EOS-1D X Mark III

Το καλύτερο έγινε ακόμα καλύτερο – Παρουσιάζουμε τη νέα EOS‑1D X Mark III

Η Canon Inc. αποκαλύπτει τη νέα επαγγελματική DSLR που θέτει νέα πρότυπα στην απόδοση και την ποιότητα

Η ομορφιά της τελειότητας. Παρουσιάζουμε την EOS-1D X Mark III

Η Canon Inc. ανακοίνωσε την ανάπτυξη της EOS-1D X Mark III, του νέου μοντέλου που διαδέχεται την κορυφαία σε πωλήσεις και διεθνώς αναγνωρισμένη από φωτογράφους αθλημάτων και άγριας φύσης EOS-1D X Mark II της επαγγελματικής σειράς DSLR.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την EOS-1D X Mark III

Λάβετε πρώτοι τις τελευταίες ενημερώσεις για την EOS-1D X Mark III, προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, πρόσφατα νέα καθώς και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

Μια νέα εποχή για την ακρίβεια και την ταχύτητα της αυτόματης εστίασης

Η EOS-1D X Mark III διαθέτει έναν ολοκαίνουργιο αισθητήρα AF με ανάλυση 28 φορές υψηλότερη από το προηγούμενο μοντέλο. Συνδυάζοντας προηγμένους αλγόριθμους AF με μια εξειδικευμένη τεχνολογία εκμάθησης, εξασφαλίζει ασυναγώνιστη παρακολούθηση της εστίασης σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Ταυτόχρονα, η Άμεση προβολή και τα βίντεο έχουν το πλεονέκτημα της τεχνολογίας Dual Pixel CMOS AF σε ποσοστό περίπου 90% του αισθητήρα με 525 περιοχές αυτόματης εστίασης AF. Χάρη στα σημεία AF που καλύπτουν ένα μεγαλύτερο εύρος EV, η εστίαση φθάνει σε ασύλληπτα επίπεδα ακρίβειας και ευελιξίας.

A new era in autofocus speed and accuracy

Εκπληκτικές στατικές εικόνες και βίντεο

Η μηχανή διαθέτει νέο αισθητήρα CMOS της Canon και καινούργιο επεξεργαστή DIGIC, αναβαθμίζοντας την ποιότητα της εικόνας σε υψηλότερα επίπεδα ακόμα και σε υψηλές ευαισθησίες ISO, ενώ ταυτόχρονα παρέχει τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4K με ταχύτητες έως 60p, αλλά και επιλογές καταγραφής βίντεο RAW ή 10-bit με το Canon Log και την εγγραφή τους εσωτερικά σε κάρτες CFexpress. Το νέο φωτεινό σκόπευτρο εξασφαλίζει άριστη παρακολούθηση του θέματος σε πραγματικό χρόνο και χωρίς καμία υστέρηση.

Outstanding stills and video

Δυνατότητες επικοινωνίας σε υψηλές ταχύτητες

Η γρήγορη παράδοση του καταγεγραμμένου περιεχομένου είναι ζωτικής σημασίας για έναν επαγγελματία. Η EOS-1D X Mark III διαθέτει λειτουργία Wi-Fi, τεχνολογία Bluetooth χαμηλής ενέργειας και GPS, που εξασφαλίζουν δυνατότητες απρόσκοπτης επικοινωνίας. Διαθέτοντας διπλάσια ταχύτητα μεταφοράς σε σχέση με την EOS-1D X Mark II μέσω της ενσωματωμένης θύρας Εthernet ή της προαιρετικής μονάδας WFT-E9 και συνδυάζοντας ένα ανανεωμένο περιβάλλον χειρισμού με απλούστερες και πιο έξυπνες λειτουργίες, η νέα EOS-1D X Mark III έχει σχεδιαστεί για να ολοκληρώνετε όλες τις εργασίες σας πιο γρήγορα από ποτέ.

High speed camera communications

Σε ετοιμότητα παντού και πάντα

Η EOS-1D X Mark III έχει αναβαθμιστεί ριζικά για να εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση, προσφέροντας όχι μόνο έναν εντυπωσιακό ρυθμό καρέ 16fps με το οπτικό σκόπευτρο, αλλά και έναν ρυθμό 20fps χρησιμοποιώντας το μηχανικό ή ηλεκτρονικό κλείστρο σε κατάσταση Άμεσης προβολής με πλήρη ιχνηλάτηση AE και AF. Αυτή η φωτογραφική μηχανή κατασκευάστηκε για να διαπρέπει σε όλους τους τομείς. Διαθέτει μπαταρία LP-E19 με μεγαλύτερη διάρκεια, νέα φωτιζόμενα κουμπιά και πρωτοποριακή δυνατότητα επιλογής του σημείου AF από το πλήκτρο AF-ON σε συνδυασμό με τον επιλογέα πολλαπλών χρήσεων. Και όλα αυτά σε ένα στεγανοποιημένο σώμα από κράμα μαγνησίου.

Always ready to perform, whatever the situation

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την EOS-1D X Mark III

Λάβετε πρώτοι τις τελευταίες ενημερώσεις για την EOS-1D X Mark III, προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, πρόσφατα νέα καθώς και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

Canon Professional Services

Στα μέλη παρέχεται πρόσβαση στην υποστήριξη CPS, σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε σημαντικότερες εκδηλώσεις, υπηρεσία με προτεραιότητα επισκευής και, ανάλογα με το επίπεδο μέλους, δωρεάν δάνεια εξοπλισμού αντικατάστασης.

Λάβετε μέρος

Μάθετε περισσότερα

Canon Professional Services