Φακοί για DSLR

Canon EF 50mm f/1.8 STM

Οικονομικά προσιτός φακός STM με γρήγορο διάφραγμα f/1.8, για γενική φωτογράφιση, πορτραίτα και συνθήκες ασθενούς φωτισμού.

Φακός μεγάλου διαφράγματος για υψηλής ποιότητας πορτραίτα και φωτογραφίες με ασθενή φωτισμό

Με τον φακό EF 50mm f/1.8 STM, μπορείτε να δημιουργείτε με ευκολία πιο καλλιτεχνικές και εντυπωσιακές φωτογραφίες χάρη στο μεγάλο διάφραγμα f/1.8 που παρέχει εστίαση ακριβείας για το θέμα σας και όμορφα φλουταρισμένο φόντο.


Ο EF 50mm f/1.8 STM είναι ένας εξαιρετικός φακός για:

 • Πορτραίτο

  Ιδανική επιλογή για την καταγραφή των εκφράσεων στα πρόσωπα των φίλων και των μελών της οικογένειάς σας, τέλειο εργαλείο για γάμους, εκδηλώσεις και πάρτι

 • Ασθενής φωτισμός

  Ιδανική επιλογή για τις περιπτώσεις που βρίσκεστε σε σχετικά σκοτεινές συνθήκες και φωτογραφίζετε νυχτερινά τοπία, σκηνές με πυροτεχνήματα ή εσωτερικούς χώρους

 • Καθημερινή χρήση

  Απαθανατίστε τις στιγμές της ζωής που περνούν μπροστά από τα μάτια σας, από τους δρόμους της πόλης σας μέχρι τα συναρπαστικά γεγονότα.

Καλλιτεχνικές και εντυπωσιακές φωτογραφίες

Το μεγάλο διάφραγμα f/1.8 του EF 50mm f/1.8 STM σάς επιτρέπει να καταγράφετε το θέμα σας με τέλεια εστίαση και να φλουτάρετε το φόντο. Οι φωτογράφοι αναφέρονται σε αυτό με τον όρο "μικρό (ή ρηχό) βάθος πεδίου" και κάνει το θέμα να ξεχωρίζει, οπότε είναι τέλειο για πορτραίτα, καθώς καθιστά τους ανθρώπους αδιαμφισβήτητο επίκεντρο των λήψεών σας.
8f669a16ae6611c17a438832606df7cdc3d9d749

Αφήστε να μπει περισσότερο φως

Το μεγάλο διάφραγμα f/1.8 αφήνει να μπει παραπάνω από 8πλάσια ποσότητα φωτός σε σύγκριση με τον στάνταρ φακό ζουμ που παρέχεται με μια EOS*. Το αποτέλεσμα είναι πιο ευκρινείς εικόνες με λιγότερο φλουτάρισμα λόγω κίνησης και μειωμένη ανάγκη χρήσης του φλας σε συνθήκες αμυδρού φωτισμού. Έτσι, μπορείτε εύκολα να συλλαμβάνετε την ατμόσφαιρα χώρων με ασθενή φωτισμό.

EF 50mm f/1.8 STM
EF 50mm f/1.8 STM

Για πορτραίτα και καθημερινή χρήση

Η εστιακή απόσταση των 50mm σάς επιτρέπει να γεμίζετε το καρέ με το θέμα σας από άνετη απόσταση. Γι' αυτόν το λόγο, ο συγκεκριμένος φακός είναι ιδανικός για πορτραίτα. Καθώς διαθέτει προοπτική παρόμοια με του ανθρώπινου ματιού και μικρό μέγεθος, ο EF 50mm f/1.8 STM είναι ένας σπουδαίος φακός για καθημερινή χρήση, που αξίζει να τον έχετε πάντα μαζί με την EOS σας.

Εστίαση ακριβείας για φωτογραφίες και βίντεο

Η τεχνολογία STM (Βηματικού κινητήρα) εξασφαλίζει σχεδόν αθόρυβη και εξαιρετικά γρήγορη εστίαση κατά τη λήψη φωτογραφιών, ώστε να μπορείτε να αντιδράτε άμεσα για να αιχμαλωτίσετε τις φευγαλέες στιγμές. Η δημιουργία ταινιών υψηλής ποιότητας γίνεται ευκολότερη με την τεχνολογία STM, καθώς προσφέρει σταθερή, σχεδόν αθόρυβη συνεχή εστίαση για ταινίες με ομαλή ροή και ήχο που προέρχεται μόνο από το περιβάλλον, χωρίς τον θόρυβο του κινητήρα εστίασης.

EF 50mm f/1.8 STM

Η αναγέννηση του κλασικού

Ο EF 50mm f/1.8 STM αντικαθιστά τον δημοφιλή φακό EF 50mm f/1.8 II, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός λόγω της εξαιρετικής ποιότητας εικόνας σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή του. Αυτή η νέα έκδοση παρέχει την ίδια εκπληκτική φωτογραφική ποιότητα και επιπλέον γρήγορο, σχεδόν αθόρυβο κινητήρα εστίασης και πιο στιβαρή κατασκευή, ανώτερη της κατηγορίας τιμής του.

Γκαλερί δειγμάτων

Προβολή συλλογής

Σχετικά αξεσουάρ

 • Αξεσουάρ φακών

  Lens Hood ES-68

  Ένα παρασολέιγ αποτρέπει την εισχώρηση σκεδαζόμενου φωτός στον φακό, εμποδίζοντας τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις να επηρεάσουν τις φωτογραφίες σας.

 • Αξεσουάρ φακών

  Θήκη φακού LP1014

  Προστατευτική μαλακή θήκη για επιλεγμένους φακούς EF.
 • Αξεσουάρ φακών

  Lens Cap E-49

  Προστατεύει έναν φακό Canon, όταν δεν χρησιμοποιείται.

 • Αξεσουάρ φακών

  Κάλυμμα σκόνης φακού E

  Προστατεύει έναν φακό Canon, όταν δεν χρησιμοποιείται.
 • Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

  Τέσσερις εναλλακτικοί φακοί του EF 50mm f/1.8 STM, που έχουν επιλέξει οι ειδικοί μας στους φακούς.