Φακοί για DSLR

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Υψηλής ποιότητας φακός ζουμ με πρωτοποριακή οθόνη και κινητήρα Nano USM, ιδανικός για θέματα από την άγρια φύση και αθλητικές διοργανώσεις.

Εξαιρετικός φακός για

Φέρτε τα απομακρυσμένα θέματα πιο κοντά

Χάρη στη μέγιστη εστιακή απόσταση τηλεφακού 300mm, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στο θέμα σας και να γεμίσετε το κάδρο. Συμπληρώνει ιδανικά τον στάνταρ φακό του κιτ σας και συμβάλλει στη διεύρυνση των φωτογραφικών δυνατοτήτων σας.

Ο κινητήρας Nano USM σάς επιτρέπει να εστιάσετε στο θέμα σας γρήγορα, ομαλά και αθόρυβα. Είναι ιδανικός για φωτογράφιση θεμάτων που κινούνται γρήγορα, ενώ εξασφαλίζει ήχο χωρίς παρεμβολές και φυσικές αλλαγές εστίασης (pull-focus) κατά τη λήψη ταινιών.

Ο κινητήρας Nano USM σάς επιτρέπει να εστιάσετε στο θέμα σας γρήγορα, ομαλά και αθόρυβα. Είναι ιδανικός για φωτογράφιση θεμάτων που κινούνται γρήγορα, ενώ εξασφαλίζει ήχο χωρίς παρεμβολές και φυσικές αλλαγές εστίασης (pull-focus) κατά τη λήψη ταινιών.

Κορυφαία ποιότητα εικόνας

Το διάφραγμα 9 λεπίδων με κυκλικό άνοιγμα σάς βοηθά να ξεχωρίσετε το θέμα σας από το περιβάλλον και να δημιουργήσετε ένα όμορφο φλουτάρισμα στο φόντο. Τα ενσωματωμένα ειδικά στοιχεία UD του φακού σάς βοηθούν επίσης να μειώσετε τη χρωματική παρέκκλιση και να επιτύχετε εικόνες υψηλής ανάλυσης και ποιότητας σε όλο το εύρος του ζουμ.

Δείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε στην ενσωματωμένη οθόνη του φακού

Η πρωτοποριακή Οθόνη πληροφοριών στην επάνω πλευρά του φακού παρουσιάζει άμεσα όλες τις βασικές πληροφορίες, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Είναι απίστευτα χρήσιμη όταν τραβάτε ταινίες με άμεση προβολή, καθώς σας επιτρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι λήψεις σας είναι σταθερές, και σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε την απόσταση εστίασης και το βάθος πεδίου σε διάφορα διαφράγματα.

Μικρό βάρος και μέγεθος

Με βάρος 710g και μήκος 14,55cm σε σύμπτυξη, ο EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM είναι ο ιδανικός φακός για λήψεις σε εξωτερικούς χώρους και σε ταξίδια.

Πρέπει να κάνω αναβάθμιση;

Ο EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM αντικαθιστά τον EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM, προσφέροντας βελτιωμένη οπτική απόδοση και σχεδίαση.
Canon Camera

Προηγμένη σχεδίαση οπτικών εξαρτημάτων

Τα προηγμένα οπτικά, όπως το στοιχείο φακού εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (UD), εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας με υψηλή αντίθεση και ανάλυση σε όλο το εύρος του ζουμ, ακόμα και δύσκολες συνθήκες λήψης.

Βελτιωμένος σταθεροποιητής εικόνας

Ο Σταθεροποιητής εικόνας του EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM μειώνει την αστάθεια της μηχανής έως 4 στοπ, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε ταχύτητα κλείστρου 4 στοπ πιο αργή από ό,τι θα χρειαζόταν κανονικά για ευκρινή λήψη.

Canon Camera
Χέρια που κρατούν μια μηχανή Canon EOS R και έναν φακό Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον επόμενο φακό σας;

Το εργαλείο επιλογής φακού θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των φακών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και την EOS σας.

Σχετικά προϊόντα

Αξεσουάρ

Τηλεφακοί

Με τους τηλεφακούς μπορείτε να αποτυπώνετε αθλητικές διοργανώσεις, εικόνες της άγριας φύσης και διάφορες εκδηλώσεις από απόσταση, χωρίς να παίρνετε μέρος στη δράση. Εξερευνήστε τους τηλεφακούς της Canon και δείτε πού θα σας οδηγήσει η δημιουργικότητά σας.
Ανακαλύψτε περισσότερα