ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

ΚΙΤ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ (SDK)

Εγγραφείτε στο Canon Developer Programme για να βελτιστοποιήσετε και να προσαρμόσετε τις ροές εργασιών απεικόνισης, χρησιμοποιώντας την υπερσύγχρονη τεχνολογία μας για να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας.
ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
SDK

Τα πλεονεκτήματα του SDK της Canon

Η Canon έχει επενδύσει σημαντικά στην παροχή της πλέον οικονομικά αποδοτικής και ευέλικτης διαδρομής στους πελάτες της για τη λήψη φωτογραφιών υψηλής ποιότητας. Ελέγξτε τις μηχανές από απόσταση μέσω λειτουργικού συστήματος Windows, Mac, Raspberry Pi ή Ubuntu με το κιτ ανάπτυξης λογισμικού EOS Digital (EDSDK) και χρησιμοποιήστε τον ίδιο κώδικα σε όλες τις συμβατές μηχανές Canon. Προκειμένου να αξιοποιηθεί η υποστήριξη πολλών πλατφορμών σε επιλεγμένα μοντέλα για γρήγορη ανάπτυξη, το νέο API χειριστηρίου μηχανής (CCAPI) εκτείνεται σε πολλές πλατφόρμες, επιτρέποντας την ασύρματη χρήση σε οποιοδήποτε περιβάλλον, όπως Windows, Mac, Android, iOS ή Linux.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Λήψη από απόσταση

  Εντοπισμός, σύνδεση και ενεργοποίηση της μηχανής.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Παρακολούθηση σε Άμεση προβολή

  Έλεγχος του θέματος για έκθεση και σύνθεση.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Μεταφορά εικόνων

  Κατεβάστε και διαγράψτε εικόνες, και διαμορφώστε τις κάρτες σας.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Ρυθμίσεις μηχανής

  Δείτε και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις της μηχανής, όπως την ταχύτητα κλείστρου, το διάφραγμα και το ISO.

Ανακαλύψτε πώς το Canon SDK μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας

Δείτε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με βασικές τεχνολογίες και λειτουργίες, σε τι χρησιμεύουν και πώς μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη ροή εργασιών σας.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΡΑ
SDK

Πώς λειτουργεί

Τα EDSDK και το CCAPI περιγράφονται καλύτερα ως διεπαφές προγραμματισμού εφαρμογών (API), οι οποίες παρέχουν τον έλεγχο της λειτουργικότητας της μηχανής σε συντάκτες λογισμικού για την παροχή λύσεων στις εταιρείες για τις οποίες εργάζονται ή κατέχουν. Η δυνατότητα ενοποίησης του ελέγχου της μηχανής σε εφαρμογές λογισμικού σημαίνει ότι η διαχείριση του ελέγχου της μηχανής μπορεί να γίνεται αυτόματα, για τη δημιουργία εικόνων και την άμεση μεταφορά δεδομένων. Αυτή η βελτιστοποίηση των ολοκληρωμένων διαδικασιών εξασφαλίζει μείωση του κόστους και εξοικονομεί χρόνο.

Εγγραφείτε στην πύλη προγραμματιστών μας

Το Canon Developer Programme επιτρέπει σε επιχειρήσεις άλλων κατασκευαστών και σε προγραμματιστές κάθε τύπου να κατεβάζουν το SDK και να συνδέονται με προϊόντα και τεχνολογίες της Canon, καθώς και να λαμβάνουν πολύτιμη υποστήριξη και συμβουλές.

Συνεργαστείτε μαζί μας

Οι εγγεγραμμένοι προγραμματιστές μπορούν να κατεβάζουν και να έχουν πρόσβαση σε αναλυτική τεκμηρίωση και πληροφορίες API, να χρησιμοποιούν μια ειδική βιβλιοθήκη λογισμικού και να αλληλεπιδρούν με άλλους χρήστες. Αυτοί οι τεχνικοί πόροι προορίζονται για μηχανικούς λογισμικού, ώστε να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες εφαρμογές με πληθώρα χαρακτηριστικών γύρω από τα προϊόντα μας.

SDK

Γιατί να επιλέξετε την Canon;

Εδώ και πάνω από 80 χρόνια, η Canon είναι το κορυφαίο όνομα στον κλάδο της απεικόνισης. Είμαστε ο κορυφαίος πάροχος λύσεων ψηφιακής απεικόνισης για καταναλωτές, επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Η απεικόνιση βρίσκεται στον πυρήνα της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Στόχος μας είναι να ωθήσουμε τον κόσμο να επαναπροσδιορίσει τον ορισμό του εφικτού στο θέμα της απεικόνισης, μέσα από φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας.
SDK

Λειτουργικότητα

Η καταγραφή εκπληκτικού περιεχομένου είναι μόνο το πρώτο μέρος μιας απρόσκοπτης ροής εργασιών. Εξίσου σημαντικό είναι το στάδιο της κοινοποίησης. Για τον λόγο αυτό, οι λύσεις SDK στις μηχανές Canon διαθέτουν άριστες δυνατότητες σύνδεσης, καθώς και εφαρμογές και ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό που θα σας βοηθήσουν να κάνετε περισσότερα σε όλες τις πλατφόρμες σας.

 • Μια σειρά από μηχανές και φακούς για κάθε προϋπολογισμό και κάθε ανάγκη
 • Επιλογές Wi-Fi και USB σε όλη τη σειρά EOS
 • Κάρτες μνήμης για εύκολη μορφοποίηση και αφαίρεση

Συμβατότητα και συνέπεια

Οι μηχανές Canon εξασφαλίζουν συνεπή χειρισμό και διαισθητικό έλεγχο, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Παρουσιάστε το έργο σας στον κόσμο χρησιμοποιώντας προηγμένες δυνατότητες εγγραφής και μετάδοσης ροής.

 • Υβριδική λύση για στατικές εικόνες και βίντεο
 • Συνέπεια χρώματος και ευκρίνεια, από το πρώτο έως το τελευταίο βήμα
 • Εύκολος χειρισμός, με εξαιρετικές δυνατότητες εξατομίκευσης που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των χρηστών

SDK
SDK

Ασφάλεια και αξιοπιστία

Γνωρίζουμε ότι οι διακοπές λειτουργίας κοστίζουν χρήματα. Οι μηχανές Canon έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους και λειτουργούν σε απαιτητικές συνθήκες. Τροφοδοτήστε τις μηχανές σας μέσω τροφοδοτικού AC ή μπαταρίας και απολαύστε πολλά χρόνια λειτουργίας χάρη στη θρυλική αντοχή της Canon.

 • Το Σύστημα EOS και EOS R προσφέρει κορυφαία αξιοπιστία
 • Οι γνήσιες μπαταρίες της Canon έχουν σχεδιαστεί για απόδοση μεγάλης διάρκειας
 • Εξειδικευμένη ομάδα τεχνικής υποστήριξης και εξατομικευμένη υποστήριξη μετά την πώληση

Συχνές ερωτήσεις για το SDK

Έχετε κάποια ερώτηση στην οποία δεν μπορείτε να βρείτε την απάντηση; Η ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων είναι εδώ για να σας βοηθήσει.
 • EDSDK

  Επαγγελματίες
  EOS-1 D X Mark III, EOS-1D X Mark II, EOS-1D X, EOS-1D C, EOS-1DS Mark III, EOS-1D Mark IV, EOS-1D Mark III

  Έμπειροι ερασιτέχνες
  EOS R3, EOS R5, EOS R6, EOS R, EOS Ra, EOS R6 Mark II, EOS 5D Mark IV, EOS 5DS R, EOS 5DS, EOS 5D Mark III, EOS 5D Mark II

  Μεσαίου επιπέδου
  EOS RP, EOS R8, EOS R7, EOS R10, EOS 6D Mark II, EOS 6D, EOS 7D Mark II, EOS 7D, EOS 90D, EOS 80D, EOS 70D, EOS 60D, EOS 50D, EOS 40D

  Εισαγωγικού επιπέδου
  EOS R50, EOS M6 Mark II, EOS M50 Mark II, EOS M50, EOS M200, EOS M6, EOS M5, EOS M3, EOS M2, EOS M, EOS M100, EOS M10, EOS 77D, EOS 760D, EOS 850D, EOS 250D, EOS 800D, EOS 200D, EOS 750D, EOS 700D, EOS 100D, EOS 650D, EOS 2000D, EOS 1300D, EOS 1200D, EOS 1100D, EOS 600D, EOS 550D, EOS 500D, EOS 450D, EOS 1000D, EOS 4000D

  Compact
  PowerShot G5X Mark II, PowerShot G7X Mark III, PowerShot SX70 HS

  CCAPI

  Επαγγελματίες
  EOS-1D X Mark III

  Έμπειροι ερασιτέχνες
  EOS R3, EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II

  Μεσαίου επιπέδου
  EOS RP, EOS R8, EOS R7, EOS 90D

  Εισαγωγικού επιπέδου
  EOS R50, EOS R10, EOS M50 Mark II, EOS R100, EOS 850D, EOS M200, EOS M6 Mark II, EOS 250D

  Compact
  PowerShot G5 X Mark II, PowerShot G7 X Mark III, PowerShot SX70 HS

 • Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα
  EDSDK: Windows, Mac, Raspberry Pi OS ή Ubuntu (για συσκευές Arm)
  CCAPI: Χωρίς εξάρτηση από το λειτουργικό σύστημα

 • Υποστηριζόμενες διασυνδέσεις
  EDSDK: USB
  CCAPI: Wi-Fi

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Ανοίξτε τον σύνδεσμο και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένα μέλος της ειδικής ομάδας B2B για επαγγελματικά προϊόντα απεικόνισης.

Σχετικά άρθρα