Αριθμομηχανές

Essential calculators

Βασική σειρά

Η βασική σειρά, που ενσωματώνει τα κλασικά χαρακτηριστικά ποιοτικής κατασκευής της Canon, συνδυάζει την ευκολία στη χρήση με την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και τις φιλικές προς τον χρήστη λειτουργίες. Από τα προσωπικά φορητά μοντέλα τσέπης έως τα μεγαλύτερα μοντέλα, αυτές οι κομψές, λεπτές και ελαφριές αριθμομηχανές προσφέρουν ευανάγνωστη οθόνη και ευκολία χρήσης. Η ιδανική επιλογή για επαγγελματίες.

Economical calculators

Οικονομική σειρά

Μια λιτή συλλογή με βιώσιμη σχεδίαση και φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά. Σχεδιασμένα για γενική οικιακή και επαγγελματική χρήση, αυτά τα μοντέλα διαθέτουν μικρό βάρος, τοξοειδή σχεδίαση και μεγάλες, κεκλιμένες οθόνες LCD για εύκολη ανάγνωση των ψηφίων.

Scientific calculators

Σειρά επιστημονικών αριθμομηχανών

Οι μικρών διαστάσεων και ταυτόχρονα πανίσχυρες αριθμομηχανές της Canon εκτελούν έως και 610 διαφορετικές μαθηματικές και στατιστικές συναρτήσεις. Ιδανικές για επαγγελματίες, φοιτητές και μαθητές, διαθέτουν λεπτή σχεδίαση και μικρό βάρος, και προσφέρουν απλές λύσεις ακόμη και για τα πιο περίπλοκα προβλήματα.

Printing calculators

Σειρά με μηχανισμό εκτύπωσης

Οι συγκεκριμένες αριθμομηχανές ενσωματώνουν μια γρήγορη και στιβαρή μονάδα εκτύπωσης, που εξασφαλίζει εκτυπώσεις εξαιρετικής ευκρίνειας σε ένα ή δύο χρώματα. Τα εργονομικά πληκτρολόγια και οι μεγάλες οθόνες προσφέρουν ακόμη πιο εύχρηστη λειτουργία, ώστε να ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες των πολυάσχολων γραφείων. Οι γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας.

K Series

Σειρά K

Οι αριθμομηχανές Κ είναι η πιο πρόσφατη σειρά της Canon, με χρώματα και χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε κάθε χώρο. Εκτός από τους βασικούς επιχειρηματικούς υπολογισμούς, οι αριθμομηχανές της σειράς K συμπληρώνουν ιδανικά τη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου, ενώ κατασκευάζονται με υλικά από ανακυκλωμένα προϊόντα της Canon.

Αναζήτηση προηγούμενων μοντέλων αριθμομηχανών

Στην ενότητα για τα παλαιότερα προϊόντα μας θα βρείτε προδιαγραφές και αξεσουάρ συμβατά με παλαιότερα μοντέλα αριθμομηχανών.