Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Υπερ-ευρυγώνιος φακός ζουμ με δυναμική εκφραστική ικανότητα για όλες τις μηχανές EOS με βάση EF-S. Διαθέτει εξαιρετικά μικρό μέγεθος και βάρος, για απόλυτη φορητότητα.

Πλεονεκτήματα

  • Υπερ-ευρυγώνιος φακός ζουμ για όλα σώματα με βάση EF-S
  • Κορυφαία ποιότητα εικόνας
  • Μικρό βάρος και μέγεθος
  • Απόσταση εστίασης μόλις 24cm.
  • Γρήγορη, σχεδόν αθόρυβη αυτόματη εστίαση με κινητήρα USM
  • Επιστρώσεις Super Spectra
  • Κυκλικό διάφραγμα
  • Προαιρετικό ειδικό παρασολέιγ

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Υπερ-ευρυγώνιος φακός για αισθητήρες μεγέθους APS-C


Χάρη στο ενεργό εύρος εστιακής απόστασης περίπου 16-35mm (σε μορφή 35mm), ο EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM είναι ένας σπουδαίος φακός με εξαιρετική ποιότητα εικόνας, που μεταφέρει τις φωτογραφίες σας σε νέες διαστάσεις και επίπεδα έκφρασης.

Πέρα από την ανθρώπινη προοπτική


Ο υπερ-ευρυγώνιος φακός ζουμ δεν σας δίνει απλώς τη δυνατότητα να αποτυπώνετε ακριβώς αυτό που θέλετε στη λήψη, αλλά και αλλάζει εντυπωσιακά την προοπτική, για δυναμική έκφραση. Ο φακός σάς επιτρέπει να πλησιάσετε πολύ κοντά στο θέμα, τονίζοντας τη διαφορά μεγέθους μεταξύ ενός κοντινού αντικειμένου και του φόντου του. Με αυτόν τον τρόπο, οι δημιουργικοί φωτογράφοι μπορούν να ξεχωρίσουν τέλεια το θέμα από το φόντο, για να δημιουργήσουν έντονη αίσθηση παρουσίας ή εφέ πανοραμικής εστίασης με ευκρινή στοιχεία τόσο στο προσκήνιο όσο και στο φόντο.

Μικρό μέγεθος και βάρος, για κοντινές λήψεις


Ο EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM είναι εξαιρετικά ελαφρύς και μικρός παρά το εύρος εστιακής απόστασης και την εντυπωσιακή ελάχιστη απόσταση εστίασης μόλις 24cm που προσφέρει.

Γρήγορη εστίαση


Ο δακτυλιοειδής υπερηχητικός κινητήρας (USM) λειτουργεί αρμονικά με τη μηχανή προσφέροντας ταχύτατη, ακριβή αυτόματη εστίαση και παρακολούθηση με πρόβλεψη, ενώ μπορεί να ελέγχεται πλήρως χειροκίνητα ανά πάσα στιγμή.

Σχεδίαση για ψηφιακή φωτογράφιση


Ειδικά σχεδιασμένος για ψηφιακή φωτογράφιση, ο φακός διαθέτει στοιχεία με ειδικό σχήμα και επίστρωση Super Spectra, ώστε να καταστέλλει την εμφάνιση ειδώλων και τις αναλαμπές που μπορεί προκληθούν από τις αντανακλάσεις στον αισθητήρα της μηχανής. Το ειδικό παρασολέιγ που διατίθεται προαιρετικά μπορεί να μειώσει περαιτέρω την εμφάνιση των αναλαμπών.

Φλουτάρισμα φόντου


Το κυκλικό διάφραγμα δημιουργεί όμορφο φλουτάρισμα στο φόντο όταν φωτογραφίζετε με μεγάλο διάφραγμα, το οποίο είναι ιδανικό για να δίνετε την αίσθηση του βάθους και να κάνετε το θέμα ή το μοντέλο να ξεχωρίζει από το φόντο.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Γκαλερί δειγμάτων

Προβολή συλλογής

Related Products

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον επόμενο φακό σας;

Το εργαλείο επιλογής φακού θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των φακών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και την EOS σας.

Ευρυγώνιοι φακοί

Πετύχετε ευρύτερο πεδίο προβολής και χωρέστε περισσότερα στο κάδρο με τη σειρά των ευρυγώνιων φακών μας.