Φακοί για DSLR

Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

Οικονομικά προσιτός, εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός ζουμ STM με Σταθεροποιητή εικόνας, ιδανικός για τοπία, ταξίδια και ταινίες.

Ένας εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός ζουμ EF-S που μεγαλώνει το κάδρο σας

Αυτός ο εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός, με μικρό μέγεθος και βάρος που τον καθιστούν ιδανικό για ταξίδια, σάς επιτρέπει να χωρέσετε περισσότερα στο κάδρο, κάνοντας τις εικόνες των τοπίων, των πόλεων και του ουρανού ακόμη πιο εντυπωσιακές. Σας επιτρέπει ακόμη και να αποτυπώνετε μεγάλους εσωτερικούς χώρους και αρχιτεκτονικές δομές χωρίς να χρειάζεται να απομακρυνθείτε από το θέμα σας.


Ο EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM είναι ένας εξαιρετικός φακός για

 • Καθημερινή χρήση

  Απαθανατίστε τις στιγμές της ζωής που περνούν μπροστά από τα μάτια σας, από τους δρόμους της πόλης σας μέχρι τα συναρπαστικά γεγονότα.

 • Τοπίο

  Φωτογραφίστε πανοραμικά τοπία όπου κι αν βρίσκεστε, από την αυγή μέχρι το σούρουπο. Από πλαγιές και παραλίες μέχρι ορόσημα πόλεων και αστικά τοπία.

 • Αρχιτεκτονική

  Ανακαλύψτε την ομορφιά των δομών και δώστε πνοή σε επιβλητικά μνημεία και εκτεταμένα αστικά τοπία.

 • Ταξίδι

  Οι φωτογραφίες με ταξιδιωτικά θέματα δεν αφορούν μόνο αυτούς που γυρίζουν όλον τον κόσμο – βγείτε έξω και κυκλοφορήστε. Οι επισκέψεις σε αξιοθέατα, οι ημέρες χαλάρωσης και τα σύντομα διαλείμματα μπορούν να σας χαρίσουν πολύτιμες αναμνήσεις.

Αξιοποιήστε όλες τις δυνατότητες της μηχανής σας

Ο φακός EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM σάς επιτρέπει να χωρέσετε περισσότερα σε κάθε φωτογραφία σας. Δείτε πώς άλλοι φακοί αυτής της σειράς σάς δίνουν την ευκαιρία να διευρύνετε τη δημιουργικότητά σας.

Σύγκριση μεταξύ της μέγιστης ευρυγώνιας ρύθμισης ενός τυπικού φακού κιτ και της μέγιστης ευρυγώνιας ρύθμισης 10mm του EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

Ομαλά και αθόρυβα

Δημιουργήστε ταινίες υψηλής ποιότητας στις διακοπές σας με τη σχεδόν αθόρυβη τεχνολογία STM. Ο Βηματικός κινητήρας προσφέρει σταθερή και αθόρυβη συνεχή εστίαση, με αποτέλεσμα να καταγράφονται μόνο οι ήχοι του περιβάλλοντος και όχι ο θόρυβος του κινητήρα εστίασης.

Canon Camera
Canon Camera

Κατά τη λήψη καθημερινών ταινιών ή στατικών εικόνων σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, η τεχνολογία Σταθεροποιητή εικόνας (IS) του φακού EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM είναι ό,τι χρειάζεστε για την αντιστάθμιση τυχόν μικρής αστάθειας της μηχανής, βοηθώντας σας να καταγράψετε τη στιγμή από την πρώτη φορά.

Τεχνολογία καταστολής αναλαμπών

Χάρη στην επίστρωση Super Spectra, μπορείτε να επικεντρωθείτε στη σύνθεση των λήψεων τοπίου χωρίς να ανησυχείτε για τον ήλιο. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να νοιάζεστε για τις ανεπιθύμητες σφαίρες χρωμάτων ή τις περιοχές χαμηλής αντίθεσης, αλλά να απολαμβάνετε τις λήψεις σας έχοντας περισσότερη ελευθερία.

Canon Camera

Γκαλερί δειγμάτων

Σχετικά αξεσουάρ

 • Αξεσουάρ φακών

  Δακτύλιος επέκτασης EF 12 II

  Όταν χρησιμοποιείται με επιλεγμένους φακούς, αυτός ο δακτύλιος επέκτασης 12mm επιτρέπει εστίαση σε πολύ πιο μικρή απόσταση.

 • Αξεσουάρ φακών

  Lens Hood EW-73C

  Αποτρέπει την εισχώρηση σκεδαζόμενου φωτός στον φακό, εμποδίζοντας τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις να επηρεάσουν τις φωτογραφίες σας.

 • Αξεσουάρ φακών

  Lens Cap E-67II

  Προστατεύει έναν φακό Canon, όταν δεν χρησιμοποιείται.
 • Αξεσουάρ φακών

  Κάλυμμα σκόνης φακού E

  Προστατεύει έναν φακό Canon, όταν δεν χρησιμοποιείται.
 • Αξεσουάρ φακών

  Φίλτρο κυκλικής πόλωσης PL-C B 67mm

  Πολωτικό φίλτρο για φακούς με σπείρωμα φίλτρου διαμέτρου 67mm.
 • Αξεσουάρ φακών

  Φίλτρο προστασίας φακού 67mm

  Προστατεύει το εμπρός στοιχείο των φακών από ρύπους και φθορές. Κατάλληλο για φακούς με σπείρωμα φίλτρου 67mm.
 • Αξεσουάρ φακών

  Μαλακή θήκη φακού LP1116

  Protective soft case for selected EF lenses.
 • Αξεσουάρ φακών

  Macrolite Adapter 67

  Επιτρέπει τη χρήση φλας Macro Twin Lite ή Macro Ring Lite της Canon με φακούς που έχουν διάμετρο σπειρώματος φίλτρου 67mm.
 • Παρόμοιοι φακοί που μπορείτε να εξετάσετε

  Σύγκριση τεσσάρων εναλλακτικών ευρυγώνιων φακών με τον EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM, όπως επιλέχθηκαν από τους ειδικούς μας.

  Αξιοποιήστε όλες τις δυνατότητες της μηχανής σας

  Ο φακός EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM σάς επιτρέπει να χωρέσετε περισσότερα σε κάθε φωτογραφία σας. Δείτε πώς άλλοι φακοί αυτής της σειράς σάς δίνουν την ευκαιρία να διευρύνετε τη δημιουργικότητά σας.
  • Πλησιάστε ακόμη πιο κοντά

   Αποκτήστε τον φακό που σας φέρνει πιο κοντά στη δράση και σας επιτρέπει να απομονώνετε συγκεκριμένες λεπτομέρειες σε μια σκηνή με πολλά στοιχεία. Ένας φακός που σας δίνει τη δυνατότητα να μένετε σε απόσταση και να είστε διακριτικοί. 

   Μάθετε περισσότερα για τον EF-S 55-250mm f4-5.6 IS STM

  • Κάντε την αρχή

   Αποκτήστε τον στάνταρ φακό ζουμ που σας επιτρέπει να φέρνετε τα απομακρυσμένα θέματα πιο κοντά. Ένας καλός φακός γενικής χρήσης, εξαιρετικός για μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών θεμάτων.

   Μάθετε περισσότερα για τον EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

  • Εστιάστε

   Αποκτήστε έναν φακό που θολώνει το φόντο διατηρώντας το θέμα σας απόλυτα ευκρινές. Ένας φακός που επιτρέπει ατμοσφαιρικές λήψεις, ακόμη κι όταν το φως αρχίζει να μειώνεται.

   Μάθετε περισσότερα για τον
   EF 50mm f/1.8 STM

  • Εστιάστε

   Αποκτήστε έναν εξαιρετικά φορητό φακό υψηλής ποιότητας, ιδανικό για καταγραφή εμπειριών σε δρόμους και ταξίδια.


   Μάθετε περισσότερα για τον EF-S 24mm f/2.8 STM

  Ευρυγώνιοι φακοί

  Πετύχετε ευρύτερο πεδίο προβολής και χωρέστε περισσότερα στο κάδρο με τη σειρά των ευρυγώνιων φακών μας.