ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Δημιουργήστε έναν αυτοσχέδιο φωτογραφικό θάλαμο με την Canon Zoemini S2

Αναμνηστικές φωτογραφίες σε στιλ φωτογραφικού θαλάμου χωρίς υψηλό κόστος: δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σκηνικό για την εκτύπωση φωτογραφιών στιγμής.
Δύο γυναίκες ποζάρουν με αποκριάτικα αξεσουάρ μπροστά από μια Canon Zoemini S2 σε ροζ-χρυσό χρώμα, η οποία βρίσκεται πάνω σε ένα τραπέζι. Από την Canon Zoemini S2 εκτυπώνεται μια εικόνα των δύο γυναικών σε διαφορετική πόζα.

Στις ξεχωριστές εκδηλώσεις, το σημαντικό είναι η δημιουργία αναμνήσεων. Οι φωτογραφίες που αποτυπώνουν τη χαρά της στιγμής μπορούν να είναι ένας ευχάριστος, εξαιρετικός τρόπος για να απαθανατίσετε την ημέρα. Είτε πρόκειται για γάμο, γενέθλια ή για ένα θεματικό πάρτι με φίλους, οι φωτογραφικοί θάλαμοι είναι ο ιδανικός τρόπος για να συμμετάσχουν όλοι. Μπορείτε να ενθουσιάσετε τους καλεσμένους σας επιτρέποντάς τους να παίξουν με αξεσουάρ και να επεξεργαστούν τις εικόνες, και μετά να τους χαρίσετε μια απτή ανάμνηση που θα πάρουν μαζί τους και θα τους κάνει να χαμογελούν όποτε την κοιτάζουν.

Η ενοικίαση ενός φωτογραφικού θαλάμου μπορεί να κοστίζει ακριβά και να καταλαμβάνει πολύ χώρο, αλλά με την Canon Zoemini S2 μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας φωτογραφικό θάλαμο και να διασκεδάσετε με την επεξεργασία και την εκτύπωση φωτογραφιών στιγμής που θα λατρέψετε και θα μοιραστείτε. Σε αυτό το άρθρο, εξηγούμε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας αυτοσχέδιο φωτογραφικό θάλαμο με την Canon Zoemini S2 και την εφαρμογή Canon Mini Print.

Πού να στήσετε τον φωτογραφικό θάλαμο της Canon Zoemini

Δύο γυναίκες χαμογελούν και ποζάρουν μπροστά από μια Canon Zoemini S2 σε ροζ-χρυσό χρώμα, η οποία βρίσκεται πάνω σε ένα ξύλινο τραπέζι.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο όσο απλό ή περίτεχνο θέλετε για να στήσετε το σκηνικό για τις φωτογραφίες σε στιλ φωτογραφικού θαλάμου με την Canon Zoemini, δημιουργώντας φόντα και προσθέτοντας αξεσουάρ· ή, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες σε διαφορετικά σημεία στον χώρο και να τις συνδυάσετε.

Χέρι ακουμπισμένο σε μια Canon Zoemini S2 σε ροζ-χρυσό χρώμα, η οποία βρίσκεται πάνω σε ένα ξύλινο τραπέζι.

Η Canon Zoemini S2 διατίθεται σε τρία χρώματα –βεραμάν, λευκό και ροζ-χρυσό– για να επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητα και το στιλ σας.

Μπορεί να έχετε χρησιμοποιήσει έναν φωτογραφικό θάλαμο σε κάποιον γάμο, μιας εκδήλωση της δουλειάς σας ή ένα πάρτι γενεθλίων, αλλά η δημιουργία ενός διαδραστικού χώρου για την αποτύπωση φωτογραφιών μπορεί να είναι μια σπουδαία ιδέα για κάθε εκδήλωση. Γιατί να μην στήσετε τον φωτογραφικό θάλαμο της Canon Zoemini σε ένα πάρτι bachelorette, μια συνάντηση για τα Χριστούγεννα ή το Χαλοουίν, ένα πάρτι γενεθλίων, μια συνάντηση παλιών συμμαθητών ή ένα αποκριάτικο πάρτι με φίλους; Αν και οι κλασικοί φωτογραφικοί θάλαμοι χρησιμοποιούνται κατά κανόνα σε μεγάλους εσωτερικούς χώρους, με την Canon Zoemini S2 οι δυνατότητες είναι αμέτρητες. Καθώς δεν χρειάζεται να συνδέσετε ένα μεγάλο μηχάνημα στο ηλεκτρικό δίκτυο, ο αυτοσχέδιος φωτογραφικός σας θάλαμος μπορεί να βρίσκεται σε μια χαριτωμένη, ζεστή γωνιά του σπιτιού ή ακόμη και σε εξωτερικό χώρο, αν κάνετε πάρτι στον κήπο ή μπάρμπεκιου.

Μπορείτε να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο χώρο όπου θα φωτογραφίζετε τους καλεσμένους οποιαδήποτε στιγμή στη διάρκεια της εκδήλωσης ή να στήσετε τον φωτογραφικό σας θάλαμο στην είσοδο ή την έξοδο του σπιτιού για να τους φωτογραφίζετε καθώς μπαίνουν ή βγαίνουν. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές τοποθεσίες, ανάλογα με τη στιγμή. Η Canon Zoemini S2 εκτυπώνει σε αυτοκόλλητο χαρτί, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε έναν τοίχο με φωτογραφίες στη στιγμή. Υπάρχει επίσης μια εφαρμογή που σας βοηθά να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας και να εκτυπώσετε πολλές εκδοχές της ίδιας εικόνας, για να τη μοιραστείτε με φίλους.

Φροντίστε να στήσετε την Canon Zoemini S2 σε ένα ράφι ή τραπέζι στο σωστό ύψος για τις εικόνες που θέλετε να καταγράψετε. Αν δεν υπάρχει κάποιο κατάλληλο σημείο στον χώρο σας, φανείτε δημιουργικοί και τραβήξτε από χαμηλά μερικές φωτογραφίες σε στιλ φωτογραφικού θαλάμου με εσάς και τους φίλους σας σε περίεργες και διασκεδαστικές πόζες.

Πώς να στήσετε τον φωτογραφικό θάλαμο της Canon Zoemini

Δύο γυναίκες χαμογελούν και ποζάρουν μπροστά από μια Canon Zoemini S2 σε ροζ-χρυσό χρώμα, η οποία βρίσκεται πάνω σε ένα ξύλινο τραπέζι. Οι αντανακλάσεις τους είναι ορατές στον καθρέπτη selfie της Canon Zoemini S2.

Μπορείτε να διορθώσετε τα μαλλιά και το στιλ σας στον καθρέπτη selfie της Canon Zoemini S2 πριν αποφασίσετε την τελική σας πόζα.

Χέρι που κρατάει ένα smartphone, στο οποίο φαίνεται η κατάσταση Άμεσης προβολής στην εφαρμογή Canon Mini Print.

Η κατάσταση Άμεσης προβολής στην εφαρμογή Canon Mini Print είναι ιδανική για να βεβαιωθείτε ότι δείχνετε στα καλύτερά σας στις φωτογραφίες σε στιλ φωτογραφικού θαλάμου.

Στους κλασικούς φωτογραφικούς θαλάμους, συνήθως στεκόμαστε ή καθόμαστε σε έναν μικρό, περιορισμένο χώρο. Ωστόσο, με τον φωτογραφικό θάλαμο της Canon Zoemini S2, έχετε στη διάθεσή σας πολλές περισσότερες δημιουργικές επιλογές. Πειραματιστείτε με τη δημιουργία φόντων. Μπορείτε να προσθέσετε διακοσμητικά, να δημιουργήσετε ένα ολόκληρο σκηνικό ή απλώς να βρείτε έναν γυμνό τοίχο για να δημιουργήσετε έναν λευκό καμβά και να αποφασίσετε αν θέλετε να προσθέσετε αξεσουάρ που θα χρησιμοποιήσουν οι καλεσμένοι στις πόζες τους. Τα σκηνικά και τα αξεσουάρ του Creative Park έδωσαν απίστευτη ενέργεια και χρώμα στις φωτογραφίες από το αποκριάτικο πάρτι σε αυτήν την περίπτωση, ενώ μπορείτε επίσης να προσθέσετε ακόμη περισσότερα διακοσμητικά στοιχεία και προσωπικές πινελιές στο επόμενο στάδιο.

Αφού διαμορφώσετε τον χώρο σας, δοκιμάστε πόσο μακριά πρέπει να τοποθετήσετε την Canon Zoemini S2 για να τραβήξετε τις φωτογραφίες σας. Μπορείτε να στέκεστε ακριβώς μπροστά από το σκηνικό για ορισμένες λήψεις και να πλησιάζετε περισσότερο στη μηχανή για άλλες, ανάλογα με το αν θέλετε να τραβήξετε μόνο πρόσωπα ή ολόσωμες φωτογραφίες. Η μηχανή 8MP μπορεί να αποτυπώσει τις σκηνές σας με υψηλή λεπτομέρεια από διάφορες αποστάσεις.

Δεν χρειάζεται να αναθέσετε σε κάποιο άτομο να τραβήξει τη φωτογραφία, κάτι που θα αποκλείσει τη συμμετοχή του στο πλάνο, καθώς η δωρεάν εφαρμογή Canon Mini Print σάς επιτρέπει να φωτογραφίζετε και να εκτυπώνετε από απόσταση. Αφού συνδέσετε το smartphone σας στην Canon Zoemini S2 μέσω Bluetooth, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρονόμετρο αυτο-φωτογράφισης και τον έλεγχο κλείστρου από απόσταση της εφαρμογής για υπέροχες φωτογραφίες. Ελέγξτε ότι είστε έτοιμοι για την κοντινή λήψη στον καθρέπτη selfie της μηχανής και ορίστε μια καθυστέρηση τριών, πέντε ή δέκα δευτερολέπτων μέσω της εφαρμογής, ώστε εσείς και οι φίλοι σας να έχετε άπλετο χρόνο για την τέλεια πόζα. Απλώς ακουμπήστε τη μηχανή σε έναν τοίχο ή μια σταθερή επιφάνεια και είστε έτοιμοι! Με διάρκεια μπαταρίας για έως και 25 φύλλα φωτογραφιών, μπορείτε να συνεχίσετε να φωτογραφίζετε και να αποτυπώνετε πολλές αναμνήσεις μέχρι την επόμενη φόρτιση.

Τρόποι εξατομίκευσης των εκτυπώσεων της Canon Zoemini

Δάχτυλο ατόμου που επεξεργάζεται ένα κολλάζ εικόνων στην εφαρμογή Canon Mini Print σε ένα smartphone, δίπλα σε μια Canon Zoemini S2 σε ροζ-χρυσό χρώμα, η οποία βρίσκεται πάνω σε ένα ξύλινο τραπέζι.

Η εφαρμογή Canon Mini Print σάς επιτρέπει να δημιουργείτε διατάξεις κολλάζ και να προσθέτετε κείμενο, εικόνες, πλαίσια και φίλτρα για εκτυπώσεις σε στιλ ιαπωνικού purikura. Μπείτε στο πνεύμα και μοιραστείτε το δικό σας κολλάζ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ταγκάροντας τους φίλους σας.

Δύο γυναίκες καθισμένες μαζί, με τη μία να κρατάει μια Canon Zoemini S2 σε ροζ-χρυσό χρώμα στα χέρια της, από την οποία εξέρχεται μια εκτύπωση, και την άλλη να κρατάει ένα smartphone όπου εμφανίζεται η εφαρμογή Canon Mini Print.

Δεν αρέσει σε όλους να βγαίνουν φωτογραφία, αλλά η διαδραστική αποτύπωση φωτογραφιών σε στιλ φωτογραφικού θαλάμου στην Canon Zoemini S2 κάνει τη διαδικασία πολύ πιο παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε φίλτρα και να επεξεργαστείτε τις λήψεις όσο τραβάει η ψυχή σας με την εφαρμογή Canon Mini Print.

Η εφαρμογή Canon Mini Print δεν σας επιτρέπει μόνο να φωτογραφίζετε και να εκτυπώνετε από απόσταση. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε επίσης για να προσθέσετε πολύ διασκεδαστικά στοιχεία και εφέ φωτογραφικού θαλάμου. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εικόνες στο στιλ των εμβληματικών ιαπωνικών purikura – φωτογραφικών θαλάμων που έγιναν πολύ δημοφιλείς στους νέους τη δεκαετία του 1990 και που εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να προσελκύουν αμέτρητους influencer για να τραβήξουν φωτογραφίες με τους φίλους τους. Το εξαιρετικά δημοφιλές purikura βασίστηκε στην ιδέα των παραδοσιακών φωτογραφικών θαλάμων και βελτίωσε την εμπειρία προσφέροντας τη δυνατότητα προσθήκης επιπλέον λεπτομερειών κάθε είδους, όπως αυτοκόλλητα, φίλτρα και γραφικά, που είναι ιδανικά για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εφαρμογή Mini Print προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες για την Canon Zoemini S2, με παρόμοιους τρόπους για να αλλάξετε τη διάταξη, να προσθέσετε κείμενο, πλαίσια, σχέδια και φίλτρα ή να δοκιμάσετε τα εφέ ζωντανής κάμερας και επαυξημένης πραγματικότητας για να δημιουργήσετε εκτυπώσεις με έξτρα πινελιές, τις οποίες θα μπορείτε να μοιραστείτε.

Τι μπορείτε να κάνετε με τις εκτυπώσεις σας

Χέρι ατόμου που κολλάει εικόνες δύο γυναικών σε έναν τοίχο με πράσινα πλακάκια. Οι φωτογραφίες εκτυπώθηκαν με την Canon Zoemini S2 και την εφαρμογή Canon Mini Print.

Το αυτοκόλλητο φωτογραφικό χαρτί ZINK TM εξασφαλίζει εκτυπώσεις που δεν μουτζουρώνουν, δεν σκίζονται και αντέχουν στο νερό, τις οποίες μπορείτε να κολλήσετε σε λευκώματα αλλά και σε τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές και άλλες επιφάνειες, ώστε να μπορείτε να βλέπετε πάντα τα αγαπημένα σας στιγμιότυπα ή να έχετε τα ίδια με τους φίλους σας.

Δύο γυναίκες ποζάρουν με αποκριάτικα αξεσουάρ μπροστά από μια Canon Zoemini S2 σε ροζ-χρυσό χρώμα, η οποία βρίσκεται πάνω σε ένα ξύλινο τραπέζι. Στο ξύλινο τραπέζι υπάρχουν σκορπισμένα και άλλα αποκριάτικα αξεσουάρ.

Οι εικόνες σε στιλ φωτογραφικού θαλάμου είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποτυπώσετε την ατμόσφαιρα και την ενέργεια σε μια εκδήλωση. Αυτές οι λήψεις με θέμα τις απόκριες είναι γεμάτες χρώματα και εκφραστικότητα, και μπορούν να υπενθυμίσουν στους καλεσμένους σας πόσο διασκέδασαν εκείνη τη νύχτα.

Οι εκτυπώσεις φωτογραφικού θαλάμου της Canon Zoemini προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αυτοκόλλητο χαρτί για να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα στιγμής για εξατομικευμένα παιχνίδια πάρτι. Μπορείτε να τοποθετήσετε στην Canon Zoemini S2 έως και 10 φύλλα φωτογραφικού χαρτιού ZINK κάθε φορά, είτε 5 x 7,6cm είτε με κομμένα κυκλικά αυτοκόλλητα 3,3cm, και να εκτυπώνετε κάθε φύλλο σε λιγότερο από ένα λεπτό. Οι καλεσμένοι μπορούν επίσης να κρατήσουν τις εκτυπώσεις ως αναμνηστικά.

Ανεβάστε τις εικόνες σας απευθείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή δημιουργήστε μια δημοσίευση με τους φίλους σας να κρατάνε τις εικόνες. Μπορείτε επίσης να τις συγκεντρώσετε και να τις χρησιμοποιήσετε σε ένα λεύκωμα ή ακόμη και να δημιουργήσετε έναν τοίχο με φωτογραφίες στην εκδήλωσή σας, όπου οι φίλοι σας θα μπορούν να προσθέτουν τις δικές τους εικόνες, δημιουργώντας ένα γιγάντιο κολλάζ που αργότερα θα κορνιζάρετε για να θυμάστε την ημέρα.

Εκτός από τη δυνατότητα άμεσης εκτύπωσης, η Canon Zoemini S2 διαθέτει υποδοχή κάρτας Micro SD, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε πολλές ακόμα εικόνες για να τις επεξεργαστείτε και να τις εκτυπώσετε αργότερα. Μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες ως ευχαριστήριο μήνυμα στους καλεσμένους που μοιράστηκαν μαζί σας αυτήν τη σημαντική στιγμή ή να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να δημιουργήσετε κολλάζ ή μια αφίσα με αυτοκόλλητα που θα αποτελείται από μικρότερες φωτογραφίες και να την κρεμάσετε στον τοίχο σας ως διακοσμητικό αναμνηστικό μιας μαγικής μέρας.

Εικόνα από ψηλά που δείχνει δύο Canon Zoemini S2, μία σε ροζ-χρυσό και μία σε βεραμάν χρώμα, με διάφορες εκτυπώσεις σε στιλ φωτογραφικού θαλάμου γύρω τους.

Η εφαρμογή Canon Mini Print είναι συμβατή με όλα τα μοντέλα Canon Zoemini και σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέτετε περιθώρια στις εκτυπώσεις σας, δίνοντάς τους ρετρό, αναλογική αίσθηση, παρόμοια με αυτήν ενός επαγγελματικού φωτογραφικού θαλάμου.

Ο συνδυασμός της Canon Zoemini S2 με την εφαρμογή Mini Print είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε τον δικό σας διασκεδαστικό φωτογραφικό θάλαμο, που σας προσφέρει όλες τις δημιουργικές δυνατότητες χωρίς το υψηλό κόστος. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δώσετε την ευκαιρία στους καλεσμένους σας να δημιουργήσουν αναμνήσεις και προσφέρει αμέτρητους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τις εκτυπώσεις και να μοιραστείτε τη χαρά εκείνης της ημέρας για πολλά χρόνια. Είτε πρόκειται για ένα πάρτι καλωσορίσματος στο νέο σας σπίτι είτε για μια αποφοίτηση ή απλώς μια θεματική βραδιά Παρασκευής με τους φίλους σας, μπορείτε να ενισχύσετε την εμπειρία με τον δικό σας φωτογραφικό θάλαμο της Canon Zoemini.

Σύνταξη: Kat Halstead

Σχετικά προϊόντα

 • Φωτογραφικές μηχανές στιγμιαίας εκτύπωσης και τσέπης

  Canon Zoemini S2

  Τραβήξτε τις selfie σας με έναν φωτοεκτυπωτή σε μέγεθος τσέπης, που διαθέτει καθρέπτη, φωτεινό δακτύλιο, έλεγχο κλείστρου από απόσταση και άμεση προβολή.
 • Οικιακοί εκτυπωτές

  Canon Zoemini 2

  Δημιουργήστε άμεσα εκτυπώσεις από το smartphone σας οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε, με τον εκτυπωτή τσέπης Zoemini 2 που λειτουργεί με μπαταρία.
 • Οικιακοί εκτυπωτές

  SELPHY SQUARE QX10

  Φυλάξτε για πάντα τις ιδιαίτερες αναμνήσεις σας ως υπέροχες εκτυπώσεις που μπορείτε να δημιουργήσετε παντού και πάντα.

Σχετικά άρθρα