Ανακύκλωση

Πρόγραμμα ανακύκλωσης κασετών γραφίτη Canon

Γνωρίζατε ότι η Canon ήταν η πρώτη εταιρεία που δημιούργησε πρόγραμμα ανακύκλωσης κασετών γραφίτη το 1990;
Landscape

Πρόγραμμα ανακύκλωσης κασετών γραφίτη Canon

Πληροφορίες

Το πρόγραμμα ανακύκλωσης κασετών της Canon σας προσφέρει έναν δωρεάν, εύκολο και περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο να ανακυκλώνετε τις άδειες κασέτες Canon.


Η Canon έχει δεσμευτεί σε μια πολιτική μηδενικών απορριμμάτων. Κάθε στοιχείο κάθε κασέτας που επιστρέφεται θα καταλήξει να χρησιμοποιηθεί ξανά ή να ανακυκλωθεί, είτε ως εξάρτημα μιας καινούργιας κασέτας, είτε ως βασικό υλικό σε άλλους βιομηχανικούς κλάδους, είτε ως υποκατάστατο των ορυκτών καυσίμων. Κανένα κομμάτι της κασέτας δεν θα καταλήξει σε χώρους υγειονομικής ταφής απορριμμάτων.

Παγκόσμιο πρόγραμμα ανακύκλωσης κασετών της Canon

Ανακυκλώστε τις κασέτες σας

Προσφέρουμε ένα πρόγραμμα δωρεάν ανακύκλωσης για αυθεντικές κασέτες γραφίτη και inkjet της Canon.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Στοιχεία και αριθμοί

Η Canon συμβάλλει στην κυκλική οικονομία, μέσω του προγράμματος ανακύκλωσης κασετών τόνερ στη Βρετάνη της Γαλλίας και της ανακύκλωσης κασετών inkjet στη Γερμανία.
Canon Camera

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Εξοικονομήθηκαν περισσότεροι από 435.000 τόνοι εκπομπών CO2

Συλλέγουμε χρησιμοποιημένα δοχεία γραφίτη σε 23 χώρες και περιοχές (με συνολικό όγκο συλλογής περίπου 444.000 τόνους μέχρι το τέλος του 2021) για ανακύκλωση σε τέσσερις τοποθεσίες: στην Ιαπωνία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και την Κίνα (η ανακύκλωση γίνεται στην ίδια περιοχή όπου χρησιμοποιείται το προϊόν). Χάρη στις πρωτοβουλίες ανακύκλωσης γραφίτη, από το 2021 έχουμε πετύχει συνολική μείωση της χρήσης νέων πόρων κατά περίπου 314.000 τόνους. Προσφέρουμε επίσης εξατομικευμένες λύσεις ανακύκλωσης για τα δοχεία γραφίτη και τα επαγγελματικά αναλώσιμα εκτύπωσης της Canon.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Η ανακύκλωση των κασετών inkjet λειτουργεί σε 35 χώρες

Η Canon επίσης συλλέγει και ανακυκλώνει μεταχειρισμένα φυσίγγια μελανιού από το 1996. Στο τέλος του 2021, το πρόγραμμα συλλογής της Canon λειτουργούσε πλέον σε 35 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, και ο συνολικός όγκος των φυσιγγίων που είχαν συλλεχθεί μέχρι τότε έφτανε τους 2.616 τόνους.

Canon Camera
Image of fast moving water over rocks

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Μείωση της εξάρτησης από τις πρώτες ύλες

Ως αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών, από το 2008 έως το 2021, έχουμε ανακυκλώσει ως πρώτες ύλες 42.413 τόνους πλαστικών από μεταχειρισμένα προϊόντα, ενώ ακόμα 33.619 τόνοι προϊόντων και εξαρτημάτων επαναχρησιμοποιήθηκαν απευθείας.

ΒΡΑΒΕΙΑ

Είναι τιμή μας που οι προσπάθειές μας έχουν αναγνωριστεί με τα ακόλουθα βραβεία:

Ιστορικό ανακύκλωσης της Canon

Το ιστορικό της ανακύκλωσης κασετών

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...