ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ 8K

Κινηματογραφικό βίντεο full-frame σε 8Κ

Καταγράψτε απίστευτη λεπτομέρεια με χαμηλό θόρυβο χάρη στον αισθητήρα full-frame που προσφέρει εγγραφή βίντεο 8K έως και 30fps (ή 60fps με εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος), περιεχόμενο υπερδειγματοληψίας 4K/Full HD και συναρπαστικό περιεχόμενο αργής κίνησης 4K έως και 120fps.
EOS R5 C

Κορυφαία ποιότητα 8K, απόλυτη δημιουργική έκφραση

Η EOS R5 C μπορεί να καταγράψει απίστευτα εντυπωσιακά βίντεο DCI RAW σε 8K στα 12 bit, χρησιμοποιώντας ολόκληρο το πλάτος του αισθητήρα full-frame για μια πραγματικά κινηματογραφική αίσθηση. Καταγράφοντας τέσσερις φορές περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με την ανάλυση 4K, η EOS R5 C προσφέρει εντυπωσιακά πλάνα 8K έως και 30fps. Χρησιμοποιώντας εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος, η EOS R5 C προσφέρει 8K έως και 60fps, προσφέροντας ολοκαίνουργιες δημιουργικές δυνατότητες μετά την παραγωγή. Ολόκληρος ο αισθητήρας full-frame 8K μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για υπερδειγματοληψία υλικού 4K ή Full HD, προσφέροντας εξαιρετική ευκρίνεια με χαμηλό θόρυβο.

EOS R5 C

4K έως και 120 fps με αυτόματη εστίαση και ήχο

Πέρα από τις πανίσχυρες δυνατότητες 8K, η EOS R5 C μπορεί επίσης να καταγράψει περιεχόμενο 4K έως και 120fps, για καθηλωτική αργή κίνηση με εκπληκτική λεπτομέρεια. Κατά την εγγραφή σε αυτήν την κατάσταση λειτουργίας, η EOS R5 C διατηρεί τη λειτουργία αυτόματης εστίασης Dual Pixel CMOS, διασφαλίζοντας ότι κάθε μεμονωμένο καρέ παραμένει ευκρινές. Η εγγραφή ήχου μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί κατά την εγγραφή σε υψηλούς ρυθμούς καρέ.

EOS R5 C

Dual Base ISO

Η EOS R5 C είναι η πρώτη μηχανή Cinema EOS με δυνατότητα λειτουργίας Dual Base ISO. Το Dual Base ISO αυξάνει την ευαισθησία και ελαχιστοποιεί το θόρυβο κατά τη λήψη σε περιβάλλον με ασθενή φωτισμό. Κατά την εγγραφή σε Canon Log 3 είναι διαθέσιμες οι επιλογές ISO 800/3200 και κατά την εγγραφή σε BT.709 Wide DR, PQ και HLG είναι διαθέσιμες οι επιλογές ISO 400/1600. Η επιλογή της καταλληλότερης τιμής Base ISO για ένα συγκεκριμένο σενάριο φωτισμού θα εξασφαλίσει το βέλτιστο δυναμικό εύρος και χαμηλό θόρυβο, ενώ οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν τη λειτουργία "Αυτόματη επιλογή" για την αυτόματη εναλλαγή της Base ISO από τη μηχανή.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την Canon EOS R5 C

Για να λαμβάνετε πρώτοι τις τελευταίες ενημερώσεις για την Canon EOS R5 C, καθώς και προσφορές, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, νέα και προσκλήσεις για εκδηλώσεις στην περιοχή σας.