ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Υψηλή ποιότητα, χαμηλό κόστος, μεγάλος όγκος: γνωρίστε τους εκτυπωτές PIXMA G640 και G540 MegaTank

Γνωρίστε σε βάθος τους νέους εκτυπωτές PIXMA MegaTank και ανακαλύψτε τι είναι αυτό που τους κάνει ιδανικούς για επιχειρηματίες και τέλειους για το γραφείο του σπιτιού σας.
Ένας εκτυπωτής Canon PIXMA G540 περιτριγυρισμένος από έγχρωμες εκτυπωμένες φωτογραφίες 4x6".

Είτε έχετε φωτογραφείο, ένα στούντιο φωτογράφισης είτε γραφιστικό γραφείο, η υψηλή ποιότητα εικόνας και το χαμηλό κόστος εκτύπωσης είναι σημαντικά για την επιχείρησή σας. Οι νεότεροι εκτυπωτές Canon PIXMA MegaTank –ο PIXMA G640 και ο PIXMA G540– προσφέρουν εκτυπώσεις με πλούσιες λεπτομέρειες, που διαρκούν μια ολόκληρη ζωή. Τα χρήματα που θα εξοικονομήσετε χάρη στις εντυπωσιακές αποδόσεις των μελανιών τους θα είναι τόσο ελκυστικά, όσο και οι ίδιες οι εκτυπώσεις. Ανακαλύψτε με τον υπολογιστή μας πόσα χρήματα ξοδεύετε για εκτυπώσεις.

Και οι δύο εκτυπωτές αντλούν το πλεονέκτημά τους από το ολοκαίνουργιο σετ μελανιών dye έξι χρωμάτων ChromaLife100, με σύνθεση που αντέχει στο χρόνο: οι εικόνες έχουν διάρκεια ζωής έως και 100 χρόνια σε ένα άλμπουμ φωτογραφιών, όταν εκτυπώνονται στο χαρτί Canon Plus Glossy II PP-201. Είτε εκτυπώνετε για πελάτες είτε για προσωπική χρήση στο δικό σας φωτογραφικό άλμπουμ, θα απολαμβάνετε ποιότητα που διαρκεί μια ζωή.

Το σετ μελανιών των εκτυπωτών PIXMA G640 και PIXMA G540 περιλαμβάνει ειδικό κόκκινο και γκρι μελάνι τύπου dye, που προσφέρουν στις εκτυπώσεις επιπλέον ζωντάνια, προκαλώντας μια καθοριστική αλλαγή στην ποιότητα του χρώματος. Η εισαγωγή του κόκκινου μελανιού προσφέρει μια διευρυμένη γκάμα χρωμάτων που ξεκλειδώνει πλουσιότερους τόνους, ενώ το γκρι μελάνι ενισχύει τα χρώματα στις σκούρες περιοχές για βελτιωμένη αντίθεση και πιο ρεαλιστική αίσθηση. Ένα άλλο πλεονέκτημα της ειδικής δεξαμενής γκρι μελανιού είναι ότι τα χρώματα αναπαράγονται με μεγαλύτερη σταθερότητα, προσφέροντας συνεπή αποτελέσματα σε διαφορετικούς τύπους φωτογραφικού χαρτιού, γεγονός που σημαίνει πιο ζωντανές εκτυπώσεις για την επιχείρησή σας.

Εκτυπώστε έως και 3.800 φωτογραφίες 4x6" με μία δεξαμενή

Ένας εκτυπωτής Canon PIXMA G640 με κάμερα στο επάνω μέρος, περιτριγυρισμένος από εκτυπωμένες φωτογραφίες.

Τα πρόσθετα μελάνια κόκκινου και γκρι χρώματος διευρύνουν τη χρωματική γκάμα, προσφέροντας πιο πλούσιες και δυναμικές εκτυπώσεις φωτογραφιών σε σύγκριση με ένα σετ τεσσάρων μελανιών.

Οι εκτυπωτές PIXMA G640 και PIXMA G540 διαθέτουν επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού υψηλής χωρητικότητας, προσφέροντας έναν πολύ πιο πρακτικό και οικονομικό τρόπο εκτύπωσης, ώστε να μην χρειάζεται να παραγγέλνετε και να αντικαθιστάτε συνεχώς φυσίγγια μελανιού μίας χρήσης. Επιπλέον, οι φωτογραφικοί εκτυπωτές PIXMA G650 και PIXMA G550 είναι εξαιρετικά αποδοτικοί και επιτυγχάνουν εξαιρετικά υψηλή παραγωγή εκτυπώσεων – έως και 3.800 φωτογραφίες1 4x6" με ένα μόνο σετ φιαλών μελανιού.

Το γέμισμα των δεξαμενών είναι πιο απλό από ποτέ. Οι φιάλες και τα καπάκια των δεξαμενών μελανιού έχουν χρωματική κωδικοποίηση και κάθε είσοδος έχει τέτοιο σχήμα ώστε να χωράει μόνο η σωστή φιάλη μελανιού, διασφαλίζοντας σωστό γέμισμα. Οι φιάλες δεν χρειάζονται πίεση και διακόπτουν αυτόματα την έγχυση όταν γεμίσει το δοχείο – ακόμη και τα καπάκια των δοχείων έχουν σχεδιαστεί για εύκολο κράτημα. Όλα αυτά εξασφαλίζουν εργασίες συντήρησης χωρίς ακαταστασία, καθώς και καθαρά χέρια.

Χέρι που κρατάει μια φωτογραφία με τομάτες, η οποία μόλις εκτυπώθηκε από έναν εκτυπωτή της σειράς PIXMA G.

Οι PIXMA G640 και PIXMA G540 διαθέτουν σετ έξι μελανιών τύπου dye, που προσφέρουν εικόνες υψηλής ποιότητας και εκτυπώσεις με μεγάλη διάρκεια ζωής, χάρη στη σύνθεση ChromaLife100.

Χέρι που αδειάζει μια φιάλη κόκκινου μελανιού σε έναν εκτυπωτή της σειράς PIXMA G με άλλες φιάλες δίπλα.

Οι εκτυπωτές PIXMA G640 και PIXMA G540 έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να συντηρούνται εύκολα, με μελάνια που γεμίζουν χωρίς κόπο και με απλή αντικατάσταση της κασέτας συντήρησης.

Για μείωση των διακοπών λειτουργίας, οι φωτογραφικοί εκτυπωτές PIXMA G640 και PIXMA G540 προσφέρουν βελτιωμένη ακρίβεια τροφοδοσίας χαρτιού και υψηλή χωρητικότητα, έως και 100 φύλλα A4. Διατίθενται επίσης με κεφαλές εκτύπωσης αντικαθιστώμενες από τον χρήστη2 και με κασέτες συντήρησης μελανιού. Κάθε μοντέλο διαθέτει επίσης οθόνη LCD με πλήρη έλεγχο κουκκίδων, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την κασέτα συντήρησης, να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις εκτύπωσης και να εντοπίζετε τυχόν σφάλματα εκτύπωσης, για παραγωγή χωρίς προβλήματα, κάθε φορά.

Τα μοντέλα PIXMA G640 και PIXMA έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται και να συντηρούνται εξίσου εύκολα, προσφέρουν ασύρματη εκτύπωση από διάφορες συσκευές και είναι συμβατά με τις υπηρεσίες Canon PRINT, Mopria Print Service® και Apple AirPrint®.

Ένας ολοκληρωμένος εκτυπωτής

Ένας εκτυπωτής PIXMA G640 που φωτοτυπεί μια εικόνα.

Ο εκτυπωτής PIXMA G640 διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία φωτοαντιγραφής και σάρωσης, για όλες τις ανάγκες του οικιακού σας γραφείου.

Εκτυπωτής της σειράς PIXMA G που εκτυπώνει μια εικόνα από ένα smartphone.

Οι PIXMA G640 και PIXMA G540 μπορούν να ενεργοποιηθούν ασύρματα κατά τη λήψη οδηγιών εκτύπωσης και να απενεργοποιηθούν αυτόματα μετά την ολοκλήρωση των εργασιών τους.

Ενώ και τα δύο μοντέλα προσφέρουν τις ίδιες δυνατότητες εκτύπωσης υψηλής ποιότητας και μεγάλου όγκου, ο PIXMA G640 διαθέτει επιπλέον λειτουργία φωτοαντιγραφής και σάρωσης στα 600x1.200dpi, κάτι που τον καθιστά το ιδανικό πολυμηχάνημα για έναν χώρο εργασίας ή ένα οικιακό γραφείο. Τα μοντέλα PIXMA G640 και PIXMA G540 διαθέτουν επίσης λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης. Αυτό το χαρακτηριστικό εξοικονόμησης ενέργειας σάς επιτρέπει να στέλνετε εργασίες εκτύπωσης από φορητό υπολογιστή, τηλέφωνο ή κάμερα με υποστήριξη Wi-Fi ενώ εργάζεστε σε διαφορετική τοποθεσία, ώστε να τις βρείτε έτοιμες να σας περιμένουν όταν επιστρέψετε. Χάρη στη συμβατότητα με PIXMA Cloud Link, μπορείτε να εκτυπώνετε εικόνες και έγγραφα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και από τοποθεσίες κοινής χρήσης φωτογραφιών.

Διατηρώντας το ίδιο υψηλό επίπεδο απόδοσης στο απλό χαρτί A4 όπως και με τις εκτυπώσεις φωτογραφιών 6x4" ιντσών, οι εκτυπωτές PIXMA G640 και PIXMA G540 μπορούν να εκτυπώσουν 8.000 φύλλα A4 με ένα μόνο σετ έγχρωμων φιαλών μελανιού. Μπορείτε επίσης να τους χρησιμοποιήσετε για να εκτυπώσετε φυλλάδια και πόστερ μεγέθους έως και 1.200mm σε φύλλα A4, μέσω του λογισμικού Canon PosterArtist Lite για Microsoft Windows που διατίθεται δωρεάν για λήψη.

Οι ευέλικτοι PIXMA G650 και PIXMA G550 επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να παρέχουν μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών εκτύπωσης στους πελάτες, σε προσιτές τιμές. Είναι ιδανικοί για τους χειριστές «οικιακών» φωτογραφικών θαλάμων, τους φωτογράφους που παράγουν έγγραφα ταυτοποίησης ή τους επαγγελματίες μάρκετινγκ που πρέπει να παράγουν μεγάλο όγκο από πόστερ, φυλλάδια και λοιπό διαφημιστικό υλικό. Αν ψάχνετε για έναν εκτυπωτή που προσφέρει υψηλή ικανότητα παραγωγής, ευκολία και χαμηλό κόστος εκτύπωσης, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα εικόνας, δεν πρέπει να χάσετε τα νέα μέλη της σειράς Canon MegaTank.

Κείμενο του Marcus Hawkins

  1. Η απόδοση σελίδων υπολογίζεται βάσει συγκεκριμένης μεθόδου ελέγχου της Canon, με χρήση του διαγράμματος ISO/IEC 29103 και προσομοίωσης συνεχούς εκτύπωσης, με αντικατάσταση μετά την αρχική εγκατάσταση.
  2. Η διαθεσιμότητα εξαρτάται από την περιοχή.

Σχετικά προϊόντα

  • PIXMA G640

    Οικιακοί εκτυπωτές

    PIXMA G640

    Ο PIXMA G640 είναι το πρώτο πολυμηχάνημα της σειράς PIXMA G με έξι επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού dye. Συνδυάζει απαράμιλλη ποιότητα εκτύπωσης φωτογραφιών με δυνατότητα παραγωγής μεγάλων όγκων σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος.
  • pixma g540 fra range page

    Οικιακοί εκτυπωτές

    PIXMA G540

    Εκτυπωτής με έξι επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιών dye για εκτύπωση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, με δυνατότητα παραγωγής μεγάλων όγκων σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος.
  • Εκτυπωτές inkjet

    Plus Glossy II PP-201

    Το Φωτογραφικό χαρτί Plus Glossy II της Canon είναι το ιδανικό φωτογραφικό χαρτί για εκτυπώσεις κορυφαίας ποιότητας με ιλουστρασιόν φινίρισμα. Προσφέρει το ιδανικό φινίρισμα για ψηφιακές φωτογραφίες και για όλες τις ανατυπώσεις σας.

Σχετικά άρθρα

  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

    Οι εκτυπωτές MegaTank και τα πλεονεκτήματά τους

    Ανακαλύψτε έξι λόγους για τους οποίους χρειάζεστε έναν εκτυπωτή MegaTank.

  • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

    Οι καλύτεροι εκτυπωτές για σχεδιαστές

    Οι εκτυπωτές είναι απαραίτητα εργαλεία για τους σχεδιαστές. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο μοντέλο για τις ανάγκες σας.

  • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

    Inkjet ή λέιζερ: ποιος τύπος είναι κατάλληλος για εσάς;

    Μάθετε τις διαφορές μεταξύ των εκτυπωτών inkjet και λέιζερ της Canon και ανακαλύψτε ποιος ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

  • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

    Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν ασύρματο εκτυπωτή

    Έξυπνοι τρόποι για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ασύρματο εκτυπωτή σας.