ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

Κιτ ανάπτυξης λογισμικού (SDK)

Εγγραφείτε στο Canon Developer Programme για να βελτιστοποιήσετε και να προσαρμόσετε τις ροές εργασιών απεικόνισης χρησιμοποιώντας την υπερσύγχρονη τεχνολογία μας για να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας.

Κιτ ανάπτυξης λογισμικού (SDK)

Τα πλεονεκτήματα του SDK της Canon

Η Canon έχει επενδύσει σημαντικά στην παροχή της πλέον οικονομικά αποδοτικής και ευέλικτης διαδρομής στους πελάτες της για τη λήψη φωτογραφιών υψηλής ποιότητας. Τα πλεονεκτήματα του κιτ ανάπτυξης λογισμικού EOS Digital (EDSDK) επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν απομακρυσμένα τις μηχανές Canon από υπολογιστή Windows ή Mac και να χρησιμοποιούν τον ίδιο κώδικα σε όλες τις συμβατές μηχανές Canon. Για την αξιοποίηση της υποστήριξης πολλών πλατφορμών σε επιλεγμένα μοντέλα για γρήγορη ανάπτυξη, το νέο API ελέγχου φωτογραφικής μηχανής (CCAPI) εκτείνεται σε πολλές πλατφόρμες, επιτρέποντας την ασύρματη χρήση σε οποιοδήποτε περιβάλλον, όπως Windows, Mac, Android, iOS ή Linux.

 • alt text

  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Απομακρυσμένη λήψη

  Εντοπισμός, σύνδεση και ενεργοποίηση της μηχανής.

 • alt text

  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Παρακολούθηση σε Άμεση προβολή

  Έλεγχος του θέματος για έκθεση και σύνθεση

 • alt text

  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Μεταφορά εικόνων

  Λήψη και διαγραφή εικόνων, καθώς και διαμόρφωση καρτών

 • alt text

  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Ρυθμίσεις μηχανής

  Έλεγχος και αλλαγή ρυθμίσεων της μηχανής, όπως ταχύτητα κλείστρου, διάφραγμα και ISO

Πώς λειτουργεί

Τα EDSDK και το CCAPI περιγράφονται καλύτερα ως διεπαφές προγραμματισμού εφαρμογών (API), οι οποίες παρέχουν τον έλεγχο της λειτουργικότητας της μηχανής σε συντάκτες λογισμικού για την παροχή λύσεων στις εταιρείες για τις οποίες εργάζονται ή κατέχουν. Η δυνατότητα ενοποίησης του ελέγχου της μηχανής σε εφαρμογές λογισμικού σημαίνει ότι η διαχείριση του ελέγχου της μηχανής μπορεί να γίνεται αυτόματα, για τη δημιουργία εικόνων και την άμεση μεταφορά δεδομένων. Αυτή η βελτιστοποίηση των ολοκληρωμένων διαδικασιών εξασφαλίζει μείωση του κόστους και εξοικονομεί χρόνο.

Εγγραφείτε στην πύλη προγραμματιστών μας

Το Canon Developer Programme επιτρέπει σε επιχειρήσεις άλλων κατασκευαστών και σε προγραμματιστές κάθε τύπου να κατεβάζουν το SDK και να συνδέονται με προϊόντα και τεχνολογίες της Canon, καθώς και να λαμβάνουν πολύτιμη υποστήριξη και συμβουλές.

Συνεργαστείτε μαζί μας

Οι εγγεγραμμένοι προγραμματιστές μπορούν να κατεβάζουν και να έχουν πρόσβαση σε αναλυτική τεκμηρίωση και πληροφορίες API, να χρησιμοποιούν μια ειδική βιβλιοθήκη λογισμικού και να αλληλεπιδρούν με άλλους χρήστες. Αυτοί οι τεχνικοί πόροι προορίζονται για μηχανικούς λογισμικού, ώστε να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες εφαρμογές με πληθώρα χαρακτηριστικών γύρω από τα προϊόντα μας.

alt text

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ CANON

Γιατί να επιλέξετε την Canon;

Εδώ και πάνω από 80 χρόνια, η Canon είναι το κορυφαίο όνομα στον κλάδο της απεικόνισης. Είμαστε ο κορυφαίος πάροχος λύσεων ψηφιακής απεικόνισης για καταναλωτές, επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Η απεικόνιση βρίσκεται στον πυρήνα της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Στόχος μας είναι να ωθήσουμε τον κόσμο να επαναπροσδιορίσει τον ορισμό του εφικτού στο θέμα της απεικόνισης, μέσα από φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας.

In a studio, a man adjusts a studio light pointing at a handbag while a colleague seated at a desk views the image of the handbag in software on a monitor.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το προϊόν;

Related articles