EOS R3

Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

Canon EOS R3

Φευγαλέες στιγμές στον χρόνο, αποτυπωμένες με τρόπους που δεν είχατε φανταστεί ποτέ. Καλωσήρθατε στο μέλλον της φωτογραφίας δράσης.

Προδιαγραφές

 • Αισθητήρας stacked

  Αισθητήρας stacked με οπίσθιο φωτισμό

 • Ρυθμός λήψεων ριπής 30fps

  Συνεχής λήψη έως τα 30fps ή 12fps με μηχανικό κλείστρο, με παρακολούθηση ΑΕ και AF

 • Ριπές υψηλής ταχύτητας έως και 195fps1

  Φωτογραφίστε με ρυθμό λήψεων ριπής με δυνατότητα προσαρμογής

 • Μέγ. ISO 102.400

  Ευαισθησία από ISO 100 έως ISO 102.400 (δυνατότητα επέκτασης σε ISO 204.800)

 • Ανάλυση 24 megapixel

  Ιδανική ισορροπία ποιότητας εικόνας, υψηλής απόδοσης ISO και μεγέθους αρχείου

 • IS έως και 8 στοπ

  Ενσωματωμένος Σταθεροποιητής εικόνας στο σώμα που λειτουργεί σε συνδυασμό με το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας του φακού για απόλυτα σταθερές λήψεις

 • Σύστημα AF με έλεγχο ματιών

  Επιλογή σημείων εστίασης ή θεμάτων για παρακολούθηση απλώς κοιτάζοντάς τα

 • Παρακολούθηση θέματος

  Αυτόματη παρακολούθηση ανθρώπων, ζώων και οχημάτων στις καταστάσεις φωτογραφίας και βίντεο

 • Οθόνη μεταβλητής γωνίας

  Πλήρως αρθρωτή οθόνη αφής 8,2cm, 4.200.000 κουκκίδων

 • Ηλεκτρονικό σκόπευτρο

  Ηλεκτρονικό σκόπευτρο 5.760.000 κουκίδων που δεν σβήνει κατά τη λήψη, με ρυθμό ανανέωσης 120fps και κάλυψη 100%

 • Wi-Fi και Bluetooth

  Ασύρματη συνδεσιμότητα για τηλεχειρισμό και μεταφορά εικόνων

 • 6K RAW

  Ρυθμός 60fps με τη μεγαλύτερη ευελιξία στην αλλαγή ρυθμίσεων, όπως η ισορροπία λευκού μετά την παραγωγή

 • 4K 120p

  Καταγραφή βίντεο σε αργή κίνηση με εξαιρετικά υψηλή λεπτομέρεια

 • Full HD 240p

  Καταγραφή βίντεο σε εξαιρετικά αργή κίνηση με υψηλή λεπτομέρεια

 1. Η παρακολούθηση AE και AF δεν είναι διαθέσιμη στην κατάσταση Συνεχούς λήψης υψηλής ταχύτητας. Ο μέγιστος αριθμός καρέ που μπορούν να αποτυπωθούν μπορεί να οριστεί σε 50
Η έκδοση firmware που κυκλοφόρησε στις 22 Ιουλίου 2022 πρόσθεσε τη δυνατότητα συνεχούς λήψης έως και 195fps, βίντεο 240p Full HD και μια ακόμα σειρά από χρήσιμες λειτουργίες. Μπορείτε να την κατεβάσετε από τη σελίδα υποστήριξης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Παρουσιάζουμε το επόμενο κεφάλαιο στο σύστημα EOS

Η EOS R3 θα αλλάξει τον τρόπο πού σκέπτεστε για τις mirrorless φωτογραφικές μηχανές. Ο αισθητήρας stacked με οπίσθιο φωτισμό μπορεί να παγώσει τη δράση στο 1/64.000 και επιτρέπει τη συνεχή λήψη στα 30fps με δυνατότητα επέκτασης έως και 195fps1. Το σύστημα AF με έλεγχο μέσω ματιού αναγνωρίζει και παρακολουθεί τα θέματα κατά τη λήψη – ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για τη φωτογράφιση αθλητικών γεγονότων, ειδήσεων και άγριας φύσης.

Η EOS R3 με μια ματιά

 • Εκρηκτική ταχύτητα στα 30fps

  Απολαύστε κορυφαία ταχύτητα κλείστρου 1/64.000 δευτ. και λήψεις ριπής στα 30fps, με ταυτόχρονη παρακολούθηση AF/AE.

 • Τέλειες λήψεις σκηνών με κίνηση

  Η EOS R3 αποτυπώνει φευγαλέες στιγμές στα 30fps, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες που δεν είναι ορατές με γυμνό μάτι.

 • Δείτε. Αντιδράστε. Ανταποκριθείτε.

  Με την τεχνολογία αυτόματης εστίασης με έλεγχο ματιών επόμενης γενιάς, η EOS R3 εστιάζει σε όποιο θέμα και αν παρακολουθείτε.

 • Φτιαγμένη για ταινίες

  Η EOS R3 είναι ένα επαγγελματικό υβριδικό μοντέλο που προσφέρει τη δυνατότητα λήψης κινηματογραφικών βίντεο, με ποιότητα κατάλληλη για μετάδοση, καθώς και εντυπωσιακών φωτογραφιών.

 • Σχεδίαση για επαγγελματίες

  Η EOS R3 έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της καθημερινής επαγγελματικής χρήσης, αλλά και σε κάθε περίσταση.

 • Προηγμένη συνδεσιμότητα

  Η EOS R3 χρησιμοποιεί την ενσύρματη υποδοχή LAN και Wi-Fi 2,4/5GHz για επικοινωνία με δίκτυα υπολογιστών, φορητούς υπολογιστές και φορητές συσκευές, εξασφαλίζοντας τη γρήγορη και εύκολη κοινοποίηση εικόνων, αλλά και τον απομακρυσμένο έλεγχο της μηχανής.

Τέλειες λήψεις σκηνών με κίνηση

Η EOS R3 αποτυπώνει φευγαλέες στιγμές στα 30fps, με δυνατότητα επέκτασης στα 195fps1, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες που δεν είναι ορατές με γυμνό μάτι.

Ο αισθητήρας stacked με οπίσθιο φωτισμό της μηχανής είναι τόσο γρήγορος που επιτρέπει στους φωτογράφους να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό κλείστρο για το πάγωμα της γρήγορης κίνησης, χωρίς να ανησυχούν για την παραμόρφωση του "κυλιόμενου κλείστρου". Απολαύστε κορυφαία ταχύτητα κλείστρου 1/64.000 δευτ. και λήψη στα 30fps με ταυτόχρονη παρακολούθηση AF/AE για έως και 420 καρέ κατά τη λήψη αρχείων RAW.

Θέλετε το κάτι παραπάνω; Με την προσαρμόσιμη κατάσταση συνεχούς λήψης υψηλής ταχύτητας, η EOS R3 μπορεί να καταγράψει ριπές με προσαρμόσιμους ρυθμούς καρέ έως και 195fps, αποτυπώνοντας εξαιρετικές λεπτομέρειες σε θέματα που κινούνται γρήγορα. Μία ριπή μπορεί να αποτυπώσει έως και 50 καρέ, με τις εικόνες να αποθηκεύονται σε μορφή JPEG, HEIF ή RAW.

Για να εξισορροπήσετε το φως της ημέρας και το φλας, ακόμη και σε συνθήκες έντονου φωτισμού, ή για να παγώσετε την εικόνα σε θέματα με γρήγορη κίνηση, μπορείτε πλέον να συγχρονίσετε το φλας κατά τη χρήση του ηλεκτρονικού κλείστρου της μηχανής, είτε πρόκειται για φλας Speedlite της Canon, είτε για μονάδες φλας στούντιο τρίτων κατασκευαστών.

EOS R3

Προηγμένη AF με έλεγχο ματιών

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ μια μηχανή που μοιάζει σαν να διαβάζει το μυαλό σας; Με την τεχνολογία αυτόματης εστίασης με έλεγχο ματιών επόμενης γενιάς, η EOS R3 εστιάζει όπου κι αν κοιτάζετε. Αυτός ο ασυναγώνιστο έλεγχος της αυτόματης εστίασης επιτρέπει στη μηχανή να αντιδρά τόσο γρήγορα όσο εσείς, και σε εσάς να ανταποκρίνεστε άμεσα στις διαρκώς μεταβαλλόμενες σκηνές.

EOS R3

Η καλύτερη παρακολούθηση θεμάτων μέχρι σήμερα

Χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη με τεχνικές βαθιάς μάθησης και χιλιάδες πραγματικές εικόνες, διδάξαμε στην EOS R3 να αναγνωρίζει με ακρίβεια και σιγουριά ανθρώπους, ζώα και οχήματα, οπουδήποτε και αν κινούνται μέσα στο κάδρο.

Η παρακολούθηση ανθρώπων είναι δυνατή ακόμα και αν φορούν κράνος με μάσκα ή γυαλιά ηλίου. Κατά τη φωτογράφιση μηχανοκίνητων αθλημάτων, η EOS R3 μπορεί να αναγνωρίσει μοτοσικλέτες και αγωνιστικά αυτοκίνητα, διακρίνοντας ακόμα και ανάμεσα σε κλειστές και ανοιχτές καμπίνες, υποδεικνύοντας το κράνος του οδηγού όταν είναι ορατό.
EOS R3

Συνδυασμός επιδόσεων για λήψη βίντεο και στατικών εικόνων

Η EOS R3 είναι ένα επαγγελματικό υβριδικό μοντέλο που προσφέρει τη δυνατότητα λήψης κινηματογραφικών βίντεο, με ποιότητα μετάδοσης, καθώς και εντυπωσιακών φωτογραφιών. Γεμάτη χαρακτηριστικά που απογειώνουν τις δυνατότητες δημιουργικότητας των κινηματογραφιστών, η μηχανή μπορεί να καταγράψει πλάνα βίντεο με υπερδειγματοληψία 4K ή λήψεις RAW 6K εσωτερικά σε μια κάρτα CFexpress. Το Canon Log 3 προσφέρει μεγαλύτερο δυναμικό εύρος και δυνατότητες διαβάθμισης χρωμάτων.

Το σημαντικότερο είναι ότι η ίδια αναγνώριση αντικειμένων που είναι διαθέσιμη σε φωτογράφους είναι επίσης διαθέσιμη σε κινηματογραφιστές, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε κινούμενα αντικείμενα γύρω από το πλαίσιο, διατηρώντας εξαιρετικά ευκρινή εστίαση ακόμα και όταν εργάζεστε.
EOS R3

Επικοινωνία με τον κόσμο

Η συνδεσιμότητα είναι ζωτικής σημασίας για τους φωτογράφους αθλημάτων και ειδήσεων. Η EOS R3 χρησιμοποιεί την ενσύρματη υποδοχή LAN και Wi-Fi 2,4/5GHz για επικοινωνία με δίκτυα υπολογιστών, φορητούς υπολογιστές και φορητές συσκευές, εξασφαλίζοντας τη γρήγορη και εύκολη κοινοποίηση εικόνων, αλλά και τον απομακρυσμένο έλεγχο της μηχανής. Η EOS R3 είναι επίσης συμβατή με την εφαρμογή Mobile File Transfer, η οποία επιτρέπει στους επαγγελματίες φωτογράφους να προσθέτουν μεταδεδομένα και να μεταδίδουν εικόνες από smartphone, χρησιμοποιώντας σύνδεση Wi-Fi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Η EOS R3 διαθέτει επίσης μια νέα υποδοχή αξεσουάρ πολλαπλών λειτουργιών που παρέχει τη δυνατότητα μετάδοσης δεδομένων και τροφοδοσίας για νέα αξεσουάρ, ενώ λειτουργεί και ως υποδοχή αξεσουάρ για υπάρχοντα φλας Speedlite και πυροδοτητές.
EOS R3

Σχεδίαση και κατασκευή για επαγγελματίες

Η EOS R3 έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της καθημερινής επαγγελματικής χρήσης, αλλά και σε κάθε περίσταση.

Από τις ανεμοθύελλες μέχρι την καταρρακτώδη βροχή, το ανθεκτικό σώμα από κράμα μαγνησίου διαθέτει προστασία από τη σκόνη και το νερό στο ίδιο επίπεδο με τις θρυλικές μηχανές της σειράς EOS-1D. Μπορείτε να είστε πάντα σίγουροι ότι θα συνεχίσετε να φωτογραφίζετε σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

EOS R3

Απόλυτη προσαρμογή στο υπάρχον σύστημά σας

Η EOS R3 ταιριάζει απόλυτα στο υπάρχον σύστημά σας, καθώς συνεργάζεται άψογα με τις άλλες mirrorless ή DSLR μηχανές που διαθέτετε.

Τροφοδοτείται από μια μπαταρία υψηλής χωρητικότητας LP-E19, την ίδια που χρησιμοποιείται στα σώματα των μηχανών της σειράς EOS-1DX. Οι φακοί EF λειτουργούν ακριβώς όπως θα έπρεπε, χάρη στη σειρά προσαρμογέων βάσης υψηλής ποιότητας, οι οποίοι μπορούν επίσης να προσθέσουν επιπλέον λειτουργικότητα, όπως έναν Δακτύλιο ελέγχου ή φίλτρα τύπου drop-in.

Χάρη στα έξυπνα χειριστήρια και την εργονομική υπεροχή της, η EOS R3 είναι αποτέλεσμα τριών δεκαετιών εξέλιξης, με συνεχή ενημέρωση σχετικά με τις απαιτήσεις των επαγγελματιών φωτογράφων. Απολαύστε απαράμιλλη εργονομία, με γνώριμο και έξυπνο περιβάλλον χειρισμού.

EOS R3

Προσαρμόσιμοι μηχανισμοί ελέγχου υψηλής απόκρισης

Η EOS R3 είναι μια καθαρόαιμη επαγγελματική μηχανή. Το σχήμα και η μορφή της έχουν βασιστεί στις φωτογραφικές μηχανές της σειράς EOS-1DX, αλλά είναι μικρότερη και ελαφρύτερη, ενσωματώνοντας τις σχεδιαστικές αρχές του συστήματος των mirrorless μηχανών EOS R για κορυφαίο χειρισμό.

Η μηχανή προσφέρει μια ποικιλία μηχανισμών ελέγχου, όπως ο επιλογέας πολλαπλών χρήσεων και ο έξυπνος επιλογέας, που είναι τοποθετημένοι σε σημείο που φτάνει ενστικτωδώς ο αντίχειράς σας για να απολαμβάνετε απόλυτα διαισθητική λειτουργία. Τρία προσαρμόσιμα κουμπιά στο σώμα της μηχανής, καθώς και ο δακτύλιος ελέγχου φακού σε κάθε βάση φακού RF, επιτρέπουν την εύκολη προσαρμογή της ταχύτητας κλείστρου, του διαφράγματος, του ISO και της αντιστάθμισης έκθεσης ενώ είστε έτοιμοι για τη λήψη. Επίσης, με το πάτημα ενός κουμπιού, έχετε πρόσβαση σε έναν ψηφιακό τηλεμετατροπέα στιγμής 1,6x για εκτεταμένη πρόσβαση. Ο τηλεμετατροπέας είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για περικοπή επιτόπου, μειώνοντας την ανάγκη για επεξεργασία μετά την παραγωγή.

Η EOS R3 διαθέτει επίσης οθόνη μεταβλητής γωνίας τεσσάρων εκατομμυρίων κουκκίδων με υψηλή ανάλυση, η οποία είναι καθαρή και φωτεινή, ακόμη και σε συνθήκες έντονου φωτισμού. Σας δίνει τη δυνατότητα να συνθέτετε εύκολα το κάδρο σας από δημιουργικές προοπτικές. Οι δύο υποδοχές κάρτας επιτρέπουν την εγγραφή αρχείων εικόνας και βίντεο σε ευρέως διαθέσιμες κάρτες SD (με υποστήριξη για UHS-II) ή σε εξαιρετικά γρήγορα μέσα CFExpress επόμενης γενιάς.

EOS R3

Χρήση ηλεκτρονικού κλείστρου με φλας

Για να εξισορροπήσετε τον φωτισμό της ημέρας και το φλας ακόμη και σε συνθήκες έντονου φωτισμού ή για να παγώσετε την εικόνα σε θέματα με γρήγορη κίνηση, μπορείτε πλέον να συγχρονίσετε το φλας κατά τη χρήση του ηλεκτρονικού κλείστρου της μηχανής, είτε πρόκειται για φλας Speedlite της Canon, είτε για μονάδες φλας στούντιο τρίτων κατασκευαστών.

EOS R3

"ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ".

Photographer looking down view finder

Η Canon έχει ως στόχο την επίτευξη μηδενικών εκπομπών CO2 από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες έως το 2050

Θα το πετύχουμε αυτό με μια μέση βελτίωση της τάξης του 3% ετησίως στον κύκλο ζωής του δείκτη βελτίωσης των εκπομπών CO2 ανά προϊόν. Αν διατηρηθεί αυτό το ποσοστό, θα σημαίνει μια μείωση περίπου 50% από τα επίπεδα του 2008 έως το 2030. Αναγνωρίζουμε ότι αυτό συμβαδίζει με το επίπεδο μείωσης που απαιτείται από τη Συμφωνία του Παρισιού.

Θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε τον στόχο από μακροπρόθεσμη προοπτική, ως μέσο ελέγχου της συμβολής μας σε μια κοινωνία χαμηλών εκπομπών άνθρακα.

Σύγκριση EOS R3

Δείτε τη σύγκριση της EOS R3 με τις υπόλοιπες επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές πλήρους καρέ της Canon.

Χαρακτηριστικά

EOS R FF

EOS R3

EOS R FF

EOS R5

Ενεργά pixel (περ. MP)

24,1 Megapixel
20,1 Megapixel
45,0 Megapixel

Σταθεροποιητής εικόνας ενσωματωμένος στη μηχανή

Ναι, πλεονέκτημα έως 8 στοπ ανάλογα με τον φακό που χρησιμοποιείται 1
Δ/Υ
Ναι, πλεονέκτημα έως 8 στοπ ανάλογα με τον φακό που χρησιμοποιείται 1

Ανίχνευση θέματος

Πρόσωπο, μάτι, ζώο και όχημα
Άνθρωποι
Σώμα, πρόσωπο, μάτι, ζώο

AF σε ασθενή φωτισμό

Ευαισθησία έως -7,5EV 2
Ευαισθησία έως -4EV ή -6EV με Άμεση προβολή 2
Ευαισθησία έως -6EV 2

Ταχύτητα συνεχούς λήψης (fps)

12fps με Servo AF
30fps με ηλεκτρονικό, αθόρυβο κλείστρο και Servo AF 3
195fps AF/AE σταθερή
20fps με μηχανικό κλείστρο, Servo AF
20fps με ηλεκτρονικό, αθόρυβο κλείστρο και Servo AF
12fps με Servo AF
20fps με ηλεκτρονικό, αθόρυβο κλείστρο και Servo AF 3

Ταινίες

6K 12bit RAW (RAW/RAW Light) σε έως 60fps
4K σε έως 120fps
Full HD σε έως 240fps
Εσωτερική εγγραφή Canon Log 3/HDR PQ 10bit 4:2:2
Συμπίεση τύπου light All-I/IPB/IPB 10bit 4:2:2 χωρίς συμπίεση 4K 60p σε εξωτερική συσκευή εγγραφής
5,5K 12bit RAW (RAW/RAW light) σε έως 60fps.
4K σε έως 60fps
Full HD σε έως 120fps
Εσωτερική εγγραφή Canon Log 1/Log 3 / HDR PQ [7] 10bit 4:2:2
All-I / IPB, 10bit 4:2:2 χωρίς συμπίεση, 4K 60p σε εξωτερική συσκευή εγγραφής
8K σε έως 30fps
4K σε έως 120fps
Full HD σε έως 120fps
Κατάσταση time-lapse 4K
Εσωτερική εγγραφή Canon Log 1/Log 3 [7] / HDR PQ 10bit 4:2:2
Συμπίεση τύπου light All-I/IPB/IPB 10bit 4:2:2 χωρίς συμπίεση 4K 60p σε εξωτερική συσκευή εγγραφής
8K πλήρους καρέ ή 5K ProRes με περικοπή
Εγγραφή RAW εξωτερικά μέσω HDMI σε
Atomos Ninja V+

Μηχανισμοί ελέγχου

Κύριος επιλογέας
Επιλογέας γρήγορου ελέγχου 1
Επιλογέας γρήγορου ελέγχου 2
Επιλογέας AF πολλαπλών χρήσεων
Έξυπνος επιλογέας
Οθόνη επάνω πάνελ
Κύριος επιλογέας
Επιλογέας γρήγορου ελέγχου
Επιλογέας AF πολλαπλών χρήσεων
Έξυπνος επιλογέας
Οθόνη επάνω πάνελ
Κύριος επιλογέας
Επιλογέας γρήγορου ελέγχου 1
Επιλογέας γρήγορου ελέγχου 2
Επιλογέας AF πολλαπλών χρήσεων
Οθόνη επάνω πάνελ

Οθόνη LCD

8cm/3,2"
LCD 4,15 εκατομ. κουκκίδων
Οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας
8cm/3,15"
LCD 2,1 εκατομ. κουκκίδων
Σταθερή
8cm/3,15"
LCD 2,1 εκατομ. κουκκίδων
Οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας

Σκόπευτρο

Ηλεκτρονικό σκόπευτρο τύπου 0,5
Τύπου 0,5
OLED 5,76 εκατομ. κουκκίδων
Απόσταση ματιού 23mm/μεγέθυνση 0,76x 4 Έως 120fps
Οπτικό σκόπευτρο
Σημείο θέασης 20mm/μεγέθυνση 0,76x
Ηλεκτρονικό σκόπευτρο τύπου 0,5
OLED 5,76 εκατομ. κουκκίδων
Σημείο θέασης 23mm/μεγέθυνση 0,76x
Έως 120fps

Δίκτυο

5GHz/2,4GHz και Bluetooth™
5.0 Υποστηριζόμενες δυνατότητες – EOS Utility, Smartphone, Αποστολή στο image.canon, Ασύρματη εκτύπωση, Θύρα Ethernet
Ενσωματωμένο Wi-Fi 2,4GHz και Bluetooth™
Προαιρετικό αξεσουάρ Μονάδας ασύρματης μεταφοράς 5GHz WFT-E9
Θύρα Ethernet
Ενσωματωμένο Wi-Fi 5GHz και 2,4GHz και Bluetooth™ [9]
Προαιρετικό αξεσουάρ Μονάδας ασύρματης μεταφοράς WFT-R10

Βάρος σώματος (με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης)

1015g
1440 g
738 g

Υποδοχές καρτών

1x CFexpress τύπου B
1x SD/SDHC/SDXC και UHS-II
2x CFexpress
1x CFexpress
1 UHS-II SD

Μπαταρία

LP-E19
Φόρτιση USB μέσω PD-E1
LP-E19
LP-E6NH
Φόρτιση USB μέσω PD-E1

Διάρκεια μπαταρίας

620 λήψεις (κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας EVF)
860 λήψεις (κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας LCD)
2.850 λήψεις με σκόπευτρο
610 λήψεις με Άμεση προβολή
320 λήψεις (κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας EVF)
490 λήψεις (κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας LCD)

 1. 8 στοπ βάσει του προτύπου CIPA, με RF 24-105mm F4 L IS USM σε εστιακή απόσταση 105mm.
 2. Η AF με τον πιο ασθενή φωτισμό είναι διαθέσιμη με φακό f/1.2, κεντρικό σημείο AF, One-Shot AF, στους 23°C/73°F, ISO 100. Εξαιρούνται οι φακοί RF με επικάλυψη Defocus Smoothing (DS).
 3. Κατά τη λειτουργία Servo AF, είναι δυνατή η χρήση μόνο φακών RF και ορισμένων φακών EF για συνεχή λήψη στη μέγιστη ταχύτητα. Για λεπτομέρειες σχετικά με τους υποστηριζόμενους φακούς, ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο της Canon.
  Η ταχύτητα συνεχούς λήψης μπορεί να μειωθεί από τον φακό, την ταχύτητα κλείστρου, το διάφραγμα, το φλας, την επεξεργασία μείωσης τρεμοπαίγματος, τις συνθήκες θέματος και τη φωτεινότητα (για παράδειγμα κατά τη λήψη σε σκοτεινά μέρη).
 4. Με φακό 50mm στο άπειρο, -1m-1 dpt.
 5. Βάσει των προτύπων CIPA και με χρήση της μπαταρίας που παρέχεται με τη μηχανή, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρεται διαφορετικά. Σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας.
EOS R3

Περιεχόμενα συσκευασίας

 • Σώμα EOS R3

 • Προσοφθάλμιο ER-h (μικρό)

 • Κάλυμμα υποδοχής αξεσουάρ ER-SC1 (αντοχή σε σκόνη και νερό)

 • Κάλυμμα μηχανής R-F-5

 • Ιμάντας ER-L1

 • Φορτιστής μπαταριών LC-E19

 • Συστοιχία μπαταριών LP-E19

 • Κάλυμμα συστοιχίας μπαταριών

 • Καλώδιο ρεύματος (EU)

 • Καλώδιο επικοινωνίας IFC-100U (χωρίς πυρήνα)

 • Προστατευτικό καλωδίου επικοινωνίας IFC-100U

 • Εγχειρίδιο χρήστη (EU1)

Αξεσουάρ

 • Φλας Speedlite

  Speedlite EL-5

  Ισχυρό, προηγμένο φλας με γρήγορο ρυθμό ανακύκλωσης, εξαιρετικό δημιουργικό έλεγχο και εντυπωσιακή απόδοση για όλες τις περιστάσεις.
 • DM-E1D
  Για καθαρό και δυνατό ψηφιακό ήχο, επιλέξτε το κατευθυντικό στερεοφωνικό μικρόφωνο DM-E1D για την υποδοχή αξεσουάρ πολλαπλών λειτουργιών, που παρέχει αξιοπιστία και γρήγορη πρόσβαση στις ρυθμίσεις μέσω της οθόνης LCD μιας συμβατής μηχανής.
 • Multi-Function Shoe Adapter AD-E1
  Με προστασία από τις καιρικές συνθήκες, αυτός ο προσαρμογέας μετατρέπει τα φλας Speedlite με συμβατικά μοντέλα 5 ακίδων, για χρήση σε μηχανές με υποδοχή αξεσουάρ πολλαπλών λειτουργιών.
 • Speedlite ST-E10
  Ένας πομπός Speedlite εξαιρετικά μικρού μεγέθους, που προσφέρει προηγμένες ασύρματες λειτουργίες και δυνατότητα ελέγχου για έως και 15 συμβατές μονάδες φλας.
 • ER-He

  Προσοφθάλμιο ER-hE

  Πρόκειται για ένα μεγάλο περιστρεφόμενο προσοφθάλμιο που εξυπηρετεί αριστερόφθαλμους ή δεξιόφθαλμους χρήστες και επιτρέπει στα άτομα που φορούν γυαλιά να απολαμβάνουν πλήρως τον έλεγχο των ματιών εστιάζοντας στην EOS R3.
 • EOS R3
  Συνδέστε το smartphone σας μέσω αυτής της πολυλειτουργικής υποδοχής, ώστε να απολαμβάνετε κορυφαία ενοποίηση μεταξύ μηχανής και εφαρμογών για νέες δυνατότητες ροής εργασιών.
 • Στα χέρια των επαγγελματιών

 • ΑΡΘΡΟ

  Μπορεί η Canon EOS R3 να συμβαδίσει με το ρυθμό ενός μικροσκοπικού και ταχύτατου θαλασσοσφυριχτή;

  Ο Ιταλός φωτογράφος άγριας ζωής Bruno D'Amicis δοκιμάζει την EOS R3, φωτογραφίζοντας ένα σπάνιο και απίστευτα γρήγορο πουλί στις παραλίες του Αμπρούτσο.

 • ΑΡΘΡΟ

  Δύσβατες διαδρομές με την Canon EOS R3

  "Η απόδοσή της ξεπερνάει κατά πολύ τις μηχανές με τις οποίες έχω δουλέψει στο παρελθόν!" Ο φωτογράφος μηχανοκίνητου αθλητισμού Vladimir Rys δοκιμάζει την Canon EOS R3 στην πρώτη του φωτογράφιση σε ηλεκτροκίνητων αγωνιστικών αυτοκινήτων.

 • ΑΡΘΡΟ

  Η ζωή στο κόκκινο με τους σούπερ τηλεφακούς της Canon

  Ο φωτογράφος μηχανοκίνητου αθλητισμού Vladimir Rys ανεβάζει ταχύτητα με τους φακούς RF 400mm F2.8L IS USM και RF 600mm F4L IS USM της Canon, σε μια φωτογράφιση αγωνιστικών αυτοκινήτων σε γρήγορη κίνηση με την Canon EOS R3.

 • ΑΡΘΡΟ

  Όλα όσα θέλατε να ξέρετε για το σύστημα AF με έλεγχο ματιών

  Μάθετε τα πάντα για το εκπληκτικό σύστημα AF με έλεγχο ματιών της Canon, το οποίο ορίζει ή αλλάζει το σημείο AF εντοπίζοντας αυτό που κοιτάζετε.

 • Σχετικά προϊόντα

 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS R5

  Αναθεωρήστε όσα ξέρατε για τις mirrorless φωτογραφικές μηχανές. Οι απαράμιλλες επιδόσεις της EOS R5 θα φέρουν την επανάσταση στη φωτογραφία και την κινηματογράφηση.
  Προβολή λεπτομερειών EOS R5
 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS R6

  Ό,τι κι αν φωτογραφίζετε, όπως κι αν το φωτογραφίζετε, η EOS R6 ενισχύει τη δημιουργικότητά σας με τρόπους που ποτέ πριν δεν θεωρούσατε εφικτούς.
 • Φωτογραφικές μηχανές DSLR

  EOS-1D X Mark III

  Η ζωή είναι γεμάτη ανεπανάληπτες στιγμές. Καταγράψτε περισσότερες τέτοιες στιγμές με την EOS-1D X Mark III και αφηγηθείτε στον κόσμο την ιστορία σας με εικόνες.