Ενημέρωση firmware V1.21 της Canon EOS R3

Προσθέστε νέες λειτουργίες και αναβαθμισμένες επιδόσεις στην EOS R3 που διαθέτετε και απογειώστε τη δημιουργικότητά σας. Η ενημέρωση firmware V1.21 είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη και εύκολη εγκατάσταση, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. [λήψη εδώ]

Συνεχής λήψη πλήρους ανάλυσης έως και 195fps

Το firmware V1.21 προσθέτει την επιλογή της προσαρμόσιμης κατάστασης λήψης υψηλής ταχύτητας, η οποία επιτρέπει την επέκταση του ρυθμού συνεχούς λήψης από τα 30fps στον καταιγιστικό ρυθμό των 195fps. 1 Είναι ιδανικό για την αποκάλυψη κρυφών λεπτομερειών σε αντικείμενα που κινούνται γρήγορα, οι οποίες διαφορετικά θα ήταν αόρατες με μια συμβατική χρονική κλίμακα.

Ο ρυθμός καρέ μπορεί να οριστεί σε βήματα μεταξύ 30fps και 195fps και ο αριθμός των καρέ που καταγράφονται σε μία ριπή μπορεί να οριστεί από δύο έως 50, μέσω του μενού της μηχανής. Τα αρχεία JPEG, HEIF και RAW πλήρους ανάλυσης μπορούν να ληφθούν όλα με αυτόν τον τρόπο, προσφέροντάς σας την ευελιξία που χρειάζεστε, για να δουλεύετε όπως εσείς επιθυμείτε.

EOS R3

Βίντεο Full HD 240p

Πέρα από τις εκπληκτικές επιλογές 4K και 6K της EOS R3, το firmware V1.21 προσφέρει τη δυνατότητα λήψης σε Full HD με εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό καρέ στα 240p – ιδανικό για ομαλή αναπαραγωγή των εφέ αργής κίνησης που φανερώνουν με ακρίβεια τις λεπτομέρειες σε θέματα που κινούνται γρήγορα.

240p Full HD video

Σύνθεση εις βάθος εντός της μηχανής

Όταν το βάθος πεδίου είναι μικρό, η EOS R3 μπορεί να αλλάξει αυτόματα την εστίαση από κοντά σε μακριά, κατά τη λήψη μιας ακολουθίας εικόνων. Όταν αυτά τα καρέ συνδυάζονται μεταξύ τους, το αποτέλεσμα είναι το τέλειο βάθος πεδίου για τη σκηνή.

Με την ενημέρωση firmware V1.21, αυτή η ακολουθία εικόνων μπορεί πλέον να συγχωνευθεί εντός μηχανής, δημιουργώντας ένα τέλειο αποτέλεσμα, έτοιμο για χρήση. Η λειτουργία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως προεπισκόπηση εκτός στούντιο για το τι ενδέχεται να πετύχετε αργότερα κατά την επεξεργασία μετά την παραγωγή, παρέχοντάς σας τη σιγουριά ότι έχετε αυτό που χρειάζεστε.

Η σύνθεση εις βάθος είναι ιδανική για κοντινές λήψεις ή λήψεις macro, όταν το βάθος πεδίου είναι περιορισμένο. Επιτρέπει επίσης στους φωτογράφους να μειώσουν το χρόνο που αφιερώνουν για την επεξεργασία των εικόνων μετά την παραγωγή από πολλαπλά καρέ και τους επιτρέπει να επιτύχουν γρήγορα αποτελέσματα εντός μηχανής.

In-camera depth compositing

Επεξεργασία αρχείων RAW στο cloud

Για την απόλυτη ποιότητα εικόνας, η ενημέρωση firmware V1.21 σας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάζετε αρχεία RAW στο image.canon cloud για επεξεργασία.

Από το cloud, μπορείτε να μετατρέψετε τα αρχεία σε αρχεία HEIF ή JPEG, χρησιμοποιώντας αλγόριθμους βαθιάς εκμάθησης για απομωσαϊκοποίηση και μείωση θορύβου σε υψηλές τιμές ISO. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, με λιγότερα τεχνουργήματα σε περιοχές με πολλές λεπτομέρειες και λιγότερο θόρυβο εικόνας κατά τη λήψη με υψηλό ISO.

RAW file processing in the cloud

Επαγγελματική εγγραφή ταινίας time-lapse

Η EOS R3 αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ακολουθίες time-lapse: ρυθμίστε τη μηχανή ώστε να πραγματοποιεί λήψη εικόνων με μεσοδιάστημα λήψης από δύο δευτερόλεπτα έως 99 ώρες και 59 λεπτά, 59 δευτερόλεπτα, για έως και 3.600 καρέ. Στο τέλος της ακολουθίας, οι εικόνες συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια ταινία υψηλής ευκρίνειας χωρίς να απαιτείται επιπλέον λογισμικό. Επίσης, μπορείτε να ξεκινήσετε με σιγουριά: σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή εξάντλησης της μπαταρίας, η μηχανή μπορεί να συνεχίσει από το σημείο όπου είχε σταματήσει, αμέσως μόλις αποκατασταθεί η τροφοδοσία του ρεύματος, χωρίς να χρειάζεται να προσαρμόσετε εκ νέου τις ρυθμίσεις time-lapse.

Πλησιάστε με το πάτημα ενός κουμπιού

Έπειτα από σχόλια επαγγελματιών που φωτογράφισαν με την EOS R3, προσθέσαμε την επιλογή της ψηφιακής κοπής 1,6x ή των αναλογιών 1:1, 4:3 και 16:9, τα οποία μπορούν να εκχωρηθούν σε ένα από τα προσαρμόσιμα στοιχεία ελέγχου της μηχανής. Σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε ακόμα πιο κοντινές περικοπές σε μακρινά θέματα χωρίς να απομακρύνετε τη μηχανή από τα μάτια σας – ιδανικό για τις στιγμές μεγάλης πίεσης που θέλετε το τέλειο αποτέλεσμα εντός μηχανής για να το στείλετε γρήγορα στο πρακτορείο σας.

Get close at the touch of a button
  1. Η παρακολούθηση AE και AF δεν είναι διαθέσιμη στην κατάσταση Συνεχούς λήψης υψηλής ταχύτητας. Ο μέγιστος αριθμός καρέ που μπορούν να αποτυπωθούν μπορεί να οριστεί σε 50