ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Οι καλύτεροι εκτυπωτές για σχεδιαστές

Είτε εργάζεστε στο σπίτι είτε σε στούντιο, δείτε πώς μπορείτε να επιλέξετε τον ιδανικό εκτυπωτή για γραφιστικές εργασίες σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Canon PIXMA TR150 που εκτυπώνει μια εικόνα ενός μικρού μπλε βάζου, με το ίδιο το βάζο τοποθετημένο δίπλα του.

Καθώς ο τρόπος που εργαζόμαστε γίνεται ολοένα και πιο ευέλικτος, είναι άκρως σημαντικό το οικιακό γραφείο ή το στούντιό σας να διαθέτει τα εργαλεία γραφιστικής σχεδίασης που απαιτούνται για να εργάζεστε αποτελεσματικά. Για όσους ανήκουν στον καλλιτεχνικό κλάδο, ιδίως τους σχεδιαστές, οι εκτυπωτές αποτελούν απαραίτητα εργαλεία. Από τον έλεγχο των δημιουργικών μέχρι τη δημιουργία εκτυπώσεων για έγκριση από τον πελάτη και τη διευθέτηση των καθημερινών σας διαχειριστικών αναγκών, ένας εκτυπωτής υψηλής ποιότητας μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και να σας βοηθήσει να κερδίσετε νέες αναθέσεις έργων. Όμως, ποια χαρακτηριστικά θα πρέπει να αναζητάτε;

Η ευκρίνεια του κειμένου και των σχεδιαστικών λεπτομερειών, οι ομαλές διαβαθμίσεις τόνων, η πιστότητα των χρωμάτων και η συνέπεια μεταξύ των εκτυπώσεων είναι βασικές απαιτήσεις για τα δοκίμια προς τους πελάτες. Η ευελιξία είναι άλλο ένα ουσιώδες χαρακτηριστικό που πρέπει να διαθέτει ένας εκτυπωτής. Ως σχεδιαστής, μπορεί να σας ζητηθεί να δημιουργήσετε τα πάντα, από επαγγελματικές κάρτες και φυλλάδια μέχρι εκτυπώσεις σε μέγεθος αφίσας, επομένως ένας εκτυπωτής που υποστηρίζει μεγάλη ποικιλία τύπων και μεγεθών υλικών εκτύπωσης θα σας προσφέρει περισσότερες δημιουργικές επιλογές και θα περιορίσει τις επισκέψεις σας στο κατάστημα παραγωγής εκτυπώσεων της περιοχής σας. Η αξιοπιστία και η ευκολία χρήσης είναι επίσης σημαντικά προτερήματα, ενώ εξίσου σημαντικό ρόλο παίζουν ορισμένα πρακτικά χαρακτηριστικά, όπως είναι η ασύρματη συνδεσιμότητα, η αυτόματη τροφοδοσία χαρτιού και οι μεγάλες ταχύτητες εκτύπωσης.

Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποιες επιλογές επαγγελματικής εκτύπωσης ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για την τεχνολογία δημιουργικής εκτύπωσης της Canon. Περιλαμβάνει μια αναφορά στους εξαιρετικούς εκτυπωτέςPIXMA και στα μοντέλα MAXIFY με το χαμηλό κόστος λειτουργίας –όλα προσφέρουν εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας– ώστε να βρείτε τον ιδανικό εκτυπωτή για εσάς.

Οι καλύτεροι οικιακοί εκτυπωτές για σχεδιαστές γραφικών

Επαγγελματικό φυλλάδιο που εξέρχεται από έναν εκτυπωτή Canon PIXMA.

Ο Canon PIXMA TS7650i διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής με πρωτοποριακό περιβάλλον χειρισμού Switch UI, που σας επιτρέπει να προσαρμόζετε τις λειτουργίες του στις ανάγκες σας, επιταχύνοντας τη ροή εργασιών σας.

Ορισμένοι από τους πιο πρόσφατους εκτυπωτές PIXMA και MAXIFY της Canon έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την υβριδική εργασία. Το μικρό μέγεθος, η εύκολη εγκατάσταση, τα χρήσιμα χαρακτηριστικά και οι εύχρηστοι μηχανισμοί ελέγχου αποτελούν βασικούς παράγοντες, σε συνδυασμό με την οικονομική αποδοτικότητα. Ο Canon PIXMA TS7650i είναι ένας εκτυπωτής με προσιτή τιμή αγοράς και αρκετά μικρές διαστάσεις ώστε να χωράει ακόμη και σε περιορισμένους χώρους. Ωστόσο, διαθέτει μεγαλύτερες κεφαλές εκτύπωσης επόμενης γενιάς για υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης –περίπου 15 εκτ./λεπτό1 (εκτυπώσεις ανά λεπτό) για ασπρόμαυρα έγγραφα και 10 εκτ./λεπτό για έγχρωμα– με βελτιωμένη επεξεργασία εικόνας για μεγιστοποίηση της ποιότητας εκτύπωσης.

Για απλότητα λειτουργίας, χρησιμοποιεί μόνο δύο φυσίγγια μελανιού, και τα δύο με ενσωματωμένες κεφαλές εκτύπωσης: ένα φυσίγγιο μελανιού τριών χρωμάτων με μελάνια dye για εξαιρετική εκτύπωση φωτογραφιών και ένα φυσίγγιο μαύρου μελανιού pigment. Είναι ο πρώτος «οικιακός εκτυπωτής» της Canon με μαύρο μελάνι pigment, το οποίο είναι ανθεκτικό στις μουτζούρες και στη χρήση υπογραμμιστικών. Η υποστήριξη Wi-Fi προσφέρει πλεονεκτήματα όπως η απευθείας εκτύπωση και η σάρωση από και προς έξυπνες συσκευές. Ο PIXMA TS7750i διαθέτει επιπλέον ADF (Αυτόματο τροφοδότη εγγράφων) 35 φύλλων για εύκολη σάρωση και αντιγραφή πολυσέλιδων εγγράφων.

Και τα δύο μοντέλα είναι επίσης συμβατά με το Πρόγραμμα εκτυπώσεων PIXMA της Canon, μια συνδρομητική υπηρεσία που παρακολουθεί τα επίπεδα μελανιού και φροντίζει για την παράδοση νέων φυσιγγίων στην πόρτα σας μόλις εντοπίσει ότι έχουν αρχίσει να αδειάζουν τα υφιστάμενα, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε έως και 50% από το στάνταρ κόστος μελανιού.2

Όπως ισχύει και για πολλούς άλλους εκτυπωτές Canon, οι εφαρμογές που υποστηρίζονται περιλαμβάνουν το Easy-PhotoPrint Editor για επεξεργασία φωτογραφιών, καθώς και τη δημιουργία κολλάζ, πόστερ και πολλών ακόμα υλικών με μια ποικιλία προτύπων, και το Canon Easy-Layout Editor για συνδυασμό, διάταξη και εκτύπωση πολλών εικόνων. Η εφαρμογή Canon PRINT σάς παρέχει ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση του εκτυπωτή σας και τα επίπεδα μελανιού. Επιτρέπει επίσης τη διεξαγωγή εργασιών συντήρησης και προσφέρει δυνατότητες εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής απευθείας από την έξυπνη συσκευή σας. Υπάρχει επίσης το Canon PosterArtist, το οποίο διαθέτει πληθώρα προτύπων με δυνατότητα προσαρμογής, για να δημιουργείτε και να εκτυπώνετε οτιδήποτε, από φυλλάδια μέχρι πόστερ και πανό.

Οι καλύτεροι εκτυπωτές για γραφιστικές εργασίες σε μεγάλα έργα

Εκτυπωτής Canon PIXMA Σειράς TS9550 επάνω σε γραφείο, δίπλα σε φορητό υπολογιστή, σημειωματάριο, φωτογραφίες και μολύβια.

Ο εκτυπωτής Σειράς Canon PIXMA TS9550 μπορεί να παράγει εκτυπώσεις Α3 χωρίς περιθώρια, αν και δεν είναι πολύ μεγαλύτερος από έναν τυπικό εκτυπωτή Α4. © Natasha Alipour

Εικόνα γυναικείου χεριού που γυρίζει ένα φύλλο χαρτιού για να παρουσιάσει τις δυνατότητες εκτύπωσης διπλής όψης του Canon PIXMA Σειράς TS9550

Η αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και ο Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων (ADF) 20 φύλλων είναι δύο μόνο από τα πολλά χαρακτηριστικά του Canon PIXMA Σειράς TS9550. © Natasha Alipour

Το πολυμηχάνημα Canon PIXMA TS9550 καταλαμβάνει περίπου τον ίδιο χώρο με έναν εκτυπωτή Α4, αλλά μπορεί να παράγει εκτυπώσεις Α3 χωρίς περιθώρια και διαθέτει πληθώρα χαρακτηριστικών που επιτρέπουν στους σχεδιαστές να αξιοποιούν πιο παραγωγικά τον χρόνο τους. Η οθόνη αφής LCD 10,8cm διευκολύνει την προσαρμογή των ρυθμίσεων εκτύπωσης, ενώ η δυνατότητα αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης και ο Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων (ADF) 20 φύλλων για χαρτί Α4 περιορίζει τον χρόνο που θα δαπανάτε για την αναπλήρωση χαρτιού. Αυτό το μοντέλο διαθέτει επίσης πολλές δυνατότητες διασύνδεσης, μέσω Ethernet και ασύρματα, ενώ υποστηρίζει τις τεχνολογίες AirPrint (iOS) και Mopria (Android), καθώς και την εφαρμογή Canon PRINT, ώστε να μπορείτε να εκτυπώνετε, να σαρώνετε και να αντιγράφετε εικόνες που σας εμπνέουν από την έξυπνη συσκευή σας.

Φυσικά, το απόλυτο κριτήριο για έναν εκτυπωτή είναι η ποιότητα της εκτύπωσης, και ο Canon PIXMA Σειράς TS9550 χρησιμοποιεί πέντε ξεχωριστά φυσίγγια μελανιού ChromaLife100 – ένα με μαύρο μελάνι pigment για ευκρινές κείμενο και τέσσερα ανεξάρτητα μελάνια dye CMYK για εκτυπώσεις υψηλής λεπτομέρειας με διάρκεια ζωής σε άλμπουμ έως 100 χρόνια.3 Υποστηρίζει μεγάλη γκάμα δημιουργικών υλικών, όπως ιλουστρασιόν, σατινέ, ματ, καθώς και χαρτιά για καλλιτεχνικές εφαρμογές και εκτυπώσιμους δίσκους. Για να μειώσετε το κόστος λειτουργίας, διατίθενται φυσίγγια XL υψηλής απόδοσης, επιπρόσθετα αυτών τυπικής απόδοσης. Είναι επίσης συμβατός με την υπηρεσία Αυτόματης παράδοσης μελανιού της Canon. Αφού εγγραφείτε, θα λαμβάνετε ανταλλακτικά φυσίγγια στην πόρτα σας κάθε φορά που κοντεύει να τελειώσει το μελάνι, χωρίς να ανησυχείτε μήπως εξαντληθεί κατά τη διάρκεια μιας σημαντικής εργασίας.

Αν δεν χρειάζεστε εκτυπωτή με ενσωματωμένο σαρωτή, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον Canon PIXMA iX6850. Αυτός ο αντίστοιχα compact εκτυπωτής A3+ χρησιμοποιεί επίσης τον ίδιο συνδυασμό πέντε μελανιών pigment και dye, ενώ ο εκτυπωτής A3+ PIXMA iP8750 έξι μελανιών προσθέτει ένα επιπλέον γκρι μελάνι dye, διευρύνοντας τη γκάμα χρωμάτων και βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την ποιότητα των μονόχρωμων εκτυπώσεων.

Οι καλύτεροι εκτυπωτές για χαμηλό κόστος λειτουργίας

Εκτυπωτής Canon PIXMA G6050 που εκτυπώνει την εικόνα ενός λογότυπου

Ο Canon PIXMA G6040 είναι μια έξυπνη επιλογή για όσους αναζητούν μια οικονομική λύση, καθώς μπορεί να εκτυπώσει έως και 18.0004 σελίδες με μόλις τρεις φιάλες μαύρου μελανιού. © Jake Baggaley

Άτομο που κάθεται σε ένα μικρό γραφείο και εργάζεται σε έναν φορητό υπολογιστή. Στο γραφείο, πίσω από τον φορητό υπολογιστή, βρίσκεται ένας εκτυπωτής Canon PIXMA.

Ο βελτιστοποιημένος Canon PIXMA GX1040 σχεδιάστηκε για να ταιριάζει απόλυτα στο οικιακό σας γραφείο, καθώς έχει εξαιρετικά μικρές διαστάσεις για εκτυπωτής MegaTank. Όπως συμβαίνει και με άλλους επαναγεμιζόμενους εκτυπωτές Canon, οι φιάλες μελανιού διαθέτουν ξεχωριστό σχήμα, ώστε κάθε χρώμα να μπορεί να τοποθετηθεί μόνο στη σωστή δεξαμενή. Μια ενσωματωμένη βαλβίδα αποτρέπει την υπερπλήρωση και την πιθανή διαρροή.

Για σχεδιαστές που χρειάζονται δημιουργικές λύσεις εκτύπωσης για να παράγουν μεγάλο όγκο δοκιμίων, ένα μοντέλο MegaTank από τη Σειρά Canon PIXMA G είναι μια πολύ πρακτική λύση. Ο Canon PIXMA G6040 διαθέτει τέσσερις επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού υψηλής απόδοσης και μπορεί να εκτυπώνει έως 18.0004 σελίδες με τρεις φιάλες μαύρου μελανιού ή 7.700 σελίδες με ένα σετ έγχρωμων μελανιών. Διαθέτει επίσης χωρητικότητα 350 φύλλων απλού χαρτιού και δυνατότητα αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης, περιορίζοντας τον χρόνο που απαιτείται για την αναπλήρωση του χαρτιού και του μελανιού στον PIXMA G6040 και εξασφαλίζοντας περισσότερο χρόνο για πιο δημιουργικές εργασίες.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για την κεφαλή εκτύπωσης του PIXMA G6040 εξασφαλίζει ευκρινείς και εκτυπώσεις με μεγάλη λεπτομέρεια, ενώ προσφέρει επίσης εκτύπωση χωρίς περιθώρια σε μεγέθη από 89x89mm (τετράγωνο) έως A4. Αποτελεί επίσης μια ευέλικτη επιλογή τρία σε ένα, καθώς λειτουργεί και ως φωτοαντιγραφικό και σαρωτής Α4, γεγονός το οποίο σας επιτρέπει να εισάγετε σχέδια και άλλα πρωτότυπα υλικά σε ένα σχεδιαστικό πρότζεκτ χωρίς επιπλέον εξοπλισμό. Ο PIXMA G6040 υποστηρίζει επίσης σύνδεση στο cloud, ώστε τα σχέδια να μπορούν να εκτυπώνονται από οποιαδήποτε τοποθεσία με χρήση συμβατών υπηρεσιών, όπως το Google Drive και το Dropbox.

Για περαιτέρω μείωση των λειτουργικών εξόδων, ο εκτυπωτής πολλαπλών λειτουργιών 3 σε 1 MegaTank MAXIFY GX3040 προσφέρει το καλύτερο κόστος ανά σελίδα και το καλύτερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας στην κατηγορία του. Μπορεί να εκτυπώσει 6.0004 ασπρόμαυρες σελίδες ή έως και 14.000 έγχρωμες σελίδες από ένα μόνο σετ φιαλών μελανιού pigment, οι οποίες μπορούν να αυξηθούν σε περίπου 9.000 και 21.000 σελίδες, αντίστοιχα, στην κατάσταση Οικονομικής λειτουργίας. Ο MAXIFY GX4040 διαθέτει επίσης ADF 35 φύλλων και περιβάλλον χειρισμού με έγχρωμη οθόνη αφής, ενώ και οι δύο έχουν τη δυνατότητα παραγωγής υψηλής ταχύτητας με 18 εκτ./λεπτό για μονόχρωμη εκτύπωση και 13 εκτ./λεπτό για έγχρωμη. Ένα ακόμη πλεονέκτημα αυτών των δύο εκτυπωτών είναι ότι διαθέτουν έναν επιπλέον τρίτο τροφοδότη χαρτιού στο πίσω μέρος. Η σχεδίαση του δίσκου χειροκίνητης τροφοδοσίας επιτρέπει την ευθύγραμμη κίνηση του υλικού, για εκτύπωση σε κάρτα πάχους έως και 0,7mm και τη δημιουργία πανό μήκους έως και 1,2 μέτρων.

Εάν χρειάζεστε έναν ιδιαίτερα compact εκτυπωτή MegaTank 3 σε 1, ο MAXIFY GX1040 είναι σχεδιασμένος ειδικά για υβριδική εργασία και διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής με δυνατότητα προσαρμογής, που επιτρέπει απρόσκοπτη εργασία για τους σχεδιαστές που έχουν γραφείο στο σπίτι. Διαθέτει επαρκή χωρητικότητα για την εκτύπωση έως και 3.0004 ασπρόμαυρων ή έως και 3.000 έγχρωμων σελίδων από ένα μόνο σετ φιαλών μελανιού και, όπως και ο PIXMA G6040, όλα τα μελάνια pigment που χρησιμοποιεί είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στις μουτζούρες και στη χρήση υπογραμμιστικών, τόσο για ασπρόμαυρα όσο και για έγχρωμα έγγραφα. Ο Canon MAXIFY GX2040 διαθέτει επιπλέον ADF 35 φύλλων.

Οι καλύτεροι εκτυπωτές για σχεδιαστές εν κινήσει

Άνδρας καθισμένος σε τραπέζι εξετάζει την εικόνα που μόλις παρήγαγε ο εκτυπωτής του Canon PIXMA TR150.

Ο Canon PIXMA TR150 παράγει γρήγορα εκτυπώσεις με ζωηρά χρώματα, χάρη στο υβριδικό σύστημα μελανιών και την ταχύτητα εκτύπωσης που φτάνει τις 5,5 εικ./λεπτό. © Jake Baggaley

Άτομο που κρατάει έναν Canon SELPHY Square QX10 καθώς εκτυπώνει ένα λογότυπο για ένα έργο.

Ο Canon SELPHY Square QX10 είναι αρκετά μικρός για να μπορείτε να τον παίρνετε παντού μαζί σας και τροφοδοτείται από επαναφορτιζόμενη μπαταρία, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για εργασία σε απομακρυσμένες τοποθεσίες όπου δεν έχετε πρόσβαση στο δίκτυο ρεύματος.

Είτε είστε γραφίστες που θέλετε να δημιουργήσετε δοκίμια για μια παρουσίαση σε πελάτη ενώ βρίσκεστε εν κινήσει ή εργάζεστε από μακριά είτε θέλετε απλώς να κερδίσετε λίγο περισσότερο χώρο στο οικιακό σας γραφείο, ο κομψός και ελαφρύς εκτυπωτής Canon PIXMA TR150 είναι μια σπουδαία επιλογή. Αυτός ο φορητός εκτυπωτής, που μπορεί να εκτυπώνει έγγραφα και φωτογραφίες χωρίς περιθώρια σε μέγεθος έως Α4, τροφοδοτείται με ρεύμα από το δίκτυο ή μέσω μιας προαιρετικής μπαταρίας, αποτελώντας μια πραγματικά φορητή λύση.

Ο PIXMA TR150 χρησιμοποιεί ένα υβριδικό σύστημα μελανιού, που περιλαμβάνει ένα μαύρο μελάνι pigment και μελάνια χρωμάτων dye για εκτυπώσεις με ζωντανά χρώματα, κατάλληλες για αρχειοθέτηση. Επίσης είναι γρήγορος, με ταχύτητες που φτάνουν τις 5,5 εικ./λεπτό1 (εικόνες ανά λεπτό) για έγχρωμες εκτυπώσεις και τις 9 εικ./λεπτό για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις. Είναι επίσης συμβατός με φακέλους και χαρτιά για ειδικές εφαρμογές, όπως το Χαρτί υψηλής ανάλυσης Canon, το Ματ φωτογραφικό χαρτί και το Ματ χαρτί διπλής όψης.

Όλες οι συνδέσεις και τα καλώδια είναι τοποθετημένα στη μία πλευρά του εκτυπωτή, ώστε η συσκευή να χωράει πιο εύκολα σε μικρούς χώρους, ενώ διαθέτει επίσης υποστήριξη Wi-Fi 2,4GHz και 5GHz5, καθώς και δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi Direct, για να εκτυπώνετε ασύρματα ακόμη κι αν δεν έχετε πρόσβαση σε δρομολογητή Internet. Διαθέτει ακόμη και οθόνη OLED 1,44 ιντσών, για να μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση της σύνδεσης, να επεμβαίνετε στις ρυθμίσεις και να βλέπετε τη στάθμη των μελανιών.

Αν οι ανάγκες σας στον τομέα της φορητής εκτύπωσης δεν είναι τόσο απαιτητικές, ο Canon SELPHY Square QX10 με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία παράγει εικόνες 68x68mm με περιθώριο για λεζάντα, όπου μπορείτε να προσθέσετε σημειώσεις ή σχόλια – ιδανική επιλογή για τη δημιουργία ενός πίνακα σύνθεσης.


Σύνταξη: Marcus Hawkins και Matthew Richards

 1. Η ταχύτητα εκτύπωσης εγγράφων υπολογίζεται βάσει του μέσου εκτιμώμενου χρόνου παραγωγής (ESAT) στη Δοκιμή κατηγορίας γραφείου για την προεπιλεγμένη κατάσταση εκτύπωσης σε μία όψη, πρότυπο ISO/IEC 24734. Η ταχύτητα εκτύπωσης φωτογραφιών βασίζεται στην προεπιλεγμένη ρύθμιση, με χρήση του προτύπου ISO/JIS-SCID N2 σε Ιλουστρασιόν Φωτογραφικό Χαρτί Plus II, και δεν περιλαμβάνει τον χρόνο επεξεργασίας δεδομένων στον συνδεδεμένο υπολογιστή.
 2. Το Πρόγραμμα εκτυπώσεων PIXMA είναι διαθέσιμο μόνο για τους κατοίκους των εξής χωρών: Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Δημοκρατία της Ιρλανδίας και Ηνωμένο Βασίλειο.
 3. Στα συμβατά φωτογραφικά χαρτιά ChromaLife 100 περιλαμβάνονται τα φωτογραφικά χαρτιά Photo Paper Pro Platinum, Photo Paper Plus Glossy II, Photo Paper Plus Semi-Gloss και Photo Paper Glossy. Με βάση μια επιταχυμένη μέθοδο δοκιμών της Canon, με αποθήκευση σε σκοτεινό χώρο υπό ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας και αερίων, που προσομοιώνει την αποθήκευση σε άλμπουμ με πλαστικές θήκες. Η Canon δεν εγγυάται ότι οι εκτυπώσεις θα παραμείνουν αναλλοίωτες στον χρόνο. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την εκτυπωμένη εικόνα, τον χρόνο στεγνώματος, τις συνθήκες προβολής/αποθήκευσης και περιβαλλοντικούς παράγοντες.
 4. Η απόδοση σελίδων υπολογίζεται βάσει συγκεκριμένης μεθόδου ελέγχου της Canon, με χρήση του διαγράμματος ISO/IEC 24712 και προσομοίωση συνεχούς εκτύπωσης, με αντικατάσταση των φιαλών μελανιού μετά την αρχική εγκατάσταση.
 5. Η υποστήριξη για τη ζώνη 5GHz ενδέχεται να μην διατίθεται στην περιοχή σας.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά άρθρα

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Η κατάλληλη εφαρμογή εκτύπωσης Canon για εσάς

  Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας και οργανωθείτε με τις εφαρμογές εκτύπωσης της Canon, βρίσκοντας την κατάλληλη για κάθε έργο.

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Οι καλύτεροι εκτυπωτές για οικιακά γραφεία

  Εργαστείτε απρόσκοπτα από το σπίτι με τους εκτυπωτές Canon PIXMA και MAXIFY.

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν ασύρματο εκτυπωτή

  Έξυπνοι τρόποι για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ασύρματο εκτυπωτή σας.

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

  Επεξήγηση των τύπων χαρτιού

  Εξερευνήστε τους διαφορετικούς τύπους χαρτιού Canon με αυτόν τον εύχρηστο οδηγό αγορών.