ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ

Γνήσια αναλώσιμα Canon

Σταθερή ποιότητα και επιδόσεις χωρίς προβλήματα για τον εκτυπωτή σας Canon, με ομοιογενή χρώματα και υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας για το μαύρο χρώμα.
Γραφείο με έναν εκτυπωτή, φωτογραφικό χαρτί, εικόνες και συσκευασίες μελανιών γύρω του, και έναν πίνακα με διάφορες εκτυπώσεις από πάνω του.

Γνήσια αναλώσιμα Canon

Απόλυτη συνέπεια

Ορισμένα πράγματα έχουν δημιουργηθεί για να λειτουργούν συμπληρωματικά. Συνδυάζοντας τον εκτυπωτή σας Canon με γνήσια φυσίγγια μελανιού και φωτογραφικά χαρτιά Canon, εξασφαλίζετε βέλτιστες επιδόσεις και αξεπέραστη ποιότητα σε κάθε εκτύπωση.

Γνήσιο μελάνι, γραφίτης και χαρτί Canon

Γιατί γνήσια αναλώσιμα;

Καλύτερα προϊόντα λόγω σχεδίασης

Το γνήσιο μελάνι, ο γραφίτης και το χαρτί της Canon έχουν σχεδιαστεί ώστε να λειτουργούν απόλυτα αρμονικά με τους εκτυπωτές Canon, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα, αξιόπιστες επιδόσεις και εξαιρετική αξία με κάθε εκτύπωση.
Διαφορετικοί τύποι μελανιών και φωτογραφικού χαρτιού πάνω σε ένα ράφι.

Χρειάζεστε βοήθεια για την εύρεση μελανιού;

Ανακαλύψτε το μελάνι, τον γραφίτη ή το χαρτί που ταιριάζει καλύτερα με τον δικό σας εκτυπωτή Canon.

Γραφίτης

Ο γνήσιος γραφίτης Canon συνεργάζεται τέλεια με τους εκτυπωτές i-SENSYS, για γρήγορες εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας.

Εκτυπωτής λέιζερ της Canon με τη μία πλευρά του ανοιχτή, απ’ όπου φαίνονται οι κασέτες γραφίτη.

Πρόγραμμα ανακύκλωσης κασετών γραφίτη Canon

Γνωρίζατε ότι η Canon ήταν η πρώτη εταιρεία που δημιούργησε πρόγραμμα ανακύκλωσης κασετών γραφίτη το 1990;
Πράσινοι λόφοι που αντικατοπτρίζονται στην επιφάνεια του νερού.

Το πρόγραμμα ανακύκλωσης κασετών της Canon σας προσφέρει έναν δωρεάν, εύκολο και περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο να ανακυκλώνετε τις άδειες κασέτες Canon.

Η Canon έχει δεσμευτεί σε μια πολιτική μηδενικών απορριμμάτων σε χώρους υγειονομικής ταφής. Κάθε στοιχείο κάθε επιστρεφόμενης κασέτας χρησιμοποιείται ξανά ή ανακυκλώνεται· κανένα μέρος τους δεν καταλήγει σε χώρους ταφής.

Κοντινό πλάνο πευκοβελονών με σταγόνες νερού.

Πώς ξεχωρίζουν τα γνήσια μελάνια;

Αναζητήστε το ολόγραμμα. Η συσκευασία όλων των γνήσιων φυσιγγίων μελανιού Canon περιλαμβάνει ένα μοναδικό ολόγραμμα με το λογότυπο της Canon, που αλλάζει χρώματα. Το ολόγραμμα έχει χρυσό ιριδίζον χρώμα όταν κάποιος το παρατηρεί από μπροστά, αλλά σκούρο ιριδίζον πράσινο όταν κάποιος το κοιτά οριζόντια με κλίση.
Χάρτινη συσκευασία μελανιών κυανού χρώματος.

Χάρτινη συσκευασία μελανιών

Τα ψεύτικα ολογράμματα δεν αλλάζουν χρώμα ή αλλάζουν ελαφρώς όταν τα παρατηρεί κάποιος από διαφορετικές γωνίες. Συνήθως εμφανίζονται στη συσκευασία με λάθος χρώμα, μέγεθος και θέση, ενώ μπορεί επίσης να δείχνουν φθαρμένα ή θολά.

Πλαστική συσκευασία μελανιών

Οι ευρωπαϊκές πλαστικές συσκευασίες μελανιών τύπου inkjet ή οι πολυσυσκευασίες blister ενδέχεται να μην φέρουν το μοναδικό ολόγραμμα. Σε αυτήν την περίπτωση, αναζητήστε λογότυπα Canon που δείχνουν θολά ή έχουν λάθος χρώμα, γραμματοσειρά ή μέγεθος για να αναγνωρίσετε τα πλαστά προϊόντα. Η συσκευασία ενδέχεται επίσης να περιλαμβάνει ορθογραφικά λάθη ή να μοιάζει ότι έχει σφραγιστεί ξανά, επαναχρησιμοποιηθεί ή ανοιχτεί.

Πλαστική συσκευασία μελανιών για φυσίγγια μαύρου και έγχρωμων μελανιών FINE.
Χάρτινη συσκευασία κυανού γραφίτη.

Συσκευασία κασετών γραφίτη

Όταν αγοράζετε κασέτες Canon, πρέπει να αναζητάτε πάντα το ειδικό ολόγραμμα με τεχνολογία αλλαγής χρώματος, καθώς και το λογότυπο «Genuine» της Canon στο εξωτερικό της συσκευασίας. Η φράση «για χρήση με προϊόντα Canon» δεν σημαίνει ότι ένα προϊόν είναι αυθεντική κασέτα Canon.

ΔΟΚΙΜΗ

Δοκιμή της Buyers Lab

Διαβάστε την πλήρη αναφορά των δοκιμών που έκανε το Buyers Lab, όπου αναφέρονται τα πλεονεκτήματα της χρήσης γνήσιων μελανιών Canon (διατίθεται μόνο στα Αγγλικά).
*Βάσει της μελέτης 2018 Keypoint Intelligence – Buyers Lab που ζητήθηκε από την Canon, για σύγκριση των φυσιγγίων της Canon με ένα σετ φυσιγγίων τρίτου κατασκευαστή.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

  • Λογότυπο μελανιών PIXMA XL.

    Μελάνια XL/XXL

  • Εκτυπωτής MAXIFY ανοιγμένος από το πλάι, στον οποίο εισάγεται φυσίγγιο μελανιού.

    Φυσίγγια μελανιού MAXIFY