Φακοί για EOS R

Canon Mount Adapter EF-EOS R

Αυτός ο προσαρμογέας έχει σχεδιαστεί για χρήση με το σύστημα Canon EOS R και επιτρέπει τη χρήση των φακών EF και EF-S με τη μηχανή EOS R.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

 • EOS R

  Προσαρμογείς EOS R

  Μια σειρά προσαρμογέων βάσης EF-EOS R, οι οποίοι επιτρέπουν τη χρήση φακών EF και EF-S με τις μηχανές Canon EOS R και προσθέτουν νέες λειτουργίες στα υπάρχοντα οπτικά συστήματα.

 • Χέρια που κρατούν μια μηχανή Canon EOS R και έναν φακό Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

  Εργαλείο επιλογής φακού

  Το εργαλείο επιλογής φακού θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των φακών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και την EOS σας.

 • EOS R

  Προσαρμογέας βάσης δακτυλίου ελέγχου EF-EOS R

  Ο προσαρμογέας βάσης δακτυλίου ελέγχου EF-EOS R διαθέτει ένα δακτύλιο ελέγχου φακού, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή του διαφράγματος, της ταχύτητας κλείστρου, του ISO ή της διόρθωσης έκθεσης, ενώ η μηχανή EOS R βρίσκεται ακόμη στα μάτια σας.

 • EOS RP

  Προσαρμογέας βάσης φίλτρου τύπου drop-in EF-EOS R

  Ο προσαρμογέας βάσης φίλτρου τύπου drop-in EF-EOS R σάς δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε φίλτρα τύπου drop-in για να τροποποιείτε την έκθεση και να δημιουργείτε εφέ.

 • EOS R3

  Σύστημα EOS R

  Το σύστημα R έχει σχεδιαστεί για τον ανήσυχο δημιουργό. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα που συνεργάζεται διαισθητικά μαζί σας για να πετύχετε το μοναδικό σας όραμα.