Φακοί για EOS R

Canon Mount Adapter EF-EOS R

Αυτός ο προσαρμογέας έχει σχεδιαστεί για χρήση με το σύστημα Canon EOS R και επιτρέπει τη χρήση των φακών EF και EF-S με τη μηχανή EOS R.

 • Χρησιμοποιήστε τους υπάρχοντες φακούς βάσης EF και EF-S στις μηχανές EOS R της Canon

  Ο προσαρμογέας βάσης EF-EOS R της Canon επιτρέπει τη χρήση των φακών βάσης EF και EF-S στις μηχανές EOS R της Canon, διατηρώντας τα ίδια επίπεδα απόδοσης και λειτουργικότητας με τις DSLR EOS.

 • Μικρός και εύχρηστος

  Με βάρος περίπου 110g, αυτός ο χρήσιμος προσαρμογέας χωρά άνετα στην τσάντα του κιτ σας, για να τον έχετε στη διάθεσή σας όποτε τον χρειάζεστε. Απλώς ευθυγραμμίστε τα σημάδια των οδηγών τοποθέτησης που υπάρχουν στον φακό και στον προσαρμογέα, και στη συνέχεια περιστρέψτε τον φακό δεξιόστροφα μέχρι να ακούσετε ένα κλικ και να τον συνδέσετε στη μηχανή όπως θα κάνατε κανονικά.

 • Κατασκευασμένος για επαγγελματική χρήση

  Ο προσαρμογέας βάσης EF-EOS R της Canon διαθέτει στεγανοποίηση για προστασία από δυσμενείς καιρικές συνθήκες, σκόνη και υγρασία, καθώς και μια μεταλλική βάση φακού στο πίσω και στο μπροστινό μέρος. Το εξωτερικό φινίρισμα του προσαρμογέα ταιριάζει τόσο με τη μηχανή όσο και με τον φακό.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

 • Προσαρμογείς EOS R

  Μια σειρά προσαρμογέων βάσης EF-EOS R, οι οποίοι επιτρέπουν τη χρήση φακών EF και EF-S με τις μηχανές Canon EOS R και προσθέτουν νέες λειτουργίες στα υπάρχοντα οπτικά συστήματα.

 • Εργαλείο επιλογής φακού

  Το εργαλείο επιλογής φακού θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των φακών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και την EOS σας.

 • Προσαρμογέας βάσης δακτυλίου ελέγχου EF-EOS R

  Ο προσαρμογέας βάσης δακτυλίου ελέγχου EF-EOS R διαθέτει ένα δακτύλιο ελέγχου φακού, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή του διαφράγματος, της ταχύτητας κλείστρου, του ISO ή της διόρθωσης έκθεσης, ενώ η μηχανή EOS R βρίσκεται ακόμη στα μάτια σας.

 • Προσαρμογέας βάσης φίλτρου τύπου drop-in EF-EOS R

  Ο προσαρμογέας βάσης φίλτρου τύπου drop-in EF-EOS R σάς δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε φίλτρα τύπου drop-in για να τροποποιείτε την έκθεση και να δημιουργείτε εφέ.

 • Σύστημα EOS R

  Το σύστημα R έχει σχεδιαστεί για τον ανήσυχο δημιουργό. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα που συνεργάζεται διαισθητικά μαζί σας για να πετύχετε το μοναδικό σας όραμα.