ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

Τα πολλά πλεονεκτήματα ενός εκτυπωτή MegaTank

Οι εκτυπωτές MegaTank της Canon σάς επιτρέπουν να εκτυπώνετε ταχύτερα και πιο εύκολα, με καλύτερη ποιότητα και εξοικονομώντας πολύ χώρο και κόστος. Εδώ θα βρείτε όσα πρέπει να γνωρίζετε για να επιλέξετε το ιδανικό μοντέλο για τις ανάγκες σας.
Ένα μικρό γραφείο με έναν εκτυπωτή Canon MAXIFY GX5040, τοποθετημένο στο μεσαίο διαμέρισμα μιας γκρι διάταξης τοίχου.

Με εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας και φιλικά προς τον χρήστη χαρακτηριστικά, οι εκτυπωτές MegaTank της Canon είναι ιδανικοί για το σπίτι, το γραφείο ή το σχολείο. Χρησιμοποιούν ενσωματωμένες, επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού με φιάλες εξαιρετικά υψηλής απόδοσης σε σχέση με τις συμβατικές κασέτες. Έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώνουν χιλιάδες σελίδες με ένα σετ φιαλών μελάνης, το οποίο σημαίνει ότι θα χρειαστούν επαναπλήρωση μετά από μήνες ή ακόμα και χρόνια. Αυτό συνεπάγεται επίσης λιγότερα πλαστικά απόβλητα, καθώς δεν χρειάζεται να παραγγέλνετε τόσο συχνά τα ανταλλακτικά μελάνια.

Η σειρά MegaTank περιλαμβάνει διάφορα μοντέλα εκτυπωτών, ώστε να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας. Για χρήση στο σπίτι, είτε είστε μαθητής είτε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης ή γονέας που παλεύει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των σχολικών εργασιών, τα μοντέλα της Σειράς PIXMA G προσφέρουν υψηλή αποδοτικότητα ενώ, αν προτεραιότητά σας είναι η ταχύτητα εκτύπωσης, τα πιο γρήγορα μοντέλα MegaTank PIXMA G3460 και PIXMA G2460 θα σας εξοικονομήσουν χρόνο. Ο PIXMA G3460 προσφέρει ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi, όπως και ο PIXMA G3420 που διαθέτει επίσης δυνατότητα σύνδεσης σε υπηρεσίες cloud, επιτρέποντας απομακρυσμένη εκτύπωση από έξυπνες συσκευές.

Τα μοντέλα PIXMA G2420, PIXMA G2460, PIXMA G3420, PIXMA G3460 και MAXIFY GX6040 είναι πολυμηχανήματα 3 σε 1, με δυνατότητες εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης, ενώ ο MAXIFY GX7040 διαθέτει επίσης δυνατότητες διακίνησης φαξ. Αν, ωστόσο, θέλετε να επωφεληθείτε μόνο από τη μακροπρόθεσμη μείωση του κόστους εκτύπωσης που προσφέρει η σειρά MegaTank, επιλέξτε το βελτιστοποιημένο μοντέλο PIXMA G1420 και τον νέο Canon MAXIFY GX5040 με πλήθος λειτουργιών, για να αποκτήσετε έναν αυτόνομο εκτυπωτή χωρίς δυνατότητες σάρωσης και αντιγραφής.

Ό,τι κι αν αναζητάτε –έναν εύχρηστο και ολοκληρωμένο εκτυπωτή για την οικογένειά σας, μια αξιόπιστη συσκευή που μπορεί να ανταποκριθεί στις προθεσμίες του σχολείου σας ή ένα σύστημα για μεγάλο όγκο εκτυπώσεων με χαμηλό κόστος– έχετε έξι λόγους για να επιλέξετε έναν εκτυπωτή MegaTank.

1. Εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας με χαμηλό κόστος

Άποψη από επάνω ενός εκτυπωτή Canon PIXMA G3420 με φύλλα χειροτεχνιών στο τραπέζι γύρω του.

Η σειρά Canon MegaTank αποδίδει πλούσια χρώματα και παράγει εξαιρετικά ευκρινείς εκτυπώσεις, αναπαράγοντας και την πιο μικρή λεπτομέρεια.

Ένας PIXMA G640 από πάνω προς τα κάτω, και γύρω του φωτογραφικό χαρτί, εκτυπωμένες φωτογραφίες και μια μηχανή Canon.

Χρησιμοποιώντας έξι μελάνια dye, οι εκτυπωτές MegaTank PIXMA G540 και PIXMA G640 προσφέρουν άψογη ποιότητα φωτογραφίας, ειδικά σε ιλουστρασιόν και σατινέ χαρτί, με επαρκή χωρητικότητα για 3.800 εκτυπώσεις φωτογραφιών 6x4 ιντσών, 3.700 σελίδες από τη φιάλη μαύρου μελανιού ή 8.000 1 σελίδες από το πλήρες σετ φιαλών μελανιού.

Οι εκτυπωτές βασικού επιπέδου MegaTank (PIXMA G3460, G2460, G3420, G2420 και G1420) μπορούν να παράγουν έως και 7.6001,2 σελίδες με μία μόνο φιάλη μαύρου μελανιού στην κατάσταση οικονομικής λειτουργίας ή έως και 7.7001 σελίδες από ένα πλήρες σετ φιαλών. Αυτοί οι εκτυπωτές MegaTank διαθέτουν επίσης πίσω δίσκο τροφοδοσίας χαρτιού χωρητικότητας 100 φύλλων, ώστε να μπορείτε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην εργασία σας και λιγότερο στην αναπλήρωση του χαρτιού.

Απευθυνόμενοι κυρίως στα οικιακά γραφεία, οι Canon PIXMA G5040, G6040 και G7040 προσφέρουν απόδοση έως και 8.3003 σελίδων στην κατάσταση οικονομικής λειτουργίας με μαύρο μελάνι. Διαθέτουν επίσης αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης, καθώς και εμπρός και πίσω δίσκο τροφοδοσίας χαρτιού υψηλής χωρητικότητας που φτάνουν συνολικά τα 350 φύλλα απλού χαρτιού, για περιβάλλοντα πραγματικά υψηλής παραγωγικότητας. Επιπλέον ο G7040 διαθέτει αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 35 φύλλων και δυνατότητες αυτόνομου φαξ.

Σε ένα πολυάσχολο γραφείο με πολλούς χρήστες, η σειρά εκτυπωτών MegaTank MAXIFY GX της Canon είναι η ιδανική επιλογή. Τα μοντέλα περιλαμβάνουν τους MAXIFY GX6040 και MAXIFY GX7040, οι οποίοι προσφέρουν μονόχρωμα και έγχρωμα έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας, μειώνοντας κατά μέσο όρο κατά 85% το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σε σύγκριση με τους 10 κορυφαίους εκτυπωτές λέιζερ και inkjet4.

Για όσους θέλουν να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να μειώσουν ακόμη περισσότερο το κόστος, οι GM2040 και GM4040 είναι μονόχρωμοι εκτυπωτές 3 σε 1 με δεξαμενή μελανιού, με δυνατότητα παραγωγής 18.000 σελίδων από τρεις φιάλες μαύρου μελανιού5.

Η σημαντική εξοικονόμηση κόστους και τα οφέλη παραγωγικότητας που παρέχουν οι εκτυπωτές MegaTank της Canon δεν παρέχονται σε βάρος της ποιότητας εκτύπωσης. Για την εκτύπωση εγγράφων, οι περισσότεροι εκτυπωτές MegaTank προσφέρουν πλούσια χρώματα χάρη στα έγχρωμα μελάνια dye και εξαιρετικά καθαρή εκτύπωση εγγράφων χάρη στο ειδικό μαύρο μελάνι pigment. Ακόμη και το πολύ μικρό κείμενο και οι λευκοί χαρακτήρες σε έγχρωμο φόντο διατηρούν υψηλό βαθμό ευκρίνειας. Συγκριτικά, οι MAXIFY GX6040 και MAXIFY GX7040 χρησιμοποιούν μελάνια pigment και για τα τρία χρώματα, καθώς και για το μαύρο, προσφέροντας επαγγελματικά έγγραφα υψηλής ποιότητας, τα οποία είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στο νερό, στην τριβή και στους μαρκαδόρους.

Για εντυπωσιακά αποτελέσματα στις έγχρωμες φωτογραφίες, οι PIXMA G540 και PIXMA G640 διαθέτουν έξι μελάνια dye. Προσφέρουν βέλτιστη ποιότητα με εκτεταμένο εύρος τόνων και γκάμα χρωμάτων.

2. Εύκολα επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού

Γυναίκα που καρφιτσώνει εκτυπωμένες φωτογραφίες σε έναν πίνακα ανακοινώσεων. Ο εκτυπωτής Canon PIXMA G3420 βρίσκεται στο γραφείο από κάτω.

Οι εκτυπωτές Canon MegaTank χρησιμοποιούν επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού που μπορούν να εκτυπώσουν χιλιάδες σελίδες, επιτρέποντάς σας να εστιάζετε σε άλλες εργασίες.

Επαναγεμιζόμενες φιάλες μελανιού για εκτυπωτές Canon MegaTank.

Μην ανησυχείτε μήπως σας χυθεί μελάνι. Οι φιάλες σταματούν αυτόματα το γέμισμα όταν γεμίσει η δεξαμενή.

Η επαναπλήρωση των δεξαμενών μελανιού των εκτυπωτών MegaTank είναι μια απλή διαδικασία, που μπορεί να εκτελεστεί από οποιονδήποτε στο σπίτι ή το γραφείο. Οι ενσωματωμένες δεξαμενές μελανιού είναι εύκολα ορατές από το εμπρός μέρος του εκτυπωτή, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τις στάθμες των μελανιών. Όταν χρειάζονται αναπλήρωση, απλώς ανασηκώστε τα χρωματικά κωδικοποιημένα καπάκια με το εύκολο άνοιγμα και εισάγετε τις φιάλες μελανιού για να προσθέσετε το μελάνι.

Η σχεδίαση των φιαλών μελανιού της Canon δεν απαιτεί πίεση, ώστε η διαδικασία αναπλήρωσης να γίνεται γρήγορα και καθαρά. Επιπλέον, η εισαγωγή κάθε δεξαμενής μελανιού των εκτυπωτών MegaTank έχει μοναδικό σχήμα. Αυτές οι εισαγωγές ταιριάζουν μόνο στα αντίστοιχα διαμορφωμένα στόμια των φιαλών μελανιού νέας σχεδίασης, οπότε είναι αδύνατον να εισάγετε εκ παραδρομής λάθος μελάνι σε λάθος δεξαμενή. Οι ειδικά σχεδιασμένες φιάλες σταματούν επίσης αυτόματα την πλήρωση, όταν γεμίσουν οι δεξαμενές.

3. Υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης

Ο εκτυπωτής MAXIFY GX5040 πάνω σε ένα τακτοποιημένο γραφείο, με γραφική ύλη, μια οθόνη, ένα πληκτρολόγιο και ένα τηλέφωνο.

Όταν χρειάζεστε ταχύτητα αλλά εργάζεστε σε ένα μικρό γραφείο χωρίς πολύ διαθέσιμο χώρο, ο MAXIFY GX5040 προσφέρει τις ίδιες επαγγελματικές παροχές και τις εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης με τους MAXIFY GX6040 και GX7040, αλλά χωρίς σαρωτή και αυτόματο τροφοδότη εγγράφων, γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα μικρό και κομψό.

Εκτυπωτής Canon PIXMA G3420 στον οποίο προστίθεται μελάνι.

Με όλους τους εκτυπωτές Canon MegaTank, μπορείτε να παρακολουθείτε με ευκολία τη στάθμη του μελανιού στο εμπρός μέρος του εκτυπωτή.

Οι Canon PIXMA G3460 και PIXMA G2460 επιτυγχάνουν ταχύτητα εκτύπωσης 10,86 εικόνες/λεπτό για μονόχρωμα έγγραφα και 6,06 εικόνες/λεπτό για έγχρωμες εκτυπώσεις. Αποτελούν την ιδανική επιλογή αν πρέπει να ανταποκριθείτε σε πολύ πιεστικές προθεσμίες. Για ακόμη πιο επείγουσες εργασίες, το μοντέλο 4 σε 1 PIXMA G7040 εξασφαλίζει έως και 136 εικόνες/λεπτό για εκτυπώσεις με μαύρο μελάνι και 6,86 εικόνες/λεπτό για έγχρωμες εκτυπώσεις, ενώ διαθέτει επίσης Αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) 35 φύλλων, για τους χρήστες που θέλουν να αντιγράφουν και να σαρώνουν πολυσέλιδα έγγραφα με ευκολία.

Μεγιστοποιώντας τις μέγιστες ταχύτητες εκτύπωσης, οι MAXIFY GX6040 και MAXIFY GX7040 έχουν ικανότητα παραγωγής 246 εικόνων/λεπτό για μονόχρωμες και 15,56 εικόνες/λεπτό για έγχρωμες εκτυπώσεις, με τον τελευταίο να προσφέρει επίσης δυνατότητα ταυτόχρονης σάρωσης διπλής όψης και πλήρεις λειτουργίες φαξ, για γρήγορη και εύκολη σάρωση, παραγωγή αντιγράφων και διακίνηση εγγράφων διπλής όψης μέσω φαξ. Αν θέλετε μόνο λειτουργικότητα εκτύπωσης, ο MAXIFY GX5040 εξοικονομεί χώρο και προσφέρει την ίδια ταχύτητα και ποιότητα με τα δύο άλλα μοντέλα GX, αλλά χωρίς τον ενσωματωμένο σαρωτή ή τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων.

Για καθημερινές εκτυπώσεις, οι PIXMA G3420, PIXMA G2420 και PIXMA G1420, με ταχύτητες εκτύπωσης 9,16 εικόνες/λεπτό με μαύρο μελάνι και 56 εικόνες/λεπτό με έγχρωμο μελάνι, επιτρέπουν τη γρήγορη παραγωγή εγγράφων.

Όλοι οι εκτυπωτές MegaTank είναι σχεδιασμένοι ώστε να ελαχιστοποιούν στον μέγιστο βαθμό τις διακοπές λειτουργίας. Διαθέτουν εύκολα αντικαθιστώμενη κασέτα συντήρησης, που μειώνει τις πιθανότητες να χρειαστεί να στείλετε τον εκτυπωτή στην τεχνική υπηρεσία. Μπορείτε να παρακολουθείτε την κασέτα συντήρησης μέσω του προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή στον σταθερό ή φορητό υπολογιστή σας ή μέσω της εφαρμογής Canon PRINT (PIXMA G3420 και PIXMA G3460) ή της οθόνης του εκτυπωτή (όλα τα μοντέλα εκτός του PIXMA G1420). Ο εκτυπωτής θα σας ειδοποιήσει αν υπάρχει κάποιο θέμα συντήρησης, διευκολύνοντας την επίλυση τυχόν προβλημάτων.

4. Τεχνολογία ασύρματης εκτύπωσης που σας λύνει τα χέρια

Εκτυπωτής Canon PIXMA G3420 πάνω σε γραφείο, δίπλα σε ένα smartphone.

Οι εκτυπωτές Canon PIXMA G3420 και PIXMA G3460, μεταξύ άλλων από τη σειρά MegaTank, επιτρέπουν την ασύρματη εκτύπωση από το smartphone ή το tablet σας, επιτρέποντάς σας να προλαβαίνετε εύκολα και έγκαιρα τις προθεσμίες σας.

Τα μοντέλα Canon PIXMA G3420 και PIXMA G3460, καθώς και αρκετά άλλα μοντέλα της σειράς MegaTank, διαθέτουν ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi. Μπορείτε να συνδεθείτε και να ξεκινήσετε την εκτύπωση με ευκολία, μέσω υπολογιστή ή φορητής συσκευής, με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα μοντέλα PIXMA PIXMA G5040, G6040, G7040, GM4040 και GM2040, καθώς και τα MAXIFY GX6040, GX7040 και GX5040, διαθέτουν επίσης Ethernet για περιβάλλοντα δικτύωσης που απαιτούν σταθερή και ασφαλή σύνδεση υψηλή ταχύτητας.

Αν εργάζεστε από απόσταση και πρέπει να μοιραστείτε έγγραφα με τους συναδέλφους σας στο γραφείο, ή αν χρειάζεστε ένα εκτυπωμένο αντίγραφο της σχολικής ύλης για ένα διαδικτυακό μάθημα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν εκτυπωτή MegaTank με υποστήριξη Wi-Fi μέσω Internet, από έναν υπολογιστή ή έξυπνη συσκευή, και να εκτυπώσετε απευθείας από δημοφιλείς υπηρεσίες Cloud, όπως οι Google Drive, Google Classroom, Dropbox, Evernote και άλλες.

Ο έλεγχος όλων των αναγκών εκτύπωσης και συντήρησης από το smartphone σας είναι πιο εύκολος από ποτέ με τη βοήθεια της εφαρμογής Canon PRINT, ενώ υπάρχουν επίσης πολλές άλλες εφαρμογές Canon που προσφέρουν διάφορους τρόπους να αναδείξετε τη δημιουργικότητά σας στο σπίτι. Η εφαρμογή Creative Park7 περιλαμβάνει τα πάντα, από χειροτεχνίες με χαρτί και προσαρμόσιμα σχέδια ευχετήριων καρτών μέχρι διακοσμήσεις για πάρτι και τρισδιάστατα μοντέλα, ενώ η εφαρμογή Easy-PhotoPrint Editor σάς επιτρέπει να μετατρέπετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε κομψές εκτυπώσεις ή μοναδικά δώρα, με πρότυπα για ημερολόγια, κάρτες, πόστερ και άλλα.

Δεν θέλετε να κατεβάσετε μια εφαρμογή; Με εξαίρεση τους GM2040 και GM4040, οι εκτυπωτές MegaTank είναι συμβατοί με Apple AirPrint και Mopria για Android, ώστε οι χρήστες που βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο με τον εκτυπωτή τους να μπορούν να συνδέονται και να εκτυπώνουν μέσω του ενσωματωμένου πρωτοκόλλου εκτύπωσης της συσκευής τους.

5. Υποστήριξη για μεγάλη γκάμα υλικών εκτύπωσης

Μια γυναίκα χρησιμοποιεί ένα tablet για να εκτυπώσει ασύρματα σε έναν εκτυπωτή MegaTank.

Οι εκτυπωτές Canon MegaTank είναι συμβατοί με πλήθος τύπων χαρτιού, συμπεριλαμβανομένων σιδεροτύπων, ενώ πολλά μοντέλα, όπως ο MAXIFY GX5040, μπορούν να εκτυπώσουν πανό μεγαλύτερα από ένα μέτρο σε απλό χαρτί.

Οι εκτυπωτές MegaTank μπορούν να εκτυπώνουν καθημερινά έγγραφα υψηλής ποιότητας και υπέροχες φωτογραφίες χωρίς περιθώρια8 σε μεγέθη έως και A4, αλλά μπορούν να προσφέρουν και πολλά περισσότερα. Η σειρά υποστηρίζει μια ευρεία επιλογή μεγεθών και τύπων υλικών εκτύπωσης, ιδανικά για τη διαχείριση επαγγελματικών και άλλων εργασιών, όπως για τη δημιουργία επαγγελματικών καρτών σε ματ χαρτί μονής και διπλής όψης. Οι PIXMA G3460, G2460, G3420, G2420, G1420, G540 και G640, καθώς και οι MAXIFY GX6040, GX7040 και GX5040, μπορούν να παράγουν ακόμη και πανό 1,2 μέτρων σε απλό χαρτί. Για εκτυπώσεις στο σπίτι, οι εκτυπωτές MegaTank μπορούν να μετατρέψουν τις εργασίες και το διάβασμα σε διασκέδαση και να προσφέρουν ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας στην οικογένεια.

6. Φιλική προς τον χρήστη σχεδίαση

Ένας MAXIFY GX7040 και ένας MAXIFY GX6040 πάνω σε μια επιφάνεια εργασίας, δίπλα σε μια μεγάλη στοίβα χαρτιών και σε μελάνια εκτυπωτή.

Από τις μικρές διαστάσεις και τη σχεδίαση που εξοικονομεί χώρο μέχρι τις λειτουργίες εύκολης πλοήγησης, οι εκτυπωτές MegaTank, όπως οι MAXIFY GX6040 και MAXIFY GX7040, έχουν σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικοί προς τον χρήστη.

Οι περισσότεροι εκτυπωτές MegaTank9 της Canon διαθέτουν οθόνη LCD δύο γραμμών, που προσφέρει υψηλότερο επίπεδο λεπτομέρειας για τις ρυθμίσεις του εκτυπωτή. Η οθόνη διευκολύνει τον έλεγχο της κατάστασης του εκτυπωτή και των ρυθμίσεων ασύρματης επικοινωνίας, επιτρέπει την προσαρμογή των επιλογών εκτύπωσης απευθείας στον εκτυπωτή, ενώ σάς παρέχει επίσης τη δυνατότητα να ελέγχετε τυχόν θέματα συντήρησης, όπως ο καθαρισμός των κεφαλών εκτύπωσης. Η οθόνη διευκολύνει επίσης την αντιμετώπιση των σφαλμάτων, παρέχοντάς σας σαφείς οδηγίες ή κωδικούς που παραπέμπουν στο εγχειρίδιο χρήσης, για εύκολη αντιμετώπιση προβλημάτων. Οι MAXIFY GX6040 και MAXIFY GX7040 διαθέτουν επίσης μεγαλύτερες οθόνες αφής, για ακόμη καλύτερη χρηστικότητα και διαχείριση.

Οι εκτυπωτές MegaTank διαθέτουν λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης για εξοικονόμηση ενέργειας όταν δεν χρησιμοποιούνται, καθώς και δυνατότητα Αυτόματης ενεργοποίησης, η οποία σας επιτρέπει να ξεκινάτε την εκτύπωση χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε πρώτα το κουμπί λειτουργίας. Κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά πρακτικό, ιδίως αν χρειάζεται να εκτυπώνετε έγγραφα από απόσταση σε ένα μοντέλο με υποστήριξη Wi-Fi και Cloud.


Σύνταξη: Marcus Hawkins και Matthew Richards

 1. Η απόδοση σελίδων υπολογίζεται βάσει συγκεκριμένης μεθόδου ελέγχου της Canon, με χρήση του διαγράμματος ISO/IEC 24712 και προσομοίωση συνεχούς εκτύπωσης, με αντικατάσταση των φιαλών μελανιού μετά την αρχική εγκατάσταση.
 2. Η κατάσταση οικονομικής λειτουργίας μειώνει την κατανάλωση μαύρου μελανιού, ελαττώνοντας την πυκνότητα· παράγει 26% περισσότερες σελίδες από την εκτύπωση στη στάνταρ κατάσταση λειτουργίας.
 3. Η κατάσταση οικονομικής λειτουργίας μειώνει την κατανάλωση μαύρου μελανιού, ελαττώνοντας την πυκνότητα· παράγει 38% περισσότερες σελίδες από την εκτύπωση στη στάνταρ κατάσταση λειτουργίας.
 4. Εκτιμώμενη μέση εξοικονόμηση για εκτύπωση 1.000 σελίδων τον μήνα σε διάστημα 5 ετών, με βάση το κόστος αρχικής αγοράς του υλικού εξοπλισμού και το κόστος του μελανιού ή του γραφίτη. Στα μοντέλα σύγκρισης αναφορικά με την εξοικονόμηση επί του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας (TCO) περιλαμβάνονται οι 10 έγχρωμοι εκτυπωτές λέιζερ και οι 10 εκτυπωτές inkjet με τις κορυφαίες πωλήσεις σύμφωνα με στοιχεία της IDC EMEA Hardcopy Tracker (δεδομένα 1ου τριμήνου 2020 – 3ου τριμήνου 2020). Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στον ιστότοπο της Canon.
 5. Η απόδοση σελίδων υπολογίζεται βάσει συγκεκριμένης μεθόδου ελέγχου της Canon, με χρήση του διαγράμματος μονόχρωμης εκτύπωσης ISO/IEC 19752 και προσομοίωση συνεχούς εκτύπωσης, με αντικατάσταση μετά την αρχική εγκατάσταση. Η απόδοση σελίδων διαφέρει σημαντικά ανάλογα με το περιεχόμενο που εκτυπώνεται και άλλους παράγοντες.
 6. Η ταχύτητα εκτύπωσης εγγράφου Α4 σε απλό χαρτί υπολογίζεται βάσει του μέσου εκτιμώμενου χρόνου παραγωγής (ESAT) στη Δοκιμή κατηγορίας γραφείου του προτύπου ISO/IEC 24734.
 7. Για τα υποστηριζόμενα μοντέλα, δείτε https://ugp01.c-ij.com/ij/webmanual/WebPortal/PTA/pta_app_models.html?lng=en&type=non&app=cp. Αν ο εκτυπωτής σας δεν υποστηρίζεται, ανατρέξτε στον ιστότοπο Creative Park.
 8. Εκτός από τα μοντέλα Canon PIXMA GM2040 και GM4040.
 9. Οι εκτυπωτές Canon PIXMA G1420 και GM2040 δεν διαθέτουν οθόνη LCD.

Σχετικά προϊόντα

 • MAXIFY GX6050

  Εκτυπωτές MegaTank

  MAXIFY GX6040

  Δημιουργήστε έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας καθημερινά και μειώστε κατά μέσο όρο 90% το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σε σύγκριση με τους 10 κορυφαίους λέιζερ και inkjet εκτυπωτές, χάρη σε αυτά τα συστήματα υψηλής παραγωγής MegaTank με επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιών.
 • MAXIFY GX7050

  Εκτυπωτές MegaTank

  MAXIFY GX7040

  Δημιουργήστε έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας καθημερινά και μειώστε κατά μέσο όρο 90% το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σε σύγκριση με τους 10 κορυφαίους λέιζερ και inkjet εκτυπωτές, χάρη σε αυτά τα συστήματα υψηλής παραγωγής MegaTank με επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιών.
 • Φωτογραφία PIXMA G3460 FRT

  Εκτυπωτές MegaTank

  PIXMA G3460

  Συνδεθείτε και εξοικονομήστε με την εξαιρετικά παραγωγική εκτύπωση χαμηλού κόστους, στην οποία μπορείτε να βασίζεστε κάθε φορά
 • Φωτογραφία PIXMA G2460 FRT

  Εκτυπωτές MegaTank

  PIXMA G2460

  Αυτό το εξαιρετικά γρήγορο και βολικό πολυμηχάνημα υψηλής απόδοσης προσφέρει απόλυτα ευκρινή έγγραφα και ζωντανές φωτογραφίες σε καθημερινή βάση.
 • PIXMA G7045

  Εκτυπωτές MegaTank

  PIXMA G7040

  Εκτυπώστε έως 18.000 σελίδες και διατηρήστε ομαλή την παραγωγή με τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 35 φύλλων για υψηλή ποιότητα και χαμηλό κόστος λειτουργίας.
 • PIXMA G6040

  Εκτυπωτές MegaTank

  PIXMA G6040

  Εκτυπωτής με επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού για υψηλή ποιότητα, αποδοτικότητα και λειτουργικότητα με χαμηλό κόστος ανά σελίδα.
 • PIXMA_G5045

  Εκτυπωτές MegaTank

  PIXMA G5040

  Αυξήστε σημαντικά το χρόνο συνεχούς λειτουργίας και περιορίστε το κόστος με έναν εύχρηστο εκτυπωτή με επαναγεμιζόμενα μελάνια
 • Σχετικά άρθρα

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Canon PosterArtist

  Δημιουργήστε γρήγορα, εύκολα και δωρεάν πόστερ με επαγγελματική σχεδίαση.

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

  Συχνές ερωτήσεις για τον εκτυπωτή, το μελάνι και το χαρτί

  Ο ειδικός της Canon Suhaib Hussain απαντά σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με την τεχνολογία των εκτυπωτών, το μελάνι και το χαρτί.

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

  Ποιος είναι ο κατάλληλος εκτυπωτής για εσάς;

  Βρείτε τον καλύτερο εκτυπωτή Canon για τις ανάγκες σας – από οικογένειες και σπουδαστές έως εργαζόμενους από το σπίτι.

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Inkjet ή λέιζερ: ποιος τύπος είναι κατάλληλος για εσάς;

  Μάθετε τις διαφορές μεταξύ των εκτυπωτών inkjet και λέιζερ της Canon και ανακαλύψτε ποιος ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.