ΒΑΣΗ CANON RF

Ευελιξία φακού με τη βάση RF

Η EOS R5 C διαθέτει βάση φακών RF και είναι συμβατή με μια ευρεία γκάμα οπτικών στοιχείων, όπως με τους υπερσύγχρονους φακούς RF, καθώς και με τους φακούς EF ή Cinema, μέσω των προσαρμογέων βάσης EF-EOS R. Η προηγμένη ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων συμβάλλει στην επίτευξη ομαλού και σταθερού επαγγελματικού υλικού.
EOS R5 C_Lifestyle

Τεχνολογία βάσης RF

Η βάση RF προσφέρει νέες ευκαιρίες στη σχεδίαση των φακών, όπου τα μεγάλα διαφράγματα, τα οπτικά συστήματα υψηλής ανάλυσης και η υπερσύγχρονη απόδοση συνδυάζονται και δημιουργούν μοναδικούς φακούς για κινηματογραφιστές και φωτογράφους. Η βάση RF 12 ακίδων επεκτείνει το εύρος επικοινωνίας μεταξύ του φακού και της μηχανής, εξασφαλίζοντας βελτιωμένο επίπεδο αυτόματης εστίασης, σταθεροποίησης εικόνας και προσαρμόσιμου ελέγχου και καθιστώντας τους φακούς RF την ιδανική επιλογή για την καταγραφή βίντεο.

Προσαρμόστε και δημιουργήστε με τους προσαρμογείς βάσης EF-EOS R

Η βάση RF παραμένει συμβατή με τους κινηματογραφικούς και φωτογραφικούς φακούς EF της Canon, χάρη στους επιλεγμένους προσαρμογείς βάσης EF-EOS R. Κατά τη λήψη βίντεο, μπορείτε να επιτύχετε εξαιρετικά μικρό βάθος πεδίου σε περιβάλλον με έντονο φωτισμό, χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα βάσης φίλτρου τύπου drop-in με μεταβλητή ND.

Ο ιδανικός συνεργάτης για VR

Πλήρως συμβατή με τον φακό RF 5.2MM F2.8L DUAL FISHEYE της Canon, η EOS R5 C είναι η ιδανική λύση για τη δημιουργία καθηλωτικού περιεχομένου VR 180°, χάρη στον αισθητήρα full-frame 8K και την εγγραφή μεγάλης διάρκειας. Αυτή η λύση ενός φακού, μηχανής και ροής εργασιών, που αναπτύχθηκε από την Canon, σας επιτρέπει να δημιουργείτε εξαιρετικά ευκρινές περιεχόμενο VR με απλό και αποτελεσματικό τρόπο.

Προηγμένη ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας

Η EOS R5 C διαθέτει το ίδιο προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας σε 5 άξονες που διαθέτουν οι επαγγελματικές μηχανές Cinema EOS, όπως οι EOS C500 Mark II, η EOS C300 Mark III και η EOS C70. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία λειτουργεί σε συνδυασμό με το οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας που υπάρχει στους συμβατούς φακούς, για την παραγωγή σταθερών και ομαλών πλάνων. Επιπλέον, η ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας είναι επίσης διαθέσιμη κατά τη χρήση μη σταθεροποιημένων φακών, όπως οι σταθεροί φακοί και οι ζουμ φακοί Cinema.

Συμβατότητα με αναμορφικό φακό

Η EOS R5 C υποστηρίζει αναμορφικούς φακούς μέσω προσαρμογέων βάσης από τρίτους κατασκευαστές. Με υποστήριξη αποσυμπίεσης 2x, 1,8x και 1,3x μέσω της οθόνης LCD και της εξόδου HDMI, η EOS R5 C προσφέρει μεγαλύτερη υποστήριξη φακού και ευελιξία, για την καταγραφή δημιουργικού κινηματογραφικού υλικού.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την Canon EOS R5 C

Για να λαμβάνετε πρώτοι τις τελευταίες ενημερώσεις για την Canon EOS R5 C, καθώς και προσφορές, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, νέα και προσκλήσεις για εκδηλώσεις στην περιοχή σας.