Κάμερες PTZ

Canon CR-N500

Χάρη στο οπτικό ζουμ 15x και τις δυνατότητες λήψης 4K UHD με την επιλογή Έξυπνης αυτόματης παρακολούθησης*, η CR-N500 προσφέρει έλεγχο ακριβείας και απρόσκοπτη μετάδοση ροής IP, ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού.

Προδιαγραφές

 • 4K UHD

  Αισθητήρας CMOS τύπου 1,0 για εντυπωσιακή ποιότητα

 • Οπτικό ζουμ 15x

  Από ευρυγώνιους φακούς έως τηλεφακούς

 • Επεξεργαστής DIGIC DV6

  Πανίσχυρη επεξεργασία εικόνας για εξαιρετικά αποτελέσματα

 • Υποστηρίζει κορυφαία πρωτόκολλα μετάδοσης ροής και ελέγχου IP

  RTMP/RTMPS, NDI|HX*, RTP/RTSP, SRT, FreeD και το πρωτόκολλο XC της Canon

  * Το NDI είναι εμπορικό σήμα ή σήμα κατατεθέν της NewTek Inc. στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες

 • Dual Pixel AF

  Για ομαλή και γρήγορη εστίαση ακριβείας

 • Οπτικός Σταθεροποιητής εικόνας

  Εξαιρετική σταθερότητα για ομαλή λειτουργία της PTZ

 • Λειτουργία Αυτόματης παρακολούθησης

  Ακολουθεί αυτόματα ένα θέμα μέσω μιας πρόσθετης εφαρμογής επί πληρωμή

 • Λειτουργία Αυτόματης κυκλικής επανάληψης

  Προγραμματίστε την κάμερά σας να εκτελεί σε κυκλική επανάληψη κινήσεις μετατόπισης, κλίσης και ζουμ μέσω μιας πρόσθετης εφαρμογής επί πληρωμή

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ FIRMWARE ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ

Η Canon CR-N500 υποστηρίζει πλέον δύο εφαρμογές για αυτόματη παρακολούθηση και αυτόματη κυκλική επανάληψη. Αυτή η ενημέρωση firmware είναι απαραίτητη για την εγκατάσταση των νέων δυνατοτήτων της εφαρμογής. Οι δύο εφαρμογές είναι διαθέσιμες από τον αντιπρόσωπό σας με επιπλέον κόστος.

 • Αυτόματη παρακολούθηση

  Εφαρμογή αυτόματης παρακολούθησης RA-AT001. Αξιοποιήστε τη δυνατότητα αυτόματης παρακολούθησης του κύριου ομιλητή καθώς κινείται πάνω στη σκηνή, με ανίχνευση κεφαλιού/προσώπου. Βελτιστοποιήστε την αποδοτικότητα της παραγωγής για διαλέξεις, εταιρικές εκδηλώσεις, χώρους λατρείας, ζωντανές παραστάσεις και τηλεοπτικές μεταδόσεις.

 • Αυτόματη κυκλική επανάληψη

  Εφαρμογή αυτόματης κυκλικής επανάληψης RA-AL001. Προγραμματίστε επαναλαμβανόμενες κινήσεις μετατόπισης, ανάκλισης και ζουμ της κάμερας για να παρακολουθείτε επαναλαμβανόμενες σκηνές ζωντανής δράσης με συνέπεια και ακρίβεια. Καταγράψτε εντυπωσιακό υλικό από ζωντανές εκδηλώσεις και μουσικές παραστάσεις.

Canon CR-N500 PTZ Camera

Κύρια χαρακτηριστικά της CR-N500

Χάρη στο οπτικό ζουμ 15x και τις δυνατότητες λήψης 4K UHD, η CR-N500 προσφέρει έλεγχο ακριβείας και απρόσκοπτη μετάδοση ροής IP, ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού.

 • ΑΝΑΛΥΣΗ

  Πανίσχυρες εικόνες 4K

 • ΟΠΤΙΚΟ ΖΟΥΜ

  Σταθεροποιημένο οπτικό ζουμ 15x

 • ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ

  Μετάδοση ροής και έλεγχος IP

 • ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ

  Dual Pixel CMOS AF

 • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ

  Αισθητήρας CMOS τύπου 1,0 και επεξεργαστής DIGIC DV6

 • ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

  Εκτεταμένες συνδέσεις

Μέγεθος αισθητήρα

Αισθητήρας CMOS τύπου 1"
Αισθητήρας CMOS τύπου 1/2,3"
Αισθητήρας CMOS τύπου 1"
Αισθητήρας CMOS τύπου 1/2,3"

Οπτικό ζουμ

Οπτικό ζουμ 15x
Οπτικό ζουμ 20x
Οπτικό ζουμ 15x (Σύνθετο 30x)(1)*
Οπτικό ζουμ 20x

Σύστημα εστίασης

Dual Pixel CMOS Auto Focus
Υβριδική αυτόματη εστίαση
Dual Pixel CMOS Auto Focus
Υβριδική αυτόματη εστίαση

Μέγιστη απόδοση ανάλυσης

4K UHD 30p
4K UHD 30p
4K UHD 60p
4K UHD 30p

Εσωτερικού/εξωτερικού χώρου

Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Εξωτερικού χώρου (προστασία IP55 από το νερό και τη σκόνη)
Εξωτερικού χώρου (προστασία IP65 από το νερό και τη σκόνη)

Όλα τα δεδομένα βασίζονται σε πρότυπες μεθόδους δοκιμής της Canon, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρεται διαφορετικά. Υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

 1. * Σύνθετο ζουμ 30x σε FHD

Πανίσχυρες εικόνες 4K

Ο αισθητήρας CMOS τύπου 1,0 και ο επεξεργαστής DIGIC DV6 συνεργάζονται αρμονικά και παρέχουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας 4K UHD/30p, καθώς και αναβαθμισμένες εικόνες Full HD/60p, χάρη στην επεξεργασία υπερδειγματοληψίας HD.

Σταθεροποιημένο οπτικό ζουμ 15x που σας φέρνει πιο κοντά στο θέμα σας

Τα προηγμένα οπτικά συστήματα 4K της Canon διασφαλίζουν την καταγραφή ακόμα περισσότερων λεπτομερειών, ενώ το οπτικό ζουμ 15x (ισοδύναμο 25,5-382,5mm 35mm), το οποίο παρέχει οπτικό πεδίο από ευρεία γωνία σε τηλεφακό, εξασφαλίζει ευελιξία. Το προηγμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας σε τέσσερις άξονες της Canon εξασφαλίζει καταγραφή υψηλής ποιότητας εικόνας.

Πανίσχυρες εικόνες 4K

Μετάδοση ροής και έλεγχος IP που μεταμορφώνει τις λήψεις σας

Η CR-N500 περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά πρωτοκόλλων IP ελέγχου και μετάδοσης ροής έως και 4K UHD 30p (όπως τα NDI|HX*, RTMP, RTP/RTSP, RTMPS, SRT, FreeD και το πρωτόκολλο XC της Canon), και είναι η ιδανική λύση για νέα ή υπάρχοντα συστήματα.

* Το NDI είναι εμπορικό σήμα ή σήμα κατατεθέν της NewTek, Inc. στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες

Άριστες εικόνες σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

Η CR-N500 εξασφαλίζει εικόνες υψηλής ποιότητας με χαμηλό θόρυβο, ακόμα και σε συνθήκες ελάχιστου φωτισμού 1,5 lux. Ο μεγάλος αισθητήρας CMOS τύπου 1,0 και ο επεξεργαστής DIGIC DV6 εξασφαλίζουν ότι η ποιότητα εικόνας διατηρεί την ακεραιότητά της ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες φωτισμού.

Μετάδοση ροής και έλεγχος IP που μεταμορφώνει τις λήψεις σας
Ευκρίνεια εικόνας με το Dual Pixel CMOS AF

Ευκρίνεια εικόνας με το Dual Pixel CMOS AF

Η CR-N500 διαθέτει το κορυφαίο σύστημα Αυτόματης εστίασης Dual Pixel CMOS της Canon, το οποίο παρέχει εξαιρετικά γρήγορη και ακριβή εστίαση μέσω πολλαπλών καταστάσεων εστίασης.

Canon Camera

Οδηγός εστίασης Dual Pixel

Παρέχει μια οπτική αναπαράσταση, είτε υπάρχει εστίαση στο θέμα είτε όχι, όταν ο χειρισμός της εστίασης γίνεται χειροκίνητα.

Canon Camera

AF με προτεραιότητα προσώπου/AF μόνο για πρόσωπα

Ανιχνεύει αυτόματα τα πρόσωπα και καταγράφει την εστίαση του επιλεγμένου θέματος.

Canon Camera

AF αφής

Όταν χρησιμοποιούν το λογισμικό της εφαρμογής απομακρυσμένου ελέγχου κάμερας, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ένα αντικείμενο στο οποίο θέλουν να εστιάσουν συγκεκριμένα.

Ακριβής αυτόματη παρακολούθησης 4K*

Αξιοποιήστε τη δυνατότητα αυτόματης παρακολούθησης του κύριου ομιλητή καθώς κινείται πάνω στη σκηνή, με ανίχνευση προσώπου/κεφαλιού. Χάρη στη δυνατότητα εκτέλεσης πολλαπλών προσαρμογών, ρυθμίσεις όπως το μέγεθος σύνθεσης, η ευαισθησία παρακολούθησης, οι ζώνες αποκλεισμού, η περιοχή προβολής κατά προτεραιότητα και άλλες, σας επιτρέπουν να επιτυγχάνετε εύκολα την ιδανική ρύθμιση παρακολούθησης.

*Απαιτείται άδεια επί πληρωμή

Λογισμικό Αυτόματης παρακολούθησης
Καρέ Αυτόματης κυκλικής επανάληψης

Έξυπνη αυτόματη κυκλική επανάληψη*

Προγραμματίστε επαναλαμβανόμενες κινήσεις μετατόπισης, ανάκλισης και ζουμ της κάμερας για να παρακολουθείτε επαναλαμβανόμενες σκηνές ζωντανής δράσης με συνέπεια και ακρίβεια, χάρη στον προηγμένο μηχανισμό μετάδοσης κίνησης της Canon. Εξασφαλίστε ευέλικτο προγραμματισμό των κινήσεων με δυνατότητα εκκίνησης μιας κυκλικής επανάληψης προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, χωρίς να χρειάζεται να χειριστείτε την κάμερα. Μπορείτε να εγγράψετε ή να προσαρμόσετε εύκολα πέντε διαδρομές αυτόματης κίνησης, χάρη στο εύχρηστο μενού.

*Απαιτείται άδεια επί πληρωμή

Εκτεταμένες συνδέσεις για ευκολία χρήσης

Η CR-N500 διαθέτει μια σειρά από υποδοχές, οι οποίες εξασφαλίζουν απόλυτη ευελιξία, συμπεριλαμβανομένης μιας υποδοχής εξόδου βίντεο 3G-SDI, μιας θύρας HDMI πλήρους μεγέθους (που υποστηρίζει 4K UHD 30p στα 4:2:2 10-bit), επαγγελματικές υποδοχές εισόδου ήχου XLR, καθώς και μια θύρα LAN PoE+ που επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωση σε συστήματα.

Ομαλός και ακριβής έλεγχος

Η CR-N500 είναι εξοπλισμένη με έναν μηχανισμό κίνησης υψηλής ακρίβειας, που επιτρέπει τις λεπτές διορθώσεις της κίνησης και της ταχύτητας πανοραμικής μετατόπισης και κλίσης, ώστε να πετυχαίνετε πάντα την τέλεια λήψη. Η CR-N500 είναι συμβατή με το χειριστήριο RC-IP100 και τα χειριστήρια της εφαρμογής απομακρυσμένου ελέγχου κάμερας, καθώς επίσης και με επιλεγμένα χειριστήρια τρίτων κατασκευαστών.

Ομαλός και ακριβής έλεγχος μέσω χειριστηρίου

Εικόνες HDR, με ευέλικτες εφαρμογές ποιότητας εικόνας

Επιτύχετε εντυπωσιακές εικόνες HDR με τις τεχνολογίες Canon Log 3 και Υποστήριξης μεγάλου δυναμικού εύρους. Και οι δύο τεχνολογίες εξασφαλίζουν την επίτευξη άριστων εικόνων HDR για εφαρμογές όπου απαιτείται επεξεργασία μετά την παραγωγή ή γρήγοροι χρόνοι παράδοσης. Οι ενσωματωμένες ρυθμίσεις προσαρμογής εικόνας εξασφαλίζουν επίσης ευέλικτη και εξατομικευμένη επεξεργασία των εικόνων, ώστε να ταιριάζουν χρωματικά με εκείνες από άλλες κάμερες.

Εικόνες HDR, με ευέλικτες εφαρμογές ποιότητας εικόνας

Απρόσκοπτη μετάδοση βίντεο 4K υψηλής ποιότητας

Με το δωρεάν πρόγραμμα* Webcam Driver, μπορείτε να απολαμβάνετε απρόσκοπτη μετάδοση βίντεο με ανάλυση έως και 4K 30p, έχοντας επιλεγμένες έως και 5 κάμερες PTZ της Canon** μέσω μιας απλής σύνδεσης Ethernet. Αυτό το λογισμικό για λειτουργικά συστήματα Windows είναι συμβατό με τις περισσότερες πλατφόρμες διασκέψεων και τις εφαρμογές που απαιτούν UVC. Πρόκειται για ένα εικονικό πρόγραμμα οδήγησης USB που επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωση μετάδοσης ροής βίντεο και είναι ιδανικό για βιντεοδιασκέψεις και διαδικτυακές διαλέξεις.

* Ενδέχεται να απαιτείται άδεια χρήσης από τρίτο κατασκευαστή
** Ισχύει μόνο για τις CR-N500, CR-N300 και CR-X300

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενο συσκευασίας

 • Κάμερα CR-N500

 • Επιφάνεια οροφής (με εξαρτήματα στερέωσης)

 • Σύρμα ασφαλείας

 • Σύρμα ασφαλείας στερέωσης κάμερας στη βάση

 • Προσαρμογέας AC

 • Τηλεχειριστήριο (WL-N01)

 • Μπαταρίες

Σχετικά αξεσουάρ

 • Ελεγκτής λογισμικού PTZ

  Εφαρμογή Remote Camera Control της Canon

  Λογισμικό της Canon με δωρεάν λήψη, για τον έλεγχο και την προσαρμογή ρυθμίσεων σε έως και 20 κάμερες PTZ από τον υπολογιστή ή το tablet σας.
 • Χειριστήριο PTZ

  RC-IP100

  Ένα τηλεχειριστήριο υψηλής ποιότητας με μοχλό joystick πολλαπλών λειτουργιών και διαδραστική οθόνη αφής για εύκολο έλεγχο έως και 100 συνδεδεμένων καμερών.
 • Χειριστήριο PTZ

  RC-IP1000

  Ένα επαγγελματικό χειριστήριο PTZ με οθόνη αφής 7 ιντσών, που προσφέρει ακριβή έλεγχο και παρακολούθηση βίντεο IP για έως και 200 ροές
  Προβολή λεπτομερειών RC-IP1000
 • Wall Mount Bracket A-RMB7(Black)

  Αξεσουάρ

  Στήριγμα επιτοίχιας τοποθέτησης A-RMB7 (Μαύρο)

  Στήριγμα επιτοίχιας τοποθέτησης, ειδικά σχεδιασμένο για τη στήριξη καμερών PTZ της Canon σε τοίχο ή σε άλλη επιφάνεια.
  Μέγ. ικανότητα φορτίου 7kg.
 • Wall Mount Bracket A-RMB7(White)

  Αξεσουάρ

  Στήριγμα επιτοίχιας τοποθέτησης A-RMB7 (Λευκό)

  Στήριγμα επιτοίχιας τοποθέτησης, ειδικά σχεδιασμένο για τη στήριξη καμερών PTZ της Canon σε τοίχο ή σε άλλη επιφάνεια.
  Μέγ. ικανότητα φορτίου 7kg.
 • Σχετικά προϊόντα

  • Κάμερες PTZ

   CR-N300

   Με ανάλυση 4K UHD, οπτικό ζουμ 20x, Υβριδική αυτόματη εστίαση με την επιλογή Έξυπνης αυτόματης παρακολούθησης και πολυάριθμα πρωτόκολλα μετάδοσης ροής IP και ελέγχου, μπορείτε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του κοινού σας με νέους τρόπους.
   Προβολή λεπτομερειών CR-N300
  • Κάμερες PTZ

   CR-N100

   Μια ευέλικτη κάμερα PTZ 4K με προηγμένη αυτόματη εστίαση, οπτικό ζουμ 20x και πολλά πρωτόκολλα IP, καθώς και επιλογή έξυπνης Αυτόματης παρακολούθησης.
   Προβολή λεπτομερειών CR-N100
  • Κάμερες PTZ

   CR-X500

   Χάρη στο ανθεκτικό και αδιάβροχο περίβλημα, καθώς και την ανάλυση 4K UHD, το οπτικό ζουμ 15x, το πρότυπο 12G-SDI και τη λειτουργία Dual Pixel CMOS AF, η CR-X500 είναι η ιδανική κάμερα PTZ για απομακρυσμένες λήψεις και παρακολούθηση.
   Προβολή λεπτομερειών CR-X500