EOS 850D

Φωτογραφικές μηχανές DSLR

Canon EOS 850D

Ανακαλύψτε τη δημιουργικότητά σας και πάρτε τον έλεγχο με αυτήν την πολυτάλαντη μηχανή DSLR για κινηματογράφηση και φωτογράφιση.

Προδιαγραφές

 • Notification Imagee

  24,1 Megapixel

  Αισθητήρας APS-C

 • Notification Imagee

  DIGIC 8

  Επεξεργαστής εικόνας

 • Notification Imagee

  Ταινίες 4K

  25fps

 • Notification Imagee

  5 άξονες

  Ψηφιακός σταθεροποιητής εικόνας για ταινίες

 • Notification Imagee

  45

  σημεία AF, όλα τύπου σταυρού

 • Notification Imagee

  Wi-Fi

  και Bluetooth® *

Notification Imagee

Αποτυπώστε κάθε στιγμή της ζωής με περισσότερο δημιουργικό έλεγχο

Ανακαλύψτε τη δημιουργικότητά σας με μια μηχανή που σας δίνει έμπνευση. Από πλούσιες, λεπτομερείς εικόνες 24,1MP μέχρι εντυπωσιακές ταινίες 4K, η EOS 850D σας προσφέρει τον πλήρη έλεγχο.

Canon Camera

Εκφραστείτε δημιουργικά και πάρτε τον έλεγχο

Δείτε μέσα από τον φακό μέσω του οπτικού σκοπεύτρου και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις με τον πίσω επιλογέα ελέγχου και τον επιλογέα του επάνω μέρους. Πραγματοποιήστε σύζευξη με μια έξυπνη συσκευή για απομακρυσμένο έλεγχο και επεξεργαστείτε τις λήψεις σας στη μηχανή.

Canon Camera

Επάνω επιλογέας

Προσαρμόστε έξυπνα τις ρυθμίσεις της δημιουργικής κατάστασης, όπως η ταχύτητα κλείστρου και το διάφραγμα.

Canon Camera

Πίσω επιλογέας ελέγχου

Ακόμα πιο δημιουργικός έλεγχος, με διόρθωση έκθεσης ή πλήρως χειροκίνητη ρύθμιση.

Canon Camera
Canon Camera

Εικόνες και ταινίες επαγγελματικής ποιότητας

Καταγράψτε φωτογραφίες και ταινίες 4K με τον αισθητήρα 24,1MP χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF και έναν εξελιγμένο αισθητήρα AF με 45 σημεία τύπου σταυρού, καθώς και τη λειτουργία iTR AF για εστίαση και παρακολούθηση ακριβείας.

Canon Camera

Ταινίες 4K

25fps

Canon Camera

24,1 Megapixel

Αισθητήρας APS-C

Αιχμαλωτίστε κάθε στιγμή

Παρακολουθήστε τα θέματα χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα λήψης 7fps, τη λειτουργία AF ματιού στην Άμεση προβολή, την προηγμένη λειτουργία iTR AF με ανίχνευση προσώπων, αλλά και την οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας που θα σας βοηθήσει να καταγράψετε τις εικόνες σε κάθε περίπτωση χωρίς να χάνετε στιγμή από τη δράση.

Canon Camera

Συνδεθείτε και μοιραστείτε εύκολα τις λήψεις σας από οπουδήποτε

Συνδέστε την EOS 850D σε μια έξυπνη συσκευή μέσω Bluetooth®* και Wi-Fi, επεξεργαστείτε τις λήψεις με DPP Express** για να απολαύσετε ολοκληρωμένη ροή εργασιών RAW ενώ βρίσκεστε εν κινήσει ή δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των εικόνων στον υπολογιστή σας με τη λειτουργία Αυτόματου συγχρονισμού εικόνων.

Μικρό μέγεθος και βάρος

Αυτή η ελαφριά μηχανή μικρών διαστάσεων έχει κατασκευαστεί για να σας συνοδεύει παντού, ενώ διαθέτει οθόνη μεταβλητής γωνίας για λήψεις από ψηλά και χαμηλά με σιγουριά και ευελιξία.

Η Canon έχει ως στόχο την επίτευξη μηδενικών εκπομπών CO2 από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες έως το 2050

Θα το πετύχουμε αυτό με μια μέση βελτίωση της τάξης του 3% ετησίως στον κύκλο ζωής του δείκτη βελτίωσης των εκπομπών CO2 ανά προϊόν. Αν διατηρηθεί αυτό το ποσοστό, θα σημαίνει μια μείωση περίπου 50% από τα επίπεδα του 2008 έως το 2030. Αναγνωρίζουμε ότι αυτό συμβαδίζει με το επίπεδο μείωσης που απαιτείται από τη Συμφωνία του Παρισιού.

Θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε τον στόχο από μακροπρόθεσμη προοπτική, ως μέσο ελέγχου της συμβολής μας σε μια κοινωνία χαμηλών εκπομπών άνθρακα.

Canon Camera

Εφαρμογή Canon Photo Companion

Η εφαρμογή Photo Companion είναι ο απόλυτος συνεργάτης για όσους αφηγούνται ιστορίες με τις εικόνες τους, καθώς παρέχει πρόσβαση σε εξατομικευμένη και εξειδικευμένη γνώση και περιεχόμενο όταν τα χρειάζεστε, βοηθώντας σας να ζωντανέψετε πραγματικά τις ιστορίες σας.

Canon Camera

Ζήστε την εμπειρία του συστήματος EOS

Απολαύστε την πρόσβαση στο εκπληκτικό σύστημα EOS, συνδέστε οποιονδήποτε φακό από τις σειρές EF ή EF-S, προσθέστε ένα φλας Speedlite για δημιουργικό φωτισμό ή συνδέστε ένα εξωτερικό μικρόφωνο μέσω της υποδοχής 3,5mm.

Περιεχόμενα συσκευασίας

Όλα όσα χρειάζεστε για τη λήψη και τη δημιουργία δυναμικών ταινιών 4K και στατικών εικόνων, οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

 • Σώμα μηχανής EOS 850D

 • Προσοφθάλμιο EF-2

 • Κάλυμμα μηχανής R-F-3

 • Πλατύς ιμάντας EW – 400D – N

 • Φορτιστής μπαταριών LC – E17E

 • Συστοιχία μπαταριών LP – E17

 • Καλώδιο ρεύματος

 • Κιτ εγχειριδίων χρήστη

Συμβατά αξεσουάρ

Σχετικά άρθρα

Σχετικά προϊόντα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

 1. Όλα τα δεδομένα βασίζονται σε πρότυπες μεθόδους δοκιμής της Canon, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρεται διαφορετικά. Υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.
 2. * Διαθέτει τεχνολογία Bluetooth® χαμηλής ενέργειας. Το λεκτικό σήμα και τα λογότυπα Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα ιδιοκτησίας της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση αυτών των σημάτων από την Canon Europe Ltd. γίνεται κατόπιν αδείας. Τα λοιπά εμπορικά σήματα/ονομασίες αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.
 3. ** Το DPP Express διατίθεται μόνο για iPad (το DPP Express για iPad είναι μια υπηρεσία βάσει συνδρομής επί πληρωμή)