Αριθμομηχανές

Η σειρά αριθμομηχανών της Canon διαθέτει κομψή σχεδίαση και περιλαμβάνει μοντέλα για φορητή ή επιτραπέζια χρήση, με δυνατότητα εκτύπωσης για περιβάλλοντα γραφείου αλλά και με ειδικό σχεδιασμό για επιστημονικές εφαρμογές. Η σχεδίαση των αριθμομηχανών μας συνδυάζει απλότητα, λειτουργικότητα και στυλ. Περισσότερο από το 55% των αριθμομηχανών κατασκευάζονται εν μέρει με υλικά που προέρχονται από ανακυκλωμένα προϊόντα της Canon. Η προσέγγιση αυτή υποστηρίζει την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και μας επιτρέπει να δημιουργούμε προϊόντα εξαιρετικού στυλ με ελάχιστα απόβλητα. Στη μεγάλη σειρά των κομψών αριθμομηχανών μας θα βρείτε τα πάντα, από μοντέλα που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια χωρίς μπαταρίες μέχρι αντιβακτηριδιακά πλήκτρα, καθώς και όλα τα χαρακτηριστικά και τις συναρτήσεις που χρειάζεστε για τους καθημερινούς σας υπολογισμούς.

Essential calculators

Βασική σειρά

Η βασική σειρά, που ενσωματώνει τα κλασικά χαρακτηριστικά ποιοτικής κατασκευής της Canon, συνδυάζει την ευκολία στη χρήση με την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και τις φιλικές προς τον χρήστη λειτουργίες. Από τα προσωπικά φορητά μοντέλα τσέπης έως τα μεγαλύτερα μοντέλα, αυτές οι κομψές, λεπτές και ελαφριές αριθμομηχανές προσφέρουν ευανάγνωστη οθόνη και ευκολία χρήσης. Η ιδανική επιλογή για επαγγελματίες.

  Economical calculators

  Οικονομική σειρά

  Μια λιτή συλλογή με βιώσιμη σχεδίαση και φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά. Σχεδιασμένα για γενική οικιακή και επαγγελματική χρήση, αυτά τα μοντέλα διαθέτουν μικρό βάρος, τοξοειδή σχεδίαση και μεγάλες, κεκλιμένες οθόνες LCD για εύκολη ανάγνωση των ψηφίων.

  Scientific calculators

  Σειρά επιστημονικών αριθμομηχανών

  Οι μικρών διαστάσεων και ταυτόχρονα πανίσχυρες αριθμομηχανές της Canon εκτελούν έως και 610 διαφορετικές μαθηματικές και στατιστικές συναρτήσεις. Ιδανικές για επαγγελματίες, φοιτητές και μαθητές, διαθέτουν λεπτή σχεδίαση και μικρό βάρος, και προσφέρουν απλές λύσεις ακόμη και για τα πιο περίπλοκα προβλήματα.

   Printing calculators

   Σειρά με μηχανισμό εκτύπωσης

   Οι συγκεκριμένες αριθμομηχανές ενσωματώνουν μια γρήγορη και στιβαρή μονάδα εκτύπωσης, που εξασφαλίζει εκτυπώσεις εξαιρετικής ευκρίνειας σε ένα ή δύο χρώματα. Τα εργονομικά πληκτρολόγια και οι μεγάλες οθόνες προσφέρουν ακόμη πιο εύχρηστη λειτουργία, ώστε να ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες των πολυάσχολων γραφείων. Οι γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας.

   K Series

   Σειρά K

   Οι αριθμομηχανές Κ είναι η πιο πρόσφατη σειρά της Canon, με χρώματα και χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε κάθε χώρο. Εκτός από τους βασικούς επιχειρηματικούς υπολογισμούς, οι αριθμομηχανές της σειράς K συμπληρώνουν ιδανικά τη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου, ενώ κατασκευάζονται με υλικά από ανακυκλωμένα προϊόντα της Canon.

   Αναζήτηση προηγούμενων μοντέλων αριθμομηχανών

   Στην ενότητα για τα παλαιότερα προϊόντα μας θα βρείτε προδιαγραφές και αξεσουάρ συμβατά με παλαιότερα μοντέλα αριθμομηχανών.