ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σχεδιασμένη και κατασκευασμένη για επαγγελματίες

Από ανεμοθύελλες μέχρι δυνατές καταιγίδες, η EOS R3 έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτητικές ανάγκες της επαγγελματικής χρήσης
EOS R3

Από ανεμοθύελλες μέχρι δυνατές καταιγίδες, η EOS R3 έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτητικές ανάγκες της επαγγελματικής χρήσης. Αν και έχει κατασκευαστεί με τα ίδια αυστηρά πρότυπα με τις φημισμένες μηχανές της σειράς EOS-1D X, το σώμα από κράμα μαγνησίου της EOS R3 αποτελεί ένα πιο φορητό πακέτο – μικρότερο, ελαφρύτερο και ιδανικό για εξωτερικές λήψεις.

Τα πολυάριθμα στοιχεία στεγανοποίησης από καουτσούκ προστατεύουν τη μηχανή από τη σκόνη και την υγρασία, ώστε να συνεχίζετε τις λήψεις ακόμα κι όταν οι καιρικές συνθήκες δυσκολεύουν.

Αν και έχει κατασκευαστεί με τα ίδια αυστηρά πρότυπα με τις φημισμένες μηχανές της σειράς EOS-1D X, το σώμα από κράμα μαγνησίου της EOS R3 αποτελεί ένα πιο φορητό πακέτο – μικρότερο, ελαφρύτερο και ιδανικό για εξωτερικές λήψεις.

Τα πολυάριθμα στοιχεία στεγανοποίησης από καουτσούκ προστατεύουν τη μηχανή από τη σκόνη και την υγρασία, ώστε να συνεχίζετε τις λήψεις ακόμα κι όταν οι καιρικές συνθήκες δυσκολεύουν.

Από ανεμοθύελλες μέχρι δυνατές καταιγίδες, η EOS R3 έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτητικές ανάγκες της επαγγελματικής χρήσης.

Σταθεροποίηση εικόνας παγκόσμιας κλάσης

Η EOS R3 διαθέτει ενσωματωμένο Σταθεροποιητή εικόνας πέντε αξόνων για στατικές φωτογραφίες και βίντεο. Το σύστημα αυτό συνεργάζεται άψογα με το οπτικό σύστημα IS που διαθέτουν πολλοί φακοί RF, με αποτέλεσμα τον απίστευτο αριθμό των οκτώ στοπ προστασίας ενάντια στην αστάθεια της μηχανής. Αυτό επιτρέπει τη δημιουργική χρήση των μεγάλων ταχυτήτων κλείστρου ακόμα και κατά τη λήψη χωρίς τρίποδο, δημιουργώντας νέους τρόπους έκφρασης της κίνησης στις εικόνες σας.

Αντισταθμίζεται μεγαλύτερο επίπεδο κραδασμών σε σχέση με άλλα συστήματα IS, για ακόμα μεγαλύτερη ευκρίνεια.

EOS R3

Κατά τη λήψη βίντεο, ο ενσωματωμένος Σταθεροποιητής εικόνας της μηχανής και το οπτικό σύστημα IS του φακού μπορούν να ενισχυθούν από ένα τρίτο σύστημα: τη λειτουργία Movie Digital IS. Μαζί, αυτά τα συστήματα προσφέρουν τόσο ομαλά πλάνα, που μοιάζει σαν να γυρίστηκαν με gimbal ή dolly.

EOS R3

Το καλύτερό μας σκόπευτρο μέχρι τώρα;

Ενεργοποιήστε την EOS R3 και το εκπληκτικό ηλεκτρονικό σκόπευτρο των 5,76 εκατομμυρίων κουκκίδων θα είναι έτοιμο για χρήση αμέσως μόλις το πλησιάσετε στα μάτια σας. Ο στόχος μας όταν δημιουργούσαμε αυτό το ολοκαίνουργιο EVF ήταν να δώσουμε στους φωτογράφους την ανταπόκριση και την ευκρίνεια που ζητούν από ένα οπτικό σκόπευτρο, σε συνδυασμό με το πλεονέκτημα προεπισκόπησης των εικόνων της mirrorless φωτογραφίας.

EOS R3

Χρησιμοποιήσαμε μια οθόνη UXGA υψηλής ανάλυσης με ρυθμό ανανέωσης 120fps για εντυπωσιακά, ολοζώντανα αποτελέσματα. Χάρη στην εξαιρετική ταχύτητα του stacked αισθητήρα με οπίσθιο φωτισμό της EOS R3, το σκόπευτρο δεν καθυστερεί σχεδόν καθόλου και δεν σβήνει τη στιγμή της λήψης.

Η EOS R3 χρησιμοποιεί νέα εναλλάξιμα προσοφθάλμια, τα οποία αποτρέπουν την εισχώρηση διάσπαρτων ακτίνων φωτός στο σκόπευτρο. Μαζί με τη φωτογραφική μηχανή παρέχεται ένα βασικό προσοφθάλμιο ER-h, ενώ διατίθεται προαιρετικά και ένα μεγαλύτερο προσοφθάλμιο ER-hE, για φωτογράφους που φορούν γυαλιά οράσεως και θέλουν να χρησιμοποιούν τη λειτουργία AF με έλεγχο ματιών.

EOS R3

Ενεργοποίηση υποβοήθησης οπτικού σκοπεύτρου

Απενεργοποίηση υποβοήθησης οπτικού σκοπεύτρου

Το αποτέλεσμα είναι αυτό ακριβώς που βλέπετε

Λειτουργώντας ως το δικό σας παράθυρο στον κόσμο, το σκόπευτρο της φωτογραφικής σας μηχανής θα πρέπει να σας κρατά ενήμερους χωρίς να σας αποσπά την προσοχή. Για αυτό το λόγο, το EVF της EOS R3 μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως στις προτιμήσεις σας. Η κατάσταση Προσομοίωσης προβολής εμφανίζει τη φωτεινότητα της εικόνας που πρόκειται να καταγραφεί με τις τρέχουσες επιλεγμένες ρυθμίσεις, ενώ μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο μια προεπισκόπηση του βάθους πεδίου, της ισορροπίας λευκού και πολλές άλλες ρυθμίσεις, χωρίς επιπλέον καθυστέρηση.

Κατά τις λήψεις για παρατεταμένες περιόδους ή κατά τη λήψη αρχείων RAW που θα υποβληθούν σε επεξεργασία αργότερα, δοκιμάστε την προσομοίωση οπτικού σκοπεύτρου της EOS R3. Με αυτόν τον τρόπο απενεργοποιούνται οι προεπισκοπήσεις Στυλ εικόνας, ισορροπίας λευκού κ.λπ. και, χάρη στην τεχνολογία HDR της Canon, εμφανίζεται μια οθόνη με φυσική εμφάνιση παρόμοια με αυτήν μιας DSLR.

Όταν θέλετε να τραβήξετε λήψεις από εναλλακτικές γωνίες, η οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας 3,2 ιντσών της μηχανής σάς επιτρέπει να το κάνετε με ευκολία. Με 4,15 εκατομμύρια κουκκίδες, είναι η οθόνη με την υψηλότερη ανάλυση που έχει δημιουργηθεί ποτέ για μια mirrorless μηχανή και είναι πολύ ευδιάκριτη, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους με δυνατό φως.

Τραβήξτε την έξω από το σώμα της μηχανής και θα περιστραφεί κατά 270˚, για εύκολες λήψεις από ψηλά ή από χαμηλά.

EOS R3

Ταιριάζει απόλυτα στο ήδη υπάρχον σύστημά σας


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άνετα την EOS R3 σε συνδυασμό με το κιτ SLR που ήδη διαθέτετε. Όπως και με όλες τις μηχανές της σειράς EOS R, οι φακοί EF λειτουργούν ακριβώς όπως πρέπει, χάρη στους τρεις προσαρμογείς βάσης υψηλής ποιότητας. Η EOS R3 διαθέτει μπαταρία υψηλής χωρητικότητας LP-E19, την ίδια ακριβώς που διαθέτουν και οι φωτογραφικές μηχανές της σειράς EOS-1DX, η οποία μπορεί να φορτιστεί τόσο μέσα όσο κι έξω από τη μηχανή, χάρη στη φόρτιση μέσω USB. Η μηχανή μπορεί επίσης να τροφοδοτηθεί από εξωτερική συστοιχία μπαταριών, μέσω της θύρας USB, για παρατεταμένη λήψη.

Η EOS R3 είναι αποτέλεσμα τριών δεκαετιών εξέλιξης, που συνοδεύτηκαν από συνεχή ενημέρωση σχετικά με τις απαιτήσεις των επαγγελματιών φωτογράφων. Απολαύστε απαράμιλλη εργονομία, με ένα γνώριμο, διαισθητικό περιβάλλον χρήσης, έξυπνους μηχανισμούς ελέγχου και εργονομική υπεροχή.

EOS R3
EOS R3

Μηχανισμοί με δυνατότητα προσαρμογής

Είτε φωτογραφίζετε οριζόντια, είτε κάθετα, τα χειριστήρια της EOS R3 εφάπτονται με φυσικό τρόπο με τα δάχτυλα και τους αντίχειρές σας. Η ενσωματωμένη λαβή κατακόρυφης λήψης διευκολύνει το κράτημα της μηχανής, ενώ ο επιλογέας πολλαπλών χρήσεων και ο έξυπνος ελεγκτής βρίσκονται και τα δύο σε προσβάσιμη απόσταση από τον αντίχειρά σας.

Τα τρία προσαρμόσιμα κουμπιά στο σώμα της μηχανής, συν ένας δακτύλιος ελέγχου φακού στις περισσότερες βάσεις των φακών RF, επιτρέπουν την προσαρμογή της ταχύτητας κλείστρου, του διαφράγματος, του ISO και της αντιστάθμισης έκθεσης ενώ είστε έτοιμοι για τη λήψη.

Η R3 διαθέτει περισσότερα προγραμματιζόμενα κουμπιά από ποτέ, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητα χρήσης του διακόπτη επιλογής κατάστασης ταινίας για την ενεργοποίηση μιας εντελώς αθόρυβης λειτουργίας στατικών εικόνων. Αυτό είναι ιδανικό για φωτογράφους που πρέπει να δουλεύουν συχνά σε απόλυτη σιωπή και η διακριτικότητά τους είναι υψίστης σημασίας.

Υποβοήθηση μετατόπισης

[Υποβοήθηση μετατόπισης] όταν χρησιμοποιείται με συμβατό φακό με οπτικό σύστημα IS για λήψεις με οριζόντια μετατόπιση, εφαρμόζονται κατά την έκθεση η σταθεροποίηση εικόνας και η διόρθωση θαμπώματος του θέματος, δημιουργώντας εντυπωσιακές λήψεις με ευκρινείς τις λεπτομέρειες του κυρίου θέματος. Η λειτουργία υποβοήθησης μετατόπισης επιτρέπει τη χρήση ταχυτήτων κλείστρου που βρίσκονται 1-2 στοπ κάτω από τις κανονικές τιμές της οριζόντιας μετατόπισης. Βελτιώνει επίσης το ποσοστό επιτυχίας των λήψεων οριζόντιας μετατόπισης όπου χρησιμοποιείται υψηλότερη ταχύτητα κλείστρου.

Panning Assist


Οι δύο υποδοχές καρτών επιτρέπουν την εγγραφή αρχείων εικόνας σε ευρέως διαθέσιμες κάρτες SD (με υποστήριξη για το πρότυπο UHS-II) ή σε εξαιρετικά γρήγορα πολυμέσα CFExpress της επόμενης γενιάς. Οι κάρτες μνήμης μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση των ρυθμίσεων της φωτογραφικής μηχανής, από διαμορφώσεις δικτύου μέχρι τη βαθμονόμηση του AF με έλεγχο ματιών ή ακόμα και τις ενημερώσεις υλικολογισμικού.
Η ρύθμιση πολλαπλών φωτογραφικών μηχανών έγινε πολύ πιο εύκολη.

EOS R3

Υπέρθεση εστίασης εντός μηχανής

Όταν το βάθος πεδίου είναι περιορισμένο, η λειτουργία εστίασης εις βάθος της EOS R3 παράγει εικόνες με τέλεια ευκρίνεια σε όλο το βάθος του κάδρου – ιδανική για λήψεις macro ή τοπίων.

Η μηχανή καταγράφει πολλαπλά καρέ, ενώ αλλάζει αυτόματα την εστίαση από κοντά σε μακριά. Στη συνέχεια, οι εικόνες αυτές συγχωνεύονται εντός μηχανής σε μία μόνο εικόνα με πολύ μεγαλύτερο βάθος πεδίου, με το θέμα να είναι ευκρινές σε όλο το κάδρο. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεπερνάτε τις δυνατότητες ενός φακού και να δημιουργείτε εικόνες με εξαιρετική λεπτομέρεια.

Εκτός από την παραγωγή της τελικής εικόνας εντός της μηχανής, αποθηκεύονται επίσης τα καρέ που την απαρτίζουν, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής εικόνων με υπέρθεση εστίασης και μετά την παραγωγή.

Σχετικά άρθρα

 • ΑΡΘΡΟ

  Μπορεί η Canon EOS R3 να συμβαδίσει με το ρυθμό ενός μικροσκοπικού και ταχύτατου θαλασσοσφυριχτή;

  Ο Ιταλός φωτογράφος άγριας ζωής Bruno D'Amicis δοκιμάζει την EOS R3, φωτογραφίζοντας ένα σπάνιο και απίστευτα γρήγορο πουλί στις παραλίες του Αμπρούτσο.

 • ΑΡΘΡΟ

  Δύσβατες διαδρομές με την Canon EOS R3

  "Η απόδοσή της ξεπερνάει κατά πολύ τις μηχανές με τις οποίες έχω δουλέψει στο παρελθόν!" Ο φωτογράφος μηχανοκίνητου αθλητισμού Vladimir Rys δοκιμάζει την Canon EOS R3 στην πρώτη του φωτογράφιση σε ηλεκτροκίνητων αγωνιστικών αυτοκινήτων.

 • ΑΡΘΡΟ

  Η ζωή στο κόκκινο με τους σούπερ τηλεφακούς της Canon

  Ο φωτογράφος μηχανοκίνητου αθλητισμού Vladimir Rys ανεβάζει ταχύτητα με τους φακούς RF 400mm F2.8L IS USM και RF 600mm F4L IS USM της Canon, σε μια φωτογράφιση αγωνιστικών αυτοκινήτων σε γρήγορη κίνηση με την Canon EOS R3.

 • ΑΡΘΡΟ

  Όλα όσα θέλατε να ξέρετε για το σύστημα AF με έλεγχο ματιών

  Μάθετε τα πάντα για το εκπληκτικό σύστημα AF με έλεγχο ματιών της Canon, το οποίο ορίζει ή αλλάζει το σημείο AF εντοπίζοντας αυτό που κοιτάζετε.

 • Εγγραφή τώρα

  Λάβετε πρώτοι τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με την EOS R3 και μείνετε σε επαφή για να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις.