Canon Camera

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Ταχύτεροι ρυθμοί.

Υψηλότερες επιδόσεις.

Φευγαλέες στιγμές στον χρόνο, αποτυπωμένες με τρόπους που δεν είχατε φανταστεί ποτέ. Σας παρουσιάζουμε την EOS R3. Η νέα μας mirrorless φωτογραφική μηχανή υψηλής απόδοσης και ταχύτητας σηματοδοτεί μια νέα εποχή για φωτογράφους αθλημάτων, άγριας φύσης και ειδήσεων, καθώς και δημιουργικούς κινηματογραφιστές. Σύντομα κοντά σας.

Ασυναγώνιστη ταχύτητα και απόδοση από μια mirrorless φωτογραφική μηχανή που σχεδιάστηκε για επαγγελματίες.

Μια μηχανή που σχεδιάστηκε για την καταγραφή σκηνών γρήγορης δράσης. Σχεδιάστηκε για να καταγράφει αντικείμενα που κινούνται με υψηλή ταχύτητα και κατασκευάστηκε για να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των επαγγελματιών φωτογράφων, με εξαιρετική απόκριση, υψηλή ευαισθησία, αξιοπιστία και αντοχή.

Εγγραφή τώρα

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με την EOS R3 και μείνετε σε επαφή για να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις.
EOS R3

Εκρηκτική ταχύτητα στα 30fps.

Στο κέντρο της EOS R3 βρίσκεται ένας ολοκαίνουργιος αισθητήρας stacked με οπίσθιο φωτισμό, ο οποίος συνεργάζεται αρμονικά με τον κορυφαίας ποιότητας επεξεργαστή εικόνας DIGIC X. Μαζί επιτρέπουν τη λήψη αρχείων RAW εξαιρετικής ποιότητας σε εκπληκτικό ρυθμό 30fps, με πλήρη παρακολούθηση AF/AE.

Η ασυναγώνιστη ταχύτητα του νέου αισθητήρα της μηχανής επαναπροσδιορίζει επίσης τις ικανότητες του ηλεκτρονικού κλείστρου. Ο συγχρονισμός φλας είναι δυνατός κατά τη χρήση εξωτερικών φλας Speedlite και η παραμόρφωση των θεμάτων που κινούνται γρήγορα εξαλείφεται σχεδόν ολοσχερώς.

xyz

Τέλειες λήψεις σκηνών με κίνηση.

Η δυνατότητα της EOS R3 να ακολουθεί κινούμενα αντικείμενα γύρω από το πλαίσιο και να τα διατηρεί σε κορυφαία εστίαση είναι απαράμιλλη. Ακόμα και κατά τη λήψη αρχείων RAW σε ρυθμό 30fps, η τεχνολογία αυτόματης εστίασης Dual Pixel CMOS AF επόμενης γενιάς καταγράφει τα θέματα με αξιοπιστία και αυτοπεποίθηση.

Απογειώσαμε τις δυνατότητες παρακολούθησης αντικειμένων. Πέρα από τις λειτουργίες παρακολούθησης AF για ανθρώπους και ζώα (συμπεριλαμβανομένων των πουλιών) που διαθέτουν οι φωτογραφικές μηχανές EOS R5 και EOS R6, η ικανότητα της EOS R3 να παρακολουθεί αγωνιστικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες την καθιστά ιδανική για φωτογράφους αγωνισμάτων ταχύτητας.

Σε αντίξοες δε συνθήκες, η μηχανή μπορεί πλέον να εστιάσει σε εξαιρετικά επίπεδα ασθενούς φωτισμού: σε επίπεδα έντασης φωτός -7 EV1 ή χαμηλότερα.

EOS R3

Δείτε. Αντιδράστε. Ανταποκριθείτε.

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ μια μηχανή τόσο εξελιγμένη, που μοιάζει σαν να διαβάζει το μυαλό σας; Με τη μοναδική τεχνολογία αυτόματης εστίασης Eye Control, η EOS R3 εστιάζει όπου κι αν κοιτάζετε. Αυτός ο ασυναγώνιστο έλεγχος της αυτόματης εστίασης επιτρέπει στη μηχανή να αντιδρά τόσο γρήγορα όσο εσείς και να ανταποκρίνεται άμεσα σε διαρκώς μεταβαλλόμενες σκηνές.

Σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, χάρη στην επαναστατική τεχνολογία Image Stabilizer (Σταθεροποιητής εικόνας), η EOS R3 διαθέτει έως και οκτώ στοπ προστασίας έναντι αστάθειας της μηχανής2. Το ενσωματωμένο στη μηχανή σύστημα σταθεροποίησης εικόνας με μετατόπιση αισθητήρα λειτουργεί σε συνδυασμό με το οπτικό IS που περιλαμβάνεται σε πολλές βάσεις φακών RF, ώστε να μπορείτε να φωτογραφίζετε χωρίς τρίποδο σε συνθήκες πολύ ασθενούς φωτισμού ή χρησιμοποιώντας μεγάλες ταχύτητες κλείστρου για εσκεμμένο φλουτάρισμα της κίνησης.

Πίσω όψη EOS R3

Φτιαγμένη για ταινίες.

Η EOS R3 μπορεί να καταγράψει κινηματογραφικά βίντεο που γυρίζετε στο σπίτι με την ίδια ευκολία όπως στατικές φωτογραφίες. Γεμάτη χαρακτηριστικά που απογειώνουν τις δυνατότητες δημιουργικότητας των κινηματογραφιστών, η μηχανή μπορεί να καταγράψει πολλά πλάνα βίντεο 4K ή βίντεο RAW εσωτερικά σε μια κάρτα CFexpress. Το Canon Log 3 προσφέρει μεγαλύτερο δυναμικό εύρος και δυνατότητες διαβάθμισης χρωμάτων.

Το σημαντικότερο είναι ότι η ίδια αναγνώριση αντικειμένων που είναι διαθέσιμη σε φωτογράφους είναι επίσης διαθέσιμη σε κινηματογραφιστές, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε κινούμενα αντικείμενα γύρω από το πλαίσιο, διατηρώντας εξαιρετικά ευκρινή εστίαση ακόμα και όταν εργάζεστε

Πλευρική όψη EOS R3 με φακό RF 600mm F4 L IS USM

Σχεδίαση για επαγγελματίες.

Η EOS R3 σχεδιάστηκε για να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες της καθημερινής επαγγελματικής χρήσης. Το ανθεκτικό σώμα από κράμα μαγνησίου είναι στεγανοποιημένο στο ίδιο επίπεδο με τις θρυλικές μηχανές της σειράς EOS-1D, ώστε να μπορεί να αντέχει στη σκόνη και το νερό σε δύσκολες συνθήκες. Οι δύο υποδοχές κάρτας επιτρέπουν την εγγραφή αρχείων εικόνας σε μέσα SD ή CFexpress.

Η μηχανή τροφοδοτείται από μια μπαταρία υψηλής χωρητικότητας LP-E19, όπως ακριβώς και η μηχανή EOS-1DX III. Με αυτόν τον τρόπο, η EOS R3 μπορεί να προσαρμοστεί στον υπάρχοντα εξοπλισμό σας και να λειτουργήσει με τις εφεδρικές μπαταρίες που ήδη διαθέτετε.

Στην πραγματικότητα, αν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ μια μηχανή της σειράς EOS-1, πολλοί από τους μηχανισμούς ελέγχου της EOS R3 θα σας φανούν οικείοι. Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει, είναι βέβαιο ότι θα λατρέψετε την έξυπνη τοποθέτηση των μηχανισμών ελέγχου και την εργονομική λαβή της.

Η μηχανή προσφέρει μια ποικιλία μηχανισμών ελέγχου, όπως ο μηχανισμός πολλαπλών λειτουργιών και ο έξυπνος μηχανισμός ελέγχου, που είναι τοποθετημένος σε σημείο που τον φτάνει ενστικτωδώς ο αντίχειράς σας για να απολαμβάνετε μια απόλυτα διαισθητική λειτουργία. Τρία προσαρμόσιμα κουμπιά στη μηχανή, συν ένας δακτύλιος ελέγχου φακού σε κάθε βάση φακού RF, επιτρέπουν την εύκολη προσαρμογή της ταχύτητας κλείστρου, του διαφράγματος, του ISO και της αντιστάθμισης έκθεσης ενώ είστε έτοιμοι για τη λήψη. Η EOS R3 διαθέτει επίσης οθόνη μεταβλητής γωνίας, η οποία επιτρέπει την εύκολη σύνθεση του πλάνου σας από δημιουργικές γωνίες.

EOS R3

Προηγμένη συνδεσιμότητα.

Η συνδεσιμότητα είναι ζωτικής σημασίας για τους φωτογράφους αθλημάτων και ειδήσεων. Η EOS R3 χρησιμοποιεί την ενσύρματη υποδοχή LAN και Wi-Fi3 5GHz για επικοινωνία με δίκτυα υπολογιστών, φορητούς υπολογιστές και φορητές συσκευές, εξασφαλίζοντας τη γρήγορη και εύκολη κοινοποίηση εικόνων. Η EOS R3 είναι επίσης συμβατή με την εφαρμογή Mobile File Transfer, η οποία επιτρέπει στους επαγγελματίες φωτογράφους να προσθέτουν μεταδεδομένα και να μεταδίδουν εικόνες από smartphone, όταν δεν υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση Wi-Fi.

Η EOS R3 διαθέτει μια νέα υποδοχή αξεσουάρ, που εξασφαλίζει επικοινωνία δεδομένων και ισχύ για τα νέα αξεσουάρ όταν είναι συνδεδεμένη στη μηχανή.

EOS R3

Η δύναμη της EOS R.

Με τη χρήση της βάσης φακού RF, η EOS R3 ανοίγει τον δρόμο σε δυνατότητες που δεν ήταν εφικτές στο παρελθόν, προσφέροντας πρωτοφανή οπτική υπεροχή και ασυναγώνιστες επιδόσεις στην αυτόματη εστίαση. Η EOS R3 συνδυάζει αυτά τα τεράστια πλεονεκτήματα απόδοσης με τη γνώριμη σχεδίαση και τη στιβαρή κατασκευή των παγκοσμίου φήμης φωτογραφικών μηχανών EOS-1D. Αυτό σας επιτρέπει να απογειώσετε τη δημιουργικότητά σας, αλλά και να προσαρμόσετε τη μηχανή στο υπάρχον σύστημά σας, παράλληλα με τους φακούς, τις φωτογραφικές μηχανές και τα φλας Speedlite που ήδη χρησιμοποιείτε και εμπιστεύεστε.

Εγγραφή τώρα

Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με την EOS R3 και μείνετε σε επαφή για να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις.

Νέοι φακοί RF από την Canon

Εξερευνήστε αυτούς τους νέους φακούς για το σύστημα RF, που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν απρόσκοπτα με την EOS R3 και όλες τις φωτογραφικές μηχανές EOS R, απογειώνοντας τις φωτογραφίες σας και τα βίντεο σε επίπεδα που δεν είχατε ποτέ φανταστεί.

Εξερευνήστε περισσότερα

Το σύστημα EOS R της Canon προσφέρει μια πλήρη σειρά φακών RF πλήρους καρέ εξαιρετικής ποιότητας, αξιοποιώντας στο έπακρο τους μεγάλους αισθητήρες, την ισχύ επεξεργασίας εικόνας και τις εξελίξεις στην οπτική τεχνολογία.

  1. Για στατικές φωτογραφίες μόνο με φακό f/1.2, εκτός από φακούς RF με επικάλυψη Defocus Smoothing (DS), χρήση κεντρικού σημείου AF και One-Shot AF σε θερμοκρασία δωματίου και ISO 100.
  2. Με βάση τα πρότυπα CIPA που χρησιμοποιούν RF 24-105mm F4 L IS USM, μετρούμενη σε κατευθύνσεις κλίση-παρέκκλιση σε εστιακή απόσταση 105mm.
  3. Μόνο για μοντέλα συμβατά με Wi-Fi 5GHz. Οι προδιαγραφές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και την περιοχή.