ΑΡΘΡΟ

Ταχύτατη συνδεσιμότητα που σας δίνει την πρώτη θέση

Όταν κάθε δευτερόλεπτο μετράει, η EOS R3 σας δίνει το προβάδισμα. Η εξαιρετική συνδεσιμότητα σας επιτρέπει να μεταδίδετε γρήγορα φωτογραφίες στον πελάτη σας, είτε εργάζεστε με Wi-Fi, είτε με Ethernet ή με κινητό τηλέφωνο. Όχι μόνο θα ανταπεξέλθετε στην προθεσμία σας, αλλά θα παραδώσετε και νωρίτερα.
EOS R3

Μεταφορά εικόνων κατά τη λήψη

Χρησιμοποιήστε Wi-Fi ή Ethernet για να μεταφέρετε εικόνες στο πρακτορείο ή τον πελάτη σας σε πραγματικό χρόνο, χάρη στην υποστήριξη FTP. Υποστηρίζονται τα ασφαλή πρωτόκολλα SFTP1 και FTPS, ώστε οι εικόνες σας να είναι πάντα ασφαλείς. Η EOS R3 υποστηρίζει το πρότυπο Wi-Fi 802.11ac, χρησιμοποιώντας τις ζώνες 2,4GHz και 5 GHz2 για εκτεταμένη εμβέλεια και μειωμένες παρεμβολές. Εφαρμόζεται επίσης το πρότυπο ασφαλείας Wi-Fi WPA3.

Κατά τη φωτογράφιση σε χώρους που διαθέτουν Ethernet, το τερματικό RJ-45 της μηχανής διασφαλίζει την ταχύτερη και πιο σταθερή δυνατή σύνδεση (έως και 1000BASE-T), βοηθώντας σας να μεταφέρετε εικόνες και βίντεο εκεί που χρειάζεται, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Η EOS R3 αξιοποιεί πολλές από τις δυνατότητες δικτύου που προσφέρει η βραβευμένη EOS-1D X Mark III. Στην πραγματικότητα, οι δύο κάμερες μπορούν να ανταλλάσσουν ρυθμίσεις δικτύου μέσω κάρτας μνήμης, ώστε να μπορούν τα πρακτορεία να παρέχουν έτοιμες διαμορφώσεις πριν από μια εκδήλωση.

Για ακόμα πιο γρήγορη ρύθμιση, ειδικά για τους χώρους όπου έχετε εργαστεί ξανά στο παρελθόν, μπορούν να αποθηκευτούν στη μηχανή έως και 20 ομάδες ρυθμίσεων δικτύου προς άμεση ανάκληση, οι οποίες μπορεί να αφορούν διακομιστές ftp, τοπικούς υπολογιστές ή smartphone.

Όταν η EOS R3 μεταφέρει αρχεία εικόνας ή βίντεο, μεταφέρονται επίσης οι φωνητικές ετικέτες, οι αξιολογήσεις και οι ρυθμίσεις περικοπής της μηχανής, εξοικονομώντας χρόνο για τους editors εικόνων που μάχονται για να ανεβάσουν πρώτοι τη δουλειά σας στο Διαδίκτυο.

Σε συνεργασία με το smartphone σας


Μια πάντα ενεργή, χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας σύνδεση Bluetooth v5 με την έξυπνη συσκευή σας, επιτρέπει την αυτόματη μεταφορά εικόνων σε τηλέφωνο ή tablet καθώς τραβάτε. Μεταφέρετε τις λήψεις γρήγορα στους πελάτες σας ή μοιραστείτε τις διαδικτυακά με τους followers σας.

Η εφαρμογή Mobile File Transfer επιτρέπει τη μεταφορά εικόνων σε διακομιστές FTP όταν δεν υπάρχουν διαθέσιμα δίκτυα Wi-Fi. Είτε τραβάτε φωτογραφίες με συσκευές Android ή iOS, απλώς συνδεθείτε μέσω Wi-Fi ή μέσω ενός καλωδίου USB για να ξεκινήσετε τη μεταφόρτωση. Μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες στις εικόνες και να εφαρμόσετε πρότυπα μεταδεδομένων: ένας ακόμα τρόπος που σας προσφέρει η EOS R3 για να βρίσκεστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

Η εφαρμογή Camera Connect προσφέρει πλέον μια πρόσθετη λειτουργία για την ενημέρωση του υλικολογισμικού της μηχανής σας μέσω της εφαρμογής, ώστε να είναι ακόμα πιο εύκολο να διατηρείτε τη συσκευή σας ενημερωμένη.

EOS R3

Αρχική οθόνη της εφαρμογής MFT

Δείτε και μεταφέρετε τις εικόνες σας ή προσθέστε ετικέτες. Εφαρμόστε ένα πρότυπο μεταδεδομένων στις εικόνες σας.
EOS R3

Συνδέστε το smartphone σας στην EOS R3 για ενσωμάτωση διάφορων εφαρμογών, όπως η εφαρμογή MFT για αποτελεσματική μεταφορά αρχείων.

Υποστήριξη πολλαπλών GNSS

Η ενσωματωμένη μονάδα GPS της EOS R3 προσθέτει γεωγραφικές ετικέτες με πληροφορίες θέσης σε κάθε εικόνα και διατηρεί την ακρίβεια του εσωτερικού ρολογιού. Υποστηρίζει πλήθος δορυφορικών συστημάτων, όπως GPS, GLONASS, καθώς και δορυφόρους MICHIBIKI Quasi-Zenith, για πιο ευέλικτη λήψη δεδομένων εντοπισμού θέσης.

Απομακρυσμένος έλεγχος μηχανής

Η έξυπνη συσκευή σας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον απομακρυσμένο έλεγχο της EOS R3, βοηθώντας σας να φωτογραφίζετε από συναρπαστικές και δυσπρόσιτες οπτικές γωνίες. Θα μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις, να δείτε τι βλέπει η μηχανή και να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο από την οθόνη του τηλεφώνου ή του tablet σας. Η EOS R3 διαθέτει επίσης πιστοποίηση Apple MFI, ώστε να μπορεί να συνδεθεί απευθείας στο iPhone μέσω καλωδίου USB-Lightning. Οι συσκευές Android μπορούν να συνδεθούν μέσω USB 3.

Το δωρεάν λογισμικό EOS Utility επιτρέπει επίσης τον απομακρυσμένο έλεγχο της μηχανής από υπολογιστή Mac ή PC. Απλώς συνδεθείτε μέσω USB 3.2, Wi-Fi ή Ethernet. Οι εικόνες μπορούν να αποθηκευτούν στην κάρτα μνήμης, στον υπολογιστή ή και στα δύο – ιδανική ευελιξία για εργασία υπό ελεγχόμενες συνθήκες.

Χρειάζεστε μεγαλύτερη εμβέλεια; Η λειτουργία Απομακρυσμένης πρόσβασης της EOS R3 (είναι διαθέσιμη όταν συνδέστε μέσω Ethernet) σας δίνει τη δυνατότητα ελέγχου της μηχανής σε όλα τα δίκτυα. Μπορείτε να τραβήξετε εικόνες και να κατεβάσετε αρχεία από απόσταση. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις (συμπεριλαμβανομένων αυτών του FTP) ακόμα και όταν η φωτογραφική μηχανή βρίσκεται σε λειτουργία.

Προστασία μεταφοράς εικόνων

Χρήσιμη για πολλούς φωτογράφους ειδησεογραφικών και αθλητικών θεμάτων, είναι η επιλογή αυτόματης "προστασίας" εικόνων που έχουν αποσταλεί σε διακομιστή FTP. Η προστασία εικόνων σημαίνει ότι είναι κλειδωμένες και δεν μπορούν να διαγραφούν κατά λάθος. Επίσης, είναι εύκολο να αναγνωρίσετε ποιες εικόνες έχουν σταλεί στον πελάτη, όταν τις μεταφέρετε όλες στον υπολογιστή σας μετά τη λήψη.

EOS R3

Υποστήριξη cloud

Η EOS R3 υποστηρίζει επίσης πλατφόρμες αποθήκευσης cloud, χάρη στην πρωτοποριακή μας πύλη image.canon. Η μηχανή έχει τη δυνατότητα να μεταφορτώνει αυτόματα αρχεία εικόνων και βίντεο, ώστε να είναι έτοιμα στη ροή της επεξεργασίας εικόνων σας όταν επιστρέφετε από τη φωτογράφιση.

Αποθηκεύστε διαδικτυακά απεριόριστες φωτογραφίες (συμπεριλαμβανομένων αρχείων RAW) στη διεύθυνση image.canon για έως και 30 ημέρες, πριν αποφασίσετε ποιες επιθυμείτε να μεταφέρετε σε άλλη υπηρεσία cloud, όπως το Google Drive ή το Adobe Cloud.

EOS R3

Επεξεργασία αρχείων RAW στο cloud

Για την απόλυτη ποιότητα εικόνας, τα αρχεία RAW που ανεβάζετε στο image.canon cloud μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία στο cloud χρησιμοποιώντας αλγόριθμους βαθιάς εκμάθησης για απομωσαϊκοποίηση και μείωση θορύβου σε υψηλές τιμές ISO. Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά με λιγότερα τεχνουργήματα και λιγότερο θόρυβο εικόνας.

 1. η υποστήριξη 5GHz δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις περιοχές
 2. το SFTP είναι διαθέσιμο μόνο μέσω Ethernet

Σχετικά άρθρα

 • ΑΡΘΡΟ

  Μπορεί η Canon EOS R3 να συμβαδίσει με το ρυθμό ενός μικροσκοπικού και ταχύτατου θαλασσοσφυριχτή;

  Ο Ιταλός φωτογράφος άγριας ζωής Bruno D'Amicis δοκιμάζει την EOS R3, φωτογραφίζοντας ένα σπάνιο και απίστευτα γρήγορο πουλί στις παραλίες του Αμπρούτσο.

 • ΑΡΘΡΟ

  Δύσβατες διαδρομές με την Canon EOS R3

  "Η απόδοσή της ξεπερνάει κατά πολύ τις μηχανές με τις οποίες έχω δουλέψει στο παρελθόν!" Ο φωτογράφος μηχανοκίνητου αθλητισμού Vladimir Rys δοκιμάζει την Canon EOS R3 στην πρώτη του φωτογράφιση σε ηλεκτροκίνητων αγωνιστικών αυτοκινήτων.

 • ΑΡΘΡΟ

  Η ζωή στο κόκκινο με τους σούπερ τηλεφακούς της Canon

  Ο φωτογράφος μηχανοκίνητου αθλητισμού Vladimir Rys ανεβάζει ταχύτητα με τους φακούς RF 400mm F2.8L IS USM και RF 600mm F4L IS USM της Canon, σε μια φωτογράφιση αγωνιστικών αυτοκινήτων σε γρήγορη κίνηση με την Canon EOS R3.

 • ΑΡΘΡΟ

  Όλα όσα θέλατε να ξέρετε για το σύστημα AF με έλεγχο ματιών

  Μάθετε τα πάντα για το εκπληκτικό σύστημα AF με έλεγχο ματιών της Canon, το οποίο ορίζει ή αλλάζει το σημείο AF εντοπίζοντας αυτό που κοιτάζετε.

 • Εγγραφή τώρα

  Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με την EOS R3 και μείνετε σε επαφή για να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις.