Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

Υψηλής απόδοσης, μικρού μεγέθους φακός ζουμ 100-400mm, ιδανικός για όσους ασχολούνται με τη φωτογράφιση αθλητικών δραστηριοτήτων, σκηνών δράσης και άγριας φύσης. Ο Σταθεροποιητής εικόνας 4 στοπ και τα οπτικά υψηλών επιδόσεων εξασφαλίζουν εκπληκτική ευκρίνεια.

Πλεονεκτήματα

  • Ευέλικτος, φορητός σούπερ-τηλεφακός ζουμ
  • Κορυφαία ποιότητα εικόνας σε όλη την έκταση του καρέ
  • Σταθεροποιητής εικόνας 4 στοπ που αντισταθμίζει την αστάθεια της μηχανής
  • Δυνατότητα προσαρμογής της αίσθησης του μηχανισμού ζουμ για διαφορετικές καταστάσεις
  • Γρήγορη, σχεδόν αθόρυβη εστίαση
  • Φωτογραφίστε με σιγουριά σε δύσκολες καιρικές συνθήκες

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

Ευέλικτες επιδόσεις σούπερ-τηλεφακού


Ο EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM είναι ιδανικός για φωτογράφους που δεν θέλουν να μεταφέρουν βαρύ εξοπλισμό και προτιμούν να έχουν έναν μόνο φακό μαζί τους. Εξαιρετική επιλογή για φωτογράφιση αθλητικών δραστηριοτήτων και άγριας φύσης. Το εύρος ζουμ 100-400mm σάς φέρνει πιο κοντά σε απομακρυσμένα θέματα και σας επιτρέπει να αντιδράτε άμεσα στις γρήγορες εναλλαγές των καταστάσεων. Όταν χρησιμοποιείται σε μηχανές με αισθητήρες μεγέθους APS-C, ο EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM προσφέρει γωνίες θέασης ισοδύναμες με αυτές ενός φακού 160-640mm σε μηχανή πλήρους καρέ.

Ευκρινείς λήψεις σε όλες τις συνθήκες φωτισμού


Ο EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM προσφέρει εικόνες υψηλής ευκρίνειας και αντίθεσης, χάρη στα στοιχεία φακού Fluorite και Super UD (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) που αντιμετωπίζουν την παραμόρφωση. Ο Σταθεροποιητής εικόνας τριών καταστάσεων προστατεύει από το φλουτάρισμα που προκαλείται από την αστάθεια της μηχανής, επιτρέποντάς σας να φωτογραφίζετε χωρίς τρίποδο με ταχύτητες κλείστρου έως και 4 στοπ πιο αργές από το κανονικό.

Ξεχάστε τις αναλαμπές


Φωτογραφίστε στο φως, με τη σιγουριά που προσφέρει η επίστρωση πολλαπλών στρωμάτων Air Sphere Coating (ASC) της Canon, η οποία προσφέρει προστασία από τις αναλαμπές, τα είδωλα και τη μειωμένη αντίθεση. Η τεχνολογία ASC χρησιμοποιεί επίστρωση πολλαπλών στρωμάτων για μείωση των αντανακλάσεων, καθώς και ένα στρώμα νανοσφαιριδίων αέρα που εναποτίθενται στην επιφάνεια του φακού για να επιβραδύνουν σταδιακά το φως καθώς αυτό εισέρχεται στον φακό. Το χαρακτηριστικό αυτό αποτρέπει τις εσωτερικές αντανακλάσεις που υποβαθμίζουν την ποιότητα της εικόνας.

Εργονομικός χειρισμός


Διαφορετικοί φωτογράφοι δουλεύουν με διαφορετικό τρόπο. Χρησιμοποιήστε τον Δακτύλιο ρύθμισης ζουμ με ένα άγγιγμα για να ρυθμίσετε την αντίσταση που νιώθετε όταν χρησιμοποιείτε το ζουμ του φακού: ένα ελαφρύ άγγιγμα είναι ιδανικό όταν εργάζεστε με ταχείς ρυθμούς σε καταστάσεις που μεταβάλλονται γρήγορα. Αντίθετα, ίσως θέλετε να επιλέξετε εντονότερη αντίσταση ή να κλειδώσετε τον μηχανισμό ζουμ για να αποφύγετε την ακούσια αλλαγή της εστιακής απόστασης.

Γρήγορη εστίαση τη στιγμή που θέλετε


Απολαύστε γρήγορη αυτόματη εστίαση USM που κλειδώνει με ακρίβεια και σχεδόν αθόρυβα. Η δυνατότητα παράκαμψης της αυτόματης εστίασης και εναλλαγής σε χειροκίνητη εστίαση οποιαδήποτε στιγμή σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε με ακρίβεια τις ρυθμίσεις, χωρίς να απομακρύνετε τη μηχανή από τα μάτια σας. Ο EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM εστιάζει σε απόσταση έως 0,98m και σας επιτρέπει να αντιδράτε σε θέματα που πλησιάζουν απροσδόκητα κοντά σας.

Προστασία σε εξωτερικούς χώρους


Συνεχίστε να φωτογραφίζετε ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Μέλος της σειράς φακών L, ο EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM διαθέτει εξαρτήματα στεγανοποίησης για προστασία από τη σκόνη και την υγρασία ώστε να συνεχίζετε τη φωτογράφιση ακόμη κι όταν οι συνθήκες επιδεινώνονται. Η επίστρωση fluorine στο εμπρόσθιο στοιχείο του φακού απωθεί τη σκόνη για να καθαρίζεται ευκολότερα ο φακός.

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Related Products

Τηλεφακοί

Με αυξημένες εστιακές αποστάσεις, για να έρχεστε πιο κοντά στο θέμα σας χωρίς να συμμετέχετε στη σκηνή.