Ελεγκτής λογισμικού PTZ

Εφαρμογή Remote Camera Control της Canon

Ολοκληρώστε την υποδομή PTZ με αυτό το δωρεάν λογισμικό Canon που επιτρέπει τον έλεγχο έως και 20 καμερών PTZ της Canon, εννέα εκ των οποίων μπορούν να προβληθούν σε ζωντανή προεπισκόπηση ανά πάσα στιγμή στο περιβάλλον εργασίας χρήστη.

 • Απομακρυσμένος έλεγχος από τον υπολογιστή σας

  Ελέγξτε έως και 20 κάμερες PTZ της Canon, εννέα από τις οποίες εμφανίζονται σε προεπισκόπηση στο περιβάλλον εργασίας χρήστη ανά πάσα στιγμή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας φορητός υπολογιστής με Windows 10 και είστε έτοιμοι.

 • Αυτόματη καταχώριση κάμερας

  Η λειτουργία αυτόματης καταχώρισης κάμερας της Canon εντοπίζει όλες τις συνδεδεμένες κάμερες Canon στο ίδιο δίκτυο IP, για απλή και γρήγορη ρύθμιση.

 • Άμεση παρακολούθηση και προβολή ρυθμίσεων

  Το μενού σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις εικόνας, όπως η ίριδα, η απολαβή, η ισορροπία λευκού και πολλές ακόμα, σε πραγματικό χρόνο και να βλέπετε αμέσως τις αλλαγές.

 • Πλήρης έλεγχος των προκαθορισμένων θέσεων

  Ελέγξτε έως και 100 προκαθορισμένες γωνίες ανά κάμερα και κάντε εναλλαγή μεταξύ των θέσεων με ευκολία. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη δυνατότητα για να επιτρέψετε την εγγραφή έως και δέκα διαφορετικών κινήσεων (μετατόπιση, κλίση, ζουμ), οι οποίες μπορούν να αναπαραχθούν με το πάτημα ενός κουμπιού.

 • Ακριβής ρύθμιση και έλεγχος

  Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε με ακρίβεια τις ρυθμίσεις εικόνας της επιλεγμένης κάμερας, όπως η ίριδα, η ισορροπία λευκού, η απολαβή και πολλές ακόμα, καθώς και να προσαρμόζετε τη μετατόπιση, την κλίση και τις ταχύτητες ζουμ.

 • Προσαρμόσιμος έλεγχος μέσω πληκτρολογίου

  Χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιό σας για να ελέγξετε κάμερες και ρυθμίσεις και για να αντιστοιχίσετε πλήκτρα για την προσαρμογή της μετατόπισης, της κλίσης και του ζουμ. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε τις ρυθμίσεις της ίριδας ή της απολαβής, ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του συστήματος PTZ.

 • Έλεγχος μέσω Wi-Fi με tablet

  Η εφαρμογή είναι επίσης συμβατή με tablet με Windows 10. Απλώς συνδεθείτε στο δίκτυο με το οποίο είναι συνδεδεμένες οι κάμερες μέσω Wi-Fi και αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο της παραγωγής βίντεο ακόμα και κατά τις μετακινήσεις σας.

Προδιαγραφές

 • Απομακρυσμένος έλεγχος από τον υπολογιστή σας

  Έλεγχος έως και 20 καμερών PTZ και προεπισκόπηση 9 εξ αυτών

 • Άμεση παρακολούθηση και προβολή ρυθμίσεων

  Το μενού σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την τροφοδοσία της κάμερας και να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις της εικόνας

 • Πλήρης έλεγχος των προκαθορισμένων θέσεων

  Έλεγχος έως και 100 προκαθορισμένων γωνιών ανά κάμερα

 • Προσαρμόσιμα πλήκτρα

  Χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιό σας για να ελέγξετε κάμερες και ρυθμίσεις και να εκχωρήσετε πλήκτρα

 • Έλεγχος μέσω tablet

  Συμβατότητα με tablet με Windows 10

Αποκτήστε το δωρεάν λογισμικό σας

Επιλέξτε παρακάτω το προϊόν σας για να κατεβάσετε την εφαρμογή Remote Camera Control, η οποία έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη σειρά καμερών PTZ και προσφέρει πλήρη έλεγχο έως και 20 καμερών με εννέα τροφοδοσίες προεπισκόπησης.

Θέλετε να επικοινωνήσει μαζί σας ένας αντιπρόσωπος της Canon;

Συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα για να ζητήσετε από έναν ειδικό προϊόντων της Canon να επικοινωνήσει μαζί σας.

Σχετικά προϊόντα

 • Κάμερες PTZ

  CR-N500

  Χάρη στο οπτικό ζουμ 15x, τις δυνατότητες λήψης στα 4K UHD και την Αυτόματη εστίαση Dual Pixel με την ενσωματωμένη εφαρμογή έξυπνης Αυτόματης παρακολούθησης, η CR-N500 επιτρέπει ακριβή έλεγχο και άψογη μετάδοση ροής IP με μοναδικά αποτελέσματα.
  Προβολή λεπτομερειών CR-N500
 • Κάμερες PTZ

  CR-N300

  Με ανάλυση 4K UHD, οπτικό ζουμ 20x, Υβριδική αυτόματη εστίαση με ενσωματωμένη εφαρμογή έξυπνης Αυτόματης παρακολούθησης και πολυάριθμα πρωτόκολλα μετάδοσης ροής IP και ελέγχου, μπορείτε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του κοινού σας με νέους τρόπους.
  Προβολή λεπτομερειών CR-N300
 • Κάμερες PTZ

  CR-N100

  Μια ευέλικτη κάμερα PTZ 4K με προηγμένη αυτόματη εστίαση, οπτικό ζουμ 20x και πολλά πρωτόκολλα IP, καθώς και ενσωματωμένη εφαρμογή έξυπνης Αυτόματης παρακολούθησης.
  Προβολή λεπτομερειών CR-N100
 • Κάμερες PTZ

  CR-X300

  Κάμερα PTZ μικρών διαστάσεων με βαθμό προστασίας IP65, που προσφέρει ανάλυση 4K, οπτικό ζουμ 20x και μετάδοση ροής και έλεγχο IP για μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών.
  Προβολή λεπτομερειών CR-X300
 • Κάμερες PTZ

  CR-X500

  Χάρη στο ανθεκτικό και αδιάβροχο περίβλημα, καθώς και την ανάλυση 4K UHD, το οπτικό ζουμ 15x, το πρότυπο 12G-SDI και τη λειτουργία Dual Pixel CMOS AF, η CR-X500 είναι η ιδανική κάμερα PTZ για απομακρυσμένες λήψεις και παρακολούθηση.
  Προβολή λεπτομερειών CR-X500
 • Χειριστήριο PTZ

  RC-IP1000

  Ένα επαγγελματικό χειριστήριο PTZ με οθόνη αφής 7 ιντσών, που προσφέρει ακριβή έλεγχο και παρακολούθηση βίντεο IP για έως και 200 ροές
  Προβολή λεπτομερειών RC-IP1000
 1. Όλα τα δεδομένα βασίζονται σε πρότυπες μεθόδους δοκιμής της Canon, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρεται διαφορετικά.
  Υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.