RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ένας νέος τρόπος να βλέπετε τον κόσμο. Καλωσορίσατε στο ΣΥΣΤΗΜΑ EOS VR της Canon

Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε καθηλωτικό τρισδιάστατο περιεχόμενο χρησιμοποιώντας μια συμβατή μηχανή EOS full-frame και τον φακό DUAL FISHEYE RF 5.2mm F2.8L, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε μια πιο αποδοτική και απλή ροή εργασιών με το ΣΥΣΤΗΜΑ EOS VR.

Αποτυπώστε στερεοσκοπικό VR 180° με την EOS

Η πρωτοποριακή λύση της Canon για λήψεις VR 180° απλοποιεί και βελτιώνει ολόκληρη τη διαδικασία. Αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα του συστήματος στερέωσης RF, που επιτρέπουν τη σχεδίαση ενός compact διπλού φακού fisheye, ο οποίος προβάλλει στερεοσκοπικές εικόνες του αριστερού και του δεξιού οφθαλμού σε έναν αισθητήρα πλήρους καρέ. Αυτή η πρωτοποριακή σχεδίαση εξαλείφει αποτελεσματικά τα προβλήματα ευθυγράμμισης του φακού και συγχρονισμού της εικόνας, αποτυπώνοντας μια διπλή εικόνα fisheye σε παράθεση απευθείας σε ένα ενιαίο αρχείο. Επομένως, η διαδικασία μετατροπής και εξαγωγής σε μια τελική ισο-ορθογώνια εικόνα VR είναι πιο απλή και πιο αξιόπιστη.
RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

Λήψεις

Με συμβατές μηχανές full-frame με βάση RF, όπως η EOS R5/R5 C με τον εντυπωσιακό της αισθητήρα υψηλής ανάλυσης, η ρύθμιση και λήψη στερεοσκοπικών εικόνων VR 180° είναι πλέον πολύ πιο εύκολη. Απλώς συνδέστε τον φακό RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE σε μια υποστηριζόμενη μηχανή με το κατάλληλο υλικολογισμικό, επιλέξτε τις ρυθμίσεις μηχανής που θέλετε και βυθιστείτε σε έναν πρωτόγνωρο κόσμο δημιουργίας εικονικού περιεχομένου.

Λήψη από απόσταση

Χρησιμοποιήστε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του EOS Utility της Canon (για σύνδεση με καλώδιο) ή του Camera Connect (για ασύρματη σύνδεση κινητών συσκευών), για να ρυθμίσετε και να ελέγξετε τη μηχανή από απόσταση, ενώ θα μπορείτε να βλέπετε μια διπλή fisheye ή την ισο-ορθογώνια ζωντανή προεπισκόπηση σε παράθεση.

Camera Connect
EOS VR Utility

Μετατροπή

Η άλλοτε περίπλοκη επεξεργασία της ευθυγράμμισης, του συγχρονισμού και της συρραφής με πολλά συστήματα μηχανών/αρχείων, γίνεται πλέον παιχνιδάκι χάρη στο EOS VR Utility1 της Canon (που υποστηρίζει RAW σε υποστηριζόμενες μηχανές, συμπεριλαμβανομένου του 8K RAW LT/60P από την EOS R5 C), το οποίο διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τη διαδικασία μετατροπής των στερεοσκοπικών πλάνων και στατικών εικόνων για επεξεργασία και αναπαραγωγή. Επιτρέπει ακόμα και την εισαγωγή και αυτόματη μετατροπή των πλάνων VR (MP4) της Canon απευθείας στο Adobe Premiere Pro1, με χρήση του πρόσθετου EOS VR της Canon.

Επεξεργασία

Το EOS VR Utility της Canon μπορεί να πραγματοποιήσει βασική περικοπή των αρχείων βίντεο VR της Canon, πριν από τη μετατροπή. Ωστόσο, αν θέλετε να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο της διαβάθμισης και της επεξεργασίας, για πιο επαγγελματικές παραγωγές, χρησιμοποιήστε το Adobe Premier Pro εισάγοντας τα αρχεία που έχουν μετατραπεί από το EOS VR Utility ή απλώς χρησιμοποιήστε το πρόσθετο EOS VR για το Adobe Premier Pro, για να εισαγάγετε και να μετατρέψετε τα αρχεία σας EOS VR με μία μόνο διαδικασία.

Πρόσθετο για το adobe premiere pro vr

Τα πλεονεκτήματα του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ EOS VR της Canon

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ EOS VR της Canon προσφέρει έναν πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο εισόδου και παραγωγής εικόνων, για τη δημιουργία εντυπωσιακού, επαγγελματικού στερεοσκοπικού περιεχομένου VR 180°.

 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  Δύο φακοί, ένας αισθητήρας

  Επιτρέπει σε συμβατές μηχανές υψηλής ανάλυσης με βάση RF, όπως η EOS R5/R5 C2, να καταγράφουν δύο εικόνες σε έναν αισθητήρα full-frame, για ταχύτερη, απλούστερη και πιο αξιόπιστη ρύθμιση της φωτογραφικής μηχανής, χωρίς να απαιτείται ευθυγράμμιση και συγχρονισμός του φακού ή της μηχανής. Επιπλέον, η χρήση ενός συστήματος μονού αισθητήρα σε μία μηχανή σημαίνει ότι και οι δύο εικόνες έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά απόκρισης και έκθεσης χρώματος και ότι, από προεπιλογή, όλες οι ρυθμίσεις της μηχανής θα είναι ακριβώς οι ίδιες, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερος χρόνος αντιστοίχισης της αριστερής και της δεξιάς εικόνας κατά την επεξεργασία μετά την παραγωγή.

 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  Αποτελεσματική διαχείριση και μετατροπή ενός αρχείου

  Η καταγραφή εικόνων του αριστερού και του δεξιού ματιού σε έναν αισθητήρα επιτρέπει την εγγραφή των ήδη ευθυγραμμισμένων και συγχρονισμένων εικόνων σε ένα αρχείο. Αυτό απλοποιεί τη διαχείριση του αρχείου για ισο-ορθογωνιακή μετατροπή (που δεν απαιτεί πρόσθετες διαδικασίες συρραφής πολλών εικόνων/αρχείων) και την εξαγωγή σε διάφορους επαγγελματικούς κωδικοποιητές, έτοιμους για αναπαραγωγή ή περαιτέρω επεξεργασία σε ένα χρονολόγιο NLE.

 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  Σύστημα μηχανής EOS

  Η χρήση μιας μηχανής EOS, όπως η EOS R5/R5 C με αισθητήρα 8K, επιτρέπει στους χειριστές να φωτογραφίζουν με ένα πιο οικείο και ευέλικτο σύστημα μηχανής, ενώ παράλληλα τους δίνει τη δυνατότητα να φωτογραφίζουν με το Canon Log/Log3, το οποίο παρέχει εικόνες με υψηλή ανάλυση και μεγάλο δυναμικό εύρος για πλάνα που παρουσιάζουν ένα πιο καθηλωτικό και ρεαλιστικό τελικό αποτέλεσμα.

Σχετικό λογισμικό

Σχετικά προϊόντα

 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS R6 Mark II

  Για στατικές εικόνες ή βίντεο, σκηνές δράσης ή πορτραίτα, ο συνδυασμός επιδόσεων και ποιότητας εικόνας της EOS R6 Mark II σάς επιτρέπει να απογειώσετε τη δημιουργικότητά σας
 • Συστήματα Cinema EOS

  EOS R5 C

  Καταγράψτε συναρπαστικά βίντεο 8K και φωτογραφίες 45MP με την πιο μικρή μας μηχανή Cinema EOS, που είναι έτοιμη για όλα.
  Προβολή λεπτομερειών EOS R5 C
 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS R5

  Αναθεωρήστε όσα ξέρατε για τις mirrorless φωτογραφικές μηχανές. Οι απαράμιλλες επιδόσεις της EOS R5 θα φέρουν την επανάσταση στη φωτογραφία και την κινηματογράφηση.
  Προβολή λεπτομερειών EOS R5
 • Φακός RF VR

  RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

  Καταγράψτε τον κόσμο σε εκπληκτική εικονική πραγματικότητα με αυτόν τον πρωτοποριακό φακό της σειράς L, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να κάνει το ταξίδι σας στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας όσο το δυνατόν χωρίς εμπόδια.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το σύστημα EOS VR της Canon;

 1. Το EOS VR Utility και το πρόσθετο EOS VR για το Adobe Premiere Pro είναι απαραίτητα για την εκτέλεση της ισο-ορθογωνιακής προβολής των εγγεγραμμένων εικόνων VR 180° από μια συμβατή μηχανή Canon. Η έκδοση 1.2 του EOS VR Utility και οι νεότερες εκδόσεις επιτρέπουν τη μετατροπή των υποστηριζόμενων αρχείων RAW της Canon, συμπεριλαμβανομένων των 8K RAW LT/60P από την EOS R5 C (οι συμβατές μορφές RAW ενδέχεται να διαφέρουν ανά μηχανή), ενώ επίσης υποστηρίζουν την επιτάχυνση Apple silicon και GPU. Ενδέχεται να απαιτείται συνδρομητική υπηρεσία με αναγνωριστικό Canon για τη μετατροπή βίντεο διάρκειας άνω των 2 λεπτών. Απαιτείται επίσης η εγκατάσταση του ειδικού "HEVC Activator" για τη χρησιμοποιούμενη μηχανή.
 2. Ενδέχεται να απαιτείται η πιο πρόσφατη ενημέρωση υλικολογισμικού για συμβατότητα VR.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ VR ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ.