ΕΙΔΟΣ

Εκτύπωση και χειροτεχνίες

Χρήσιμες συμβουλές εκτύπωσης για σχολική εκπαίδευση στο σπίτι, διασκεδαστικές ιδέες για καλλιτεχνικές δημιουργίες και χειροτεχνίες για όλη την οικογένεια, καθώς και έξυπνοι τρόποι για να αξιοποιήσετε καλύτερα τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και να ενισχύσετε την αποδοτικότητά σας στο οικιακό σας γραφείο.

Προτεινόμενα προϊόντα και πακέτα

  • PIXMA TS7750i

    Οικιακοί εκτυπωτές

    PIXMA TS7750i

    Ένας γρήγορος εκτυπωτής υψηλής ποιότητας που χωράει εύκολα στη ζωή σας, χάρη στο μικρό του μέγεθος και την απλή του χρήση.
  • PIXMA TS7650i

    Οικιακοί εκτυπωτές

    PIXMA TS7650i

    Ένας γρήγορος εκτυπωτής υψηλής ποιότητας που χωράει εύκολα στη ζωή σας, χάρη στο μικρό του μέγεθος και την απλή του χρήση.
  • Οικιακοί εκτυπωτές

    PIXMA TS7450a Series

    Μια κομψή συσκευή «όλα σε ένα» για χρήστες που αγαπούν την τεχνολογία, με πληθώρα δημιουργικών επιλογών εκτύπωσης, καθώς και τεχνολογία ADF που απλοποιεί τη διαδικασία αντιγραφής και σάρωσης πολλών διαφορετικών φύλλων.
  • Εκτυπωτές για μικρά γραφεία

    MAXIFY GX1040

    Διατηρήστε την παραγωγικότητά σας στο σπίτι με αυτόν τον γρήγορο, εύχρηστο και οικονομικό εκτυπωτή 3 σε 1, μικρών διαστάσεων, με επαναγεμιζόμενες φιάλες μελανιού.
  • MAXIFY GX7050

    Εκτυπωτές MegaTank

    MAXIFY GX7040

    Δημιουργήστε έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας καθημερινά και μειώστε κατά μέσο όρο 90% το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σε σύγκριση με τους 10 κορυφαίους λέιζερ και inkjet εκτυπωτές, χάρη σε αυτά τα συστήματα υψηλής παραγωγής MegaTank με επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιών.
  • Οικιακοί εκτυπωτές

    SELPHY CP1500

    Δημιουργήστε εκτυπώσεις με πλούσια χρώματα και εξαιρετική ανθεκτικότητα μέσα σε δευτερόλεπτα, με αυτόν τον εύχρηστο, μικρών διαστάσεων εκτυπωτή φωτογραφιών.
  • Οικιακοί εκτυπωτές

    SELPHY SQUARE QX10

    Φυλάξτε για πάντα τις ιδιαίτερες αναμνήσεις σας ως υπέροχες εκτυπώσεις που μπορείτε να δημιουργήσετε παντού και πάντα.
  • Οικιακοί εκτυπωτές

    Canon Zoemini 2

    Δημιουργήστε άμεσα εκτυπώσεις από το smartphone σας οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε, με τον εκτυπωτή τσέπης Zoemini 2 που λειτουργεί με μπαταρία.
  • Εκτυπωτές inkjet

    Matte Photo Paper MP-101

    Το Ματ φωτογραφικό χαρτί παράγει εκτυπώσεις φωτογραφιών, γραφικών και κειμένου υψηλής ποιότητας με ματ φινίρισμα. Επιπλέον, είναι κατάλληλο για πιο δημιουργικές χρήσεις, όπως ευχετήριες κάρτες, πλακάτ και χειροτεχνίες από χαρτί.
  • Άλλα είδη

    Εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο

    Όλα τα τελευταία νέα και πληροφορίες για τα προϊόντα