Κάμερες PTZ

Canon CR-N300

Με ανάλυση 4K UHD, οπτικό ζουμ 20x, Υβριδική αυτόματη εστίαση με την επιλογή Έξυπνης αυτόματης παρακολούθησης* και πολυάριθμα πρωτόκολλα μετάδοσης ροής IP και ελέγχου, μπορείτε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του κοινού σας με νέους τρόπους.

Προδιαγραφές

 • 4K UHD

  Αισθητήρας τύπου 1/2.3 CMOS για εντυπωσιακή ποιότητα

 • Οπτικό ζουμ 20x

  Από ευρυγώνιους φακούς έως τηλεφακούς

 • Επεξεργαστής DIGIC DV6

  Εγγυάται σπουδαία αποτελέσματα σε κάθε περίσταση

 • Υποστήριξη για μια μεγάλη γκάμα πρωτοκόλλων ελέγχου και μετάδοσης ροής

  RTMP/RTMPS, NDI|HX*, RTP/RTSP, SRT, FreeD και το πρωτόκολλο XC της Canon

  * Το NDI είναι εμπορικό σήμα ή σήμα κατατεθέν της NewTek Inc. στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες

 • Υβριδική AF

  Για γρήγορη εστίαση ακριβείας ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

 • Οπτικός Σταθεροποιητής εικόνας

  Εξαιρετική σταθερότητα για ομαλή λειτουργία της PTZ

 • Λειτουργία Αυτόματης παρακολούθησης

  Ακολουθεί αυτόματα ένα θέμα μέσω μιας πρόσθετης εφαρμογής επί πληρωμή

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ FIRMWARE ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Η Canon CR-N300 υποστηρίζει πλέον την Εφαρμογή αυτόματης παρακολούθησης. Αυτή η ενημέρωση firmware είναι απαραίτητη για την εγκατάσταση των νέων δυνατοτήτων της εφαρμογής. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από τον αντιπρόσωπό σας με επιπλέον κόστος.

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Δείτε τις κάμερες PTZ εν δράσει

Παρακολουθήστε το βίντεο για να κατανοήσετε την απόδοση των CR-N300 και CR-N500 σε ώρα λειτουργίας.
CR-N300

Κύρια χαρακτηριστικά της CR-N300

Με ανάλυση 4K UHD, οπτικό ζουμ 20x, Υβριδική αυτόματη εστίαση και πολυάριθμα πρωτόκολλα μετάδοσης ροής IP και ελέγχου, μπορείτε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του κοινού σας με νέους τρόπους.

Μέγεθος αισθητήρα

Αισθητήρας CMOS τύπου 1"
Αισθητήρας CMOS τύπου 1/2,3"
Αισθητήρας CMOS τύπου 1"
Αισθητήρας CMOS τύπου 1/2,3"

Οπτικό ζουμ

Οπτικό ζουμ 15x
Οπτικό ζουμ 20x
Οπτικό ζουμ 15x (Σύνθετο 30x)(1)*
Οπτικό ζουμ 20x

Σύστημα εστίασης

Dual Pixel CMOS Auto Focus
Υβριδική αυτόματη εστίαση
Dual Pixel CMOS Auto Focus
Υβριδική αυτόματη εστίαση

Μέγιστη απόδοση ανάλυσης

4K UHD 30p
4K UHD 30p
4K UHD 60p
4K UHD 30p

Εσωτερικού/εξωτερικού χώρου

Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Εξωτερικού χώρου (προστασία IP55 από το νερό και τη σκόνη)
Εξωτερικού χώρου (προστασία IP65 από το νερό και τη σκόνη)

Όλα τα δεδομένα βασίζονται σε πρότυπες μεθόδους δοκιμής της Canon, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρεται διαφορετικά. Υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

 1. * Σύνθετο ζουμ 30x σε FHD

Ακριβής αυτόματη παρακολούθησης 4K*

Αξιοποιήστε τη δυνατότητα αυτόματης παρακολούθησης του κύριου ομιλητή καθώς κινείται πάνω στη σκηνή, με ανίχνευση προσώπου/κεφαλιού. Χάρη στη δυνατότητα εκτέλεσης πολλαπλών προσαρμογών, ρυθμίσεις όπως το μέγεθος σύνθεσης, η ευαισθησία παρακολούθησης, οι ζώνες αποκλεισμού, η περιοχή προβολής κατά προτεραιότητα και άλλες, σας επιτρέπουν να επιτυγχάνετε εύκολα την ιδανική ρύθμιση παρακολούθησης.

*Απαιτείται άδεια επί πληρωμή

Λογισμικό Αυτόματης παρακολούθησης

Εικόνες 4K κορυφαίας ευκρίνειας

Ένας αισθητήρας CMOS τύπου 1/2.3 και ένας επεξεργαστής DIGIC DV6 συνδυάζονται για να παρέχουν εξαιρετικές εικόνες 4K UHD (έως 30p) ή εντυπωσιακά πλάνα Full HD, χάρη στην επεξεργασία υπερδειγματοληψίας HD. Αυτές οι τεχνολογίες παρέχουν ποιότητα εικόνας με κορυφαία επίπεδα λεπτομέρειας για κάθε τύπο λήψης.

Κορυφαία ευκρίνεια 4k

Οπτικό ζουμ 20x για απίστευτη ευελιξία

Καταγράψτε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια χάρη στα προηγμένα οπτικά εξαρτήματα 4K της Canon, που περιλαμβάνουν ένα ευέλικτο οπτικό ζουμ 20x, το οποίο καλύπτει ένα μεγάλο εύρος εστιακών αποστάσεων 29,3-601mm (ισοδύναμο με 35mm) και εξασφαλίζει κορυφαία ευελιξία. Διαθέτει σταθεροποίηση εικόνας, για ελάχιστη παραμόρφωση εικόνας κατά την κίνηση.

Οπτικό ζουμ

Μετάδοση ροής IP και έλεγχος που μεταμορφώνει τις λήψεις σας

Η CR-N300 διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά πρωτοκόλλων ελέγχου και μετάδοσης ροής IP έως και 4K UHD 30p, που εξασφαλίζει μεγαλύτερο έλεγχο για τις ανάγκες της λήψης σας. Αποτελεί μια εξαιρετικά ευέλικτη επιλογή, καθώς περιλαμβάνει σημαντικά πρωτόκολλα, όπως τα NDI|HX*, RTMP, RTP/RTSP, RTMPS, SRT, FreeD και το πρωτόκολλο XC της Canon, ενώ ταιριάζει επίσης με τα περισσότερα νέα ή υπάρχοντα συστήματα.

*Το NDI είναι εμπορικό σήμα ή σήμα κατατεθέν της NewTek, Inc. στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες

Μετάδοση ροής IP και έλεγχος που μεταμορφώνει τις λήψεις σας

Υβριδική AF για εστίαση ακριβείας

Η CR-N300 συνδυάζει AF αντίθεσης υψηλής ακριβείας με AF ανίχνευσης φάσης υψηλής ταχύτητας, εξασφαλίζοντας γρήγορη και ακριβή εστίαση του θέματος, ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού.

Διαθέτει έναν ειδικό εξωτερικό αισθητήρα που μετράει την απόσταση από το θέμα και συγκρίνει το σημείο εστίασης με εκείνο που προσδιορίζεται από το σύστημα AF αντίθεσης. Αυτό το υβριδικό σύστημα AF είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού και παρέχει γρήγορη, ακριβή και αξιόπιστη αυτόματη εστίαση με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια από ό,τι μόνο με το AF αντίθεσης.

Υβριδική af

Ευέλικτη συνδεσιμότητα για τη ροή εργασιών σας

Η CR-N300 διαθέτει πολλές υποδοχές, που διασφαλίζουν απόλυτη ευελιξία για τις ροές εργασιών. Διαθέτει θύρα HDMI, η οποία επιτυγχάνει αποτελέσματα 4K UHD, 4:2:2 10-bit. Η κάμερα διαθέτει επίσης θύρα 3G-SDI, θύρα USB, υποδοχή εισόδου ήχου 3,5mm και θύρα PoE+ LAN.

Ευελιξία συνδεσιμότητας

Ομαλός έλεγχος ακριβείας

Η CR-N300 διαθέτει έναν μηχανισμό κίνησης υψηλής ακρίβειας, ο οποίος επιτρέπει τη ρύθμιση ακριβείας της κίνησης πανοραμικής μετατόπισης και κλίσης σε διάφορες ταχύτητες με τη βοήθεια στοιχείων ελέγχου, όπως το RC-IP100, η εφαρμογή Remote Camera Control της Canon ή ένα tablet μέσω Wi-Fi, επιτρέποντάς σας να καταγράψετε την τέλεια λήψη.

Προκαθορισμένες ρυθμίσεις εικόνας για γρήγορη και εύκολη χρήση

Η CR-N300 διαθέτει πολλές προκαθορισμένες ρυθμίσεις εικόνας, που επιτρέπουν τη γρήγορη και εύκολη προσαρμογή των ρυθμίσεων βίντεο για ειδικά περιβάλλοντα. Ο χρήστης μπορεί επίσης να καταγράψει έως και 100 προκαθορισμένες θέσεις στην CR-N300, για ακόμα πιο εύκολες και απλές λήψεις.

Ομαλός και ακριβής έλεγχος μέσω χειριστηρίου

Μικρή και compact για εύκολη εγκατάσταση

Η CR-N300 είναι μια μικρή και διακριτική κάμερα με διαστάσεις 154 x 178 x 164 mm (Π x Υ x Β) και βάρος μόλις 2,2kg, τα οποία την καθιστούν ιδανική για περιβάλλοντα όπου δεν υπάρχει πολύς χώρος.

Μικρή και compact για εύκολη εγκατάσταση

Απρόσκοπτη μετάδοση βίντεο 4K υψηλής ποιότητας

Με το δωρεάν πρόγραμμα* Webcam Driver, μπορείτε να απολαμβάνετε απρόσκοπτη μετάδοση βίντεο με ανάλυση έως και 4K 30p, έχοντας επιλεγμένες έως και 5 κάμερες PTZ της Canon** μέσω μιας απλής σύνδεσης Ethernet. Αυτό το λογισμικό για λειτουργικά συστήματα Windows είναι συμβατό με τις περισσότερες πλατφόρμες διασκέψεων και τις εφαρμογές που απαιτούν UVC. Πρόκειται για ένα εικονικό πρόγραμμα οδήγησης USB που επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωση μετάδοσης ροής βίντεο και είναι ιδανικό για βιντεοδιασκέψεις και διαδικτυακές διαλέξεις.

* Ενδέχεται να απαιτείται άδεια χρήσης από τρίτο κατασκευαστή
** Ισχύει μόνο για τις CR-N500, CR-N300 και CR-X300

WITB

Περιεχόμενο συσκευασίας

 • Κάμερα CR-N300

 • Επιφάνεια οροφής (με εξαρτήματα στερέωσης)

 • Σύρμα ασφαλείας

 • Σύρμα ασφαλείας στερέωσης κάμερας στη βάση

 • Προσαρμογέας AC

 • Τηλεχειριστήριο (WL-N01)

 • Μπαταρίες

Σχετικά αξεσουάρ

Σχετικά προϊόντα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει