ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Προηγμένη συνδεσιμότητα

Εξοπλισμένη με μια υποδοχή αξεσουάρ πολλαπλών λειτουργιών και επιλογές εισόδου XLR/στερεοφωνικού μικροφώνου, καθώς και ειδικά τερματικά για χρονοκώδικα, είσοδο μικροφώνου 3,5mm, ακουστικά, micro-HDMI, συγχρονισμό φλας, USB-C και εκτεταμένη υποστήριξη εφαρμογών λογισμικού, η EOS R5 C είναι έτοιμη για όλα.
EOS R5 C

Υποδοχή αξεσουάρ πολλαπλών λειτουργιών

Η υποδοχή αξεσουάρ πολλαπλών λειτουργιών της Canon, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη βιντεοκάμερα XF605 και στην EOS R3, προσφέρει επικοινωνία δεδομένων και άμεση ισχύ σε μια νέα σειρά αξεσουάρ. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται το στερεοφωνικό μικρόφωνο DM-E1D της Canon και ο προσαρμογέας ήχου XLR CA-XLR2d-C της TASCAM, που διαθέτει επαγγελματικές εισόδους XLR με χειροκίνητο έλεγχο, παρακολούθηση και ισχύ 48V. Μπορούν επίσης να συνδεθούν τα υπάρχοντα φλας Speedlite και οι πυροδοτητές.*

* Δεν υποστηρίζονται τα φλας Canon Speedlite με στεγανοποίηση για προστασία από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

 • Επαγγελματική διασύνδεση

  Η συνδεσιμότητα στην EOS R5 C περιλαμβάνει ειδικά τερματικά για είσοδο/έξοδο χρονοκώδικα, είσοδο μικροφώνου 3,5mm, έξοδο ακουστικών, έξοδο micro-HDMI, συγχρονισμό φλας, τηλεχειριστήριο τύπου N3 και τερματικό USB-C για τροφοδοσία, φόρτιση και επικοινωνία. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται προστατευτικό καλωδίου για την ασφάλιση των συνδέσεων USB-C και micro-HDMI κατά τη λήψη.

 • Λαβή μπαταρίας και ασύρματη μεταφορά αρχείων

  Τα υπάρχοντα αξεσουάρ συστήματος EOS R, όπως η λαβή μπαταρίας BG-R10 και η μονάδα ασύρματης μεταφοράς αρχείων WFT-R10, υποστηρίζονται από την EOS R5 C. Ενώ και τα δύο αξεσουάρ δέχονται δύο μονάδες μπαταρίας (LP-E6NH, LP-E6N ή LP-E6), η μονάδα WFT-R10 ενισχύει τη λειτουργικότητα δικτύωσης με διπλές κεραίες 2x2 5Ghz και συνδεσιμότητα Ethernet. Παρόλο που η EOS R5 C διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth, αυτό το αξεσουάρ είναι απαραίτητο για την ασύρματη χρήση των εφαρμογών Browser Remote και Content Transfer Mobile.

 • Εκτεταμένη υποστήριξη εφαρμογών λογισμικού

  Η EOS R5 C συνδυάζει τον κόσμο της Cinema EOS με αυτόν της EOS R, προσφέροντας συμβατότητα με μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών εφαρμογών κινηματογράφησης, φωτογραφίας και εικονικής πραγματικότητας, τόσο για smartphone, όσο και για προσωπικούς υπολογιστές. Σε αυτές περιλαμβάνεται και η εφαρμογή Browser Remote, για απομακρυσμένη πρόσβαση στις ρυθμίσεις για προχωρημένους και στην Άμεση προβολή. Εφαρμογή Content Transfer Mobile για μεταφορά ενδεικτικών αρχείων/επεξεργασία μεταδεδομένων. Υπηρεσία cloud image.canon για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εικόνων υψηλής ποιότητας.

 • Εξωτερική πηγή ρεύματος για 8K/60P

  Πέρα από τις μπαταρίες LP-E6NH/LP-E6N/LP-E6, η EOS R5 C μπορεί να τροφοδοτηθεί μέσω εξωτερικής πηγής ρεύματος (απαιτείται για πρόσβαση σε εγγραφή 8K πάνω από 30fps). Οι υποστηριζόμενες πηγές ρεύματος περιλαμβάνουν την τροφοδοσία με USB-C από τον προσαρμογέα PD-E1, καθώς και τη συνδυαστική χρήση του μετατροπέα DC DR-DE6C και του τροφοδοτικού ρεύματος CA-946.

 1. Όταν χρησιμοποιείται με τους προσαρμογείς του συστήματος EOS R.
 2. Επιλογές 12 bit Cinema RAW Light έως και 2,6Gbps.
 3. Επιτρέπει τη χρήση εξωτερικών αξεσουάρ, όπως ο προσαρμογέας XLR, το στερεοφωνικό μικρόφωνο και τα φλας Speedlite. Δεν είναι συμβατά τα φλας Canon Speedlite με στεγανοποίηση για προστασία από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
 4. Μπορείτε να φορτίσετε τις μπαταρίες μόνο με τη λαβή μπαταρίας BG-R10. Η μπαταρία LP-E6 δεν είναι επαναφορτιζόμενη.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την Canon EOS R5 C

Για να λαμβάνετε πρώτοι τις τελευταίες ενημερώσεις για την Canon EOS R5 C, καθώς και προσφορές, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, νέα και προσκλήσεις για εκδηλώσεις στην περιοχή σας.