Φακοί για EOS M

Φορητοί, ελαφριοί φακοί, αποκλειστικά σχεδιασμένοι για μηχανές EOS M.
Canon Camera

Προσαρμόζονται όπως εσείς

Με τις mirrorless φωτογραφικές μηχανές EOS M μπορείτε να αλλάζετε εύκολα φακούς και οπτική. Εκτός από την αποκλειστική σειρά ευέλικτων φακών EF-M μικρών διαστάσεων, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον Προσαρμογέα βάσης Canon EF-EOS M για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια τεράστια συλλογή με πάνω από 80 φακούς EF-S και EF για DSLR, συμπεριλαμβανομένων εξειδικευμένων φακών όπως οι macro και οι υπερευρυγώνιοι.
 • ΦΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΟΙ

  Φακοί EF-M

  Φορητοί, ελαφριοί φακοί, αποκλειστικά σχεδιασμένοι για μηχανές EOS M. Αυτή η σειρά περιλαμβάνει από εξαιρετικά ευρυγώνιους και τηλεφακούς ζουμ μέχρι μικροσκοπικούς φακούς τύπου pancake, που σας βοηθούν να εξερευνήσετε τη δημιουργικότητά σας.

 • Ενισχύστε το φακό σας

  Προσαρμογέας EOS M

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πανάλαφρο προσαρμογέα βάσης EF-EOS M της Canon για να τοποθετήσετε τους φακούς EF και EF-S που διαθέτετε στην EOS M, με πλήρη συμβατότητα και κανένα συμβιβασμό στην απόδοση.

 • ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟΙ

  Φακοί EF

  Η τεράστια γκάμα φακών σταθερής εστιακής απόστασης, ζουμ και εξειδικευμένων φακών, όπως macro και υπερευρυγώνιων, που χαρίζουν εξαιρετικές εικόνες για φωτογραφικές κάμερες DSLR, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με προσαρμογέα EOS-M.

Φίλτρο φακού EOS M

7 Προϊόντα

  7 Προϊόντα

  Εφαρμοσμένα φίλτρα

  7 / 7 αποτελεσμάτων

  Προτεινόμενοι φακοί από την Canon

  Οι φακοί Canon συνδυάζουν άριστα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά και την πιο πρόσφατη οπτική τεχνολογία, για να εξασφαλίσουν φωτογραφίες και ταινίες εξαιρετικής ποιότητας. Ρίξτε μια ματιά στους νέους φορητούς και πανάλαφρους ευρυγώνιους φακούς και τηλεφακούς για την EOS M.

  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

 • Φωτογραφικές μηχανές EOS M

  Η ισχύς των DSLR στο σώμα μιας compact APS-C mirrorless φωτογραφικής μηχανής.

 • Εργαλείο επιλογής φακού

  Το εργαλείο επιλογής φακού θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των φακών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και την EOS σας.

 • Σειρά Speedlite

  Ελέγξτε το φωτισμό από τη μηχανή ή εξωτερικά με τη σειρά φλας Speedlite.

 • Όλες οι φωτογραφικές μηχανές

  Ανακαλύψτε την πλήρη σειρά των φωτογραφικών μηχανών Canon, από τις compact ψηφιακές έως τις ισχυρές και ευέλικτες DSLR και τις mirrorless φωτογραφικές μηχανές.

 • Φωτογραφικές μηχανές EOS DSLR

  Η σειρά φωτογραφικών μηχανών DSLR EOS παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, για κάθε επίπεδο εμπειρίας.

 • Σύστημα EOS R

  Η βάση φακών του συστήματος EOS R προσφέρει ακόμη περισσότερες δημιουργικές δυνατότητες για την αποτύπωση της κάθε στιγμής.