Φωτογραφικές μηχανές DSLR

Canon EOS-1D X Mark II

Αισθητήρας πλήρους καρέ 20,2 Megapixel. Σύστημα αυτόματης εστίασης με 61 σημεία AF. Έως 14fps. ISO έως 409.600.

Πλεονεκτήματα

 • Καταγράψτε τα θέματά σας με εξαιρετική ποιότητα εικόνας

 • Δημιουργήστε ευκρινείς εικόνες με εκπληκτική ακρίβεια αυτόματης εστίασης.

 • Εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες και αξιόπιστη απόδοση για την καταγραφή κάθε στιγμής

 • Προηγμένη λήψη ταινιών 4K που δίνει ζωή στις ιστορίες σας

 • Γρήγορη διαχείριση εικόνων και εξαιρετικά αποτελέσματα

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

 • Ο αισθητήρας CMOS 20,2 Megapixel της Canon με υψηλό δυναμικό εύρος και ευαισθησία ISO, οι εσωτερικές ρυθμίσεις της μηχανής όπως η διόρθωση φακού και η προηγμένη επεξεργασία RAW, μαζί με το Στυλ εικόνας "Υψηλή λεπτομέρεια" και τις ενισχυμένες ρυθμίσεις ισορροπίας λευκού, επιτρέπουν στην EOS-1D X Mark II να καταγράφει εικόνες εκθαμβωτικής ποιότητας ακριβώς τη στιγμή που πιέζετε το κουμπί του κλείστρου.Η προηγμένη έξυπνη εστίαση από ένα σύστημα AF με τον αλγόριθμο AI Servo AF III+ και το βελτιωμένο σύστημα τεχνολογίας αυτόματης εστίασης EOS iTR εξασφαλίζουν γρήγορη εστίαση ακριβείας. Χάρη στο σύστημα αυτόματης εστίασης έως και 61 φωτιζόμενων σημείων AF διαθέσιμων ακόμη και στα f/8, η ακρίβεια εστίασης αυξάνεται όταν χρησιμοποιείτε ψηφιακό μετατροπέα τηλεφακού και μακρύ φακό.Η EOS-1D X Mark II, ξεπερνώντας τα όρια λήψεων σε υψηλές ταχύτητες, επιτρέπει λήψεις σε έως και 14fps με πλήρη ιχνηλάτηση AF/AE ή σε έως και 16fps στην Άμεση προβολή, χάρη στην ταχύτητα των επεξεργαστών DIGIC 6+ και το νέο σύστημα οδήγησης καθρέπτη. Με τα μέσα CFast 2.0™ επόμενης γενιάς, η μηχανή επιτρέπει τη συνεχή λήψη έως και XXX μη συμπιεσμένων εικόνων RAW 14bit. Το στιβαρό σώμα από κράμα μαγνησίου και τα στεγανοποιημένα εξαρτήματα έναντι των καιρικών συνθηκών εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη χρήση της μηχανής στις πιο αντίξοες συνθήκες.Η ισχύς της ανάλυσης 4K δίνει πνοή τις ιστορίες σας. Καταγράψτε λήψεις στην κάρτα CFast 2.0™ σε 4K (4096 x 2160) έως και 60p ή σε Full HD έως και 120p για δημιουργικό περιεχόμενο αργής κίνησης. Εστιάστε εύκολα και με ακρίβεια χάρη στην οθόνη αφής LCD και την τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF, που εξασφαλίζει εκπληκτική ιχνηλάτηση AF για ταινίες και για την κατάσταση Άμεση προβολή, ενώ είναι συμβατή με όλους τους φακούς EF.Με το ενσωματωμένο GPS, τη συνδεσιμότητα SuperSpeed USB 3.0 και Gigabit μέσω Ethernet ή τον προσαρμογέα WiFi WFT-E8, εξασφαλίζετε εξαιρετική ευελιξία ροής εργασιών όπου κι αν βρίσκεστε ανά τον κόσμο. Χάρη στην υποστήριξη IPTC είναι δυνατή η ενσωμάτωση λεζάντων στα δεδομένα EXIF της εικόνας για την προσθήκη αξιόπιστων δεδομένων ακριβείας.

Φακοί

Η EOS-1D X Mark II διευρύνει τις δυνατότητες της σειράς EOS όπως ποτέ άλλοτε. Βρείτε τον κατάλληλο φακό για το στυλ σας και επιλέξτε αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί για υψηλές επιδόσεις.

 • Φακοί για DSLR

  EF 24mm f/1.4L II USM

  Επαγγελματικός ευρυγώνιος φακός με οπτικά σειράς L και γρήγορο διάφραγμα f/1.4, ιδανικός για συνθήκες ασθενούς φωτισμού.
 • Φακοί για DSLR

  EF 35mm f/1.4L II USM

  Επαγγελματικός ευρυγώνιος φακός με φυσική προοπτική, διάφραγμα f/1.4 και δυνατότητα λήψης σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού.
 • Φακοί για DSLR

  EF 16-35mm f/2.8L II USM

  Επαγγελματικός εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός ζουμ f/2.8 σειράς L, ιδανικός για συνθήκες ασθενούς φωτισμού και φωτορεπορτάζ.
 • Φακοί για DSLR

  EF 24-70mm f/2.8L II USM

  Επαγγελματικός φακός ζουμ σειράς L για καθημερινή χρήση, με υψηλή ποιότητα εικόνας και σταθερό διάφραγμα f/2.8.
 • Φακοί για DSLR

  EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

  Επαγγελματικός μεσαίος τηλεφακός ζουμ σειράς L με πανίσχυρο Σταθεροποιητή εικόνας και διάφραγμα f/2.8.
 • Φακοί για DSLR

  EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

  Επαγγελματικός φακός ζουμ σειράς L με Σταθεροποιητή εικόνας και επίστρωση ASC για ανώτερη οπτική οξύτητα, κατάλληλος για αθλητικές διοργανώσεις και θέματα από την άγρια φύση.