ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τέλειες λήψεις σκηνών με κίνηση στα 30fps

Στο κέντρο της EOS R3 βρίσκεται ένας αισθητήρας stacked με οπίσθιο φωτισμό, ο οποίος αποτελεί αποκλειστική δημιουργία της Canon. Είναι πιο γρήγορος και ευαίσθητος από οτιδήποτε έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ στις φωτογραφικές μας μηχανές, για να σας προσφέρει καλύτερη απόδοση όταν κάνετε λήψεις υπό πίεση.
EOS R3

Ο νέος αισθητήρας διαθέτει κύκλωμα στο πίσω μέρος και όχι στο μπροστά, ώστε να συγκεντρώνει περισσότερο φως, μειώνοντας έτσι το θόρυβο. Δύο στρώματα κυκλώματος είναι «κολλημένα» μεταξύ τους, μεταμορφώνοντας την ταχύτητα με την οποία μπορεί να στέλνει ο αισθητήρας δεδομένα εικόνας στον επεξεργαστή DIGIC X. Αυτή η ταχύτητα όχι μόνο επιτρέπει τη συνεχή λήψη στα 30fps (με συνεχή AF και AE), αλλά βοηθά επίσης τη φωτογραφική μηχανή να ελέγχει την εστίαση 60 φορές κάθε δευτερόλεπτο. Το ηλεκτρονικό σκόπευτρο δεν σβήνει τη στιγμή της λήψης και ανανεώνεται στα 120fps για μια εντυπωσιακά ρεαλιστική εμπειρία, ακόμα και κατά τη λήψη θεμάτων που κινούνται γρήγορα.

Οι προδιαγραφές του αισθητήρα έχουν βελτιστοποιηθεί με στόχο την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην ανάλυση, την απόδοση σε ασθενή φωτισμό και το μέγεθος των αρχείων που μπορούν να μεταφερθούν, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των επαγγελματιών φωτογράφων ειδήσεων και αθλητικών διοργανώσεων. Η ψηφιακή βελτιστοποίηση φακού (DLO) μεγιστοποιεί τις λεπτομέρειες που αποτυπώνει ο φακός, σε συνδυασμό με τον αισθητήρα, για να προσφέρει ποιότητα εικόνας πέρα από κάθε προσδοκία.

EOS R3

Λήψη στα 1/64.000 δευτ. για πάγωμα της στιγμής που σκάει ένα μπαλόνι.

EOS R3
EOS R3

Το ηλεκτρονικό σκόπευτρο δεν σβήνει τη στιγμή της λήψης και ανανεώνεται στα 120fps για μια εντυπωσιακά ρεαλιστική εμπειρία, ακόμα και κατά τη λήψη θεμάτων που κινούνται γρήγορα.

EOS R3

Υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό κλείστρο

Η εντυπωσιακή ταχύτητα του αισθητήρα της EOS R3 θα αλλάξει όλα όσα γνωρίζετε για τα ηλεκτρονικά κλείστρα. Μέχρι τώρα, το εφέ κυλιόμενου κλείστρου δημιουργούσε παραμόρφωση κατά τη φωτογράφιση θεμάτων που κινούνται γρήγορα, μην αφήνοντας στους φωτογράφους καμία άλλη επιλογή από το να χρησιμοποιούν το μηχανικό κλείστρο. Ωστόσο, με την EOS R3, τα πράγματα αλλάζουν.

 • Παραμόρφωση κυλιόμενου κλείστρου

  Το εφέ κυλιόμενου κλείστρου παραμορφώνει τον άξονα του μπαστουνιού γκολφ: τον κάνει να φαίνεται ελαφρώς καμπυλωτός.

 • Μειωμένη παραμόρφωση

  Το κλείστρο της EOS R3 μειώνει σημαντικά αυτήν την παραμόρφωση.

 • Επειδή ο αισθητήρας μπορεί να απαλείψει τα δεδομένα εικόνας πολύ γρήγορα, το εφέ κυλιόμενου κλείστρου σχεδόν εξαλείφεται. Τώρα πια οι φωτογράφοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ηλεκτρονικό κλείστρο για να παγώσουν την κίνηση, με πρωτοποριακές ταχύτητες έως 1/64.000 δευτ., και εντελώς αθόρυβα. Επιπλέον, το φλας μπορεί πλέον να συγχρονιστεί με το ηλεκτρονικό κλείστρο, σε ταχύτητες έως και 1/180δευτ., είτε με φλας Speedlite της Canon είτε με άλλων κατασκευαστών.

  Το ηλεκτρονικό κλείστρο της EOS R3 είναι όσο αθόρυβο θα περίμενε κανείς – εκτός από τη στιγμή που φωτογραφίζει στην απίστευτη ταχύτητα των 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, με πλήρη παρακολούθηση AE και AF και με οποιονδήποτε φακό RF. Διατίθεται επίσης για λήψεις κατά ριπές σε μια Προσαρμόσιμη κατάσταση συνεχούς λήψης υψηλής ταχύτητας, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τον ρυθμό καρέ σε έως και 195fps, για ριπές έως και 50 καρέ1. Μπορείτε να διακρίνετε την περίπλοκες κινήσεις των αντικειμένων που κινούνται γρήγορα, οι οποίες διαφορετικά θα ήταν αόρατες με μια κανονική χρονική κλίμακα.

  Η άμεση απόκριση αποτελεί προϋπόθεση για κάθε φωτογράφο ειδήσεων, είτε αφορά στο μειωμένο χρόνο εκκίνησης, είτε στην καθυστέρηση του κλείστρου, η οποία μειώνεται στα 0,02 δευτερόλεπτα μέσα από την επιλογή μενού. Όπως θα περιμένατε από την Canon, η λήψη στα 30fps είναι διαθέσιμη σε όλες τις καταστάσεις λήψης, συμπεριλαμβανομένης της 14bit RAW.

  EOS R3

  Ασθενής φωτισμός; Κανένα πρόβλημα

  Με εύρος ευαισθησίας ISO από ISO 100 έως ISO 102.400 (με δυνατότητα επέκτασης από ISO 50 έως ISO 204.800), η EOS R3 μπορεί να αντεπεξέλθει σχεδόν υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Ο νέος σχεδιασμός του αισθητήρα με τον οπίσθιο φωτισμό προσφέρει νέα επίπεδα δυναμικού εύρους και μειωμένο ψηφιακό θόρυβο. Σε συνδυασμό με τη δυνατότητα εστίασης της EOS R3 σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, έχετε ένα μηχάνημα που είναι πραγματικός ο βασιλιάς της φωτογράφισης σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού.

  Ανίχνευση τρεμοπαίγματος με ηλεκτρονικό κλείστρο

  Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του αισθητήρα της Canon, η EOS R3 είναι η πρώτη mirrorless EOS που προσφέρει ανίχνευση τρεμοπαίγματος κατά τη χρήση ηλεκτρονικού κλείστρου. Η ανίχνευση τρεμοπαίγματος υψηλής συχνότητας μπορεί να εξαλείψει τις λωρίδες κατά τη λήψη κάτω από πηγές φωτός LED, αυξάνοντας τον αριθμό των αξιοποιήσιμων εικόνων που καταγράφονται σε δύσκολες συνθήκες.

  Σχετικά άρθρα

 • ΑΡΘΡΟ

  Μπορεί η Canon EOS R3 να συμβαδίσει με το ρυθμό ενός μικροσκοπικού και ταχύτατου θαλασσοσφυριχτή;

  Ο Ιταλός φωτογράφος άγριας ζωής Bruno D'Amicis δοκιμάζει την EOS R3, φωτογραφίζοντας ένα σπάνιο και απίστευτα γρήγορο πουλί στις παραλίες του Αμπρούτσο.

 • ΑΡΘΡΟ

  Δύσβατες διαδρομές με την Canon EOS R3

  "Η απόδοσή της ξεπερνάει κατά πολύ τις μηχανές με τις οποίες έχω δουλέψει στο παρελθόν!" Ο φωτογράφος μηχανοκίνητου αθλητισμού Vladimir Rys δοκιμάζει την Canon EOS R3 στην πρώτη του φωτογράφιση σε ηλεκτροκίνητων αγωνιστικών αυτοκινήτων.

 • ΑΡΘΡΟ

  Η ζωή στο κόκκινο με τους σούπερ τηλεφακούς της Canon

  Ο φωτογράφος μηχανοκίνητου αθλητισμού Vladimir Rys ανεβάζει ταχύτητα με τους φακούς RF 400mm F2.8L IS USM και RF 600mm F4L IS USM της Canon, σε μια φωτογράφιση αγωνιστικών αυτοκινήτων σε γρήγορη κίνηση με την Canon EOS R3.

 • ΑΡΘΡΟ

  Όλα όσα θέλατε να ξέρετε για το σύστημα AF με έλεγχο ματιών

  Μάθετε τα πάντα για το εκπληκτικό σύστημα AF με έλεγχο ματιών της Canon, το οποίο ορίζει ή αλλάζει το σημείο AF εντοπίζοντας αυτό που κοιτάζετε.

 • Εγγραφή τώρα

  Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με την EOS R3 και μείνετε σε επαφή για να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις.
  1. Η παρακολούθηση AE και AF δεν είναι διαθέσιμη στην κατάσταση Συνεχούς λήψης υψηλής ταχύτητας. Ο μέγιστος αριθμός καρέ που μπορούν να αποτυπωθούν μπορεί να οριστεί σε 50