ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ

Δημιουργήστε μόνοι σας ένα γαμήλιο άλμπουμ που θα λατρέψετε

Δημιουργώντας το δικό σας γαμήλιο άλμπουμ φωτογραφιών, αναβιώνετε το γεγονός, εκφράζοντας παράλληλα τη δημιουργικότητά σας. Μάθετε πώς, με συμβουλές από τους ειδικούς μας.
Επιλεγμένες γαμήλιες εκτυπώσεις πάνω σε ένα τραπέζι, με ένα χέρι να κρατά μια ασπρόμαυρη εικόνα των γαμπρών που κρατιούνται από το χέρι και γελάνε.

Ένα ωραίο γαμήλιο άλμπουμ αφηγείται την ιστορία της αξέχαστης μέρας του ζευγαριού, διατηρώντας και παρουσιάζοντας πολύτιμες αναμνήσεις στις επόμενες γενιές. Ωστόσο, η παραγγελία ενός γαμήλιου άλμπουμ από έναν επαγγελματία μπορεί να πιέσει τον ήδη επιβαρυμένο προϋπολογισμό του γάμου σας, ενώ στερεί επίσης από το ζευγάρι μια μοναδική ευκαιρία να ξαναθυμηθεί εκείνη την ξεχωριστή ημέρα. Γιατί λοιπόν να μην το φτιάξετε μόνοι σας;

Η Hannah Millard, γνωστή και ως Camera Hannah, εργάζεται ως φωτογράφος γάμων πλήρους απασχόλησης από το 2010 και έχει πάθος με την αυθόρμητη αποτύπωση των συναισθημάτων σε αυτές τις μαγικές στιγμές. Διεθνώς αναγνωρισμένη, έχει κερδίσει πλήθος βραβείων για τη δουλειά της, η οποία την έχει κάνει να ταξιδέψει από το σπίτι της στο Derbyshire της Αγγλίας σε εξωτικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Είναι επίσης καθηγήτρια φωτογραφίας και προσφέρει ολοήμερα εργαστήρια, διαδικτυακές και διαπροσωπικές συνεδρίες καθοδήγησης, ενώ συγχρόνως λατρεύει τις χειροτεχνίες, αποκαλώντας τον εαυτό της «μεγάλο σπασίκλα». Εδώ, η Hannah μοιράζεται τις συμβουλές της για τα ζευγάρια που θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό γαμήλιο άλμπουμ.

1. Συγκεντρώστε όλες τις εικόνες που έχετε επιλέξει

Άτομο που κρατάει ένα χειροποίητο γαμήλιο άλμπουμ γεμάτο με φωτογραφίες από τη δεξίωση. Στην κορυφή είναι κολλημένα αστραφτερά χρυσά γράμματα που σχηματίζουν τις λέξεις PARTY TIME.

«Η δημιουργία ενός άλμπουμ με εκτυπώσεις που έχετε δημιουργήσει μόνοι σας μπορεί να γίνει μια πολύ ικανοποιητική διαδικασία», λέει η βραβευμένη φωτογράφος γάμων Hannah Millard. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ξεχωριστά, προσωπικά άλμπουμ σαν δώρα για την οικογένεια και τους φίλους σας.»

Το προφανές είναι να ξεκινήσετε συγκεντρώνοντας όλες τις φωτογραφίες που έχετε και οι δύο από εκείνη τη μέρα – τόσο τις επίσημες, τις οποίες τράβηξε ο επαγγελματίας φωτογράφος που είχατε επιλέξει, όσο και τις ανεπίσημες που τράβηξαν η οικογένεια και οι φίλοι σας.

«Οι περισσότεροι φωτογράφοι γάμων παρέχουν πρόθυμα τις εικόνες σε ψηφιακή μορφή υψηλής ανάλυσης, ως μέρος του πακέτου υπηρεσιών», αναφέρει η Hannah. «Αυτές οι εικόνες είναι ιδανικές για να δημιουργήσετε τις δικές σας εκτυπώσεις φωτογραφιών και συνήθως είναι πολύ υψηλής ποιότητας. Εγώ χρησιμοποιώ μια Canon EOS R6 και οι αγαπημένοι μου φακοί για γάμους είναι ο Canon EF 24mm f/1.4L II USM, Canon EF 50mm f/1.2L USM και ο Canon EF 100 f/2.8L Macro IS USM, μέσω του εξαιρετικού προσαρμογέα βάσης Canon EF-EOS R, κι έτσι ξέρω ότι η ποιότητα εικόνας θα είναι τέλεια.

«Σκοπεύω να αγοράσω επίσης έναν Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM. Το εύρος του ευρυγώνιου ζουμ και το φωτεινό διάφραγμα προσφέρουν εξαιρετική ευελιξία για ομαδικές λήψεις και φωτογράφηση γάμων σε εσωτερικούς χώρους.»

Καθώς οι περισσότερες, αν όχι όλες, οι εικόνες που θα έχετε συγκεντρώσει θα είναι σε ψηφιακή μορφή, μπορείτε να δημιουργήσετε το γαμήλιο άλμπουμ σας χρησιμοποιώντας μια διαδικτυακή υπηρεσία δημιουργίας βιβλίου φωτογραφιών, στην οποία στέλνετε τις αγαπημένες σας λήψεις και η εταιρεία αναλαμβάνει την εκτύπωση και τη συσκευασία. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να έχουν άποψη, αλλά δεν έχουν χρόνο. Εναλλακτικά, με το ίδιο κόστος περίπου, μπορείτε να αναλάβετε την εκτύπωση και τη δημιουργία μόνοι σας.

2. Κλείστε ένα ραντεβού με τον σύντροφό σας

Στιγμιότυπο οθόνης ενός προγράμματος επεξεργασίας εικόνας, που παρουσιάζει μια επιλογή έγχρωμων και ασπρόμαυρων φωτογραφιών από την ημέρα ενός γάμου.

Η επιλογή των αγαπημένων σας γαμήλιων εικόνων για το άλμπουμ μπορεί να είναι ένας υπέροχος τρόπος να αναπολήσετε αυτήν τη σημαντική μέρα και να αναβιώσετε ξεχωριστές αναμνήσεις.

Άτομο που απλώνει γαμήλιες εκτυπώσεις διαφόρων μεγεθών πάνω σε ένα τραπέζι, κρατώντας δύο από αυτές για να τις δει καλύτερα.

Μόλις καταλήξετε στις αγαπημένες σας εικόνες από τα ψηφιακά αρχεία, εκτυπώστε τις. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε την καλύτερη επιλογή.

«Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό για ένα ζευγάρι να δει όλες τις εικόνες του γάμου του μαζί», λέει η Hannah. «Είναι σαν ραντεβού, όπου μπορείτε να μοιραστείτε ποιοτικό χρόνο και να ξαναζήσετε τον γάμο. Είναι επίσης η τέλεια ευκαιρία να έρθετε ακόμα πιο κοντά, καθώς θα μοιράζεστε τις αναμνήσεις σας από εκείνη την ημέρα. Στη διάρκεια της συζήτησης θα ανακαλύψετε όχι μόνο τις δικές σας αγαπημένες λήψεις, αλλά και ποιες είναι οι πιο σημαντικές φωτογραφίες για τον σύντροφό σας και γιατί. Δεν έχει να κάνει μόνο με τις εικόνες, αλλά και με τα συναισθήματα που κρύβονται από πίσω.»

3. Ξεκινήστε με τα απαραίτητα

Γυναίκα που προσθέτει μια διακοσμητική γωνία σε ένα μοντάζ εικόνων σε ένα χειροποίητο γαμήλιο άλμπουμ.

«Στις γαμήλιες δεξιώσεις υπάρχει συχνά πανδαισία χρωμάτων, καθώς και διαφορετικές πηγές φωτισμού με διάφορες θερμοκρασίες χρώματος. Η δημιουργία ασπρόμαυρων εκτυπώσεων μπορεί να απομακρύνει όλους αυτούς τους πολύχρωμους αντιπερισπασμούς, εστιάζοντας στο συναίσθημα της στιγμής», λέει η Hannah. «Ωστόσο, αν συνδυάζετε πολλές έγχρωμες και μονόχρωμες εικόνες στην ίδια σελίδα, είναι καλύτερο να έχετε περισσότερες από μία για κάθε κατηγορία.»

Όταν δημιουργείτε ένα γαμήλιο άλμπουμ είναι πιο δύσκολο να αποφασίσετε τι θα αφήσετε εκτός, παρά τι θα συμπεριλάβετε.

«Δοκιμάστε να ξεκινήσετε με τις "απαραίτητες λήψεις"», συμβουλεύει η Hannah. «Κάθε γάμος είναι μια ιστορία με σημαντικές στιγμές καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπως οι βέρες, το πρώτο φιλί και η υπογραφή των εγγράφων. Αργότερα, στη δεξίωση, το πέταγμα της ανθοδέσμης και ο πρώτος χορός. Όλες αυτές είναι εμβληματικές στιγμές που θα θέλετε να συμπεριλάβετε στην αφήγηση της ιστορίας σας. Εξίσου σημαντικές είναι και οι εικόνες που έχουν κάτι να σας πουν και σας γυρίζουν πίσω σε μια συγκεκριμένη στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο.»

4. Δώστε άπλετο χώρο στις αγαπημένες σας εικόνες

Δύο χέρια που τακτοποιούν μια εικόνα δύο αγκαλιασμένων γαμπρών στην πρώτη σελίδα ενός χειροποίητου γαμήλιου άλμπουμ.

Για το άλμπουμ σας, επιλέξτε μια ισορροπία ανάμεσα στις μεγαλύτερες και στις μικρότερες εκτυπώσεις και φροντίστε να αφήσετε λευκό χώρο γύρω από αυτές, ώστε οι σελίδες να μην φαίνονται πολύ φορτωμένες. Οι μικρότερες εικόνες μπορεί να είναι και εκείνες που τραβήχτηκαν με έναν φωτοεκτυπωτή στιγμής, όπως ο Canon Zoemini S2, την ημέρα του γάμου από τους καλεσμένους σας. Όσον αφορά την αισθητική, είναι επίσης σημαντικό να δώσετε λίγο χώρο στις αγαπημένες σας εικόνες.

«Από τις απαραίτητες εικόνες, καλό είναι να επιλέξετε τρεις ή τέσσερις κεντρικές λήψεις», συμβουλεύει η Hannah. «Αυτές είναι οι απολύτως αγαπημένες σας και θα θέλετε να έχουν τον χώρο τους στο άλμπουμ. Ένα συνηθισμένο λάθος είναι οι γεμάτες σελίδες με πάρα πολλές εικόνες, που συναγωνίζονται για λίγη προσοχή. Αφιερώνοντας μια ολόκληρη σελίδα σε κάθε κεντρική λήψη, δημιουργείτε έναν καλύτερο συνδυασμό και μια αίσθηση ισορροπίας. Οι καλές κεντρικές λήψεις προκαλούν μεγάλη οπτική εντύπωση, έχουν εξαιρετική σύνθεση και συχνά αποτυπώνουν μια στιγμή όπου όλα έχουν συνδυαστεί άψογα μεταξύ τους.

Από την άλλη, ορισμένες εικόνες λειτουργούν καλύτερα με άλλες μικρότερες φωτογραφίες γύρω τους», συνεχίζει η Hannah, «όπως οι αυθόρμητες φωτογραφίες των καλεσμένων στη δεξίωση και τα ενσταντανέ όπου οι φίλοι σας επιδεικνύουν τις χορευτικές τους κινήσεις στην πίστα.»

5. Μην ξεχάσετε τις καθοριστικές λήψεις

Δύο χέρια κρατάνε μια επιλογή εικόνων από την ημέρα του γάμου, μεταξύ των οποίων μία με την τριώροφη γαμήλια τούρτα και έναν από τους δύο γαμπρούς σε μια αγκαλιά.

Για να είστε βέβαιοι ότι το γαμήλιο άλμπουμ σας αφηγείται όλη την ιστορία της ημέρας, φροντίστε να συμπεριλάβετε καθοριστικές λήψεις από τις διάφορες τοποθεσίες, καθώς και εικόνες από την τούρτα που επιλέξατε, τα λουλούδια κ.λπ. Πρόκειται για στοιχεία που ξεχνιούνται εύκολα και τα οποία θα σας αρέσει να θυμάστε τα επόμενα χρόνια.

«Τραβάω πολύ βίντεο στους γάμους, και ισχύουν παρόμοιοι κανόνες για τη δημιουργία ενός άλμπουμ από στατικές εικόνες», λέει η Hannah. «Ξεκινήστε με μερικές "καθοριστικές" λήψεις για να ορίσετε το πλαίσιο. Οι εικόνες που δείχνουν την τοποθεσία της τελετής θα αποτελέσουν το σκηνικό και το ίδιο ισχύει και για τη δεξίωση, αν πραγματοποιηθεί σε διαφορετικό χώρο. Μπορεί να μην είναι οι αγαπημένες σας λήψεις, αλλά αν τις αφήσετε εκτός υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε αυτήν την αίσθηση της σημαντικής περίστασης. Επίσης, είναι καλό να εμπλουτίζετε το σύνολο με λεπτομέρειες. Οι λήψεις αντικειμένων όπως τα λουλούδια, τα προσκλητήρια και η διακόσμηση των τραπεζιών λειτουργούν καλά και προσφέρουν οπτική ροή, αν έχετε μεταφερθεί από τη μια τοποθεσία στην άλλη.»

6. Δημιουργήστε εκτυπώσεις από το δείγμα που έχετε επιλέξει

Γυναίκα που στέκεται μπροστά σε έναν εκτυπωτή Canon PIXMA, εξετάζοντας τις φωτογραφίες που μόλις εκτυπώθηκαν.

Ο εκτυπωτής της σειράς Canon PIXMA TS7450 είναι η ιδανική επιλογή για τους νεόνυμφους που θέλουν να δημιουργήσουν ένα χειροποίητο γαμήλιο άλμπουμ. Εκτυπώνει γρήγορα, παράγοντας έγχρωμες εκτυπώσεις φωτογραφιών χωρίς περιθώρια, μεγέθους 6x4 ιντσών, μέσα σε μόλις 43 δευτερόλεπτα.

Ακόμα κι αν αποφασίσετε να δημιουργήσει το άλμπουμ σας κάποιος επαγγελματίας, θα σας φανεί βοηθητικό ένα προσχέδιο για το πώς θέλετε να δείχνει το άλμπουμ σας και ποιες εικόνες θα χρησιμοποιήσετε, ακολουθώντας όλα τα παραπάνω βήματα. Άλλο ένα βασικό στοιχείο για να έχετε μια εικόνα για το πώς θα είναι το άλμπουμ, ανεξάρτητα από το ποιος θα συνθέσει το τελικό προϊόν, είναι να το δείτε σε φυσική μορφή.

«Η προβολή εικόνων σε ένα τηλέφωνο ή στην οθόνη του υπολογιστή δεν μπορεί να προσφέρει την εμφάνιση και την αίσθηση που θα έχει ένα γαμήλιο άλμπουμ. Είτε πρόκειται να εκτυπώσετε επαγγελματικά το άλμπουμ σας, είτε σκοπεύετε να το δημιουργήσετε μόνοι σας, είναι πολύ καλύτερο να δημιουργήσετε φυσικές εκτυπώσεις φωτογραφιών για να πειραματιστείτε», προτείνει η Hannah. «Χρησιμοποιώ έναν εκτυπωτή της σειράς Canon PIXMA TS7450 και έχω εντυπωσιαστεί πραγματικά από το πόσο εύκολη και γρήγορη είναι η όλη διαδικασία, καθώς και με την τόσο καλή ποιότητα των εκτυπώσεων φωτογραφιών. Μπορείτε να δημιουργήσετε εκτυπώσεις με ή χωρίς περιθώρια, μιας και οι δύο δημιουργούν ένα καλό αποτέλεσμα. Όταν τοποθετώ τις εκτυπώσεις σε λευκές σελίδες, συνήθως προτιμώ τις εκτυπώσεις χωρίς περιθώρια, ενώ για έγχρωμες ή ανάγλυφες σελίδες, το λευκό περιθώριο γύρω από τις εκτυπώσεις φωτογραφιών λειτουργεί σαν ένα όμορφο πλαίσιο.»

7. Δοκιμάστε πλήθος φωτογραφικών χαρτιών για να δείτε ποιο σας αρέσει περισσότερο

Επιλογή από γαμήλιες εκτυπώσεις και πακέτα χαρτιού για εκτυπωτή Canon πάνω σε ένα τραπέζι.

Σχετικά με την επιλογή χαρτιού για τις γαμήλιες εκτυπώσεις σας, η Hannah λέει: «Το ιλουστρασιόν, το ημι-ιλουστρασιόν, το σατινέ και το ματ είναι φωτογραφικά χαρτιά με διαφορετική εμφάνιση και αίσθηση, επομένως αξίζει να δοκιμάσετε τις διάφορες επιλογές. Για την καλύτερη δυνατή ποιότητα εκτύπωσης, είναι επίσης πολύ σημαντικό να αλλάζετε κάθε φορά τις ρυθμίσεις του εκτυπωτή ανάλογα με το χαρτί που χρησιμοποιείτε.»

Κατά την εκτύπωση εικόνων για το άλμπουμ σας, η Hannah προτείνει να δοκιμάζετε διαφορετικά φωτογραφικά χαρτιά για να βλέπετε ποια προτιμάτε.

«Λατρεύω το γεγονός ότι μπορώ να δοκιμάζω διαφορετικά φωτογραφικά χαρτιά όταν δημιουργώ τις δικές μου εκτυπώσεις», λέει. «Ιλουστρασιόν, ημι-ιλουστρασιόν, σατινέ και ματ – όλα τα φωτογραφικά χαρτιά είναι διαθέσιμα σε μεγάλη γκάμα διαφορετικών μεγεθών, για να πειραματιστείτε και να βρείτε το φινίρισμα που σας αρέσει περισσότερο. Το ημι-ιλουστρασιόν είναι το αγαπημένο μου, γιατί προσφέρει ένα πραγματικά όμορφο και επαγγελματικό αποτέλεσμα, χωρίς υπερβολική λάμψη. Το ιλουστρασιόν φωτογραφικό χαρτί είναι επίσης κατάλληλο, ειδικά για σελίδες που έχουν πολλές διαφορετικές και έντονα πολύχρωμες εικόνες, καθώς αναδεικνύονται όμορφα η αντίθεση και ο κορεσμός. Το ματ χαρτί χαρίζει πιο διακριτική, ήρεμη εμφάνιση.

Το ωραίο όταν δημιουργείτε τις εκτυπώσεις μόνοι σας είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χαρτιά, ώστε να ταιριάζουν σε συγκεκριμένες εικόνες ή σελίδες.»

8. Δημιουργήστε ένα εικονογραφημένο σενάριο για να ελέγξετε τη θέση

Επιλεγμένες γαμήλιες εκτυπώσεις μπροστά σε έναν ανοιχτό φορητό υπολογιστή, ενώ πίσω από αυτές, μια γυναίκα κοιτάζει προσεκτικά μια φωτογραφία που μόλις έχει βγει από τον εκτυπωτή.

«Όταν ασχολείστε με το μέγεθος και την τοποθέτηση των φωτογραφιών στο άλμπουμ σας, ξεκινήστε από τις μικρές εκτυπώσεις και προχωρήστε κλιμακωτά, εκτυπώνοντας μεγαλύτερα αντίγραφα αν και όταν είναι απαραίτητο», λέει η Hannah. «Θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα.»

«Για να δώσετε ρυθμό στο γαμήλιο άλμπουμ σας και να είστε σίγουροι ότι θα αφηγείται ολόκληρη την ιστορία, είναι καλό να δημιουργήσετε ένα είδος εικονογραφημένου σεναρίου σαν αυτά που φτιάχνουν οι σκηνοθέτες», εξηγεί η Hannah. «Ξεκινήστε με τις κεντρικές και τις απαραίτητες λήψεις, μετά προσθέστε τις καθοριστικές λήψεις και τακτοποιήστε όλες τις εκτυπώσεις σε ένα χρονολόγιο. Αυτό οπτικοποιεί εύκολα ολόκληρη την ιστορία και σας δείχνει αμέσως αν υπάρχουν κενά στην περιγραφή που πρέπει να συμπληρωθούν. Επίσης, σας δείχνει αν υπάρχει έλλειψη ισορροπίας – όπως για παράδειγμα πάρα πολλές λήψεις από τις ομιλίες ή πολύ λίγες αυθόρμητες λήψεις των καλεσμένων.»

9. Επιλέξτε επαγγελματική εκτύπωση

Στιγμιότυπο οθόνης που δείχνει ένα πορτραίτο σε συνδυασμό με ένα σκούρο πορτοκαλί πλαίσιο κειμένου στο οποίο αναγράφονται οι λέξεις: Best. Day. Ever.

«Όταν δεν υπάρχει αντιστοιχία ανάμεσα στο μέγεθος του χαρτιού και στις αναλογίες της εικόνας, προσέξτε ιδιαίτερα τον τρόπο που θα κάνετε την περικοπή. Με την εφαρμογή Canon Easy-PhotoPrint Editor, μπορείτε να μεταφέρετε την εικόνα στην προεπισκόπηση εκτύπωσης για να έχετε την καλύτερη σύνθεση», αναφέρει η Hannah.

Άτομο που κοιτάζει γαμήλιες εικόνες σε έναν φορητό υπολογιστή, ενώ συγχρόνως κρατάει στο χέρι του μια φωτογραφία από τον ίδιο γάμο. Στο γραφείο, γύρω από τον φορητό υπολογιστή, υπάρχουν πολλές επιπλέον εκτυπώσεις.

«Το εργαλείο αυτόματης διόρθωσης φωτογραφιών της εφαρμογής Canon Easy-PhotoPrint Editor μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα εκτύπωσης», αναφέρει η Hannah. «Θα πρότεινα την εκτύπωση δύο εκδοχών, με και χωρίς διόρθωση, ώστε να μπορείτε να δείτε ποια προτιμάτε. Στις εικόνες που έχουν υποβληθεί σε προσεκτική επεξεργασία και παρέχονται από επαγγελματίες φωτογράφους γάμων, είναι συνήθως καλύτερο να μην επιλέγετε την ενεργοποίηση της διόρθωσης.»

«Μου αρέσει πολύ η εφαρμογή Canon Easy-PhotoPrint Editor», λέει η Hannah με ενθουσιασμό. «Όταν σχεδιάζω τις σελίδες, θα τη χρησιμοποιήσω για να εκτυπώσω πολλές εικόνες σε μία σελίδα φωτογραφικού χαρτιού 10x8 ιντσών ή A4 για παράδειγμα, την οποία στη συνέχεια μπορώ να κολλήσω απευθείας στη σελίδα ενός λευκώματος. Είναι κάτι που βοηθάει πραγματικά όταν επεξεργάζεστε τη διάταξη μεμονωμένων σελίδων και δίνει μια ιδέα για το πώς θα φαίνεται η σελίδα τοποθετημένη δίπλα σε μια άλλη.

Η εκτύπωση πολλών μικρότερων εικόνων σε μία σελίδα σάς γλυτώνει επίσης τον χρόνο και την προσπάθεια που θα καταβάλατε για να τις ευθυγραμμίσετε με ακρίβεια, όταν θα τις κολλούσατε στο λεύκωμα», συνεχίζει. «Η εφαρμογή και το λογισμικό Canon Easy-PhotoPrint Editor διαθέτουν μια ποικιλία έτοιμων προτύπων από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Στη συνέχεια μπορείτε να δημιουργήσετε την ίδια διάταξη στα εργαλεία σχεδίασης μιας διαδικτυακής εταιρείας εκτύπωσης φωτογραφιών, για να δημιουργήσετε το τελικό γαμήλιο άλμπουμ σας. Επιπλέον, οι φωτογραφίες που εκτυπώνετε δεν χάνονται ποτέ. Μπορείτε να τις κρεμάσετε στον χώρο σας ή να τις δώσετε σε συγγενείς και φίλους σαν δώρα, ίσως μέσα σε κάποια κορνίζα για μεγαλύτερη ασφάλεια.»

10. Γίνετε δημιουργικοί για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Δύο χέρια που τακτοποιούν μια σελίδα με τέσσερις εικόνες σκηνικού, απέναντι από μια σελίδα με δύο μεγαλύτερες φωτογραφίες από τη γαμήλια διακόσμηση.

«Για να κολλήσετε εκτυπώσεις φωτογραφιών σε λευκώματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κολλητική ταινία για χειροτεχνίες ή διακοσμητική αυτοκόλλητη ταινία, ενώ μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα απλών ή διακοσμητικών αυτοκόλλητων "φωτογραφικών γωνιών"», λέει η Hannah. «Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι η χρήση κολλητικής ταινίας διπλής όψης για μια πραγματικά καθαρή όψη. Όταν πειραματίζεστε με διατάξεις, η χαρτοταινία μπορεί να αποτελέσει μια προσωρινή λύση και μπορείτε να την αφαιρέσετε χωρίς να καταστρέψετε τις εκτυπώσεις σας.»

«Πιστεύω ότι η δημιουργία ενός γαμήλιου άλμπουμ με εκτυπώσεις στο σπίτι έχει πολλά πλεονεκτήματα», καταλήγει η Hannah. «Είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα αρκετά μεγάλο λεύκωμα, για παράδειγμα με σελίδες 12x12 ιντσών, το οποίο θα σας παρέχει την ευελιξία να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό μεγάλων και μικρών εικόνων. Η χειροποίητη προσέγγιση είναι εξαιρετική ευκαιρία για την προσθήκη διαφορετικών στοιχείων σε ένα γαμήλιο άλμπουμ, όπως τα προσκλητήρια, τα ειδικά μηνύματα και τα χειρόγραφα σημειώματα, το πρόγραμμα της τελετής και της δεξίωσης, τα αποξηραμένα λουλούδια και άλλα αναμνηστικά.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας ένα πραγματικά εξατομικευμένο γαμήλιο άλμπουμ με εκτυπώσεις κορυφαίας ποιότητας, που θα διαρκέσουν στον χρόνο, και το οποίο θα μεταφερθεί στις επόμενες γενιές. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό και εντυπωσιακά οικονομικό σε σύγκριση με όλες τις υπόλοιπες πτυχές ενός γάμου.»

Σύνταξη: Matthew Richards

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά άρθρα