EOS 200D
Blank-Rect Image

Canon EOS 200D

Μικρή, απλή και ευέλικτη – μια μηχανή που γίνεται ένα με τη ζωή σας

Discover the EOS 200D

Ανακαλύψτε την EOS 200D

Μπορείτε ευκολότερα από ποτέ να τραβάτε εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο

Προβολή βίντεο

Εύχρηστο σχέδιο

Με έξυπνα στοιχεία ελέγχου και οθόνη αφής τύπου smartphone, η EOS 200D είναι εύχρηστη από την πρώτη στιγμή. Τραβήξτε φωτογραφίες με ένα φωτεινό οπτικό σκόπευτρο για να δείτε τον κόσμο όπως πραγματικά είναι ή με μια οθόνη μεταβλητής γωνίας που περιστρέφεται για να σας βοηθήσει στις λήψεις από ασυνήθιστες προοπτικές.

Δείτε τις πλήρεις προδιαγραφές Canon EOS 200D

EOS 200D
EOS 200D

Φωτογραφίες που θα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια

Τραβήξτε φωτογραφίες με ανάλυση 24,2 MP γεμάτες λεπτομέρειες, χρώματα και εκπληκτική εμφάνιση απευθείας από τη μηχανή – ιδανικές για μεγάλες εκτυπώσεις, άλμπουμ φωτογραφιών και online εκθέσεις και εκπληκτικές για να αφηγείστε ιστορίες με τις φωτογραφίες σας. Η EOS 200D διαθέτει επεξεργαστή DIGIC 7, για τη λήψη εικόνων σε χαμηλό φωτισμό, αλλά και Dual Pixel CMOS AF για τη γρηγορότερη παγκοσμίως εστίαση Άμεσης προβολής.*

Λήψη ρηχής εστίασης

Ο μεγάλος αισθητήρας APS-C της EOS 200D διευκολύνει τη λήψη με μικρό βάθος πεδίου, ιδανικό για πορτρέτα. Διατηρήστε τα πρόσωπα εξαιρετικά ευκρινή σε εκπληκτικά θολό φόντο. Είναι μια προσέγγιση που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες φωτογράφους σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερη φορητότητα. Περισσότερες φωτογραφίες. Σε περισσότερα μέρη

Η EOS 200D είναι η πιο ελαφριά DSLR παγκοσμίως με οθόνη μεταβλητής γωνίας¹, σχεδιασμένη έτσι ώστε να μην σας βαραίνει κατά τις μετακινήσεις για να μπορείτε να απολαμβάνετε τη φωτογράφιση DSLR σε περισσότερα μέρη. Πάρτε την στις διακοπές, πάρτι και εορτασμούς ή σε βόλτες όταν νιώθετε δημιουργικοί.

More portable. More photos. In more places

Πώς γίνονται οι λήψεις;

Όπως κι αν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε μια μηχανή, η EOS 200D προσφέρει την ίδια γρήγορη εστίαση και ταχεία απόδοση υψηλής απόκρισης. Φωτογραφίστε με ένα οπτικό σκόπευτρο χωρίς καθυστέρηση που εμφανίζει τον κόσμο όπως πραγματικά είναι ή συνθέστε τις εικόνες σας σε μια οθόνη μεταβλητής γωνίας τύπου smartphone και απολαύστε τη γρηγορότερη παγκοσμίως αυτόματη εστίαση Άμεσης προβολής.*

How will you shoot?
Movies made easy too

Εύκολη εγγραφή ταινιών

Μπορείτε εύκολα να τραβάτε ταινίες Full HD εκπληκτικής ποιότητας, με το Dual Pixel CMOS AF για συνεχή εστίαση.

Προβολή βίντεο

Μάθημα εκπληκτικής φωτογράφισης

Το περιβάλλον χειρισμού με τις οδηγίες της EOS 200D σάς βοηθά να επιλέξετε τις σωστές ρυθμίσεις για το εφέ που θέλετε να δημιουργήσετε. Είναι σαν να έχετε το δικό σας προσωπικό δάσκαλο φωτογραφίας στο πλευρό σας.

A lesson in great photography

Συνεργασία με τις έξυπνες συσκευές σας

Αναζητήστε, επεξεργαστείτε και μοιραστείτε εύκολα φωτογραφίες από την EOS 200D σε smartphone ή tablet². Μέσω μιας σύνδεσης Bluetooth® χαμηλής ενέργειας συνεχούς λειτουργίας μπορείτε να προσπελάσετε τη μηχανή ακόμα κι αν είναι μέσα στην τσάντα σας.

In partnership with your smart devices

Εφαρμογή Canon Photo Companion

Η εφαρμογή Photo Companion είναι ο απόλυτος συνεργάτης για όσους αφηγούνται ιστορίες με τις εικόνες τους, καθώς παρέχει πρόσβαση σε εξατομικευμένη και εξειδικευμένη γνώση και περιεχόμενο όταν τα χρειάζεστε, βοηθώντας σας να ζωντανέψετε πραγματικά τις ιστορίες σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Canon Photo Companion app
Welcome to the EOS family


Καλώς ορίσατε στην οικογένεια EOS

Καθώς διευρύνετε τη δημιουργικότητά σας, το σύστημα μηχανών, αξεσουάρ και πάνω από 80 φακών υποστηρίζει τις ανάγκες σας.

Μάθετε περισσότερα

Προδιαγραφές

24.2 megapixel

24,2 megapixel

Ανάλυση

5fps

5fps

Συνεχής λήψη

Max ISO 25,600

Μέγ. ISO 25.600

Επεκτείνεται σε ISO 51.200

EOS Movies

Ταινίες EOS

Full HD στα 60p

Optical viewfinder

Οπτικό σκόπευτρο

Με αυτόματη εστίαση 9 σημείων

DIGIC 7

DIGIC 7

Επεξεργαστής εικόνας

Live View

Άμεση προβολή

Με Dual Pixel CMOS AF

Wireless link

Ασύρματη σύνδεση

Bluetooth®, NFC και Wi-Fi

Πλήρεις προδιαγραφές

Key Feature
What’s in the box

Περιεχόμενα συσκευασίας

Σώμα ψηφιακής μηχανής EOS 200D

Προσοφθάλμιο EF

Κάλυμμα μηχανής R-F-3

Πλατύς ιμάντας EW-400D

Φορτιστής μπαταριών LP-E17 (με κάλυμμα μπαταρίας)

Συστοιχία μπαταριών LP-E17E

Καλώδιο ρεύματος

Προτεινόμενοι φακοί

Συμβατά αξεσουάρ

Σχετικά προϊόντα

*250D (Μαύρο/Ασημί) είναι η πιο ελαφριά στον κόσμο μεταξύ όλων των φωτογραφικών μηχανών DSLR με αισθητήρα μεγέθους APS-C και κινούμενη οθόνη LCD. Με μπαταρία και κάρτα μνήμης σύμφωνα με τις οδηγίες CIPA. Στις 9 Απριλίου 2019 (μετά από έρευνα της Canon).

Σχετικές εφαρμογές

*Μεταξύ των ψηφιακών μηχανών με εναλλάξιμους φακούς και αισθητήρες μεγέθους APS-C με αυτόματη εστίαση ανίχνευσης διαφοράς φάσης στο επίπεδο εικόνας στις 14 Φεβρουαρίου 2017, με βάση την έρευνα της Canon.

Μέτρηση σύμφωνα με τις οδηγίες συμμόρφωσης CIPA και εσωτερική μέθοδο μέτρησης, με τοποθετημένο τον φακό EF-S18-55mm F4-5.6 IS STM και ρυθμισμένο στα 55mm, χρησιμοποιώντας AF ενός σημείου με επιλεγμένο το κεντρικό σημείο, One-shot AF και Άμεση προβολή, με λήψη εικόνας μέσω κουμπιού κλείστρου. Χειροκίνητες καταστάσεις σε χρήση, EV12 (ISO 100 σε θερμοκρασία δωματίου).

¹ Η πιο ελαφριά DSLR με αισθητήρα APS-C και οθόνη μεταβλητής γωνίας. Η αξίωση αφορά το μαύρο μοντέλο: Περίπου 453g, μέτρηση βάσει του προτύπου δοκιμής CIPA. Στις 28 Ιουνίου 2017, βάσει έρευνας της Canon, Inc.

² Με λειτουργικό σύστημα iOS 8.4 ή Andoid 5.0 ή μεταγενέστερη έκδοση. Η εφαρμογή Canon Camera Connect είναι διαθέσιμη στο Apple App Store ή το Google Play.

Για τη σύνδεση συνεχούς λειτουργίας μεταξύ της έξυπνης συσκευής και της μηχανής μέσω Bluetooth® απαιτείται αρχική ρύθμιση με την εφαρμογή Canon Camera Connect. Η σταθερότητα της σύνδεσης Bluetooth® εξαρτάται από το μοντέλο της έξυπνης συσκευής και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Το λεκτικό σήμα και τα λογότυπα Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα ιδιοκτησίας της Bluetooth® SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση αυτών των σημάτων από την Canon Inc. γίνεται κατόπιν αδείας. Τα λοιπά εμπορικά σήματα/ονομασίες αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Απαιτείται Bluetooth® έκδοσης 4 ή νεότερης και iOS 8.4, Android 5.0 ή νεότερο.

Awards