EOS 800D

Canon EOS 800D

Αναβαθμίστε τις φωτογραφικές σας δυνατότητες με μια προηγμένη αλλά εύχρηστη DSLR.

Τεχνολογία DSLR επόμενης γενιάς με θαυμαστή απλότητα

Η EOS 800D σάς επιτρέπει να αποτυπώνετε εξαιρετικές φωτογραφίες και ταινίες με τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας, κάνοντας τη διαδικασία της φωτογράφισης υψηλής ποιότητας πιο απλή από ποτέ άλλοτε. Και καθώς πρόκειται για μια DSLR, θα λατρέψετε το φωτεινό της οπτικό σκόπευτρο που δείχνει τον κόσμο όπως είναι πραγματικά.

Προβολή αναλυτικών προδιαγραφών

EOS 800D

Η ποιότητα που αξίζουν οι φωτογραφίες σας

Ο επόμενης γενιάς αισθητήρας APS-C, ανάλυσης 24,2 megapixel, αποτυπώνει εκπληκτική λεπτομέρεια ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

Φωτογραφίστε αυθόρμητα. Εκφραστείτε δημιουργικά

Η EOS 800D προσφέρει γρήγορο χειρισμό, δυνατότητα συνεχούς λήψης 6 καρέ ανά δευτερόλεπτο και φωτεινό οπτικό σκόπευτρο που εμφανίζει τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο. Κατά τη σύνθεση εικόνων στην οθόνη Μεταβλητής γωνίας της μηχανής, το πιο γρήγορο σύστημα αυτόματης εστίασης Άμεσης προβολής στον κόσμο* εστιάζει σε λιγότερο από 0,03 δευτ. για εξαιρετικά ευκρινή αποτελέσματα.

Γρήγορος χειρισμός που θα εκτιμήσετε

Η γρήγορη απόκριση και η συνεχής λήψη με ρυθμό 6fps σάς επιτρέπουν να αποτυπώνετε τις πιο φευγαλέες στιγμές.

Επεκτείνετε την προοπτική σας

Τραβήξτε φωτογραφίες και ταινίες από χαμηλά ή ψηλά χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής Μεταβλητής γωνίας της EOS 800D για να συνθέσετε το κάδρο σας. Εστιάστε και φωτογραφίστε με ένα μόνο άγγιγμα.

EOS 800D
EOS 800D

Εύκολη εγγραφή ταινιών

Οι ταινίες Full HD με σταθεροποίηση εικόνας δείχνουν καταπληκτικές τόσο στο Web όσο και στην τηλεόραση, καθώς τα κινούμενα αντικείμενα είναι πάντα τέλεια εστιασμένα.

Προβολή βίντεο

Απλή ασύρματη κοινοποίηση υλικού και έλεγχος της μηχανής

Συνδεθείτε άμεσα στο smartphone ή στο tablet σας για να μοιραστείτε εικόνες και να χειριστείτε τη μηχανή από απόσταση.

EOS 800D

Πειραματιστείτε δημιουργικά

Το περιβάλλον χειρισμού σάς καθοδηγεί και σάς μαθαίνει πώς λειτουργούν οι ρυθμίσεις της μηχανής, ενώ σας επιτρέπει παράλληλα να τραβάτε υπέροχες φωτογραφίες.

EOS 800D

Καλώς ορίσατε στο Σύστημα EOS

Η EOS 800D αποτελεί μέρος ενός συστήματος μηχανών, φακών και αξεσουάρ που εμπιστεύονται φωτογράφοι από όλο τον κόσμο.

Εξερεύνηση τώρα

EOS 800D

Εφαρμογή Canon Photo Companion

Η εφαρμογή Photo Companion είναι ο απόλυτος συνεργάτης για όσους αφηγούνται ιστορίες με τις εικόνες τους, καθώς παρέχει πρόσβαση σε εξατομικευμένη και εξειδικευμένη γνώση και περιεχόμενο όταν τα χρειάζεστε, βοηθώντας σας να ζωντανέψετε πραγματικά τις ιστορίες σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Canon Photo Companion app

Προδιαγραφές

EOS 800D

24,2MP

αισθητήρας APS-C

EOS 800D

45

Σημεία AF τύπου σταυρού

EOS 800D

Dual Pixel

Τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF

EOS 800D

Wi-Fi

Wi-Fi, NFC και Bluetooth®

EOS 800D

Σκόπευτρο

Οπτικό σκόπευτρο

EOS 800D

Full HD

Βίντεο Full HD στα 60p

EOS 800D

6FPS

Συνεχής λήψη 6fps

EOS 800D

Μεταβλητή γωνία

Οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας

Προβολή αναλυτικών προδιαγραφών

EOS 800D
EOS 800D

Περιεχόμενα συσκευασίας

Σώμα EOS 800D

Προσοφθάλμιο Ef

Κάλυμμα μηχανής R-F-3

Πλατύς ιμάντας EW-400D

Συστοιχία μπαταριών LP-E17

Φορτιστής μπαταριών LC-E17E

Καλώδιο ρεύματος AC (Eur)

Κιτ εγχειριδίων χρήστη

Προτεινόμενοι φακοί

Συμβατά αξεσουάρ

Σχετικά προϊόντα

*Μεταξύ των ψηφιακών μηχανών με εναλλάξιμους φακούς και αισθητήρες μεγέθους APS-C με αυτόματη εστίαση ανίχνευσης διαφοράς φάσης στο επίπεδο εικόνας στις 14 Φεβρουαρίου 2017, με βάση την έρευνα της Canon.

Μέτρηση σύμφωνα με τις οδηγίες συμμόρφωσης CIPA και εσωτερική μέθοδο μέτρησης, με τοποθετημένο τον φακό EF-S18-55mm F4-5.6 IS STM και ρυθμισμένο στα 55mm, χρησιμοποιώντας AF ενός σημείου με επιλεγμένο το κεντρικό σημείο, One-shot AF και Άμεση προβολή, με λήψη εικόνας μέσω κουμπιού κλείστρου. Χειροκίνητες καταστάσεις σε χρήση, EV12 (ISO 100 σε θερμοκρασία δωματίου).

**Το λεκτικό σήμα και τα λογότυπα Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα ιδιοκτησίας της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση αυτών των σημάτων από την Canon Inc. γίνεται κατόπιν αδείας. Τα λοιπά εμπορικά σήματα/ονομασίες αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Απαιτείται έξυπνη συσκευή με Bluetooth έκδοσης 4.0 (ή νεότερης). Η έξυπνη συσκευή πρέπει επίσης να διαθέτει λειτουργικό σύστημα iOS 8.4 (ή νεότερο) ή Android 5.0 (ή νεότερο)