ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ CANON ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ

Digital Photo Professional

Επεξεργαστείτε τις εικόνες σας από τη μηχανή σας με αυτό το ειδικό λογισμικό επεξεργασίας της Canon που σας επιτρέπει να εισαγάγετε, να περιηγηθείτε και να επεξεργαστείτε αρχεία Canon .CR3 RAW, HEIF ή JPEG.

Δημιουργήστε. Προσαρμόστε. Βελτιώστε.

Το Digital Photo Professional είναι ένα λογισμικό υψηλών επιδόσεων για την επεξεργασία, την προβολή και τη διόρθωση εικόνων RAW από ψηφιακές μηχανές EOS και μοντέλα PowerShot με δυνατότητα RAW. Με τη χρήση του DPP μπορείτε εύκολα να πραγματοποιείτε βασικές και προηγμένες εργασίες επεξεργασίας και να εκτυπώνετε εικόνες RAW, καθώς επίσης και να προσαρμόζετε την ισορροπία λευκού, το δυναμικό εύρος, τα χρώματα και πολλά άλλα.
 • Πετύχετε τη μέγιστη δυνατή ποιότητα

  Πραγματοποιήστε διάφορες διορθώσεις φακού χρησιμοποιώντας τη Διόρθωση διάθλασης και την Ψηφιακή βελτιστοποίηση φακού για να πετύχετε την τέλεια εικόνα.

 • Επιταχύνετε την επεξεργασία

  Χρησιμοποιήστε φόρμουλες για συντομεύσεις και το εργαλείο μετονομασίας για να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας με βαθμολογίες με αστέρια, για πιο γρήγορη επεξεργασία και επιλογή.

 • Εργαλείο επεξεργασίας εικόνας νευρωνικού μηχανισμού

  Το εργαλείο περιλαμβάνει νέα ψηφιακή βελτιστοποίηση φακού, μείωση θορύβου και απομωσαϊκοποίηση για τη βελτίωση της ποιότητας της εικόνας.

 • Βελτιώστε την έκθεση και ανακτήστε τις λεπτομέρειες στις σκιές

  Προσαρμόστε τη φωτεινότητα της εικόνας και επαναφέρετε τις σκιές στις εικόνες RAW, πριν από την αποθήκευση και την κοινοποίησή τους.

 • Αφαιρέστε τις χρωματικές αποκλίσεις και εκτελέστε επιλεκτικές προσαρμογές χρώματος

  Προσαρμόστε την ισορροπία λευκού στις εικόνες σας και ρυθμίστε με ακρίβεια τα επίπεδα χρωμάτων και αποχρώσεων.

 • Στυλ εικόνας

  Βελτιώστε τη σύνθεση και το καδράρισμα και χρησιμοποιήστε τα Στυλ εικόνας για να πετύχετε την εμφάνιση που θέλετε, σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

 • Μειώστε τον θόρυβο εικόνας και αυξήστε την ευκρίνεια των λεπτομερειών

  Προσφέρετε εκθαμβωτικές εικόνες με καθαρότητα και ευκρίνεια, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Σύνθεσης και τη λειτουργία Σύνθεσης βάθους.

Διατίθεται για Mac και Windows

Λήψη του λογισμικού Digital Photo Professional

Σχετικά άρθρα

 1. Όλα τα δεδομένα βασίζονται σε πρότυπες μεθόδους δοκιμής της Canon, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρεται διαφορετικά.
 2. Υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.