Φακοί για EOS M

Φορητοί, ελαφριοί φακοί, αποκλειστικά σχεδιασμένοι για μηχανές EOS M.
Canon Camera

Φακοί για EOS M

Προσαρμόζονται όπως εσείς

Με τις mirrorless φωτογραφικές μηχανές EOS M μπορείτε να αλλάζετε εύκολα φακούς και οπτική. Εκτός από την αποκλειστική σειρά ευέλικτων φακών EF-M μικρών διαστάσεων, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον Προσαρμογέα βάσης Canon EF-EOS M για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια τεράστια συλλογή με πάνω από 80 φακούς EF-S και EF για DSLR, συμπεριλαμβανομένων εξειδικευμένων φακών όπως οι macro και οι υπερευρυγώνιοι.
 • ΦΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΟΙ

  Φακοί EF-M

  Φορητοί, ελαφριοί φακοί, αποκλειστικά σχεδιασμένοι για μηχανές EOS M. Αυτή η σειρά περιλαμβάνει από εξαιρετικά ευρυγώνιους και τηλεφακούς ζουμ μέχρι μικροσκοπικούς φακούς τύπου pancake, που σας βοηθούν να εξερευνήσετε τη δημιουργικότητά σας.

 • Ενισχύστε το φακό σας

  Προσαρμογέας EOS M

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πανάλαφρο προσαρμογέα βάσης EF-EOS M της Canon για να τοποθετήσετε τους φακούς EF και EF-S που διαθέτετε στην EOS M, με πλήρη συμβατότητα και κανένα συμβιβασμό στην απόδοση.

 • ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟΙ

  Φακοί EF

  Η τεράστια γκάμα φακών σταθερής εστιακής απόστασης, ζουμ και εξειδικευμένων φακών, όπως macro και υπερευρυγώνιων, που χαρίζουν εξαιρετικές εικόνες για φωτογραφικές κάμερες DSLR, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με προσαρμογέα EOS-M.

Φίλτρο φακού EOS M

8 Προϊόντα

  8 Προϊόντα

  Εφαρμοσμένα φίλτρα

  8 / 8 αποτελεσμάτων

  Προτεινόμενοι φακοί από την Canon

  Οι φακοί Canon συνδυάζουν άριστα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά και την πιο πρόσφατη οπτική τεχνολογία, για να εξασφαλίσουν φωτογραφίες και ταινίες εξαιρετικής ποιότητας. Ρίξτε μια ματιά στους νέους φορητούς και πανάλαφρους ευρυγώνιους φακούς και τηλεφακούς για την EOS M.

  • ΠΛΗΣΙΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

   EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

   Τηλεφακός ζουμ με Σταθεροποιητή εικόνας και τεχνολογία STM, ιδανικός για κοντινές λήψεις απομακρυσμένων θεμάτων.

  • ΥΠΕΡΕΥΡΥΓΩΝΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

   EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

   Εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός ζουμ με Σταθεροποιητή εικόνας και τεχνολογία STM, ιδανικός για στατικές εικόνες και ταινίες με τοπία.

  • ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

   EF-M 32mm f/1.4 STM

   Αναβαθμίστε τη μηχανή mirrorless EOS με αυτόν τον τυπικό φακό εξαιρετικής ποιότητας.

  • ΧΑΜΗΛΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΡΕΤΑ

   EF-M 22mm f/2 STM

   Εξαιρετικά μικρός φακός τύπου pancake με μεγάλο διάφραγμα f/2, ιδανικός για πορτραίτα και συνθήκες ασθενούς φωτισμού.

  Χρειάζεστε βοήθεια στην εύρεση φακού;

  Καταγράψτε ό,τι αγαπάτε με την φωτογραφική μηχανή EOS. Χρησιμοποιήστε ένα από τα εργαλεία επιλογής φακών μας για να βρείτε τον φακό που σας ταιριάζει.

  • ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

   Δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε; Ξεκινήστε από εδώ

   Το εργαλείο επιλογής φακού προτείνει και συγκρίνει φακούς Canon που ανταποκρίνονται περισσότερο στις ανάγκες σας, ανάλογα με το είδος φωτογράφισης – για παράδειγμα, μακροφωτογραφία, πορτραίτα, τοπία, δράση ή καθημερινές σκηνές. Προτείνονται φακοί από όλη την γκάμα, με σειρά συνάφειας και τιμής.

  • EOS 5D Mark IV

   ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

   Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

   Πληκτρολογήστε τις ακριβείς απαιτήσεις σας στην ενότητα σύνθετης αναζήτησης για να βρείτε τους φακούς που ταιριάζουν με τις ανάγκες σας.

  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...