Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Τηλεφακός μικρού μεγέθους που σας μεταφέρει πιο κοντά στη δράση. Ο Σταθεροποιητής εικόνας αποτρέπει το φλουτάρισμα που οφείλεται σε ακούσια κίνηση της μηχανής. Η τεχνολογία STM προσφέρει ομαλή, αθόρυβη εστίαση κατά τη λήψη ταινιών.

Πλεονεκτήματα

  • Ελάτε πιο κοντά σε απομακρυσμένα θέματα, όπως άγρια ζώα και αθλήματα
  • Ομαλή, αθόρυβη εστίαση STM κατά τη λήψη ταινιών
  • Σταθεροποιητής εικόνας που μειώνει το φλουτάρισμα λόγω αστάθειας της μηχανής
  • Μικρό βάρος και μέγεθος, για να τον μεταφέρετε παντού
  • Πρακτική σχεδίαση που εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα εικόνας

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Μικρός, πανίσχυρος τηλεφακός ζουμ


Ο EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM σας μεταφέρει πιο κοντά στη δράση, αποτελεί ιδανικό σύντροφο του στάνταρ φακού ζουμ 18-55mm της EOS, ενώ είναι τέλειος για λήψεις άγριας φύσης, αθλητικών διοργανώσεων και ταξιδιωτικές φωτογραφίες. Συνδυάζει υψηλές επιδόσεις τηλεφακού με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ενστικτώδη χειρισμό.

Οπτικός Σταθεροποιητής εικόνας


Ο EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM διαθέτει τεχνολογία Σταθεροποιητή εικόνας της Canon που φροντίζει για την ευκρίνεια της εικόνας. Η τεχνολογία αυτή σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ταχύτητες κλείστρου έως 3,5 στοπ πιο αργές από το κανονικό, ενώ προστατεύει από τις επιπτώσεις της αστάθειας της μηχανής. Ιδανική λύση για λήψεις με ασθενή φωτισμό ή με μεγάλο ζουμ. Μόλις ανιχνευθεί πανοραμική κίνηση, απενεργοποιείται αυτόματα η σταθεροποίηση στην οριζόντια ή στην κατακόρυφη διεύθυνση, συμβάλλοντας στην απόδοση της αίσθησης της ταχύτητας κατά τη φωτογράφιση κινούμενων θεμάτων.

Τεχνολογία STM


Ο EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM διαθέτει τεχνολογία βηματικού κινητήρα (STM) για ομαλή και αθόρυβη συνεχή εστίαση κατά τη βιντεοσκόπηση με μηχανές EOS, καθώς και γρήγορη αυτόματη εστίαση ακριβείας κατά τη φωτογράφιση. Η εστίαση με την τεχνολογία STM είναι τόσο αθόρυβη που ο ήχος της δεν καταγράφεται από το μικρόφωνο της μηχανής, ώστε τα σάουντρακ των βίντεο να είναι απαλλαγμένα από ανεπιθύμητους περισπασμούς.

Κορυφαία ποιότητα εικόνας


Ο EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM χρησιμοποιεί ένα κρυστάλλινο στοιχείο φακού UD (Ultra-low Dispersion, Εξαιρετικά χαμηλής σκέδασης) και επιστρώσεις φακού Super Spectra για την απόδοση ευκρινών και καθαρών εικόνων υψηλής αντίθεσης σε όλο το εύρος του ζουμ. Το κυκλικό διάφραγμα επτά λεπίδων αυξάνει την ποιότητα στις μη εστιασμένες περιοχές, ώστε το θέμα να ξεχωρίζει από το ήπια φλουταρισμένο φόντο.

Σχεδίαση για υπέροχες φωτογραφίες


Χάρη στο χειροκίνητο δακτύλιο εστίασης, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να προσαρμόσετε την εστίαση γρήγορα, εύκολα και με ακρίβεια, ενώ η ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,85m σάς επιτρέπει να φωτογραφίζετε μικρά θέματα. Το μη περιστρεφόμενο εμπρός στοιχείο διευκολύνει τη χρήση φίλτρων.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Related Products

Τηλεφακοί

Με αυξημένες εστιακές αποστάσεις, για να έρχεστε πιο κοντά στο θέμα σας χωρίς να συμμετέχετε στη σκηνή.