ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Γρήγορη, ακριβής και αξιόπιστη εστίαση

Δοκιμάστε την πρωτοποριακή τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF της Canon. Επιτύχετε ακριβή εντοπισμό εστίασης μέσω των Eye AF και EOS iTR AF X, ακόμα και όταν το θέμα δεν κοιτάζει προς τη μηχανή. Ο πρωτοποριακός οδηγός εστίασης Dual Pixel βοηθά τους χειριστές να δημιουργήσουν υλικό με εξαιρετική ευκρίνεια ακόμα και κατά τη χειροκίνητη εστίαση.

Γρήγορη, ακριβής και αξιόπιστη εστίαση

EOS R5 C

Προηγμένη αυτόματη εστίαση και αναγνώριση θέματος

Η τεχνολογία αυτόματης εστίασης Dual Pixel CMOS της Canon είναι γνωστή στον κλάδο ως ένα σύστημα στο οποίο μπορούν να βασίζονται οι επαγγελματίες κινηματογραφιστές και φωτογράφοι. Η EOS R5 C διαθέτει μια αναβαθμισμένη έκδοση αυτού του συστήματος, που περιλαμβάνει λειτουργία Eye AF και EOS iTR AF X. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιεί έναν προηγμένο αλγόριθμο βαθιάς εκμάθησης που αναγνωρίζει τα πρόσωπα με ακρίβεια, ακόμα και όταν είναι ορατό μόνο το ένα μάτι, και μπορεί να εντοπίσει ένα θέμα ακόμα και όταν αυτό δεν κοιτάζει προς τη μηχανή.

  • EOS R5 C
  • EOS R5 C

Επαγγελματική προσαρμογή αυτόματης εστίασης

Η EOS R5 C διαθέτει τις ίδιες αποκλειστικές ρυθμίσεις αυτόματης εστίασης που διαθέτουν οι μηχανές Cinema EOS, όπως η αναγνώριση Προσώπου μόνο και η αναγνώριση με Προτεραιότητα προσώπου, για να εξασφαλίσετε ότι η μηχανή ανταποκρίνεται κατάλληλα στις αλλαγές του σκηνικού. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε με ακρίβεια την ταχύτητα αυτόματης εστίασης και την απόκριση, ώστε να επιτύχετε αργή κινηματογραφική εστίαση ή άμεση AF για τη γρήγορη δράση.

EOS R5 C

Οδηγός εστίασης Dual Pixel

Το σύστημα αυτόματης εστίασης Dual Pixel CMOS της Canon μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί όταν ο χειριστής της μηχανής χρησιμοποιεί τη χειροκίνητη εστίαση. Ο οδηγός εστίασης είναι ένα ακριβές και πρωτοποριακό εργαλείο που ενημερώνει οπτικά τον χειριστή αν η εστίαση του θέματος είναι εμπρός/πίσω. Όταν το οπτικό βοήθημα του οδηγού εστίασης στην οθόνη LCD ή στο σκόπευτρο γίνει πράσινο, επιτυγχάνεται η τέλεια χειροκίνητη εστίαση.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την Canon EOS R5 C

Για να λαμβάνετε πρώτοι τις τελευταίες ενημερώσεις για την Canon EOS R5 C, καθώς και προσφορές, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, νέα και προσκλήσεις για εκδηλώσεις στην περιοχή σας.