Φωτογραφικές μηχανές DSLR

Canon EOS 250D

Η ελαφρύτερη παγκοσμίως φωτογραφική μηχανή DSLR με κινούμενη οθόνη*, με κλασικό χειρισμό και τεχνολογία αιχμής μέσα στο σώμα της. Εύκολη λήψη καταπληκτικών φωτογραφιών και ταινιών 4K, καθώς και απρόσκοπτη επικοινωνία με έξυπνες συσκευές.**

Canon Camera

Η compact DSLR

Ως η ελαφρότερη παγκοσμίως φωτογραφική μηχανή DSLR με κινούμενη οθόνη*, η EOS 250D μεταφέρεται σε περισσότερα μέρη και μπορείτε να την παίρνετε μαζί σας πιο συχνά για εξαιρετικά αποτελέσματα τις στιγμές της δημιουργικότητας.

Εκπληκτικές εικόνες υψηλής ανάλυσης και ταινίες 4K

Τραβήξτε φωτογραφίες με ανάλυση 24,1 megapixel και ταινίες 4K με απόλυτη ευκρίνεια και πλούσια χρώματα. Ο αισθητήρας μεγέθους APS-C και ο επεξεργαστής DIGIC 8 εξασφαλίζουν τέλεια αποτελέσματα, ακόμα και με χαμηλό φωτισμό.

Canon Camera
Canon Camera

Συνδεδεμένη με τη ζωή σας

Μπορείτε εύκολα να κοινοποιείτε τις φωτογραφίες σε φίλους και σε μέλη της οικογένειάς σας – συνδέστε απλώς την EOS 250D στο smartphone ή στο tablet σας* μέσω Bluetooth** και η ενσωματωμένη λειτουργία Wi-Fi της φωτογραφικής μηχανής θα φροντίσει για όλα τα υπόλοιπα.

Πάντα εστιασμένες και ευκρινείς λήψεις

Είτε αιχμαλωτίζετε τη στιγμή στα 5fps με το οπτικό σκόπευτρο είτε χρησιμοποιείτε την Άμεση προβολή Dual Pixel CMOS AF με Αυτόματη εστίαση ματιού, μπορείτε να απολαμβάνετε απόλυτα ευκρινή αποτελέσματα.

Canon Camera
Canon Camera

Απλή ή σύνθετη χρήση;

Απολαύστε την απλότητα της άμεσης στόχευσης και λήψης και αφήστε το περιβάλλον χρήσης με καθοδήγηση και τη Δημιουργική υποβοήθηση να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά σας.
Η κινούμενη οθόνη αφής διευκολύνει τις λήψεις με δύσκολες γωνίες αλλά και τη λήψη selfie.

Η Canon έχει ως στόχο την επίτευξη μηδενικών εκπομπών CO2 από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες έως το 2050

Θα το πετύχουμε αυτό με μια μέση βελτίωση της τάξης του 3% ετησίως στον κύκλο ζωής του δείκτη βελτίωσης των εκπομπών CO2 ανά προϊόν. Αν διατηρηθεί αυτό το ποσοστό, θα σημαίνει μια μείωση περίπου 50% από τα επίπεδα του 2008 έως το 2030. Αναγνωρίζουμε ότι αυτό συμβαδίζει με το επίπεδο μείωσης που απαιτείται από τη Συμφωνία του Παρισιού.

Θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε τον στόχο από μακροπρόθεσμη προοπτική, ως μέσο ελέγχου της συμβολής μας σε μια κοινωνία χαμηλών εκπομπών άνθρακα.

Photographer looking down view finder
Canon Camera

Βιντεοκάμερες για Vlogging από την Canon

Ποιος σε παρακολουθεί; Αυξήστε τους ακολούθους σας με υπέροχο περιεχόμενο φτιαγμένο με μια Canon ιδανική για vloggers σε όλο τον κόσμο.

Είναι η EOS 250D η κατάλληλη φωτογραφική μηχανή για εσάς;

Εξερευνήστε τις επιλογές αγοράς τώρα

Προδιαγραφές

 • 24,1 megapixel

  Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

 • Οπτικό σκόπευτρο

  Δείτε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι

 • XA75

  Ταινίες 4K

  Για απόλυτη ευκρίνεια

 • EOS R System

  Dual Pixel CMOS AF

  Εξαιρετική AF κατά τη χρήση Άμεσης προβολής

 • Κινούμενη οθόνη

  Τραβήξτε selfie και αναδείξτε τη δημιουργικότητά σας με λήψεις από πρωτότυπες γωνίες

 • Guided_UI_BLK_RGB

  Περιβάλλον χρήσης με καθοδήγηση

  Μάθετε τη μηχανή σας καθώς κάνετε λήψεις

 • Wi-Fi και Bluetooth®**

  Ασύρματη σύνδεση με έξυπνες συσκευές

 • Δημιουργική υποβοήθηση

  Δοκιμάστε νέα στιλ και βελτιώστε τις εικόνες σας

 1. *Η 250D (Μαύρο/Ασημί) είναι η πιο ελαφριά στον κόσμο μεταξύ όλων των φωτογραφικών μηχανών DSLR με αισθητήρα μεγέθους APS-C και πλήρως κινούμενη οθόνη LCD. Με μπαταρία και κάρτα μνήμης, σύμφωνα με τις οδηγίες CIPA. Στις 9 Απριλίου 2019 (μετά από έρευνα της Canon).
 2. **Απαιτείται έξυπνη συσκευή με Bluetooth έκδοσης 4.0 (ή νεότερης). Η έξυπνη συσκευή πρέπει επίσης να διαθέτει λειτουργικό σύστημα iOS 8.4 (ή νεότερο) ή Android 5.0 (ή νεότερο)
 3. ***Το λεκτικό σήμα και τα λογότυπα Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα ιδιοκτησίας της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση αυτών των σημάτων από την Canon Inc. γίνεται κατόπιν αδείας. Τα λοιπά εμπορικά σήματα/ονομασίες αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

Περιεχόμενο συσκευασίας

Όλα όσα χρειάζεστε για να αιχμαλωτίσετε τις πιο όμορφες ξεχωριστές στιγμές σας – προσθέστε απλώς μια κάρτα μνήμης και μια θήκη για τη μηχανή

 • Σώμα ψηφιακής μηχανής EOS 250D

 • Προσοφθάλμιο EF

 • Κάλυμμα μηχανής R-F-3

 • Πλατύς ιμάντας EW-400D-N

 • Φορτιστής μπαταριών LC-E17E

 • Συστοιχία μπαταριών LP-E17

 • Καλώδιο ρεύματος

 • Κιτ εγχειριδίων χρήστη

Προτεινόμενοι φακοί

Συμβατά αξεσουάρ

Εξερευνήστε περισσότερες επιλογές

Σχετικά προϊόντα

Εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο

Όλα τα τελευταία νέα και πληροφορίες για τα προϊόντα