ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ

Απίστευτες φωτογραφίες 45 Megapixel σε έως και 20fps

Ο αισθητήρας CMOS full-frame 45 megapixel αποτυπώνει εικόνες απίστευτης ευκρίνειας, χαμηλού θορύβου και μεγάλου δυναμικού εύρους, με ταχύτητες ριπής έως 20fps και ευαισθησία ISO έως και 51200. Η αυτόματη οριοθέτηση έκθεσης προσφέρει επιλογές σταθερής έκθεσης, ενώ το χρονόμετρο μεσοδιαστημάτων ανοίγει τον δρόμο για δημιουργικά time-lapse.

Κάντε τη μετάβαση σε εκπληκτικές εικόνες υψηλής ανάλυσης

Ο αισθητήρας full-frame και ο επεξεργαστής DIGIC X της EOS R5 C συνεργάζονται αρμονικά για να προσφέρουν υψηλής ποιότητας εικόνες 45 megapixel, έως 20fps με το ηλεκτρονικό κλείστρο ή 12fps με το μηχανικό κλείστρο. Η κατάσταση Φωτογραφίας της EOS R5 C διαθέτει επίσης τη φημισμένη τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF II της Canon, επιστήμη χρωμάτων που αποδίδει φυσικούς ζεστούς τόνους και ευαισθησία ISO έως και 52.000, καθιστώντας την EOS R5 C μια εξαιρετική λύση για επαγγελματική φωτογράφιση.

Επαγγελματικές μορφές εικόνας

Η EOS R5 C διαθέτει την ίδια αρχιτεκτονική με το σύστημα EOS R και, επομένως, μπορεί να καταγράφει εικόνες σε μια μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών μορφών αρχείων, όπως RAW, C-RAW και JPEG. Επίσης, είναι δυνατή η καταγραφή εικόνων HEIF 10 bit με αυξημένο δυναμικό εύρος και αναπαραγωγή χρωμάτων, χάρη στη ρύθμιση gamma PQ HDR και τον χώρο χρωμάτων BT.2020.

Φωτογράφιση time-lapse

Μπορείτε να ρυθμίσετε τη λειτουργία του χρονομέτρου μεσοδιαστημάτων που υπάρχει στην EOS R5 C, ώστε να καταγράφει έναν ορισμένο αριθμό εικόνων εντός του καθορισμένου χρόνου. Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για τη δημιουργία επαγγελματικών ακολουθιών εικόνων time-lapse. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε τις προσαρμοσμένες λειτουργίες εικόνας, όπως η προτεραιότητα διαφράγματος/κλείστρου ή το αυτόματο ISO, διασφαλίζοντας τον πλήρη δημιουργικό έλεγχο κατά τη δημιουργία συναρπαστικού περιεχομένου time-lapse.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την Canon EOS R5 C

Για να λαμβάνετε πρώτοι τις τελευταίες ενημερώσεις για την Canon EOS R5 C, καθώς και προσφορές, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, νέα και προσκλήσεις για εκδηλώσεις στην περιοχή σας.