Κάμερες PTZ

Canon CR-X300

Καταγράψτε εντυπωσιακές λήψεις 4K UHD ακόμα και σε άσχημες καιρικές συνθήκες, χάρη σε αυτήν τη φορητή κάμερα PTZ εξωτερικού χώρου με βαθμό προστασίας IP65, οπτικό ζουμ 20x, συνδεσιμότητα 6G-SDI, μετάδοση ροής, έλεγχο IP και προαιρετική λειτουργία Αυτόματης κυκλικής επανάληψης*.

 • Πανίσχυρη απεικόνιση 4K και Full HD

  Ο αισθητήρας CMOS 4K/UHD τύπου 1/2,3" με επεξεργαστή εικόνας DIGIC DV6 καταγράφει λεπτομερή πλάνα έως και 4K 30P σε 4:2:2/10 bit. Η έξοδος βίντεο μπορεί να γίνει σε βελτιωμένη ανάλυση Full HD, η οποία επωφελείται από την υπερδειγματοληψία 4K.

 • Ευέλικτο οπτικό ζουμ 20x υψηλής ποιότητας

  Η CR-X300 διαθέτει φακό οπτικού ζουμ 20x με εστιακή απόσταση 29,3–601mm (ισοδύναμη με 35mm) σε UHD, καθώς και την επιλογή ψηφιακού ζουμ 20x. Η CR-X300 διαθέτει επίσης το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας σε 4 άξονες της Canon για βελτιωμένη σταθερότητα κατά τη λήψη.

 • Προηγμένες επιλογές εξόδου και μετάδοσης ροής

  Η CR-X300 είναι εξαιρετικά ευέλικτη χάρη στις εξόδους 6G SDI και HDMI, καθώς και τη συνδεσιμότητα PoE++ και δικτύου που υποστηρίζει πρωτόκολλα μετάδοσης βίντεο όπως τα Canon XC, RTP/RTSP, RTMP/RTMPS, SRT, FreeD και NDI|HX, πρωτόκολλα στάνταρ επικοινωνίας, πρωτόκολλα μετάδοσης ροής και πρωτόκολλα ελέγχου.

 • Υβριδική AF για εστίαση ακριβείας

  Η CR-X300 συνδυάζει AF αντίθεσης υψηλής ακριβείας με AF ανίχνευσης φάσης υψηλής ταχύτητας, εξασφαλίζοντας ακριβή εστίαση του θέματος, ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού.

 • Ομαλός έλεγχος ακριβείας

  Η CR-X300 έχει δυνατότητα ταυτόχρονης πανοραμικής μετατόπισης, κλίσης και ζουμ υψηλής ακρίβειας με ταχύτητα 0,3 deg/δευτ., ακόμα και με προκαθορισμένες ρυθμίσεις, και είναι συμβατή με το χειριστήριο RC-IP100 της Canon, την εφαρμογή Remote Camera Control και επιλεγμένες δυνατότητες τρίτων μερών.

 • Για διάφορες συνθήκες φωτισμού

  Η CR-X300 είναι εξοπλισμένη με ένα εσωτερικό φίλτρο τύπου ND με διαβαθμίσεις 1/8, με την επιλογή σύνδεσης ενός ενισχυμένου μηχανισμού φίλτρου ND 1/32 που εισάγει ένα φίλτρο στην μπροστινή επιφάνεια της μονάδας φακού, επεκτείνοντας το εύρος ND από 1/32 έως 1/256.

 • Εξειδικευμένες ρυθμίσεις εικόνας

  Η CR-X300 διαθέτει ένα προσαρμοσμένο μενού εικόνας, το οποίο επιτρέπει τη λεπτομερή προσαρμογή των ρυθμίσεων εικόνας σε ένα ευρύ φάσμα σεναρίων λήψης με άλλες κάμερες, όπως η Cinema EOS, για αποτελεσματική ροή εργασιών σε μια εγκατάσταση με πολλές κάμερες.

 • Στιβαρό και ανθεκτικό σώμα

  Με βαθμολογία IP65 ως προς την ανθεκτικότητα στο νερό και στη σκόνη και επιπρόσθετη ικανότητα προστασίας από το αλάτι, που επιτρέπουν την απόδοση σε θερμοκρασίες από -15° έως +40°C και σε συνθήκες υγρασίας 90%, το πλήρως στεγανοποιημένο σώμα περιλαμβάνει επίσης ένα ενσωματωμένο υαλοκαθαριστήρα που εξασφαλίζει πιο καθαρή ορατότητα.

 • Απρόσκοπτη μετάδοση βίντεο 4K υψηλής ποιότητας

  Με το δωρεάν πρόγραμμα1 Webcam Driver2 μπορείτε να απολαμβάνετε απρόσκοπτη μετάδοση βίντεο με ανάλυση έως και 4K 30p, έχοντας επιλεγμένες έως και 5 κάμερες PTZ της Canon3 μέσω μιας απλής σύνδεσης Ethernet. Αυτό το λογισμικό για λειτουργικά συστήματα Windows είναι συμβατό με τις περισσότερες πλατφόρμες διασκέψεων και τις εφαρμογές που απαιτούν UVC. Πρόκειται για ένα εικονικό πρόγραμμα οδήγησης USB που επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωση μετάδοσης ροής βίντεο και είναι ιδανικό για βιντεοδιασκέψεις και διαδικτυακές διαλέξεις.

  1. Ενδέχεται να απαιτείται άδεια χρήσης από τρίτο κατασκευαστή
  2. Το λογισμικό θα είναι διαθέσιμο τον Ιούνιο του 2022
  3. Ισχύει μόνο για τις CR-N500, CR-N300 και CR-X300

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ FIRMWARE ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ

Η Canon CR-X300 υποστηρίζει πλέον μια νέα εφαρμογή για αυτόματη κυκλική επανάληψη. Αυτή η ενημέρωση firmware είναι απαραίτητη για την εγκατάσταση των νέων δυνατοτήτων της εφαρμογής. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από τον αντιπρόσωπό σας με επιπλέον κόστος.

 • Αυτόματη κυκλική επανάληψη

  Εφαρμογή αυτόματης κυκλικής επανάληψης RA-AL001. Προγραμματίστε επαναλαμβανόμενες κινήσεις μετατόπισης, ανάκλισης και ζουμ της κάμερας για να παρακολουθείτε επαναλαμβανόμενες σκηνές ζωντανής δράσης με συνέπεια και ακρίβεια. Καταγράψτε εντυπωσιακό υλικό από ζωντανές εκδηλώσεις και μουσικές παραστάσεις.

Προδιαγραφές

 • 4K UHD

  Αισθητήρας τύπου 1/2,3 ιντσών για εντυπωσιακή ποιότητα

 • Οπτικό ζουμ 20x

  Εστιακή απόσταση 35mm ισοδύναμη με 29,3mm – 601mm (μόνο UHD) και πρόσθετο ψηφιακό ζουμ 20x σε FHD

 • Επεξεργαστής εικόνας DIGIC DV6

  Ισχυρή επεξεργασία εικόνας για λήψεις έως 4K 30P σε 4:2:2/10 bit

 • Υποστήριξη μεγάλης γκάμας πρωτοκόλλων

  Πρωτόκολλο RTMP, NDI|HX, RTP/RTSP, RTMPS Canon XC και πρωτόκολλο Στάνταρ επικοινωνίας

 • Υβριδική AF

  Για γρήγορη εστίαση ακριβείας ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

 • Βαθμολογία IP65

  Προστασία από το νερό, τη σκόνη και τις καιρικές συνθήκες

 • Λειτουργία Αυτόματης κυκλικής επανάληψης

  Προγραμματίστε την κάμερά σας να εκτελεί σε κυκλική επανάληψη κινήσεις μετατόπισης, κλίσης και ζουμ μέσω μιας πρόσθετης εφαρμογής επί πληρωμή

Έξυπνη αυτόματη κυκλική επανάληψη*

Προγραμματίστε επαναλαμβανόμενες κινήσεις μετατόπισης, ανάκλισης και ζουμ της κάμερας για να παρακολουθείτε επαναλαμβανόμενες σκηνές ζωντανής δράσης με συνέπεια και ακρίβεια, χάρη στον προηγμένο μηχανισμό μετάδοσης κίνησης της Canon. Εξασφαλίστε ευέλικτο προγραμματισμό των κινήσεων με δυνατότητα εκκίνησης μιας κυκλικής επανάληψης προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, χωρίς να χρειάζεται να χειριστείτε την κάμερα. Μπορείτε να εγγράψετε ή να προσαρμόσετε εύκολα πέντε διαδρομές αυτόματης κίνησης, χάρη στο εύχρηστο μενού.

*Απαιτείται άδεια επί πληρωμή

Καρέ Αυτόματης κυκλικής επανάληψης

Μέγεθος αισθητήρα

Αισθητήρας CMOS τύπου 1"
Αισθητήρας CMOS τύπου 1/2,3"
Αισθητήρας CMOS τύπου 1"
Αισθητήρας CMOS τύπου 1/2,3"

Οπτικό ζουμ

Οπτικό ζουμ 15x
Οπτικό ζουμ 20x
Οπτικό ζουμ 15x (Σύνθετο 30x)(1)*
Οπτικό ζουμ 20x

Σύστημα εστίασης

Dual Pixel CMOS Auto Focus
Υβριδική αυτόματη εστίαση
Dual Pixel CMOS Auto Focus
Υβριδική αυτόματη εστίαση

Μέγιστη απόδοση ανάλυσης

4K UHD 30p
4K UHD 30p
4K UHD 60p
4K UHD 30p

Εσωτερικού/εξωτερικού χώρου

Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Εξωτερικού χώρου (προστασία IP55 από το νερό και τη σκόνη)
Εξωτερικού χώρου (προστασία IP65 από το νερό και τη σκόνη)

Όλα τα δεδομένα βασίζονται σε πρότυπες μεθόδους δοκιμής της Canon, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρεται διαφορετικά. Υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

 1. * Σύνθετο ζουμ 30x σε FHD
CR-X300

Περιεχόμενο συσκευασίας

 • Κύρια μονάδα CR-X300

 • Καλώδιο ρεύματος

 • Κάλυμμα υποδοχής σύνδεσης

 • Φύλλο σημαντικών πληροφοριών

 • Φύλλο ρυθμιστικών κανονισμών

Σχετικά προϊόντα

 • Κάμερες PTZ

  CR-X500

  Χάρη στο ανθεκτικό και αδιάβροχο περίβλημα, καθώς και την ανάλυση 4K UHD, το οπτικό ζουμ 15x, το πρότυπο 12G-SDI και τη λειτουργία Dual Pixel CMOS AF, η CR-X500 είναι η ιδανική κάμερα PTZ για απομακρυσμένες λήψεις και παρακολούθηση.
  Προβολή λεπτομερειών CR-X500
 • Κάμερες PTZ

  CR-N500

  Χάρη στο οπτικό ζουμ 15x, τις δυνατότητες λήψης στα 4K UHD και την Αυτόματη εστίαση Dual Pixel με την επιλογή Έξυπνης αυτόματης παρακολούθησης, η CR-N500 επιτρέπει ακριβή έλεγχο και άψογη μετάδοση ροής IP με μοναδικά αποτελέσματα.
  Προβολή λεπτομερειών CR-N500
 • Κάμερες PTZ

  CR-N300

  Με ανάλυση 4K UHD, οπτικό ζουμ 20x, Υβριδική αυτόματη εστίαση με την επιλογή Έξυπνης αυτόματης παρακολούθησης και πολυάριθμα πρωτόκολλα μετάδοσης ροής IP και ελέγχου, μπορείτε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του κοινού σας με νέους τρόπους.
  Προβολή λεπτομερειών CR-N300
 • Κάμερες PTZ

  CR-N100

  Μια ευέλικτη κάμερα PTZ 4K με προηγμένη αυτόματη εστίαση, οπτικό ζουμ 20x και πολλά πρωτόκολλα IP, καθώς και επιλογή έξυπνης Αυτόματης παρακολούθησης.
  Προβολή λεπτομερειών CR-N100
 • Χειριστήριο PTZ

  RC-IP100

  Ένα τηλεχειριστήριο υψηλής ποιότητας με μοχλό joystick πολλαπλών λειτουργιών και διαδραστική οθόνη αφής για εύκολο έλεγχο έως και 100 συνδεδεμένων καμερών.
 • Ελεγκτής λογισμικού PTZ

  Εφαρμογή Remote Camera Control της Canon

  Λογισμικό της Canon με δωρεάν λήψη, για τον έλεγχο και την προσαρμογή ρυθμίσεων σε έως και 20 κάμερες PTZ από τον υπολογιστή ή το tablet σας.