασιών που σας έχουν αναθέσει οι καθηγητές σας. Μόλις ολοκληρώσετε τις εργασίες σας, αν ο εκτυπωτής Canon διαθέτει ενσωματωμένο σαρωτή, μπορείτε ακόμη και να σαρώσετε τις συμπληρωμένες σελίδες και να τις υποβάλετε απευθείας μέσω της οθόνης του εκτυπωτή ή της εφαρμογής.

Υπάρχει μια μεγάλη επιλογή εκτυπωτών, για όλες τις ανάγκες, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε έναν εκτυπωτή για φοιτητές ο οποίος θα ταιριάζει απόλυτα με τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τον ιδανικό εκτυπωτή.

Οικονομικά προσιτοί εκτυπωτές για φοιτητές

Εκτυπωτής Canon PIXMA πάνω σε μια σκούρα γκρι επιφάνεια εργασίας. Στο φόντο φαίνεται ένα μικρό ξύλινο τραπέζι και τρεις καρέκλες.

Ο Canon PIXMA Σειράς TS205 είναι ο πιο οικονομικά προσιτός εκτυπωτής της σειράς. Δεν διαθέτει ενσωματωμένο σαρωτή, αλλά έχει στιβαρή κατασκευή και παρέχει υψηλής ποιότητας μονόχρωμες και έγχρωμες εκτυπώσεις εγγράφων, καθώς και ολοζώντανων φωτογραφιών 6x4 ιντσών χωρίς περιθώρια.

Αν υπάρχει μία σταθερά στη φοιτητική ζωή, τότε αυτή είναι η προσπάθεια να μείνει κανείς εντός του προϋπολογισμού του. Το ευχάριστο είναι ότι οι εκτυπωτές inkjet της Canon ξεκινούν από πολύ χαμηλή τιμή, με τον μικρό και κομψό Canon PIXMA Σειράς TS205.

Ο PIXMA TS205 είναι απλός, εύκολος και εύχρηστος, ενώ είναι επίσης και αρκετά γρήγορος, παρέχοντας μονόχρωμες εκτυπώσεις Α4 με ρυθμό 7,7 εκτ./λεπτό και έγχρωμες με ρυθμό 4 εκτ./λεπτό. Μπορεί επίσης να παράγει εκτυπώσεις φωτογραφιών χωρίς περιθώρια, μεγέθους 6x4 ιντσών, με γυαλιστερό φινίρισμα, σε λίγο παραπάνω από ένα λεπτό.

Δεν είναι μόνο το κόστος του εκτυπωτή χαμηλό, αλλά και τα λειτουργικά του έξοδα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ζευγάρι φυσιγγίων μελανιού, ένα μαύρο και ένα χρωμάτων, τα οποία αντικαθίστανται γρήγορα και εύκολα. Επίσης, αν θέλετε να εκτυπώσετε μεγαλύτερους όγκους, υπάρχουν διαθέσιμες και επιλογές υψηλής απόδοσης για καλύτερη οικονομική αποδοτικότητα. Κάθε ζευγάρι φυσιγγίων XL έχει διάρκεια για περίπου 400 ασπρόμαυρα έγγραφα A4 ή για έως και 300 έγχρωμα.

Ο Canon PIXMA TS305 προσθέτει συνδεσιμότητα Wi-Fi για ασύρματη εκτύπωση, ενώ είναι συμβατός με τη δωρεάν εφαρμογή CANON PRINT για smartphone και tablet, για να μπορείτε να εκτυπώνετε άνετα από τις έξυπνες συσκευές σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να αντιγράφετε έγγραφα χρησιμοποιώντας την κάμερα της έξυπνης συσκευής σας, παρ’ όλο που ο εκτυπωτής δεν περιλαμβάνει σαρωτή, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Αντιγραφή από Smartphone της εφαρμογής. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Canon Easy-PhotoPrint Editor στη συσκευή σας για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας ή να δημιουργήσετε κολλάζ, κάρτες και άλλα εξατομικευμένα στοιχεία για εκτύπωση.

Μαύρος εκτυπωτής Canon PIXMA που εκτυπώνει ένα φύλλο χαρτιού A4, περιτριγυρισμένος από εικόνες και εκτυπώσεις και ένα χέρι που κρατάει ένα smartphone

Με τον Canon PIXMA Σειράς TS3350 μπορείτε να εκτυπώνετε ασύρματα από το Cloud, καθώς και από smartphone και tablet, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή CANON PRINT. Διαθέτει μονόχρωμη οθόνη LCD 3,8cm και μπορεί να παράγει τετράγωνες φωτογραφίες 5x5 ιντσών, καθώς και άλλα συμβατικά μεγέθη έως και 7x5 ίντσες.

Ο Canon PIXMA Σειράς TS3150 διαθέτει επιπλέον ενσωματωμένο σαρωτή, για να μπορείτε να ψηφιοποιείτε ή να αντιγράφετε ήδη εκτυπωμένες εικόνες και έγγραφα γρήγορα και εύκολα. Διαθέτει επίσης συνδεσιμότητα Wi-Fi και είναι συμβατός με Apple AirPrint και Mopria™ για Android, για να μπορείτε να εκτυπώνετε απευθείας από τη συσκευή σας. Χρησιμοποιεί τα ίδια φυσίγγια μελανιού με τον Canon PIXMA Σειράς TS205 και τον Canon PIXMA Σειράς TS305, με τις ίδιες επιλογές υψηλής απόδοσης.

Όπως και ο PIXMA TS3150, έτσι και ο PIXMA Σειράς TS3350 διαθέτει μια χρήσιμη οθόνη 3,8cm για παρακολούθηση της κατάστασης του εκτυπωτή και μπορεί να παράγει μεγαλύτερες εκτυπώσεις φωτογραφιών χωρίς περιθώρια, με μέγεθος έως και 7x5 ίντσες. Μπορεί επίσης να εκτυπώνει από το cloud χρησιμοποιώντας το PIXMA Cloud Link μέσω της εφαρμογής Canon PRINT.

Οι καλύτεροι εκτυπωτές μικρών διαστάσεων για φοιτητές

Εκτυπωτής Canon PIXMA στην άκρη ενός τραπεζιού. Στο φόντο φαίνονται διάφορα γραφεία και καρέκλες.

Αν ο χώρος που έχετε στη διάθεσή σας είναι περιορισμένος αλλά χρειάζεστε υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις εγγράφων και φωτογραφιών, ο compact εκτυπωτής Canon PIXMA Σειράς TS305 είναι ιδανικός.

Τα φοιτητικά καταλύματα δεν φημίζονται για την ευρυχωρία τους, επομένως οι εκτυπωτές με μικρό μέγεθος και βάρος συχνά είναι καλύτερη επιλογή. Οι εκτυπωτές Canon για φοιτητές που έχουμε αναφέρει μέχρι στιγμής ξεκινούν από μέγεθος περίπου 426x255x131mm και βάρος 2,5kg για συσκευές εκτύπωσης και από 435x316x145mm και 3,9kg για συσκευές πολλαπλών λειτουργιών. Καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο και μετακινούνται εύκολα από το ένα μέρος στο άλλο όταν χρειάζεται.

Ένα πλεονέκτημα της συνδεσιμότητας Wi-Fi που διαθέτουν οι περισσότεροι εκτυπωτές Canon είναι ότι μπορείτε να έχετε τον εκτυπωτή σε κάποιο βολικό σημείο, χωρίς να τον έχετε συνδεδεμένο σε υπολογιστή. Επίσης, μπορείτε να εκτυπώνετε από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας τον φορητό υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας, χωρίς να χρειάζεται σύνδεση με τον εκτυπωτή με κάποιο καλώδιο που κρέμεται, γεγονός που είναι πολύ πρακτικό. Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε μια εργασία εκτύπωσης από τον φορητό υπολογιστή στον εκτυπωτή πριν καν σηκωθείτε από το κρεβάτι σας το πρωί και να πάρετε το έγγραφο από τον δίσκο εξόδου όταν είστε έτοιμοι να φύγετε.

Ο Canon Σειράς PIXMA TS305 είναι μικρός, με διαστάσεις μόλις 430x282x143mm και βάρος 2,9kg, ενώ εκτυπώνει έγγραφα Α4 πλήρους μεγέθους με ταχύτητα 7,7 εκτ./λεπτό για ασπρόμαυρη εκτύπωση και 4 εκτ./λεπτό για έγχρωμη εκτύπωση. Μπορεί επίσης να παράγει εκτυπώσεις φωτογραφιών χωρίς περιθώρια, μεγέθους 6x4 ιντσών, με γυαλιστερό φινίρισμα, μέσα σε μόλις 65 δευτερόλεπτα.

Αποφοιτήστε έχοντας ανέβει επίπεδο

Λευκός εκτυπωτής Canon πάνω σε ένα γραφείο. Μπροστά του, βρίσκεται μια γυναίκα που κρατάει μια εκτύπωση με μια επιλογή από περιγράμματα πεταλούδας.

Ο Canon PIXMA Σειράς TS5350a είναι ιδανικός για χειροτεχνίες και εκτύπωση εγγράφων, καθώς διαθέτει δύο δίσκους εισόδου χαρτιού. Ο όρθιος στην πίσω πλευρά είναι ιδανικός για κάρτες με μεγαλύτερο πάχος και φωτογραφικό χαρτί, καθώς αποτρέπει την αναστροφή του υλικού όταν αυτό περνά μέσα από τον εκτυπωτή, σε αντίθεση με το χαρτί που φυλάσσεται στο εμπρός συρτάρι. Η οθόνη OLED στο εμπρός μέρος παρέχει σαφή εικόνα των επιλογών μενού, ενώ υπάρχει μια γραμμή κατάστασης LED που ανάβει κατά την εκτύπωση.

O Canon PIXMA Σειράς TS5350a πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω και ενισχύει ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητα. Διαθέτει συνδεσιμότητα Wi-Fi και είναι άμεσα συμβατός με Apple AirPrint και Mopria™ για Android, καθώς και με το PIXMA Cloud Link της Canon. Περιλαμβάνει επίσης ένα σαρωτή υψηλότερης ανάλυσης που επιτρέπει την ψηφιοποίηση και την αντιγραφή εξαιρετικά μικρών λεπτομερειών κατά τη σάρωση εγγράφων ή φωτογραφιών και άλλων εικόνων. Επιπλέον, είναι πιο γρήγορος, αφού παράγει ασπρόμαυρες εκτυπώσεις εγγράφων A4 με ταχύτητα έως και 13 εκτ./λεπτό και έγχρωμες εκτυπώσεις εγγράφων με ταχύτητα έως και 6,8 εκτ./λεπτό. Μπορεί επίσης να δημιουργεί εκτυπώσεις φωτογραφιών χωρίς περιθώρια, μεγέθους έως και Α4, με γυαλιστερό φινίρισμα, και να παράγει φωτογραφίες χωρίς περιθώρια, μεγέθους 6x4 ίντσες, μέσα σε μόλις 43 δευτερόλεπτα.

Ο PIXMA Σειράς TS5350a διαθέτει τόσο συρτάρι A4 με είσοδο από εμπρός όσο και δίσκο τροφοδοσίας χαρτιού από την πίσω πλευρά, για διαφορετικά μεγέθη χαρτιού, έως A4. Είναι μια πραγματικά χρήσιμη δυνατότητα εάν θέλετε να εκτυπώνετε έργα τέχνης και φωτογραφίες, καθώς και έγγραφα, επειδή μπορείτε να χρησιμοποιείτε το εμπρός συρτάρι για το απλό χαρτί και να εισαγάγετε εξειδικευμένα υλικά εκτύπωσης ή φωτογραφικό χαρτί στον πίσω δίσκο, όπως και όποτε το επιθυμείτε. Άλλο ένα πλεονέκτημα, τόσο από πλευράς εξοικονόμησης χρημάτων όσο και από περιβαλλοντικής άποψης, είναι ότι ο εκτυπωτής διαθέτει δυνατότητα αυτόματης αμφίπλευρης εκτύπωσης για αυτόματη εκτύπωση εγγράφων διπλής όψης, ώστε να μην χρειάζεται να γυρίζετε τις σελίδες με το χέρι.

Μείωση λειτουργικών εξόδων

Εικόνα ενός εκτυπωτή Canon PIXMA από πάνω, με μια μηχανή Canon πάνω του. Κάτω από τον εκτυπωτή βρίσκεται ένα μοντάζ από εκτυπώσεις εικόνων με ταξίδια, φαγητά και πορτραίτα.

Ιδανικός για εκτύπωση φωτογραφιών, ο Canon PIXMA G640 είναι ένας εκτυπωτής MegaTank με έξι επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιών dye. Αυτό προσφέρει εκτεταμένο εύρος τόνων και χώρο χρωμάτων, διασφαλίζοντας φωτογραφικό αποτέλεσμα με βέλτιστη ποιότητα. Υπάρχει επίσης ο εκτυπωτής Canon PIXMA G540 με την ίδια σειρά μελανιών, χωρίς ενσωματωμένο σαρωτή.

Όλοι οι εκτυπωτές για φοιτητές που αναφέραμε συνδυάζουν πολύ προσιτές τιμές αγοράς με εξαιρετικά ανταγωνιστικό λειτουργικό κόστος. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο να ξεμείνετε από μελάνι τη στιγμή που το χρειάζεστε, οι εκτυπωτές της Canon σάς ενημερώνουν όταν η στάθμη του μελανιού είναι χαμηλή και καθιστούν τη διαδικασία της νέας παραγγελίας εύκολη, χωρίς κόπο και σκέψη. Η αντικατάσταση των φυσιγγίων μελανιού είναι μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία που διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα.

Παρ’ όλο που τα φυσίγγια μελανιού είναι βολικά, καταλήγουν να είναι πιο ακριβά όταν πρέπει να εκτυπώνετε μεγάλους όγκους σελίδων σε τακτική βάση. Οι εκτυπωτές MegaTank της Canon είναι μια οικονομική και πιο βιώσιμη εναλλακτική, που μπορεί να μειώσει σημαντικά τα λειτουργικά έξοδα.

Αντί για φυσίγγια μελανιού, οι εκτυπωτές MegaTank διαθέτουν δεξαμενές μελανιού, τις οποίες μπορείτε να ξαναγεμίσετε με γνήσια εμφιαλωμένα μελάνια Canon που κοστίζουν πολύ λιγότερο από τα φυσίγγια. Επίσης, οι φιάλες που δεν χρειάζονται πίεση είναι κατασκευασμένες έτσι ώστε η πλήρωση να είναι μια απλή διαδικασία, χωρίς ακαταστασία. Επιπλέον, το ακροφύσιο κάθε χρώματος έχει μοναδικό σχήμα, καθιστώντας αδύνατη την τοποθέτηση λάθος μελανιού σε κάποια δεξαμενή.

Νεαρή γυναίκα που κρατάει ένα smartphone κάθεται σε ένα γραφείο πάνω στο οποίο υπάρχει ένας εκτυπωτής Canon PIXMA.

Με εξαιρετική τιμή για εκτυπωτή MegaTank, ο Canon PIXMA G2420 είναι μια καλή επένδυση για να μην επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος των μελανιών για το υπόλοιπο της φοιτητικής ζωής σας. Επίσης, σας γλυτώνει από την ανάγκη να αγοράζετε ανταλλακτικές κασέτες. Ο Canon PIXMA G3420 (απεικονίζεται στη φωτογραφία) προσφέρει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, ενώ διαθέτει επίσης ενσωματωμένο Wi-Fi.

Ο Canon PIXMA G3420 είναι ένας εκτυπωτής MegaTank πολλαπλών λειτουργιών, με τις συνηθισμένες δυνατότητες εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής, καθώς και με συνδεσιμότητα Wi-Fi και συνδεσιμότητα στο Cloud. Διαθέτει αρκετό μελάνι για την εκτύπωση της εντυπωσιακής ποσότητας έως και 6.000 μονόχρωμων σελίδων (περισσότερες από 7.600 στην κατάσταση οικονομικής λειτουργίας) ή έως και 7.700 έγχρωμων σελίδων.

Αν θέλετε όλα αυτά τα πλεονεκτήματα αλλά δεν χρειάζεστε συνδεσιμότητα Wi-Fi, ο Canon PIXMA G2420 είναι ακόμη πιο προσιτός οικονομικά και έχει ακριβώς το ίδιο χαμηλό λειτουργικό κόστος. Επιπλέον, και τα δύο αυτά μοντέλα μπορούν να εκτυπώσουν ακόμη και πλήρως έγχρωμα πανό με μήκος έως και 1,2 μέτρα, μόνο σε απλό χαρτί.

Η επιλογή είναι δική σας

Για να βρίσκεστε πάντα ένα βήμα μπροστά στην πολυάσχολη φοιτητική ζωή σας, είναι υπέροχο να μπορείτε να εκτυπώνετε ό,τι θέλετε, όποτε το θέλετε, χωρίς να πρέπει να βασίζεστε σε άλλα άτομα ή υπηρεσίες για να κάνετε τη δουλειά σας. Η οικονομικά προσιτή σειρά των εκτυπωτών Canon PIXMA προσφέρει μια άνετη, γρήγορη και εύκολη εμπειρία εκτύπωσης, με απόλυτη αξιοπιστία. Και οι περισσότεροι από αυτούς, διαθέτουν την πολυτέλεια της συνδεσιμότητας Wi-Fi, σε συνδυασμό με εφαρμογές για τις έξυπνες συσκευές σας, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη άνεση και ευελιξία στην εμπειρία εκτύπωσης για τους φοιτητές.Σύνταξη: Matthew Richards

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά άρθρα

 • Γυναίκα που κάθεται στο γραφείο του σπιτιού της, πάνω στο οποίο υπάρχει ένας φορητός υπολογιστής, μια οθόνη και ένας εκτυπωτής Canon MegaTank, καθώς και τέσσερις φιάλες μελανιού.

  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

  Ποιος είναι ο κατάλληλος εκτυπωτής για εσάς;

  Βρείτε τον καλύτερο εκτυπωτή Canon για τις ανάγκες σας – από οικογένειες και σπουδαστές έως εργαζόμενους από το σπίτι.

 • Άτομο που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Easy-PhotoPrint Editor σε ένα tablet για να εκτυπώσει ασύρματα την εικόνα μιας οικογένειας σε έναν εκτυπωτή Canon PIXMA που βρίσκεται πάνω σε ένα γραφείο.

  ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν ασύρματο εκτυπωτή

  Έξυπνοι τρόποι για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ασύρματο εκτυπωτή σας.

 • A small office with a printer positioned in the middle compartment of a grey wall unit.

  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

  Οι εκτυπωτές MegaTank και τα πλεονεκτήματά τους

  Ανακαλύψτε έξι λόγους για τους οποίους χρειάζεστε έναν εκτυπωτή MegaTank.

 • Λήψη από επάνω προς τα κάτω ενός ανοιχτού ημερολογίου με κουκκίδες δίπλα σε πρότυπα πλαισίων από το Creative Park και σε έναν εκτυπωτή Canon PIXMA.

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Εκτυπώστε λίστες, πλάνα και στόχους

  Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας με έναν εκτυπωτή Canon PIXMA και εξασφαλίστε την οργάνωση και την επίγνωσή σας όλο τον χρόνο.