ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

Οι εκτυπώσεις μπορούν να σας φτιάξουν τη διάθεση

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν στιγμές στον χρόνο – μάθετε πώς μπορείτε να εκτυπώσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και να διακοσμήσετε το σπίτι σας με αναμνήσεις.
Canon Camera
Δεν μπορούμε πάντα να περάσουμε χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Αν και τα e-mail, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι βιντεοκλήσεις έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο που επικοινωνούμε σε μεγάλες αποστάσεις, δεν είναι για όλους. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μπορεί να δυσκολεύονται με την τεχνολογία, τα μικρά παιδιά να μην έχουν την υπομονή και όλοι οι άλλοι μπορεί να έχουν κουραστεί τόσο πολύ να κοιτάζουν συνεχώς μια οθόνη, που δεν θέλουν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους κοιτάζοντας κι άλλες οθόνες.

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν στιγμές στον χρόνο και η εκτύπωση αυτών των στιγμών τις καθιστά πιο σημαντικές. Οι φωτογραφίες φίλων ή μελών της οικογένειας στο σπίτι σας σάς βοηθούν να αισθάνεστε συνδεδεμένοι. Η δημιουργία μιας συλλογής εκτυπώσεων σε ένα λεύκωμα ή άλμπουμ σάς προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε χαρούμενες αναμνήσεις και αποτελεί επίσης ένα όμορφο δώρο.

Ακολουθούν μερικές προτάσεις για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δύναμη της εκτύπωσης για να σας φτιάξει τη διάθεση.
Νεαρό αγόρι κρεμά μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία των παππούδων του στον τοίχο.

Ένα απτό αντικείμενο είναι πολύ πιο ικανοποιητικό από την κύλιση σε εικόνες στο άλμπουμ της μηχανής. Γιορτάστε με την οικογένεια και τους φίλους σας, δημιουργώντας εκτυπώσεις με νόημα τις οποίες μπορείτε να κρεμάσετε στο σπίτι σας.

Κρεμάστε φωτογραφίες σε σημεία που θα φαίνονται

Γονέας και παιδί κρεμούν εκτυπωμένες φωτογραφίες, πιασμένες σε ένα κομμάτι σπάγκο, από το περβάζι του παραθύρου.

Η διακόσμηση του σπιτιού σας με αναμνήσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτιάξετε τη διάθεσή σας και να αισθανθείτε κοντά σε αυτούς που αγαπάτε περισσότερο.

Γυναίκα που αφαιρεί το πίσω μέρος μιας κορνίζας. Ένας εκτυπωτής Canon PIXMA Σειράς TS5350, μια φωτογραφία και ένα πακέτο ιλουστρασιόν φωτογραφικού χαρτιού βρίσκονται στο γραφείο μπροστά της.

Ο εκτυπωτής Canon PIXMA Σειράς TS5350 είναι ιδανικός για χειροτεχνίες και δημιουργίες, ενώ η εκτύπωση μέσω Wi-Fi σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε τα πάντα από το smartphone σας.

Εάν βλέπετε τα πρόσωπα των φίλων ή της οικογένειάς σας σε φωτογραφίες μπορεί να νιώσετε πιο χαρούμενοι. Μέχρι πρόσφατα, συνηθίζαμε να φυλάμε φωτογραφίες των αγαπημένων μας προσώπων στο πορτοφόλι ή στην τσάντα. Εάν είχαμε μια κακή μέρα, μπορούσαμε να δούμε τη φωτογραφία για να φτιάξει η διάθεσή μας. Οι ψηφιακές φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες σε smartphone μπορεί να αποτελούν μια σύγχρονη εναλλακτική λύση, αλλά ακόμη είναι πιο εύκολο να αισθάνεστε σε επαφή με μια εκτυπωμένη φωτογραφία. Κρεμάστε φωτογραφίες σε σημεία όπου περνάτε πολύ χρόνο, όπως η κουζίνα ή το γραφείο σας, για να αισθάνεστε χαρά όλη την ημέρα.

Ο εκτυπωτής Canon PIXMA Σειράς TS5350 είναι μια εξαιρετική επιλογή για καθημερινές εκτυπώσεις. Συνδεθείτε απευθείας στο smartphone σας και εκτυπώστε φωτογραφίες 4x6" χωρίς περιθώρια σε μόλις 36 δευτερόλεπτα. Οι κορνίζες δεν είναι η μοναδική επιλογή για την ανάδειξη των φωτογραφιών σας. Γιατί να μην εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σε Επαναχρησιμοποιούμενο αυτοκόλλητο φωτογραφικό χαρτί ή Μαγνητικό φωτογραφικό χαρτί και να τις κολλήσετε στη θήκη ενός φορητού υπολογιστή ή στο ψυγείο σας; Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε τις φωτογραφίες μαζί σας όπου κι αν πάτε, εκτυπώνοντάς τες σε Χαρτί μεταφοράς και σιδερώνοντάς το σε βαμβακερά ρούχα ή αξεσουάρ.

Μετατρέψτε τις εκτυπώσεις σας σε χειροτεχνία

Νεαρό αγόρι που κολλά εκτυπωμένες φωτογραφίες σε ένα λεύκωμα με καφέ χαρτί.

Ο SELPHY Square QX10 είναι ιδανικός για λευκώματα, καθώς οι φωτογραφίες έχουν αυτοκόλλητο υπόστρωμα και δεν απαιτείται η χρήση κόλλας ή σελοτέιπ.

Εκτυπωτής Canon SELPHY Square QX10 επάνω σε ένα λεύκωμα.

Εξατομικεύστε εύκολα τις φωτογραφίες σας με φίλτρα, περιγράμματα ή πρόσθετο κείμενο, χάρη στην εφαρμογή SELPHY Photo Layout.

Η δημιουργία ενός λευκώματος είναι διασκεδαστική και θα κρατήσει τα παιδιά απασχολημένα για ώρες. Μπορεί επίσης να τα βοηθήσει να διατηρήσουν την επαφή με μέλη της οικογένειας που μπορεί να μην έχουν δει για κάποιο χρονικό διάστημα.

Ο εκτυπωτής SELPHY Square QX10 είναι η ιδανική λύση για τη δημιουργία λευκωμάτων. Συνδέστε τον εκτυπωτή απευθείας στο smartphone σας μέσω Wi-Fi και της εφαρμογής SELPHY Photo Layout, και αφήστε τα παιδιά σας να προσθέσουν φίλτρα, περιγράμματα και κείμενο στις φωτογραφίες σας πριν από την εκτύπωση. Μετά την εκτύπωση, μπορείτε να ξεκολλήσετε το πίσω μέρος των εκτυπωμένων φωτογραφιών και να τις κολλήσετε απευθείας στο λεύκωμα, χωρίς να απαιτείται ταινία ή κόλλα. Το λευκό περίγραμμα είναι ιδανικό για το γράψιμο προσωπικών σημειώσεων ή αστείων λεζαντών.

Αν πιστεύετε ότι τα λευκώματα είναι μόνο για παιδιά, ίσως είναι καιρός να ανακαλύψετε ξανά τη χαρά της δημιουργίας του δικού σας άλμπουμ φωτογραφιών, ή της λήψης και της εκτύπωσης φωτογραφιών για καθημερινές στιγμές που θα συνοδεύουν καταχωρίσεις σε κάποιο ημερολόγιο. Με τον φορητό εκτυπωτή SELPHY Square QX10, που δεν χρειάζεται καλώδια, μπορείτε να εκτυπώνετε όπου κι αν βρίσκεστε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τον τοποθετήσετε στο κομοδίνο σας ή να τον πάρετε μαζί με το ημερολόγιό σας στην επόμενη εκδρομή σας.

Θυμηθείτε τη στιγμή

Δύο νεαρές γυναίκες ποζάρουν για τη λήψη selfie με έναν Canon Zoemini S.

Αξίζει να αποτυπώσετε και να γιορτάσετε ακόμα και καθημερινές στιγμές, όπως η επικοινωνία με φίλους. Ο Canon Zoemini S είναι ένας εκτυπωτής τσέπης που μπορείτε να πάρετε μαζί σας οπουδήποτε.

Το να ζεις τη στιγμή σημαίνει κάτι περισσότερο από το να αξιοποιείς στο έπακρο τις καλές στιγμές. Σημαίνει να είσαι παρών και να μαθαίνεις να εκτιμάς κάθε μέρα γι’ αυτό που είναι. Με τις φωτογραφίες μπορείτε να αποτυπώσετε στιγμές και να τις επισημάνετε ως σημαντικές, είτε γιορτάζετε γενέθλια με τους πιο κοντινούς φίλους σας είτε κάνετε κάτι τόσο απλό όπως μια βόλτα με τον σκύλο σας. Μια ψηφιακή φωτογραφία του σκύλου σας μπορεί να χαθεί στον ψηφιακό χώρο αποθήκευσης στο smartphone ή στη φωτογραφική μηχανή, αλλά μια στιγμιαία εκτύπωση προσθέτει σημασία στη στιγμή.

Ο φωτοεκτυπωτής Canon Zoemini S αποτελεί μηχανή 8MP και εκτυπωτή στιγμιαίας χρήσης ταυτόχρονα. Διαθέτει καθρέπτη για selfie και ενσωματωμένο φωτεινό δακτύλιο, για να φαίνεστε υπέροχοι κατά την αποτύπωση προσωπικών στιγμών. Μπορείτε να συνδέσετε τον Canon Zoemini S στο smartphone σας μέσω Bluetooth και της εφαρμογής Canon Mini Print, που σημαίνει ότι ακόμα κι αν ξεχάσετε να τον πάρετε μαζί σας, μπορείτε να εκτυπώσετε τη στιγμή μόλις φτάσετε στο σπίτι.

Στείλτε φωτογραφίες μέσω ταχυδρομείου

Μικρό παιδί που χαιρετά τους παππούδες του κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης σε ένα tablet.

Η αποστολή φωτογραφιών μέσω ταχυδρομείου είναι ένας επιπλέον τρόπος για να διατηρείτε επαφή με αυτούς που μένουν μακριά.

Ένας Canon SELPHY Square QX10 δίπλα σε smartphone.

Μπορείτε να εκτυπώσετε πολλές φωτογραφίες στον Canon SELPHY Square QX10 και να τις ταχυδρομήσετε σε φίλους και συγγενείς.

Το γεγονός ότι μπορείτε να μοιράζεστε άμεσα φωτογραφίες μέσω του Internet δεν σημαίνει ότι η αποστολή μιας εκτυπωμένης φωτογραφίας μέσω ταχυδρομείου είναι λιγότερο σημαντική. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μπορεί να μην είναι ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να μην αισθάνονται άνετα με τις βιντεοκλήσεις, αλλά χαίρονται να λαμβάνουν εκτυπωμένες φωτογραφίες των εγγονιών –ή ακόμη και ένα χειροποίητο λεύκωμα– μέσω ταχυδρομείου. Και αυτό δεν αφορά μόνο τους παππούδες και τις γιαγιάδες. Ποιος δεν θα ήθελε να λαμβάνει φωτογραφίες από σημαντικές στιγμές μέσω ταχυδρομείου; Είναι σίγουρα καλύτερο από το να ανοίγεις έναν λογαριασμό!

Στείλτε φωτογραφίες που τραβήξατε και εκτυπώσατε στη στιγμή με τον Canon Zoemini S ή εκτυπώστε πολλά αντίγραφα της ίδιας φωτογραφίας –ένα για εσάς και ένα για εκείνους– στον εκτυπωτή SELPHY Square QX10. Εναλλακτικά, αν θέλετε να στείλετε κάτι λίγο μεγαλύτερο, τοποθετήστε στον εκτυπωτή PIXMA φωτογραφικό χαρτί τυπικού μεγέθους (4x6") ή Ιλουστρασιόν φωτογραφικό χαρτί A4.

Είτε εκτυπώνετε για να θυμηθείτε τις στιγμές που έχετε περάσει είτε για να επισημάνετε μια ιδιαίτερη στιγμή ή για να διατηρήσετε την επαφή με φίλους και συγγενείς που ίσως δεν μπορείτε να επισκέπτεστε όσο συχνά θα θέλατε, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους η εκτύπωση μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή σας.


Σύνταξη: Matthew Bowen

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά άρθρα

 • Εκτυπωτής Canon PIXMA G6050 και Μαγνητικό φωτογραφικό χαρτί Canon σε τραπέζι δίπλα σε έργα χαρτοκοπτικής, όπως ένα μόμπιλε με δεινόσαυρους, ένα κεφάλι μονόκερου και αυτοκόλλητα με γάτες.

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Δημιουργήστε κομψά διακοσμητικά για το σπίτι

  Αρχίστε τη χειροτεχνία και διακοσμήστε το σπίτι σας με τη βοήθεια του Creative Park και ενός εκτυπωτή PIXMA G6050.

 • Δημιουργήστε το δικό σας οικογενειακό κυνήγι θησαυρού

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Δημιουργήστε το δικό σας οικογενειακό κυνήγι θησαυρού

  Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εκτυπωτή σας PIXMA και λίγη φαντασία για να δημιουργήσετε μια συναρπαστική περιπέτεια.

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

  Εκτυπώστε το δικό σας βιβλίο συνταγών

  Η Natasha Alipour-Faridani σάς δίνει συμβουλές για το πώς να φωτογραφίσετε και να εκτυπώσετε το δικό σας βιβλίο συνταγών.

 • A tablet showing the Creative Park app next to personalised cards and a party garland.

  ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

  Εκτυπώστε ό,τι χρειάζεστε για το πάρτι σας

  Κάντε το πάρτι που σχεδιάζατε πραγματικότητα με την εφαρμογή Creative Park.