ΜΙΚΡΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Ελαφριά σχεδίαση μικρών διαστάσεων με ενεργό σύστημα ψύξης

Η EOS R5 C είναι η πιο μικρή και ελαφριά κινηματογραφική μηχανή Canon EOS, με σκόπευτρο OLED, φωτεινή αρθρωτή οθόνη LCD και 13 κουμπιά που καθορίζονται από τον χρήστη. Ο νέος ενεργός ανεμιστήρας ψύξης επιτρέπει την εγγραφή βίντεο μεγάλης διάρκειας, ενώ το ανθεκτικό σώμα από κράμα μαγνησίου εξασφαλίζει επαγγελματική αντοχή.

Ελαφριά σχεδίαση μικρών διαστάσεων με ενεργό σύστημα ψύξης

EOS R5 C

Εσωτερικό σύστημα ψύξης για εγγραφές μεγάλης διάρκειας

Η EOS R5 C εφαρμόζει ένα ενεργό σύστημα ψύξης που διαχέει αποτελεσματικά τη θερμότητα από το κύριο σώμα και επιτρέπει την εγγραφή βίντεο μεγάλης διάρκειας σε ανάλυση 8K έως και 60P. Οι επιλογές λειτουργίας «Πάντα ενεργοποιημένος» και «Αυτόματος ανεμιστήρας» επιτρέπουν στους χρήστες να ελαχιστοποιούν τον πιθανό θόρυβο του ανεμιστήρα κατά την εγγραφή.

EOS R5 C

Έξυπνη σχεδίαση με οθόνη αφής LCD και 13 προγραμματιζόμενα πλήκτρα

Η EOS R5 C διαθέτει ηλεκτρονικό σκόπευτρο OLED υψηλής ανάλυσης 0,5 ιντσών για ακριβή ανάλυση εικόνας, οθόνη dot-matrix για γρήγορο έλεγχο των ρυθμίσεων και των καταστάσεων της μηχανής και φωτεινή αρθρωτή οθόνη LCD 3,2 ιντσών, για εύκολη προβολή από πολλές γωνίες στη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας.

Παρά το μικρός της μέγεθος, η EOS R5 C διαθέτει επίσης 13 προγραμματιζόμενα πλήκτρα και τρεις ψηφιακούς επιλογείς. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να προγραμματιστούν μέσω ενός νέου περιβάλλοντος χρήστη, για γρήγορη πρόσβαση στις αγαπημένες σας λειτουργίες βίντεο/φωτογραφιών, όπως η οθόνη κυματομορφής, η αυτόματη εστίαση και ο υψηλός ρυθμός καρέ.

EOS R5 C

Μικρό μέγεθος, στιβαρή κατασκευή και μικρό βάρος

Με βάρος μόλις 680 γραμμάρια, η EOS R5 C είναι η πιο μικρή και ελαφριά μηχανή Canon Cinema EOS, ενώ διατηρεί την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και την άνετη εργονομία της EOS R5.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την Canon EOS R5 C

Για να λαμβάνετε πρώτοι τις τελευταίες ενημερώσεις για την Canon EOS R5 C, καθώς και προσφορές, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, νέα και προσκλήσεις για εκδηλώσεις στην περιοχή σας.